ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. Δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Αυτό που όλοι υποπτεύονται – ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ουρά του Σαμαρά- απεδείχθη για μια ακόμη φορά!

Έτσι, λοιπόν, υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προέκυψε και από τη σχετική συζήτηση που διεξήχθη στην συνεδρίαση της ΚΟ του συνονθυλεύματος, σε συνέχεια της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και εισηγήθηκε παρομοίως.

Στη συνεδρίαση διατυπώθηκαν και κάποιες επιφυλάξεις από βουλευτές, όχι βέβαια για το παράνομο και αντιδημοκρατικό της όλης δίωξης, αλλά «προ του κινδύνου οι δικαστικές διώξεις με τον τρόπο που αυτές ασκούνται να αποφέρουν μη επιθυμητό αποτέλεσμα και αφετέρου, να καταλήξουν σε φιάσκο», όπως αναφέρουν «κύκλοι» του συνονθυλεύματος.

Ωστόσο, παρά τις ενστάσεις και τις τυχόν διαφοροποιήσεις στην ψηφοφορία (που δε θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα…), ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα θα ψηφίσει υπέρ της άρσης των ασυλιών, «καθώς οτιδήποτε αντίθετο θα τον φέρει στο επίκεντρο μίας αντιπαράθεσης με κίνδυνο πολλαπλών παρεξηγήσεων». 

Επίσης, όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφράσει τις επιφυλάξεις του ως προς το τι αποτέλεσμα θα έχει στην Βουλή και στους συσχετισμούς η ενδεχόμενη προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – αν π.χ. θα διευκολύνεται πλέον η ψήφιση νομοσχεδίων με λιγότερες ψήφους, λόγω της απουσίας της Χρυσής Αυγής από τις ψηφοφορίες».

Καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται; Ξέρουν ότι οι διώξεις είναι παντελώς άδικες και αστήρικτες, αλλά θα ψηφίσουν υπέρ για να μην τους… παρεξηγήσει ο φον Αντωνάκης και η παρέα του! Όσο για τις «επιφυλάξεις» που θα εκφράσουν στη βουλή οι συριζαίοι, για την μελλοντική ψήφιση νομοσχεδίων με πλειοψηφία 141 βουλευτών (εφόσον θα προφυλακιστούν όλοι οι εθνικιστές βουλευτές), δεν θα έχει βέβαια καμιά πρακτική αξία και θα είναι άκρως υποκριτική, διότι είναι στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ να την εμποδίζει, καταψηφίζοντας την κυβερνητική μεθόδευση.

Τέλος, όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ θυσιάζει το κομματικό του συμφέρον για να εξυπηρετήσει τα γενικότερα συμφέροντα του συστήματος, είναι οι εξής δύο:

1ον) Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόσπαστο μέρος του σάπιου συστήματος και 2ον) Δεν πήγε χαμένη η συνάντηση που είχε προ ολίγων ημερών ο mister Tsipras με τον αρχισιωνιστή Ν. Χάρρις!

- Έρχονται οι τριπλές εκλογές του Μαΐου. Τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΠΑΣΟΚ, τι ΚΚΕ, τι Καμμένος, τι Κουβέλης (και δε συμμαζεύεται…)! Όλοι ίδιοι είναι! Το ίδιο σύστημα υπηρετούν! Μαύρο, λοιπόν, σε όλες τις συνιστώσες του συστήματος!

Ψήφο στη μόνη αποδεδειγμένα αντισυστημική δύναμη που υπάρχει στην Ελλάδα. 

Δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος.