ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΠΑΡΤΕ ΝΑ’ ΧΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 2014 ΓΙΑ ΤΟΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΦΤΗ” – ΒΙΝΤΕΟ



Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πως θα γίνεται από τούδε και στο εξής η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας (εφάπαξ ή με τον μήνα…), το νέο χαράτσι στα καύσιμα είναι ήδη νομοθετημένο και αφορά όλους όσους έχουν αυτοκίνητο – δηλαδή το 99% των Ελλήνων. Και είναι και… κοινωνικά δίκαιο, αφού όλοι θα το πληρώσουν, φτωχοί και πλούσιοι! 

Έτσι από την 1η Ιουνίου αυξάνονται τρεις φόροι:

1. Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης που θα σημάνει αύξηση της τάξης του 0,10-0,12 ευρώ δηλαδή οι τιμές θα διαμορφωθούν στο 1,10 με 1,15 ευρώ το λίτρο.

2. Ο Ειδικός φόρος στην τιμή της βενζίνης από 0,03 ως 0,05 ευρώ το λίτρο, κάτι που θα σημάνει αυτόματη αύξηση κοντά στο 1,43 με 1,45 ευρώ το λίτρο.

3. Ο ειδικός φόρος στο υγραέριο κίνησης που θα έχει σαν αποτέλεσμα μια αύξηση της τιμής 0,07-0,08 ευρώ.

Με τις υγείες μας!














ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 2014 ΓΙΑ ΤΟΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΦΤΗ” – ΒΙΝΤΕΟ





Αυτό για το οποίο πανηγυρίζει σήμερα η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν είναι παρά μιασυντριπτική ήττα για την Εθνική οικονομία και μια άνευ προηγουμένου εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μπορούν κατά το δοκούν να κόβουν μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων.

Η συγκεκριμένη κατάπτυστη μνημονιακή δέσμευση ισχύει από το 2014 και ο ΣΥΡΙΖΑ, όντας γνήσια συνέχεια του Μνημονίου την συνυπέγραψε!

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατά την προχθεσινή συζήτηση του ασφαλιστικού – φορολογικού στην Βουλή:

«Κατ’ ουσίαν, με το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν κάνετε τίποτα άλλο, παρά να επαναλαμβάνετε τη δέσμευση της προηγούμενης Κυβερνήσεως προς τους δανειστές, προς την τρόικα, ενόψει της συναντήσεως της αυριανής, της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του μέχρι πρότινος συντρόφου σας και Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Μητρόπουλου από το ΕΝΥΠΕΚΚ, αυτός ο αυτόματος δημοσιονομικός κόφτης έχει ήδη ψηφιστεί, δηλαδή ο νόμος για τον οποίο σήμερα συζητάμε έχει ήδη ψηφιστεί. Συγκεκριμένα είναι ο ν. 4270/2014, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε την εφαρμογή του αυτόν ακριβώς τον μήνα, τον μήνα Μάιο του 2016.

Γιατί, λοιπόν, επαναφέρετε το ίδιο θέμα; Για έναν πολύ απλό λόγο. Για τον λόγο ότι οι δανειστές θέλουν να λάβουν και από εσάς τη διαβεβαίωση ότι θα τηρήσετε αυτά που συμφωνήθηκαν με την Τρόικα. Είστε γνήσια συνέχεια, λοιπόν, σε ό,τι αφορά το μνημόνιο.

Επίσης, είπε προηγουμένως ο κύριος Πρωθυπουργός ότι δεν περικόπτονται οι συντάξεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και με την υπ’ αριθμόν 141/16/2016 έκθεσή του, εκτοξεύει τις πραγματικές περικοπές των συντάξεων για την τριετία 2016-2019 στο ποσό των 8,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συμφωνία, όπως ονομάσατε το τρίτο μνημόνιο –το ονομάσατε συμφωνία για λόγους καλλιέπειας προφανώς-, είχαν προβλεφθεί 1,8 δισεκατομμύρια περικοπές για το ασφαλιστικό σύστημα. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση, αλλά για τέταρτο μνημόνιο κατ’ ουσίαν.

Και όπως σε όλα τα μνημόνια, έτσι και σ’ αυτό, η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει «ΟΧΙ»και θα αντισταθεί εν ονόματι του ελληνικού έθνους.»