ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΡΕΓΟΣ, ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 
ΚΑΙ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

dikaiosini



Η Ελληνική Δικαιοσύνη βάζει φραγμό στους συστηματικούς, εμπαθείς και καθ΄ έξιν συκοφάντες και υβριστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου.

Οι κάθε είδους υβριστές της Χρυσής Αυγής άρχισαν πλέον να υπόκεινται στις συνέπειες του νόμου, να υποχρεώνονται να απολογηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εν τέλει να καταδικάζονται από τα Ελληνικά Δικαστήρια για όσες ύβρεις και συκοφαντίες έχουν κατά καιρούς εκτοξεύσει κατά της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπ’αριθμόν 3032/2016 απόφασή του υποχρεώνει τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήριο Ζαριανόπουλο να καταβάλει χρηματικό ποσόν ως αποζημίωση σε βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, αποφαινόμενο ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος τους από τον εναγόμενο.

Ειδικότερα, ο (επισήμως πλέον χαρακτηρισμένος και με δικαστική απόφαση) υβριστής Σ. Ζαριανόπουλος υποχρεούται να καταβάλει το ποσόν των χιλίων πεντακοσίων ευρώ σε κάθε έναν από τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Πολύβιο Ζησιμόπουλο, οι οποίοι είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη ζητώντας την έννομη προστασία τους έπειτα από σειρά δημόσιων υβριστικών δηλώσεων του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2013 , παραμονές της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο αιτιολογικό της δικαστικής απόφασης, το οποίο αποτελεί κόλαφο όχι μόνο για τον συγκεκριμένο εναγόμενο αλλά για άπαντες του υβριστές της Χρυσής Αυγής. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι «…είναι νοητή και η συλλογική εξύβριση, όταν με ομαδικό χαρακτηρισμό προσβάλλονται τα κατ’ιδίαν μέλη μιας ολότητας, εφόσον ο κύκλος των προσώπων οριοθετείται σαφώς και η κατ’ιδίαν ένταξη των προσώπων είναι αναμφίβολη. 

Στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί συλλογικό εξυβριστικό χαρακτηρισμό για όλα τα άτομα της σχετικής ολότητας, δηλαδή για όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο χαρακτηρισμός «καθάρματα» που «βρώμιζαν και βρωμίζουν την χώρα», μεταξύ των οποίων και οι εν προκειμένω ενάγοντες.

Συνεπώς τα όσα ισχυρίζεται (ο εναγόμενος)περί του ότι δεν απευθυνόταν σε αυτούς προσωπικά και περί του ότι ουδόλως τους γνωρίζει, ουδεμία επιρροή ασκούν εν προκειμένv. Κατόπιν τούτων αποδεικνύεται πλήρως η τέλεση της άδικης πράξης της εξύβρισης των εναγόντων εκ μέρους του εναγόμενου».

Με την ως άνω δικαστική απόφαση και το προαναφερόμενο σκεπτικό της τίθεται φραγμός στην ασυδοσία των κάθε είδους υβριστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αποθρασυνόμενοι από τις πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματος τα τελευταία έτη, θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν ατιμωρητί να εξυβρίζουν επ’άπειρον τους Έλληνες Εθνικιστές, τα στελέχη και τους φίλους του τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Πλέον οι υβριστές μας θα τίθενται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και θα λογοδοτούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, υποχρεούμενοι να σεβαστούν αφενός τον κάθε Χρυσαυγίτη και την κάθε Χρυσαυγίτισα ξεχωριστά και αφετέρου το σύνολο των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση του δικαστηρίου:

































Οι Έλληνες Πομάκοι δεν είναι μόνοι τους!Ακόμα πονάνε οι πράκτορες της Άγκυρας από την επιτυχημένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια

Ακόμα πονάνε οι πράκτορες της Άγκυρας από την επιτυχημένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια


Ο αντίκτυπος της εκδηλώσεως της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη Ξάνθης ακόμα να κωπάσει. Η επιτυχία της εκδηλώσεως ήταν τόσο μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύεται από το γεγονός ότι μισό μήνα μετά συνεχίζουν οι αντιδράσεις από τους πάσης ιδεολογικής προελεύσεως ανθέλληνες.
Θυμίζουμε ενδεικτικά:
Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδα Millet σχετικά με την πανικόβλητη και άρον άρον επίσκεψη του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στο χωριό, μαζί με κουστωδία τουρκοπρακτόρων, προκειμένου να σπείρει τον τρόμο στους Έλληνες Πομάκους:
«Ο τουρκικός λαός του χωριού Γλαύκη που ενοχλήθηκε από την αντιτουρκική και αντιτουρκομειονοτική εκδήλωση των Ελλήνων ρατσιστών-ναζί, την Παρασκευή που θεωρείται η εβδομαδιαία γιορτή των μουσουλμάνων, φιλοξένησε τον πρόξενο της μητέρας πατρίδας-Τουρκικής Δημοκρατίας από την Κομοτηνή.
Το ναζιστικό-ρατσιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής , στις 27 Απριλίου στο χωριό Γλαύκη που κατοικείται πλήρως από κατοίκους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, με μια ξαφνική απόβαση που δεν εμποδίστηκε από την αστυνομία, πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο “Οι Έλληνες Πομάκοι λένε όχι στην τουρκική προπαγάνδα”. Χωρικοί οι οποίοι δεν μετείχαν στην εκδήλωση αυτή που τρομοκράτησε το χωριό, ενοχλήθηκαν πολύ από αυτό το γεγονός.
Μετά από αυτήν την εκδήλωση των αντιτούρκων ρατσιστών νεοναζί που έγινε με στόχο να σπιλώσει την ταυτότητα του κόσμου της Γλαύκης που κατοικείται από Πομάκους Τούρκους, ο κόσμος του χωριού που υπέστη άδικες και υπερβολικές κατηγορίες από κάποιους αλαζόνες και προβοκάτορες, υποδέχτηκε με ενθουσιώδη τρόπο τον πρόξενο τη μητέρας πατρίδας Τουρκίας και την ομάδα του. Με αυτό τον τρόπο οι Γλαυκιώτες παίρνοντας ξεκάθαρη στάση ενάντια σε αυτούς που προσπάθησαν να σπιλώσουν την ταυτότητα τους και σε εκείνους που αμφισβήτησαν την στάση τους, έδωσαν μια απάντηση-χαστούκι σε αυτούς που επιχείρησαν να επωφεληθούν από την είσοδο των νεοναζιστών στο χωριό, ελπίζοντας σε βοήθεια.
ΙΜΑΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ : Ο Αλλάχ να τους βοηθά !
Ο Ερκάν Αζίζογλου-ιμάμης του χωριού εξέφρασε την ικανοποίηση του χωριού για την επίσκεψη του Τούρκου πρόξενου, κάνοντας στον λογαριασμό του την εξής δήλωση :
“Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κύριος Αλή Ριζά Ακιντζή, ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης κύριος Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος μας κύριος Τζεμίλ Καμπζά και σύμβουλοι, σήμερα έκαναν μαζί μας την προσευχή της Παρασκευής. Ο πρόξενος μας ευχαρίστησε το χωριό μας επειδή υπερασπιστήκαμε τις ολοκληρωμένες εθνικές και πνευματικές αξίες των προγόνων μας. Ο μουφτής μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την καθαρή και περήφανη στάση μας ενάντια στην δράση της Χρυσής Αυγής. Εκ μέρους της Γλαύκης τους ευχαριστώ. Ο Αλλάχ να τους βοηθά”.
ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ : ΟΙ ΓΛΑΥΚΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, απευθύνθηκε στον κόσμο του χωριού. Ο Μέτε ευχαρίστησε τον κόσμο του χωριού επειδή όπως είπε, έδωσαν την δέουσα απάντηση στους ρατσιστές, λέγοντας πως “Σας ευχαριστώ διότι με την περήφανη στάση σας κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής και την καθαρή σας στάση, δώσατε σε όλους την δέουσα απάντηση”.»
Ποιός είναι ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ; Σας παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα της θρακιώτικης εφημερίδας «Αντιφωνητής»:
«Στίς 26/4/2016 ὁ τουρκομουφτής Ξάνθης Ἀχμέτ Μετέ ἀνέβασε στό τουΐτερ τήν διπλανή φωτογραφία, ἐξηγώντας πώς προέρχεται ἀπό τήν ἐπίσκεψή του στόν ἐκπρόσωπο τοῦ τουρκικοῦ ΥΠΕΞ στήν Ἀδριανούπολη, τόν πρέσβη Μουράτ Ἀχμέτ Γιορούκ!
Ὁ ἄνθρωπος φωνάζει μέ ἑκατό τρόπους “εἶμαι πράκτορας ἐχθρικῆς χώρας”, φέρνει συγκεκριμένες ἀποδείξεις, προκαλεῖ μέ ὅ,τι προσβλητικότερο μπορεῖ νά φανταστεῖ, πλήν ματαίως. Τό ἀγέρωχο ἑλληνικό κράτος θά συνεχίσει νά τόν γράφει ὅπου δέν πιάνει μελάνι, ἀκόμη κι ἄν προσκομίσει μισθοδοτικές του καταστάσεις ἀπό τήν ΜΙΤ.
Πάντως, πέρα ἀπό τήν πλάκα, τουλάχιστον στήν σημερινή συγκυρία δέν μᾶς συμφέρει καμμία ἀχρείαστη ἔνταση. Ἡ ἐφαρμογή τοῦ νόμου καί μόνο, στά ἤδη ἀνοικτά θέματα, μᾶς φτάνει καί μᾶς περισσεύει.»
Το μήνυμά μας προς «συντρόφια», νεοφιλελεύθερους νεοδημοκράτες και τους τουρκόφρονες φίλους τους:
Ξυδάκι! Και έρχονται κι άλλα! Οι Έλληνες Πομάκοι δεν είναι μόνοι τους!