ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζει πλειστηριασμούς για 15.000 πρώτες κατοικίες Ελλήνων.

 
Ανοίγουν νομοθετικά την κερκόπορτα για να πάρουν οι τοκογλύφοι την πρώτη κατοικία των Ελλήνων!

Στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας προχωρά από το 2014 η κυβέρνηση και σύντομα το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.

Οι τροϊκανοί νομοθέτες φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις, προβλέπουν να δοθεί χάρη σε όσους οφείλουν δόσεις δανείων τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε και η κρίση κορυφώθηκε. 
 
Ένα νομικό πυροτέχνημα για να χρυσώσουν το χάπι, εφόσον μετά το πέρας αυτού του διαστήματος οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα εξακολουθούν να είναι άνεργοι ή να έχουν χαμηλά εισοδήματα δεν θα είναι μέσα στην τριετία χάριτος και θα χάνουν οριστικά το σπίτι τους!

Στο υπουργείο θεωρούν ότι η τριετία είναι ένα λογικό διάστημα να οφείλει κάποιος χρήματα για το ακίνητό του, καθώς μεγαλύτερο διάστημα σημαίνει αποχή από τις υποχρεώσεις του. 
 
Οι “νομοθέτες” δεν κάνουν λόγο όμως για το αν ο ιδιοκτήτης είναι άνεργος ή μισθωτός των 400 ευρώ ή για το ότι η φορολογία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια 100% και ο μέσος Έλληνας πολίτης έχει χάσει τουλάχιστον το 60% της αγοραστικής δύναμης που είχε πριν το μνημόνιο.

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς επιβεβαιώνεται για τα σχέδια εκμηδενισμού του Έλληνα πολίτη. Την μια εβδομάδα βγαίνει μια φήμη, την επόμενη εβδομάδα ένα “δημοσίευμα με βάσιμες πληροφορίες” και την επόμενη περνάει μια τροπολογία “σφήνα” σε ένα ξεκάρφωτο νομοσχέδιο και ο Έλληνας μένει άμεσα δίχως σπίτι, βλέποντας τους κλέφτες πολιτικάντηδες να ζουν και να βασιλεύουν εις βάρος του! 
 
Αν δεν είναι αυτό τυραννία τότε τί είναι;

Χρυσή Αυγή 
για ένα αυτάρκες και ισχυρό κοινωνικό κράτος! 
 

Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC:Προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν με τελικό στόχο την Ελλάδα.


«Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα κρύβουν τα γεγονότα στην Τουρκία»
Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία.

«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του ABC Australia στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο υπογραμμίζει ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν με τελικό στόχο την Ελλάδα. 
Σύμφωνα πάντα με το Αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν ότι στήθηκε το σκηνικό έντασης από στρατιωτικούς για να να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση και να βρουν την αφορμή που επιθυμούν, για να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το status στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο.

Κατά το Αυστραλιανό κανάλι είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ισλαμιστή Ερντογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. 
Ωστόσο το ABC λέει ότι οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία και θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «Βαριοπούλα», το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 +

6 Αυγούστου 1945: Χιροσίμα - Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία.


 
Η 6η Αυγούστου του 1945 είναι μία ημέρα κατά την οποία ένα στυγερό έγκλημα πολέμου έμελε να αλλάξει ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η διπλωματία και ο πόλεμος. Ταυτοχρόνως και ακόμα πιο σημαντικά έμελε να αλλάξει τις ζωές όλων των ανθρώπων του πλανήτη, εγκαινιάζοντας την πυρηνική εποχή, την εποχή του τρόμου. Έκτοτε ο πλανήτης βρέθηκε πολλές φορές στο χείλος της καταστροφής.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ουσιαστικά τελειώσει τρεις μήνες νωρίτερα και το μόνο που απομένει για να πέσει και τυπικά η αυλαία του πολέμου, είναι η παράδοση της Ιαπωνίας. 

Οι Αμερικανοί σε συσκέψεις προγραμματίζουν την απόβαση μίας τεράστιας αμερικανικής δύναμης στην περιοχή, έτσι ώστε να αναγκαστεί η Ιαπωνία σε μία γρήγορα παράδοση άνευ όρων. Η απόβαση, όμως, αυτή κρίνεται ότι δεν είναι αναγκαία, αφού ο αποκλεισμός της νήσου είναι αρκετό ως μέτρο, σύμφωνα με τους αμερικανούς στρατηγούς.

Σε μία από τις πρώτες πράξεις του μετέπειτα επονομαζόμενου ως Ψυχρού Πολέμου, η ΕΣΣΔ του Στάλιν κηρύττει τον πόλεμο στην Ιαπωνία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Χάρρυ Τρούμαν, αποφασίζει, παρά τις επικρίσεις ακόμα και των κατασκευαστών της βόμβας να δώσει ένα μήνυμα προς την ΕΣΣΔ. Έτσι στις 6 Αυγούστου του 1945 πραγματοποιείται ο πρώτος βομβαρδισμός. Το αμερικανικό βομβαρδιστικό “Enola Gay” πετάει πάνω από την Χιροσίμα και εξαπολύει την πρώτη πυρηνική βόμβα στην Ιστορία, την ονομαζόμενη και “Little Boy”. Η ώρα είναι 8:15 το πρωί.

Το «Αγοράκι», μόνο μικρό δεν ήταν αφού ζύγιζε 4,4 τόνους, είχε μήκος 3 μέτρων και περιείχε ποσότητα εμπλουτισμένου ουρανίου, ικανή να προκαλέσει έκρηξη ισχύος 16 χιλιοτόνων εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ. Η έκρηξη σκότωσε απευθείας 80.000 ανθρώπους, αριθμός ο οποίος ανήλθε στους 140.000 μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή περίπου στο 1/3 των συνολικών κατοίκων της πόλης. 
Παραλλήλως ισοπέδωσε τα 2/3 της πόλης, ενώ συνεχίζει και ταλαιπωρεί έως και σήμερα τους κατοίκους της Ιαπωνίας με τις συνέπειες της ραδιενεργούς ακτινοβολίας. 
Η δίψα, όμως, των αμερικανών για αίμα δεν είχε σιγάσει ακόμα. Τρεις μόλις μέρες μετά, στις 9 Αυγούστου του 1945, στόχος μίας παρόμοιας βόμβας έγινε η πόλη του Ναγκασάκι με απολογισμό 73.884 νεκρούς και 74.909 τραυματίες κατά τη στιγμή της έκρηξης.




Στο σημείο μηδέν της έκρηξης της Χιροσίμα, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς που είτε εξαερώθηκαν, είτε κάηκαν ζωντανοί, έμεινε όρθιος ο σκελετός ενός κτηρίου που στέγαζε την "Εμπορική Έκθεση της Περιφέρειας της Χιροσίμα", για να θυμίζει σαν φάντασμα έως και σήμερα το έγκλημα που συντελέστηκε εκείνη την ημέρα.
Η χρήση των συγκεκριμένων ατομικών βομβών, όπως προείπαμε, δεν ήτο αναγκαία και ανάμεσα στους επικριτές της απόφασης Τρούμαν ήταν και οι ίδιοι οι κατασκευαστές της βόμβας. Οι αμερικανοί μόνο και μόνο για να στείλουν ένα μήνυμα στον μεταπολεμικό τους αντίπαλο δέον, εξαέρωσαν στην κυριολεξία 150.000 χιλιάδες ανθρώπους με δύο χτυπήματα. Μία νέα πραγματικότητα είχε ανατείλει για την ανθρωπότητα, που πλέον απειλούταν με έναν πυρηνικό όλεθρο ανά πάσα στιγμή. Μετά την διαίρεση του κόσμου στα δύο από τους συμμάχους, είχε αρχίσει η επόμενη φάση, ο Ψυχρός Πόλεμος.

Για τα συγκεκριμένα ειδεχθή και μεγάλης εμβέλειας πολέμου, ουδείς καταδικάστηκε, αφού ως γνωστόν στην πραγματικότητα το διεθνές δίκαιο και οι νόμοι του πολέμου, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους ηττημένους ενός πολέμου. 
Οι πυρηνικές δοκιμές ενάντια σε έναν πληθυσμό κατά κόρον άμαχο, θεωρήθηκε τότε ανδραγάθημα πολέμου και οι όποιοι επικριτές έμειναν αυστηρώς και μόνο στην λεκτική αντιπαράθεση, σχετικά με αυτά τα εγκλήματα. 
*Οι φωτογραφίες από τον όλεθρο της καταστροφής στέκονται ασπρόμαυρες και συνάμα σκληρές για να θυμίζουν στους νεότερους τα λάθη των ηγετών που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του κόσμου
Ο Τρούμαν υποστήριξε ότι έριξε τις βόμβες επειδή μια εισβολή στην Ιαπωνία θα κόστιζε χιλιάδες ζωές Αμερικανών.

Έκτοτε όμως η επιχειρηματολογία αυτή έχει αμφισβητηθεί έντονα και επικρατεί ευρέως η άποψη ότι οι ΗΠΑ έκαναν μια επίδειξη δύναμης στον υπόλοιπο κόσμο – και ιδιαίτερα προς τη Σοβιετική Ένωση – αφού η Ιαπωνία δεν ήταν πλέον σε θέση να διατηρήσει τον πόλεμο, με 64 πόλεις τις κατεστραμμένες από συμβατικούς βομβαρδισμούς.

Οι πολίτες της χώρας υπέφεραν από την πείνα ενώ η παραγωγή της χώρας βρισκόταν κυριολεκτικά στο μηδέν. Η Ιαπωνία είχε ήδη χάσει και απλά προσπαθούσε να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τους Συμμάχους. Ωστόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες επέλεξαν τη ρίψη των πυρηνικών βομβών, διαπράττοντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 902 ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Το θέμα δεν είναι μόνο ότι το ΚΚΕ πούλησε την επιχείρηση, ούτε ότι πετάει ελαφρά τη καρδία 48 εργαζομένους στους πέντε δρόμους. 
Είναι κι ότι η συχνότητα ΔΕΝ του ανήκει! Την πήρε χαριστικά ως κομματικός οργανισμός και τώρα που δε μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα έχει υποχρέωση να την επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο! Όχι να την πουλήσει κιόλας! 
Για να δούμε, γι’ αυτή την καραμπινάτη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ θα μιλήσει κανείς του… συνταγματικού τόξου; 
Θα λειτουργήσει ο αρμόδιος φορέας διαχείρησης των συχνοτήτων, η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ή έχουν γίνει όλα μπάχαλο από τους αριστεροδεξιούς συνδικαλιστάδες; 
Θα παρέμβει αυτό το περίφημο ΕΣΡ, (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), ή το έχουμε και αυτό μόνο για διακοσμητικό ρόλο για να λέει πως “τηρείται ο χρόνος προβολής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;”

1...2...3......ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ.......ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

 Εγκαταλείπουν τον δρόμο της επανάστασης





Γελάει ο κόσμος
με τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ