ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής - Με εντολή Σαμαρά κόπηκε η είδηση για τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη στη Βουλή


ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... 



Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η μαφία του Μαξίμου, η οποία μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις εντολές Σαμαρά σε δικαστικούς για τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προσπαθεί μάταια να τις αποσιωπήσει.
Στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης πριν λίγο δεν είπαν κουβέντα για τα όσα έγιναν στη Βουλή και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα δεν είχαν το κουράγιο να παίξουν ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη.
Δεν τόλμησαν καν να αναφέρουν το όνομα του σκευωρού Σαμαρά, ο οποίος τρεις ώρες μετά τις αποκαλύψεις δεν έχει το σθένος ούτε καν μέσω κύκλων να αντιδράσει. Λογικά ο απερχόμενος και προδότης πρωθυπουργός αυτήν την στιγμή δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει.
Όσο κι αν προσπαθούν όμως να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί την την σκευωρία

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις


Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει".

Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:





Λαϊκή κατακραυγή  για το τηλεφώνημα σε δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Χρυσαυγίτες!


ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 
ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!


ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.



Μετά τους εν Ελλάδι αριστερούς, που κατόπιν… ωρίμου σκέψεως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες εφοπλιστές… χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, το αμερικανικό Business Insider (δηλαδή η CIA) προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ανακάλυψε ότι ο Πούτιν είναι ο… μυστικός χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής!

Σ’ ένα ευφάνταστο δημοσίευμα, λοιπόν, το Β.Ι. «αποκαλύπτει» ότι η Ρωσσία χρηματοδοτεί όχι μόνον την Χρυσή Αυγή, αλλά και εθνικιστικά κινήματα έξι χωρών της Ευρώπης, προκειμένου να «εισβάλει» στην Γηραιά Ήπειρο και να καθορίζει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Επιπλέον, εμφανίζει κι ένα διάγραμμα από το Κέντρο Ευρασιατικής Στρατηγικής (CESI) – βιτρίνα της CIA- που καταγράφει «την αυξανόμενη επιρροή του Κρεμλίνου σε έξι διαφορετικές χώρες», ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Εκτός από την Χρυσή Αυγή, αναφέρονται ως,,, χρηματοδοτούμενα από την Μόσχα, το UKIP της Μ. Βρετανίας, το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας, το Jobbik της Ουγγαρίας και το Ataka της
Βουλγαρίας.

Προφανώς, οι… φίλοι μας οι Αμερικανοσιωνιστές κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια, στην προσπάθειά τους αφενός μεν να κάνουν αντιπερισπασμό για την υποστήριξή τους σε κόμματα της Ουκρανίας, που με την τρέχουσα λογική της «πολιτικής ορθότητας»  θεωρούνται «νεοναζιστικά» και αφετέρου να δυσφημίσουν τα ευρωπαϊκά κόμματα που δεν ελέγχουν και που δεν είναι τρόφιμοι των μαύρων ταμείων τους, ως –ντε και καλά- χρηματοδοτούμενα από κάποιους άλλους.

Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή πάντως, είναι γνωστό και στις… γάτες ακόμα αυτού του τόπου, πως ο μόνος χρηματοδότης της είναι το υστέρημα των μελών και φίλων της!