ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΩΣ ΠΟΤΕ ;

Έξι λαθρομετανάστες από το “hot spot” της Δράμας περικύκλωσαν και μαχαίρωσαν 52χρονο κάτοικο της περιοχής


Η αποθράσυνση μέρους των λαθρομεταναστών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε πλέον να επιτίθενται ακόμη και με μαχαίρια σε Έλληνες κατοίκους των περιοχών, στις οποίες υπάρχουν τα hot spot.

Σάλο προκάλεσε στην κοινότητα Μυλοπόταμο της Δράμας η επίθεση που δέχθηκε ένας 52χρονος κάτοικος από έξι αλλοδαπούς που φιλοξενούνται σε hot spot της περιοχής, μετά τον διαπληκτισμό τους για ασήμαντη αιτία σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Οι λαθρομετανάστες, δυο από τους οποίους δηλώνουν ότι είναι ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 χρόνων και οι υπόλοιποι 18, 18, 20 και 41 χρόνων περικύκλωσαν τον άτυχο άνδρα που περνούσε από το σημείο όπου βρίσκονταν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν. Πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον χτυπούν και ο υποτιθέμενος 17χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη!

Ο 52χρονος έφυγε κακήν κακώς και αιμόφυρτος από το σημείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών που είχαν πετάξει στο χώρο της επίθεσης.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι τέσσερις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση.

Πραγματικά «μπουμπούκια» οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες. Ιδίως δε ο (κατά δήλωσή του) 17χρονος που μαχαίρωσε τον άτυχο κάτοικο. Να χαίρονται τα «ταξικά αδέρφια τους» οι κάθε λογής «αντιρατσιστές».


Έσπασε το ρεκόρ των 10.000 αιτούντων άσυλο λαθρομεταναστών στην Λέσβο



Ένα πραγματικό χάος επικρατεί στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στην Λέσβο, όπου η κατάσταση, έχει πλέον εκτραχυνθεί, καθώς έσπασε το ρεκόρ των 10.000 αιτούντων άσυλο. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό, βάσει των στοιχείων της δημοτικής Αρχής από τον Μάρτιο του 2016, όταν και τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου κατήγγειλε ότι μόνο στο hot spot της Μόριας διαμένουν περισσότεροι από 6.000 (λαθρο)μετανάστες, ενώ ως γνωστόν η δυναμικότητα του καταυλισμού φτάνει μόλις τους 2.000. Συνολικά στα νησιά του Αιγαίου 17.000 άνθρωποι περιμένουν να εξεταστεί το αίτημά τους για άσυλο. Αυτό όμως αναμένεται να καθυστερήσει πολλούς μήνες, αφού κάθε εβδομάδα εξετάζονται περίπου 60 αιτήσεις! Επιπλέον, η Περιφερειάρχης άφησε αιχμές για την συνολική δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κάνοντας λόγο για ένα σοβαρό θέμα.

Βεβαίως, το πρόβλημα της ασφυκτικής παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Λέσβο δεν αποτελεί μόνο τοπικό πρόβλημα, καθώς η ενδεχόμενη μετακίνηση μέρους εξ αυτών στην ηπειρωτική Ελλάδα, απλώς θα μεταθέσει το πρόβλημα και δεν θα το λύσει. Το σχέδιο της μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Θεσσαλονίκη: πακιστανοί κρατούσαν φυλακισμένη 26χρονη!
 Ζητούσαν λύτρα από τους δικούς της



Άλλη μια περίπτωση αυτού που ο Βύρωνας Πολύδωρας αποκαλούσε ως «εθνικό σπορ των πακιστανών», δηλαδή τις απαγωγές, είχαμε στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, για αρπαγή κατά συναυτουργία κατηγορούνται δύο αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας για απελευθέρωση 26χρονης, την οποία κρατούσαν κλειδωμένη σε διαμέρισμα, αξιώνοντας χρήματα από τους οικείους της.

Η 26χρονη, με καταγωγή από το Νεπάλ, παρέμενε για πέντε μέρες στο διαμέρισμα-«φυλακή» στην περιοχή της Νεάπολης, πριν απελευθερωθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κινητοποιήθηκαν, όταν η γυναίκα διαπιστώθηκε να καλεί σε βοήθεια από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πακιστανοί, 17 και 26 ετών, ενώ προέκυψε η εμπλοκή 32χρονου συνεργού τους που παραμένει ασύλληπτος. Όπως περιγράφεται στην δικογραφία, οι δράστες απαιτούσαν την καταβολή του ποσού των 2.500 ευρώ προκειμένου να αφήσουν ελεύθερη την 26χρονη.

Η ίδια, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, εισήλθε τις προηγούμενες μέρες παράνομα στην Χώρα μας, μέσω της Ελληνοτουρκικής μεθορίου, με τη βοήθεια διακινητών, τους οποίους πλήρωσε αδρά για να την μεταφέρουν έως την Ελλάδα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που αναμένεται να τους παραπέμψει για κύρια ανάκριση.

Δεν είναι η πρώτη και προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα μάθουμε μια τέτοια απάνθρωπη και θλιβερή είδηση, η οποία με το περιεχόμενό της φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τους κάθε λογής «ανθρωπιστές», «αλληλέγγυους», «αντιρατσιστές» και λοιπούς «δικαιωματάκηδες», για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών στις 10 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας: Ένας νεκρός από μαχαίρωμα!


Ζούγκλα έχει καταστεί η Ελλάδα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και τα παντός είδους «άβατα» και κενά ασφαλείας που δημιουργούνται είτε από λαθρομετανάστες, είτε από «αλληλέγγυους».

Σε συμπλοκή που διεξήχθη μεταξύ λαθρομεταναστών (αλγερινών πιθανότατα), λοιπόν, σήμερα το πρωί στην Μενάνδρου κοντά στην Ομόνοια, βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει νεκρός.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του δράστη, γεγονός που βεβαίως δεν αναιρεί την σκληρή πραγματικότητα ότι Έλληνας δεν μπορεί να προσεγγίσει με ασφάλεια την συγκεκριμένη γειτονιά του κέντρου των Αθηνών.

Αυτή είναι η ασφάλεια που ευαγγελιζόταν μέχρι πρόσφατα ο Τόσκας και τώρα αναλαμβάνει να διασφαλίσει η… Γεροβασίλη!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ