ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!



Όπως φαίνεται, το αμερικανικό κατεστημένο βρήκε τον… μάστορά του στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ!

Βόμβες, λοιπόν, πέταξε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος σε συνεντεύξεις του στην γερμανική Bild και στους βρετανικούς Times.

Ιδού οι «βόμβες» – «βόμβα» 1η:

«Εξόχως καταστροφικό λάθος ήταν το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας κατά την προσφυγική κρίση. Η Γερμανία άφησε όλους αυτούς τους ανθρώπους να μπουν στη χώρα, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται. Γνωρίζετε ότι αγαπώ τη Γερμανία, διότι ο πατέρας μου κατάγεται από τη Γερμανία και δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτήν τη θέση. Γι’ αυτό και οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν μια πολιτική ασφαλών συνόρων από την πρώτη μέρα της ανάληψης της προεδρίας. Το να αφήσει όλους αυτούς του παράνομους στη χώρα ήταν ένα τεράστιο λάθος. 

Η Γερμανία πήρε «μια σαφή ιδέα» για τις συνέπειές του από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με τους 12 νεκρούς. Αντί να δεχτεί πρόσφυγες στο έδαφός της, θα ήταν προτιμότερο να είχε δραστηριοποιηθεί περισσότερο για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία. Οι χώρες του Κόλπου θα έπρεπε να πληρώσουν γι’ αυτό, αφού σε τελική ανάλυση έχουν τόσα λεφτά όσο κανένας άλλος»!

«Βόμβα» 2η:

«Εάν δεν εξαναγκαζόταν να δεχτεί όλους αυτούς τους πρόσφυγες, τόσο πολλούς, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτό, δεν θα είχε γίνει το Brexit. Οι πολίτες, οι χώρες επιθυμούν να διατηρήσουν την ταυτότητά τους, η Μ. Βρετανία ήθελε (να διατηρήσει) την δική της. Οι πολίτες δεν θέλουν να έλθουν άλλοι στη χώρα τους και να την καταστρέψουν». 

Η έξοδος, μάλιστα της Μ. Βρετανίας θα αποδειχτεί ότι ήταν μια θαυμάσια υπόθεση. Κοιτάξτε την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή είναι (στην ουσία) η Γερμανία. Κατά βάση η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το μέσον για την επίτευξη του στόχου της Γερμανίας. Γι αυτό θεωρώ ότι ήταν έξυπνο από μέρους της Μ. Βρετανίας να αποχωρήσει. Το πρότυπο της Μ. Βρετανίας θα το ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Βόμβα» 3η:

«Μου άσκησαν τόση κριτική όταν είπα ότι το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο. Είναι παρωχημένο γιατί δεν αντιμετώπισε την τρομοκρατία. Μου άσκησαν πολύ έντονη κριτική για δύο μέρες. Και μετά άρχισαν να λένε ότι ο Τραμπ έχει δίκιο».

«Βόμβα» 4η:

«Έχουν κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Ας δούμε αν μπορούμε να συνάψουμε κάποιες καλές συμφωνίες με τη Ρωσία. Κατ’ αρχήν, θεωρώ ότι τα πυρηνικά όπλα θα πρέπει να είναι πολύ λιγότερα και να μειωθούν σε σημαντικό βαθμό, πολύ σημαντικό βαθμό».

Συμπέρασμα: Οι παγκόσμιοι τύραννοι έμπλεξαν πολύ άσχημα με τον Τραμπ! Ας ελπίσουμε να μην έχουμε επανάληψη της ιστορίας με τον Κέννεντι – γιατί αυτοί είναι ικανοί για όλα!


Εφημερίδα “Παρόν”: «Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ανέβουν εντυπωσιακά»!


Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην κοινωνία, η οποία θα εκφραστεί και εκλογικά στις προσεχείς εκλογές, αποτελεί σημείο αναφοράς για δημοσιογράφους που δεν επιθυμούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει στο «Παρόν» της Κυριακής ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης, αναφερόμενος στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Οι λαοί, κουρασμένοι, στρέφονται προς την Ακροδεξιά, που υπόσχεται τερματισμό της ΕΕ αλλά και της φτωχοποίησης των πολιτών. Οι δημοκρατίες καθίστανται όλο και περισσότερο θνησιγενείς. Με την ευρωπαϊκή πολιτική, ανοίγουν τον δρόμο για ακραίες λύσεις[…] Και στην Ελλάδα στις προσεχείς εκλογές είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανέβουν εντυπωσιακά. 

Ας μην οδύρονται οι δήθεν «δημοκράτες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και τα μνημονιακά κομματίδια της στρώνουν το χαλί. Επειδή ο εξοργισμένος λαός δεν έχει την ευχέρεια να κάνει επανάσταση, θα εκδικηθεί στις κάλπες, ενισχύοντας ακριβώς εκείνη την παράταξη που ανοιχτά αμφισβητεα
ί το «σύστημα». Τα «λογικά επιχειρήματα» για να αποτραπεί 
υτή η εξέλιξη δεν βρίσκουν καμιά απήχηση στους ψηφοφόρους. Έχουν χάσει τα πάντα, τους τα πήραν όλα. Επομένως, τι άλλο έχουν να χάσουν;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εθελόδουλοι πολιτικοί απέναντι σε Βερολίνο και Βρυξέλλες έκαναν διάτρητη τη Δημοκρατία. Την εξευτέλισαν. Έτσι επέρχονται καταρρεύσεις πολιτευμάτων.[…]Εδώ, σήμερα οι πολίτες θεωρούν ότι εκχωρήσαμε τη Δημοκρατία μας στις ορέξεις των «άλλων», δηλαδή των εταίρων». Για αυτόν τον λόγο σημειώνεται στροφή προς το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. 

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά. Ο λαός δεν συγχωρεί τους πολιτικούς που υπέγραψαν συμφωνίες με τους «εταίρους» για την εξαθλίωσή του.»

Αξίζει να σταθούμε σε κάποια από τα τελευταία γραφόμενα του Λεονταρίτη, ότι δηλαδή, η στροφή του Ελληνικού Λαού προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «είναι η αλήθεια, την οποία κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά». Με τεχνητά διαμορφωμένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες αφήνουν για ευνόητους λόγους μεγάλο το ποσοστό της «αδιευκρίνιστης ψήφου», και πολύ περισσότερο με τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, προσπαθούν οι διάφοροι πυλώνες του συστήματος να αποτρέψουν κάτι, το οποίο όμως είναι μοιραίο και ανεξέλεγκτο από τις όποιες δυνατότητες χειραγώγησής τους.

Η εντυπωσιακή άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές είναι κάτι το μη αναστρέψιμο, αποτελώντας το κυρίαρχο πολιτικό στοιχείο συζήτησης και τρόμου για το ανθελληνικό καθεστώς, από την επόμενη κιόλας ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


ΑΡΙΣΤΟΣ και με "αμερικανικό" βιογραφικό ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Παρακολούθησε το Army Armor School, Fort Knox, Kentucky





Μπαρουτοκαπνισμένος και με “αμερικανικό” βιογραφικό ο νέος αρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (μέχρι τώρα ήταν διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού).


Ο κος Στεφανής ανήκει στο δεκαμελές Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Ελλάδας. Η παρουσία του στη Ρόδο ως Διοικητού της 95ΑΔΤΕ (Δωδεκάνησος) την περίοδο 2014-15, υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητή, δεδομένου ότι αγκάλιασε την τοπική κοινωνία συμμετέχοντας σε όλες σχεδόν τις κοινωνικές δράσεις της, κάνοντας αισθητή την παρουσία και επικουρική συμβολή του Στρατού με θετικότατο τρόπο. Διακρίθηκε για το ήθος, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1959 στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Λέσβο, εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1978, αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του στις θετικές επιστήμες για να αφοσιωθεί στον Στρατό.

Το διάστημα 2000 με 2002 διετέλεσε ως Υπασπιστής του τότε προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστήμιο Άμυνας της Ουάσιγκτον με θέση κατάταξης πρώτη ανάμεσα σε 185 συναδέλφους του απ’όλο τον κόσμο. Είναι ειδήμων στον τομέα της Στρατηγικής Εθνικής Ασφάλειας και της Στρατιωτικής Διπλωματίας.

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το ζήτημα των προσφύγων, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι λάτρης των δίτροχων μηχανών, των πολεμικών τεχνών και της κόρης του.

Αποχαιρετιστήρια ομιλία Αλκιβιάδη Στεφανή


Ημερομηνία Γεννήσεως 07 Οκτωβρίου 1959
Τόπος Γεννήσεως Αθήνα
Εκπαίδευση 

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) Τάξης 1982 (Ανθυπίλαρχος).

Παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών Τεθωρακισμένων.

Παρακολούθησε το Προκεχωρημένο Σχολείο Αξιωματικών Τεθωρακισμένων στις ΗΠΑ (Army Armor School, Fort Knox, Kentucky).

Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Εθνικής Αμύνης.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας (National Defense University-NDU) στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ όπου απέκτησε MBA σε «Στρατηγικές Ασφαλείας».

Σταδιοδρομία 3 Μαρτίου 2016 


σήμερα 
Διοικητής Γ’ΣΣ/NRDC-GR, κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ.

2015 – 2016 
Διευθυντής του Δ΄ Κλάδου στο ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΔ΄Κ).

2014 – 2015
Διοικητής της 95ης Μεραρχίας «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ».

2012 – 2014
Διευθυντής του Δ΄ Κλάδου στο ΓΕΣ(ΓΕΣ/ΔΔ΄Κ).

2011 – 2012
Διοικητής της XXIII Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΔΟΡΥΛΑΙΟ».

2010 – 2011
Διευθυντής στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΑΣΠ).

2009 – 2010
Υποδιοικητής της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΑΨΟΣ».

2008 – 2009
Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας (National Defense University-NDU) στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

2007 – 2008
Επιτελάρχης στην XXIII Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «ΔΟΡΥΛΑΙΟ».

2005 – 2007
Διευθυντής Γραφείου Μετεξέλιξης των Ενόπλων Δυνάμεων στο ΓΕΕΘΑ.

2002 – 2005
Αξιωματικός Επιχειρήσεων της Ελληνικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

2000 – 2002
Υπασπιστής Στρατού Ξηράς του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

1998 – 2000
Διοικητής 98ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων.

Προγενέστερες Θέσεις

Εκπαιδευτής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
Διοικητής Ουλαμού και Ίλης σε Μονάδες Τεθωρακισμένων καθώς και επιτελικές θέσεις Σχηματισμών.

Ξένες Γλώσσες 

Αγγλικά

Διαμνημονεύσεις Μετάλλια Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.





Το βαθύ κράτος της CIA χαλιέται με την φιλορωσική πολιτική του Τραμπ και το δείχνει!



Αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην Αμέρικα, δεν έχουν προηγούμενο! Το στηριζόμενο από τα «λόμπι» κατεστημένο έχει στασιάσει πλέον ανοιχτά και δρα τελείως ανεξέλεγκτα, στο θέμα των σχέσεων με την Ρωσσία.


Έτσι, ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, κάλεσε δημοσίως –με συνέντευξή του στο Fox News- τον νέο πρόεδρο να είναι «πολύ προσεκτικός» σε όσα λέει δημόσια για την Ρωσία και στην «άφεση αμαρτιών» (εννοώντας την πρόθεσή του για άρση των κυρώσεων), γιατί...
«δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου».

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του, εκτίμησε ότι ο «αυθορμητισμός» του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ!

Ασφαλώς και η CIA έχει «ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες», όχι μόνον της Ρωσσίας, αλλά όλων των χωρών του κόσμου! 

Να, για παράδειγμα, αυτοί οι γκάνγκστερς ήταν που ειδοποίησαν παλαιότερα τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για τα… χημικά όπλα του Σαντάμ και ότι… προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να τον συντρίψει πριν τα χρησιμοποιήσει κατά των… ΗΠΑ, κι αυτός έσπευσε αμέσως μετά να αιματοκυλίσει την Μέση Ανατολή!


Έτοιμος να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο ο Σερβικός Στρατός - Φωτογραφίες, Βίντεο

Έτοιμος να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο ο Σερβικός Στρατός - Φωτογραφίες, Βίντεο


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα Βαλκάνια: Η Σερβία απαντά με επιστράτευση στις προκλήσεις του ψευδοκράτους του Κοσόβου

Το Κόσοβο είναι ένα ψευδοκράτος που ιδρύθηκε με τις ευλογίες των αμερικανών, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένα τεράστιο «πλυντήριο» μαύρου χρήματος και παράλληλα ως ένα ορμητήριο των κατσαπλιάδων του UCK.

Στην δημιουργία του είχαν συντελέσει τόσο οι αμερικανοί με την στρατιωτική παρέμβαση και τον διαμελισμό βρεφών, όσο και οι γνωστοί πεμπτοφαλαγγίτες των ΜΚΟ υπό την χρηματοδότηση του George Soros.

Πλέον, όμως, οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει και οι Σέρβοι δεν είναι πλέον γονατισμένοι ύστερα από έναν πόλεμο. Ούτε οι αμερικανοί βρίσκονται στην κατάσταση του παρελθόντος. Υπό αυτό το πρίσμα αξίζει να διαβάσουμε την παρακάτω είδηση, σύμφωνα με την οποία οι Σέρβοι έστειλαν ένα τρένο με την επιγραφή «Το Κόσοβο είναι Σερβικό» στην πόλη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου που κατοικείται από Σέρβους.

Το τρένο αυτό το σταμάτησαν οι αρχές στα σύνορα και κατσαπλιάδες του UCK απείλησαν να του επιτεθούν. 

Οι απειλές αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του σέρβου προέδρου Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο οποίος κατηγόρησε το Κόσοβο ότι «θέλει πόλεμο» και προειδοποίησε ότι το Βελιγράδι είναι διατεθειμένο να στείλει στρατεύματα σε κοσοβάρικο έδαφος ώστε να προστατεύσει την εκεί σερβική μειονότητα.

Οι Σέρβοι έχουν αναπτύξει ήδη 2.000 στρατιώτες κατά μήκος της διοικητικής γραμμής, ενώ στην περιοχή πέρα από τους κατσαπλιάδες του UCK υπάρχει και δύναμη 5000 στρατιωτών του ΝΑΤΟ και έχουν σημάνει επιστράτευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εξελίξεις έρχονται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του νέου αμερικανού προέδρου ότι το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο και ενώ η Μόσχα περιμένει τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ανατολικά του ψευδοκράτους υπάρχει ακόμα και σήμερα το Camp Bondsteel, μία τεράστια αμερικανική βάση, που υποτίθεται ότι διαφυλάττει την ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα είχε δημιουργηθεί για την ασφάλεια των αγωγών που διαπερνάνε ή σχεδιάζονταν να διαπεράσουν τα Βαλκάνια.

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σερβίας και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τόσο από την άποψη της άμεσης επικαιρότητας, όσο και από την άποψη των μακροπρόθεσμων δομικών αλλαγών στο γεωπολιτικό παίγνιο της περιοχής των Βαλκανίων.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θα έστελνε στρατιώτες στο Κόσοβο, ο Nikolic απάντησε:

«Αν σκοτώσουν Σέρβους, θα πάμε όλοι, όχι μόνο ο στρατός. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάω, δεν θα είναι η πρώτη φορά...».