ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ “ΒΟΛΕΜΑ” ΤΩΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ”

dsc4390-960x638

Η πρόσφατη ενέργεια του γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου να στείλει δημοσιεύματα με δηλώσεις του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου στην Εισαγγελία του νησιού και στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ρατσισμού, προκειμένου να διερευνήσουν αν ο Ιεράρχης διέπραξε αξιόποινες(!) πράξεις, οδηγούν την δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” σε νέες προσπάθειες φίμωσης της σκέψης, παρεμπόδισης της εκφοράς άποψης και της ποινικοποίησης της αντίθετης θέσης. 

Προσέξτε, μιλάμε για εκφορά απόψεων, οι οποίες μάλιστα έχουν να κάνουν απλώς με την αντίθεση σε μη νόμιμη πράξη κάποιων ανθρώπων, και όχι για την τέλεση πράξεων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παράνομες και αξιόποινες. Μιλάμε, δηλαδή, για “εγκλήματα” γνώμης χωρίς καμιά αμφιβολία.

Είναι ολοφάνερο ότι “ψυχή” αυτού του ιδιότυπου κυνηγιού μαγισσών είναι ο προαναφερθείς Κωστής Παπαϊωάννου. Πρόκειται για έναν δεδηλωμένο αντιεθνικιστή, ο οποίος δεν φημίζεται για την κομματική του σταθερότητα, καθώς τις φήμες ότι στο παρελθόν ήταν στο ΠΑΣΟΚ διαδέχεται η βεβαιότητα ότι υπήρξε πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ το 2012, για να μεταπηδήσει στην συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέχρι στιγμής αποτελεί τον πιο πρόσφατο σταθμό στην πολιτική του καριέρα

Η μεταπήδησή του στον ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύτηκε και από την τοποθέτησή του στην θεσμική ιδιότητα του γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Βεβαίως, ο Παπαϊωάννου έχει πλούσιο παρελθόν ως προς τον αντεθνικιστικό και αντιρατσιστικό του ζήλο. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτού του ζήλου του αποτελεί και η συγγραφή του “Ας μιλήσουμε καθαρά για την ακροδεξιά” από τον ίδιο, ένα έργο το οποίο εκδόθηκε από την “Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη”. 

Πρόκειται, άραγε, για την ίδια οργάνωση, η οποία πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι πήρε από τον Σόρος, μόνο για ένα τρίμηνο, το ποσό των 19.200€, ή απλώς για συνωνυμία;


Επίσης, όπως διαβάζουμε στο ίδιο έντυπο, “Η παρούσα έκδοση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ιδρύματος Friedrich – Ebert – Stiftung Αθήνα”. Χρηματοδοτούμενο, λοιπόν, από το εξωτερικό κι αυτό το στρατευμένο αντιεθνικιστικό δημιούργημα, ακολουθώντας το παράδειγμα του Δημήτρη Ψαρρά, του οποίου το λιβελλογράφημα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χρηματοδοτήθηκε από την Μέρκελ και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας.

Το συγκεκριμένο έργο του Παπαϊωάννου θα μπορούσε να είχε ως τίτλο, επίσης, το “αντιεθνικιστικός οδηγός για αρχάριους”, καθώς είναι εμφανής ο στόχος του να δώσει απλοϊκά επιχειρήματα αντιπαράθεσης απέναντι στον Εθνικιστικό λόγο, όπως βεβαίως αντιλαμβάνεται αυτός τα επιχειρήματα των Εθνικιστών. 

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν σ’ αυτό το γραπτό πόνημα, το οποίο υποτίθεται ότι αντιπαρατίθεται απέναντι στον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και την μνησικακία, αλλά με τα περιεχόμενά του (και ειδικά με τα άθλια και συκοφαντικά σκίτσα που φιλοξενεί) καλλιεργεί αυτές ακριβώς τις ιδιότητες σε βάρος πολιτικών του αντιπάλων. 

Αυτή την φορά, παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο του εν λόγω εντύπου, με τίτλο “Αντίλογος στον ακροδεξιό λόγο”, το οποίο έχει ως εξής: 

“Ακροδεξιός λόγος: 

οι ακροδεξιοί είναι τίμιοι Έλληνες, όχι λαμόγια. Ο δικός σου αντίλογος: Έτσι ε; Εγώ μαθαίνω ότι μόλις εκλέχθηκαν βουλευτές έτρεχαν να διορίσουν συγγενείς τους στα γραφεία τους. Έκαναν ρουσφέτια. Χρησιμοποιούσαν τη θέση τους στη Βουλή για να προωθήσουν υποθέσεις δικές τους και των ευνοούμενων φίλων τους. Ψήφιζαν για φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών”.


Ξεκινώντας από το τέλος των… συντριπτικών του επιχειρημάτων, έχουμε να πούμε ότι η κυβερνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ποιος τελικά φροντίζει τόσο για τα δικά του συμφέροντα όσο και των “φίλων” του. Αλλά για τα “ρουσφέτια” και το ποιοι διορίζουν “συγγενείς τους στα γραφεία τους”, παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, το οποίο υπό τον τίτλο “Παπαϊωάννου: 

Υπέρμαχος των γκέι, με σύζυγο και αδελφό στο δημόσιο” λέει, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ο κ. Παπαϊωάννου δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς του που απασχολείται στον δημόσιο τομέα. Σύμφωνα με καταγγελίες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η σύζυγός του Κλειώ Παπαπαντολέων είναι ειδική συνεργάτιδα του υπουργού Δικαιοσύνης, ενώ ο αδερφός του Νικόλαος τον Μάιο του 2015 προσελήφθη ως ειδικός συνεργάτης με απόφαση του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας”.

Ο τύπος, δηλαδή, ο οποίος φρόντισε να διορίσει τόσο τον εαυτό του όσο και όλο του το σόι στο δημόσιο, είχε τολμήσει λίγο καιρό νωρίτερα να γράψει για διορισμούς συγγενών Χρυσαυγιτών στα γραφεία τους και για ρουσφέτια! 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν απέμεινε κανείς στην οικογένεια του Παπαϊωάννου, ο οποίος να περιμένει κι αυτός να διοριστεί σε κάποιο κυβερνητικό πόστο, αλλά όσο κι αν φαίνεται απίστευτο δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν τέτοιου είδους θρασύτατες συμπεριφορές από “αντιρατσιστές” . 

Δεν το έχουν σε τίποτα, αυτά τα οποία καταγγέλνουν στους άλλους να φροντίζουν να τα πράττουν για τους ίδιους, όταν αφορούν την εξυπηρέτηση τόσο των ιδιωτικών συντηρητικών τους συμφερόντων όσο και την προώθηση των αντεθνικών και ανεδαφικών ψευτοανθρωπιστικών τους απόψεων, με ταυτόχρονη ποινική αντιμετώπιση των διαμέτρικά αντιθέτων θέσεων. 

Γιατί αυτοί οι δήθεν πλουραλιστές αναγνωρίζουν το δικαίωμα έκφρασης και ελευθερίας λόγου μόνο στους ομοίους τους. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Άρθρο του Γιώργου Μάστορα 
στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» 
στην στήλη 
«Το Μυστικό του Ατσαλιού


Ο Αντιρατσισμός στην Ελλάδα είναι μια πολύ χοντρή μπίζνα που χρηματοδοτείται έξωθεν από τον Εβραίο Σόρος και άλλα Ανθελληνικά Κέντρα, προκειμένου να χτυπηθεί ο Πατριωτισμός των Ελλήνων…