ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η Νίκη είναι δική μας!

Η Νίκη είναι δική μας!

«Ακούστε! Εγώ είμαι ο Γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο Κτίστης,ο Διαλεχτός της Άρνησης κι ο Ακριβογιός της Πίστης!»

Κωστής Παλαμάς

Η μεταπολιτευτική απάτη της ελληνικής Αριστεράς φτάνει αργά και βασανιστικά στο εντυπωσιακό και θορυβώδες της φινάλε. Η παραμονή της στην εξουσία, για το χρονικό εκείνο διάστημα που της απομένει, θα είναι καταστροφική τόσο για την Πατρίδα όσο και για το Λαό μας. Η αναπόφευκτη κατάρρευσή της όμως, θα σημάνει το τέλος του παλαιού κομματικού κόσμου και την απαρχή ενός νέου στον οποίο θα κυριαρχεί η Εθνική εκείνη Δύναμη που μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, έχοντας αντιτάξει το Κάστρο της Εθνικής Αντίστασης στην επέλαση του εθνομηδενισμού.

Η επερχόμενη ήττα της Αριστεράς, σαφώς και δεν θα είναι μονάχα πολιτική. Θα είναι πολύ πιο καθοριστική ακόμη και από τη στρατιωτική της συντριβή στα 1949, όταν αποτόλμησε να στρέψει τα όπλα κατά της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού. Θα είναι πρωτίστως ήττα κοινωνική!

Στις μάταιες απόπειρες να αποτρέψει την ήττα, η Αριστερά προβαίνει σε ενέργειες που φέρνουν το αντίθετο του αποτελέσματος που επιδιώκει: καλεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της κυβερνητικής τους πολιτικής!

Οι αριστεροί προσδοκούν πως η συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις αυτές θα ρίξει στάχτη στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων αφενός και αφετέρου θα συμβάλλει στο καπέλωμα των κινητοποιήσεων. Αντί, όμως, της λαϊκής συμπάθειας και κατανόησης θα προκαλέσει απλώς επιτάχυνση της εκδήλωσης της οργής του Ελληνικού Λαού και το σημαντικότερο, την κοινωνική περιθωριοποίηση των βολεμένων συνδικαλιστών της Αριστεράς.

Με απλά λόγια, οι «αγωνιστικές περγαμηνές» της Αριστεράς, πάνω στις οποίες χτίστηκαν πολιτικές και όχι μόνο καριέρες, θα γίνουν συντρίμμια από την ίδια την κυβέρνηση της Αριστεράς. Ακόμη χειρότερα για εκείνους, δεν θα υπάρχει πλέον -όπως έγινε στην περίπτωση του συμμοριτοπολέμου- το αντίπαλον δέος να κατηγορήσουν, αυτή θα είναι και η βαθύτερη αιτία της οριστικής τους συντριβής. Οι ροζ μπολσεβίκοι του Σύριζα θα αποτύχουν, διότι δεν εκφράζουν πολιτική θέση, εκφράζουν μονάχα αντίθεση.

Την μη αναστρέψιμη τούτη εξέλιξη, κατανοούν ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος προμηνύουν ήδη την «εποχή των τεράτων» που έρχεται, στην απέλπιδα προσπάθεια να τρομοκρατήσουν ξανά τον Λαό. Χαρακτηριστικό δε της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι ότι επανέφεραν στον δημόσιο διάλογο την τέως βασιλική οικογένεια, για μέλη της οποίας αφήνουν να εννοηθεί πως ενδεχομένως θα προχωρήσουν σε πολιτικές κινήσεις. 

Θαυμάστε την κατάντια τους: οι μεγαλύτεροι υβριστές της βασιλικής οικογενείας γίνηκαν οι μεγαλύτεροι αυλικοί της, από τη στιγμή που ο έτερος των εθνοσωτήρων (ο ανιψιός του ψευδοεθνάρχου), κάηκε στον χυλό.

Αναπόφευκτα, το τέλος των μαρξιστικών ή μαρξιστοειδών ψευδαισθήσεων οδηγεί το μεγαλύτερο τμήμα του Λαού μας, εκείνους δηλαδή που έχουν πληγεί βάναυσα από τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση, προς αναζήτηση της ελπίδας. Μόνο που τούτη τη φορά η ελπίδα δεν μπορεί να είναι ούτε φιλελεύθερη ούτε μαρξιστική: θα είναι αναμφιβόλως Εθνική!

Συνεχιστές της μνημειώδους μνημονιακής καταστροφής είναι ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ, μια επί το χυδαιότερον εκδοχή της αισχράς διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή όμως, δεν υπήρξε ούτε και θα γίνει ποτέ συνεχιστής: είναι ο Γκρεμιστής ενός προτεκτοράτου αντεθνικού το οποίο ντροπιάζει την τρισχιλιετή Ελληνική Ιστορία και στραγγαλίζει τον Λαό μας.

Η Εθνικιστική μας βιοθεωρία εντούτοις, δεν αναλώνεται στο γκρέμισμα του σάπιου Καθεστώτος. Ο θρίαμβος της Ιδεολογίας μας θα επέλθει όταν ο γκρεμιστής θα γίνει ο κτίστης, εκείνος που θα οικοδομήσει το Εθνικό Κράτος το οποίο θα ενεργεί προς όφελος του Μεγάλου μας Έθνους και του περήφανου Λαού!

Στο διάβα προς τη Νίκη, θα υπάρξουν σαφώς κι εκείνοι οι λιγόψυχοι, οι φιγουρατζήδες των μετόπισθεν, οι σημαιοφόροι του ανέντιμου συμβιβασμού, οι βαλτοί από το Καθεστώς των προσκυνημένων. Περιφρονήστε τους, διότι εμείς δεν είμαστε μονάχα οι διαλεχτοί της Άρνησης, είμαστε πρωτίστως οι ακριβογιοί της Πίστης!

Είπαν κάποιοι, πως νιώθουν σα να χτυπούμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Εμείς θα επιμείνουμε, μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα! Αγνοήστε τις σειρήνες της ηττοπάθειας, 

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν μπορούν οι τούρκοι να αποκλείσουν τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων.

Δεν μπορούν οι τούρκοι να αποκλείσουν τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων


Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις και σχόλια «έγκριτων» δημοσιογράφων σε τουρκοκάναλα και κουρελοεφημερίδες για την πρόθεση της Τουρκίας να αποκλείσει τα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων σε πλοία που φέρουν ρωσική σημαία, είτε αυτά είναι εμπορικά είτε πολεμικά. Ας αναλύσουμε όμως ποια είναι η πραγματικότητα και ποιες οι αντικειμενικές συνθήκες μιας τέτοιας απόφασης της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Συνθήκη του Μοντρέ της 20ης Ιουλίου 1936 η Τουρκία έχει τον έλεγχο των Στενών και ρυθμίζει τις διελεύσεις των πλοίων. 

Οι διελεύσεις όμως των πλοίων πρέπει να είναι ανεμπόδιστες και ελεύθερες για τις παράκτιες χώρες της Μαύρης Θάλασσας. Η Τουρκία μπορεί να περιορίσει ή να αποκλείσει αυτές τις διελεύσεις μόνο όταν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Η Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία αντικατέστησε την Συνθήκη των Σεβρών (1920) και την Συνθήκη της Λωζάννης (1923) και υπεγράφη από την Σοβιετική Ένωση, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Γιουγκοσλαβία, Ελλάδα και Τουρκία, επιτρέπει στην Τουρκία να στρατικοποιήσει τα Στενά, ίσχυσε απρόσκοπτα έως σήμερα και η παραβίαση της σύμφωνα με απόψεις επαϊόντων διεθνολόγων ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη και κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Συνθήκη του Μοντρέ ήταν εν ισχύ λόγω της ουδετερότητας της Τουρκίας.

Σήμερα από νομικής πλευράς η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα να προβάλλει εμπόδια για την διέλευση ρωσικών εμπορικών και πολεμικών πλοίων από τα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων. Πολλές φορές στο παρελθόν η Άγκυρα προσπάθησε να εμποδίσει την απρόσκοπτη διέλευση πλοίων, θέλοντας να ενισχύσει τον έλεγχο της στα Στενά. Αυτό συνέβη κυρίως επί εποχής Σοβιετικής Ένωσης και Ψυχρού Πολέμου. Όλες αυτές οι προσπάθειες της Άγκυρας στο παρελθόν ήταν αναποτελεσματικές, αφού η όποια αμφισβήτηση της Συνθήκης θα επέφερε σύρραξη μεταξύ ΝΑΤΟ και Συμφώνου Βαρσοβίας.

Σήμερα η οποιαδήποτε εξέλιξη εκ μέρους της Τουρκίας να περιορίσει ή να αποκλείσει την διέλευση ρωσικών πλοίων μπορεί να αξιολογηθεί ως μέγιστη απειλή για τα συμφέροντα της Ρωσίας και αποκλείεται να γίνει αποδεκτή. Η επέμβαση της Ρωσίας στην Συρία και Μέση Ανατολή εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από την ναυτική υποστήριξη δια μέσου των Στενών. Αν η Άγκυρα αποφασίσει να κλείσει τα Στενά, τότε αυτό θα γίνει μόνο κατόπιν έγκρισης της Ουάσιγκτον, τουτέστιν θα σημαίνει ότι οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τον ασκό του τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Η Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού βαδίζει σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο και το δόγμα της εξωτερικής της πολιτικής «μηδέν προβλήματα με τους γείτονες» εξελίσσεται σε «μεγάλα προβλήματα με όλους τους γείτονες», εξ αιτίας του νεοοθωμανικού ναρκισσισμού της πολιτικής της ηγεσίας και της υποτέλειας στα κελεύσματα της Ουάσιγκτον που θέλει να επεκτείνει και να μεγιστοποιήσει την κρίση στην Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο, περιορίζοντας την επιτυχή πολιτική και στρατιωτική τακτική της Μόσχας.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι η Τουρκία από μόνη της δεν θα παραβιάσει την Συνθήκη του Μοντρέ, παρ’ όλες τις πρόσφατες εντάσεις με την Ρωσία, διότι η παραβίαση δεν θα ήταν αναστρέψιμη. Η απλή ερώτηση είναι: Μπορεί η Τουρκία να αποκλείσει την Ρωσία από τα Στενά. Θεωρητικά μπορεί. Αλλά για να το κάνει θα πρέπει να κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία.

Γ. Λιναρδής


ΤΟ Κ.Κ. ΡΩΣΣΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Θα ήθελα να αναφερθώ σ’ ένα γεγονός που έλαβε χώρα προ ημερών και το έκρυψαν τα ΜΜΕ των πρώην ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι, γιατί δε συνέφερε το πουλημένο και ξεφτιλισμένο κόμμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) Σεργκέι Γκαβρίλοφ, ο οποίος συντονιστής της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την προστασία των χριστιανικών αξιών της ρωσικής Δούμας, ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία και το Πατριαρχείο. Να και οι σχετικές δηλώσεις του:

«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση, η οποία είναι υπεράνω της πολιτικής, καθιστώντας αναγκαία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη. Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει από την πλευρά της την αποκατάσταση του ναού, για την οποία θα εργαστούν οι καλύτεροι Ρώσοι επιστήμονες και συντηρητές, προκειμένου να αποκατασταθεί ένα μνημείο για την παγκόσμια Χριστιανοσύνη».

Όπως βλέπουμε, οι Ρώσσοι κομμουνιστές αποκήρυξαν τις καταστροφικές θεωρίες του σιωνιστή Μαρξ και ασπάστηκαν την Ορθοδοξία. Και μόνο οι «Έλληνες» κομμουνιστές παραμένουν βαθιά αντίχριστοι, τιμώντας τον σιωνιστή ιδρυτή του κόμματός τους, Αβραάμ Μπεναρόγια!

Σοφία