ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Banking news: Η Χρυσή Αυγή διώκεται για πολιτικούς λόγους και όχι ως εγκληματική οργάνωση

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Banking news" ξαναχτύπησε με μία ανάλυση όπου καταδεικνύεται η πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις συνεχιζόμενες παράνομες και αστήριχτες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής που συνιστούν Συνταγματική εκτροπή.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:

Οι πολιτικοί διωγμοί κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν προηγούμενο - «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα εμπαίζει 425 χιλιάδες ψηφοφόρους».

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται για λόγους πολιτικούς και όχι ως εγκληματική οργάνωση. Οι πολιτικοί διωγμοί κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κανένα προηγούμενο.

Ουδέποτε κόμμα δέχθηκε τόσο αδυσώπητα χτυπήματα και το παράδοξο είναι ότι οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας δεν έχουν πάρει θέση. Οι δεξιές, κεντρώες ή αριστερές δυνάμεις της χώρας υποκρίνονται. Όταν στοχοποιείται η αριστερά ως κλαίουσες παρθένες φωνασκούν ότι καταστρατηγείται το σύνταγμα. Όταν στοχοποιείται ένας δεξιός σπεύδει το σύστημα να στηρίξει «τον νομοταγή πολίτη που αδικείται από το κακό κράτος».

Στην περίπτωση της Εθνικιστικής Χρυσής Αυγής έχει συμβεί το εξής πρωτοφανές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Παρ΄ ότι έλαβε 6,92% στις εκλογές του 2012 που σημαίνει ψηφίστηκε από 425 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες και εξέλεξε 18 βουλευτές, κατηγορείται με αστεία επιχειρήματα ως "εγκληματική οργάνωση".

Οι δικαστικοί λειτουργοί στηριζόμενοι σε αβάσιμα στοιχεία, προβάλλοντας αστεία τεκμήρια περί οπλοστασίων και προβάλλοντας φαιδρά επιχειρήματα περί κατάλυσης της δημοκρατίας εκτίθενται και αυτογελοιοποιούνται.

Δυο δικαστικοί λειτουργοί κατέληξαν σε ένα πόρισμα, το οποίο όμως δεν σημαίνει ενοχή. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση του ΤΤ όπου η αντιεισαγγελέας διέγνωσε παρανομίες όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν βρίσκονται στην φυλακή, κατέβαλλαν εγγυήσεις και προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το δικαστήριο όποτε αυτό πραγματοποιηθεί. 

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής όμως ακολουθήθηκε μια σταλινική μέθοδος με βάση την οποία πρέπει να εξαφανιστεί το κόμμα και οι βουλευτές της. Και όλα αυτά, καθώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι τα δημοσκοπικά της ποσοστά αυξάνονται.

Ας δούμε όμως λίγο τα δεδομένα. 

Ας υποθέσουμε ότι προφυλακίζονται όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Επειδή δεν τους έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα, μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στην εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών και των βουλευτικών εκλογών. Τα πολιτικά δικαιώματα στερούνται μόνο όταν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση δηλαδή μετά από χρόνια.

Τι θα συμβεί αν η Χρυσή Αυγή λάβει στις ευρωεκλογές 13% ή 15%; Οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές θα…μπορούν να είναι ευρωβουλευτές; Τι θα συμβεί αν ο Κασιδιάρης περάσει στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων ή η Χρυσή Αυγή εμφανίσει ιστορικά υψηλά ποσοστά στην περιφέρεια Αττικής; Πώς το πολιτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει το φιάσκο; Το πολιτικό σύστημα και η παρηκμασμένη Δημοκρατία θα γελοιοποιηθούν αν η κοινωνία δώσει μεγαλύτερα ποσοστά στην Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές του 2014 από ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2012;

Θα αποτελεί ήττα της κυβέρνησης, παταγώδης ήττα και αποτυχία η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής ναι ή όχι; 

Προφανώς και το σύστημα προσπαθεί να πει στους 425 χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή «είστε εξαπατημένοι, ανόητοι, ηλίθιοι που ψηφίσατε Χρυσή Αυγή, ελάτε σε εμάς…οποιουσδήποτε εμάς για να νομιμοποιηθείτε». Η δημοκρατία όπως την κατάντησαν στην Ελλάδα εξαπατά και εμπαίζει 420 χιλιάδες ψηφοφόρους που ψήφισαν συνειδητά την Χρυσή Αυγή.


Πρόκειται για επικίνδυνη εκτροπή που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο χάος αν ο Έλληνας αισθανθεί ότι εξαπατάται. 

Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, είναι ξεκάθαρα πολιτικές και αποδεικνύουν τον φόβο….μέρους του πολιτικού συστήματος. 

Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής θα καταρρεύσουν στις 26 Μαΐου όπου η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή θα λάβει διπλάσιο ποσοστό από το «δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ που τόσο αγωνίζεται για το καλό της κοινωνίας» και περίπου το 50% του ποσοστού της ΝΔ του επίσης δημοκρατικού κόμματος «που μοχθεί νυχθημερόν για το καλό της κοινωνίας».

Το γεγονός ότι τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας έχουν την ψευδαίσθηση ότι η κοινωνία το έχει λησμονήσει.

www.bankingnews.gr








Αυτοδύναμη η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας από την πρώτη Κυριακή με 49%!!!! VIDEO

ΤΟ βίντεο 
που έκανε τους ανθέλληνες να κλάψουν...



Δείτε το βίντεο...


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ TROMAKTIKO.GR: 

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 63,2%!
images
Μετά από την… ψυχρολουσία από τη μεγάλη (και αξιόπιστη, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν…) δημοσκόπηση του zougla.gr, ολοκληρώθηκε και η δημοσκόπηση του μεγάλου ιστολογίου tromaktiko, για τον δήμο της Αθήνας.

Στο ερώτημα «Ποιον θα θέλατε για Δήμαρχο Αθηναίων;», οι 16.596 αναγνώστες που ανταποκρίθηκαν, ψήφισαν ως εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης 63.21% (10,491 ψήφοι) 

Γιώργος Καμίνης 7.49% (1,243 ψήφοι) 

Νικήτας Κακλαμάνης 6.38% (1,058 ψήφοι) 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης 6.24% (1,035 ψήφοι) 

Βασίλης Καπερνάρος 6.14% (1,019 ψήφοι) 

Άρης Σπηλιωτόπουλος 4.2% (697 ψήφοι) 

Νίκος Σοφιανός 3.33% (553 ψήφοι) 

Γρηγόρης Βαλλιανάτος 3.01% (500 ψήφοι) 

Μετά τα συνεχή χαστούκια των διαδικτυακών δημοσκοπήσεων (αλλά και των κρυφών που μαθαίνονται…), το καθεστώς θα απαντήσει –σύμφωνα με πληροφορίες- με μπαράζ μαϊμού-δημοσκοπήσεων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αλλά πλέον, δεν τους πιστεύει κανείς!

Tις προηγούμενες εβδομάδες τα φερέφωνα του μνημονίου παρουσίασαν μια σειρά χαλκευμένων δημοσκοπικών «ερευνών» με τις οποίες γελούσαν όχι μόνο οι δημότες της Αθήνας αλλά το πανελλήνιο, αυτή την βδομάδα, οι «αντικειμενικές» φυλλάδες αποφεύγουν να αποκαλύψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος.

Καθίσταται σαφές, ότι η επιχείρηση των στρατευμένων δημοσιογράφων να διαμορφώσουν μια στρεβλή εικόνα της πολιτικής πραγματικότητας, πέφτει στο κενό. Και πέφτει στο κενό διότι ακριβώς οι Έλληνες πολίτες, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, δεν αμφιταλαντεύονται, ούτε υποκύπτουν σε αστεία διλήμματα που θέτουν οι μνημονιακές δυνάμεις: 

H Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους και η Ελληνική Αυγή την μοναδική επιλογή των δημοτών της Αθήνας για μια πρωτεύουσα ελληνική κι αντάξια της λαμπρής της Ιστορίας.

 Πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις


η “Ελληνική Αυγή”


Προβάρει τα Γαλανόλευκα η Αθήνα