ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

Ἄς πρωτοτυπήσουμε. Ἄς παραθέσουμε μία σειρὰ ἀπὸ γεγονότα δίχως νὰ μεσολαβοῦν κρίσεις ἀνάμεσα στὶς προτάσεις.

Μόνο ἡ ψυχρὴ παράθεση δεδομένων θὰ μᾶς ἀπασχολήσει σήμερα. Τὰ συμπεράσματα δὲν χρειάζεται νὰ γραφτοῦν. Θὰ προκύψουν ἀπὸ τὰ δεδομένα.

Δεδομένο 1ο: Ὑπάρχει νόμος ποὺ ἀπαγορεύει τὴν παράνομη εἴσοδο στὴ χώρα ἀλλὰ δὲν ἐφαρμόζεται.

Δεδομένο 2ο: Σχεδὸν ὅλοι ὅσοι περνοῦν τὰ σύνορα χωρὶς ἄδεια ὑποβάλλουν αἴτημα χορήγησης ἀσύλου, τὸ ὁποῖο ἐξετάζεται. 

Δεδομένο 3ο: Στα τόσα ἑκατομμύρια ξένων ποὺ ἔχουν περάσει ἀπὸ ἐδῶ μόνο σὲ ἕναν ἔπρεπε νὰ τοῦ δοθεῖ αὐτοστιγμεὶ ἄσυλο καὶ κάθε προστασία ποὺ ἁρμόζει σὲ πρόσφυγα: στὸν Κοῦρδο ἡγέτη Ἀμπντουλὰχ Ὀτσαλάν. Ἡ κυβέρνηση Σημίτη, ἀντὶ νὰ τοῦ δώσει ἄσυλο, τὸν ἔδωσε πακέτο στοὺς Τούρκους. 

Δεδομένο 4ο: Ἡ συντριπτικὴ πλειονότητα τῶν εἰσερχομένων εἶναι ἰσλαμιστές. 

Δεδομένο 5ο: Το Ἰσλὰμ δὲν εἶναι μόνο θρησκεία ἀλλὰ ἀποτελεῖ, γιὰ τοὺς πιστούς, καὶ ἐθνότητα! 

Δεδομένο 6ο: Το 2021 θὰ γιορτάσουμε τὰ 200 χρόνια ἀπὸ τὴν Ἐπανάσταση τοῦ 1821 ἡ ὁποία ἦταν εθνικοθρησκευτική. 

Δεδομένο 7ο: Οἱ κυβερνήσεις ποὺ «χειρίζονται» τὸ ζήτημα ἀδειάζουν τὰ νησιά, ὅποτε γεμίζουν ἀπὸ ἰσλαμιστὲς ἐποίκους, τοὺς προωθοῦν στὴν ἐνδοχώρα καὶ ἔτσι δημιουργεῖται νέος χῶρος γιὰ νὰ ἔρθουν κι ἄλλοι ἔποικοι καὶ αὐτοὶ ἔρχονται! Καὶ στὴ συνέχεια οἱ κυβερνήσεις ξανααδειάζουν τὰ νησιά, ὅποτε αὐτὰ ξαναγεμίζουν ἀπὸ ἰσλαμιστὲς ἐποίκους, τοὺς ξαναπροωθοὺν στὴν ἐνδοχώρα καὶ ἔτσι δημιουργεῖται πάλι νέος χῶρος γιὰ νὰ ἔρθουν κι ἄλλοι ἔποικοι. Καὶ αὐτοὶ ἔρχονται καὶ φτοὺ κι ἀπ’ τὴν ἀρχὴ. 

Δεδομένο 8ο: Οἱ κυβερνήσεις ἰσχυρίζονται ὅτι προσπαθοῦν νὰ ἀποτρέψουν τὴν εἴσοδο τῶν ἰσλαμιστῶν ἐποίκων τὴν ἴδια στιγμὴ ποὺ μόλις αὐτοὶ περνοῦν τὰ σύνορα λαμβάνουν μετρητά, δωρεὰν στέγη, τροφὴ καὶ περίθαλψη. 

Δεδομένο 9ο: Οἱ Ἕλληνες ἄστεγοι δὲν προωθοῦνται σὲ δωρεὰν οἰκίες. 

Δεδομένο 10ὁ: Τα συσσίτια μόνο γιὰ Ἕλληνες ἦταν παράνομα, ἀλλὰ τὰ συσσίτια μόνο γιὰ τοὺς ἰσλαμιστὲς ἐποίκους εἶναι νόμιμα. 

Δεδομένο 11ὁ: Ὅταν γίνει ἡ σύγκρουση μὲ τὴν Τουρκία, σὲ πολὺ λίγους ὑπάρχει ἡ ἀπορία τὶ θὰ πράξουν οἱ ἀναρίθμητοι ἰσλαμιστὲς ποὺ βρίσκονται ἐδῶ… 

Δεδομένο 12ο: Το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα εκτελούν μεταφορές εποίκων από τα νησιά στην ενδοχώρα.

Δεδομένο 13ο: Ο Ελληνικός Στρατός παραχωρεί στρατόπεδα για τη στέγαση των ισλαμιστών εποίκων και αναθέτει σε τμήμα του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού το καθήκον της παντί τρόπω επιμελητείας αυτών των εγκαταστάσεων.

Δεδομένο 14ο: Οι Έλληνες δεν πληρώνουν με τη φορολογία τους τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να μεριμνούν για τις μεταφορές, τη στέγαση και τη σίτιση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, αλλά για να εξασφαλίζουν την ελευθερία, την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και την ασφάλεια των πολιτών.

Δεδομένο 15ο: Οι έχοντες την πολιτική εξουσία δεν ξεκινούν τις τοποθετήσεις για την εποικιστική απειλή που δεχόμαστε μιλώντας για την εθνική ασφάλεια, αλλά θέτουν ως πρώτο τους μέλημα την ευζωία όσων εισέρχονται ετσιθελικά στην επικράτεια.

Δεδομένο 16ο: Οποιοσδήποτε δεν επιθυμεί την εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλοθρήσκων στην περιοχή του και επιχειρηματολογεί υπέρ της διατήρησης της πολιτισμικής, θρησκευτικής και εθνικής φυσιογνωμίας της Ελλάδας χαρακτηρίζεται «ακροδεξιός», «φασίστας» και «μισαλλόδοξος» σχεδόν από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων.

Δεδομένο 17ο: Ενώ τα λεφτά είθισται να μην υπάρχουν για τους Έλληνες -ακόμα και για τα στοιχειώδη-, αυτά βρίσκονται αμέσως, και μάλιστα άφθονα, όταν πρόκειται για τις μάζες των ισλαμιστών που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Δεδομένο 18ο: Για το Ισλάμ υπάρχει απεριόριστος σεβασμός από το πολιτικό κατεστημένο. Ακόμα και το ψήσιμο χοιρινού κρέατος κοντά σε καταυλισμούς μουσουλμάνων εποίκων χαρακτηρίζεται «απανθρωπιά», «βαρβαρότητα» και «βαναυσότητα». Τα τσιμπούσια των αθέων τη Μεγάλη Παρασκευή δίπλα στους Επιταφίους και η χρήση εικόνων αγίων σε εσώρουχα ομοφυλοφίλων στα γκέι παρέιντ τούς φαίνονται φυσιολογικά και θεμιτοί «ακτιβισμοί».

Δεδομένο 19ο: Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται δημόσια συζήτηση για το θέμα με βάση τα δεδομένα, αλλά μόνο με βάση τα συναισθήματα.

Δεδομένο 20ό: Ο συναισθηματισμός στην πολιτική είναι ο φερετζές των ψευτών.

Δεδομένο 21ο: Η ελευθερία ποτέ δεν χαρίστηκε σε έναν λαό. Είναι αγαθό που κατακτιέται με αγώνες.

Π.Λιάκου