ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ακόμα πανηγυρίζει ο Γιούνκερ που το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα μετατράπηκε σε υποτακτικό “Ναι”

Ακόμα πανηγυρίζει ο Γιούνκερ που το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα μετατράπηκε σε υποτακτικό “Ναι”


Χαρακτήρισε «κυνική» την ελληνική κυβέρνηση, καθώς όπως λέει με έντονα σκωπτική διάθεση, απέρριψε την δική του πρόταση, οδήγησε τον Ελληνικό Λαό σε ένα δημοψήφισμα και ένα μήνα αργότερα πρότεινε η ίδια μια πολύ χειρότερη συμφωνία με τους εταίρους. Αυτό, όπως είπε με μια σαφή δόση ειρωνείας ο Γιούνκερ, είναι ένα «εκπληκτικό κατόρθωμα».Την θλιβερή κατάληξη του δημοψηφίσματος μας υπενθύμισε με δηλώσεις στην γαλλική τηλεόραση ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Είναι φανερό ότι ο Γιούνκερ, παρά τις αναμφισβήτητες αλήθειες που λέει επί του συγκεκριμένου θέματος, προσπαθεί επίσης να εξυπηρετήσει και την προπαγάνδα των εγχώριων «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ). Πράγματι, στο δημοψήφισμα τα τρία αυτά κόμματα τάχθηκαν με το «Ναι», το οποίο επί της ουσίας ήταν η αποδοχή του σχεδίου Γιούνκερ. Αυτό, όμως, που δεν μας λέει ο Γιούνκερ ήταν η συνέχεια. Ως γνωστόν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι μπορούσε για να επικρατήσει  το «Ναι», αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στήριξε το «Όχι».
Κατόπιν, οι εταίροι επανήλθαν με πολύ πιο δυσμενείς για την Ελλάδα προτάσεις από το σχέδιο Γιούνκερ, το οποίο το αποδέχθηκε όχι μόνο η Ελληνική κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αλλά και τα τρία «ευρωπαϊκά» κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ). Ποιος ξεχνάει τον ανταγωνισμό ξενοδουλείας τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο στην Βουλή; Τότε που οι αρχηγοί των τριών αυτών κομμάτων υποστήριζαν ότι «πρέπει να γίνει συμφωνία πάση θυσία», «φέρτε μια οποιαδήποτε συμφωνία», «καλύτερα μια κακή συμφωνία από καθόλου συμφωνία» κ.ο.κ.
Σωστά, λοιπόν, ο Γιούνκερ χαρακτηρίζει ως «κατόρθωμα» το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπόρεσε να εκφυλίσει το «Όχι» του Ελληνικού Λαού και να το μετατρέψει μια εβδομάδα αργότερα σε μια ταπεινωτική και άνευ όρων παράδοση της Πατρίδας μας στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Ξεχνάει, όμως, να αναφέρει ότι ο Τσίπρας συνειδητούς συνοδοιπόρους σ’ αυτό ακριβώς το «κατόρθωμα» είχε τους Μεϊμαράκη, Γεννηματά και Θεοδωράκη, οι οποίοι πολλές φορές ξεπέρασαν σε ευρωδουλεία ακόμη και τον πρωθυπουργό.
Επομένως, το εξευτελιστικό αυτό αποτέλεσμα ανήκει και στην κυβέρνηση και στα συστημικά κόμματα της «ευρωπαϊκής» αντιπολίτευσης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ασεβέστατος και προκλητικός ο Τσίπρας την ώρα του Εθνικού Ύμνου: Ο Ολάντ στέκεται προσοχή και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γελάει σαν ηλίθιος!


Η γελοιότητα και η ανοησία του ατόμου - που ΔΥΣΤΥΧΩΣ κυβερνά την Ελλάδα - απεδείχθη για πολλοστή φορά σήμερα.

Δείτε την στάση του Τσίπρα κατά  την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, μπροστά στο ιερό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη!

Ο dear Alexis, αυτό το αμερικανάκι του Bill Clinton και σκυλάκι της Γιάννας Αγγελοπούλου, στέκεται λες και περιμένει το τρόλεϊ! Ο Καμμένος προσπαθεί να σταθεί προσοχή, αλλά τον εμποδίζει ο ακατέργαστος όγκος του και τα χέρια του παραμένουν ανοιχτά!

Ο μόνος που διατηρεί σχεδόν πρέπουσα στάση είναι ο Ολάντ. Το lifestyle-τρίο των υπασπιστριών ασχολίαστο... λες και δεν διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας Αξιωματικούς με παράστημα για να προβάλλουν μία όμορφη και δυναμική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς νούμερα. Είναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα και μόνο αν απαλλαγούμε άμεσα από το νεο-μνημονιακό καθεστώς των λουφαδόρων και των απάτριδων έχουμε ελπίδες να ορθοποδήσουμε.

Γιατί «χάθηκαν» οι αγανακτισμένοι; Γιατί σιώπησαν;


Γιατί η πραγματικότητα των πολλών επιδεινώνεται και η καθημερινότητα των πολιτικών που τη διαμορφώνουν βελτιώνεται; Εύλογα ερωτήματα όσων Ελλήνων διαπιστώνουν τα αυτονόητα - δηλαδή, ότι η καταστροφή συνεχίζεται, η τρόικα προελαύνει, η ύφεση καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει όρθιο και, ταυτόχρονα, τη θέση της κραυγής των πληττόμενων στρωμάτων έχει πάρει η σιγή.

Η σεισμική ακολουθία του Μνημονίου δεν έχει πάψει να ξεθεμελιώνει την οικονομία και την κοινωνία της πατρίδας μας. Η φοροεπιδρομή κλιμακώνεται σε επίπεδα πέραν πάσης περιγραφής. Η αυθαιρεσία των δανειστών έχει θεσμοθετηθεί μετά πάσης επισημότητας και με τις ευλογίες μιας ευρύτατης πλειοψηφίας στο Κοινοβούλιο. Οι συντάξεις θα ταπεινωθούν στο επίπεδο των 390 ευρώ και δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι οι κατώτατες της Βουλγαρίας να φαντάζουν απλησίαστο όνειρο!

Η ανεργία αυξάνεται και πληθύνεται, ενώ η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό και η αντίστοιχη των αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας μας αλλάζουν άρδην τις πληθυσμιακές ισορροπίες. Ακόμα κι αν μια ημέρα αποφασίσουν οι ξένοι ότι... «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», δεν θα έχουν απομείνει πια εκείνοι που θα νομιμοποιούνται να διεκδικήσουν και να αποδεχτούν την εθνική κληρονομιά μας.

Οι Ελληνες που συγκεντρώνονταν στις πλατείες για να φωνάξουν και να διαδηλώσουν εναντίον της διάλυσης της πατρίδας μας είχαν απόλυτο δίκιο που έπρατταν ούτως. Αδικο έχουν όσοι σιωπούν, επειδή τώρα τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με εκείνα των επικυρίαρχων.

Η Αριστερά -ή, ακριβέστερα, το «κοινωνικό ΠΑΣΟΚ»- ήταν η δύναμη που μπορούσε να ενώσει τις ασύντακτες δέσμες των διαμαρτυρομένων σ' ένα συμπαγές και μαχητικό κίνημα. Τώρα, η Αριστερά κυβερνά και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να κινεί τα φθαρμένα νήματα του κράτους, διατηρώντας τα ερείσματά του σε κρίσιμους τομείς του συλλογικού βίου.

Πλέον, οι επικεφαλής της αντιμνημονιακής αντίστασης δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο για την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου, από το οποίο αντλούν νομιμοποίηση. Μια εξέλιξη όλως ειρωνική...


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τιμή μας που μας αποκλείουν οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ξεμπρόστιασε από βήματος της Βουλής την διαπλοκή πολιτικού συστήματος και καναλιών.

Αρχικά επισήμανε πως με το παρόν νομοθέτημα η κυβέρνηση δεν θα δώσει τέλος στην διαπλοκή όπως διατείνονταν, αφού ο πολιτικός κόσμος έχει υποταγεί πλήρως στους νταβατζήδες των καναλιών.

Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι λαϊκό αγαθό και εθνικό δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείει από αυτές το 7% του ελληνικού λαού που στηρίζει την Χρυσή Αυγή.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών πρέπει να ελέγχεται και να μην ρυθμίζουν οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου την πολιτική ζωή της χώρας.

Από ποιον ελέγχονται τα τσοντοκάναλα και οι εφημερίδες για τις "ροζ διαφημίσεις" και τα γνωστά "090"; Γιατί οι ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν τα πρόστιμα του ΕΣΡ;

Έχουν ποτέ οι καναλάρχες δώσει λόγο για τα οικονομικά και τα πολιτικά τους χρέη; Με ποιο δικαίωμα διαμορφώνουν την γνώμη του ελληνικού λαού, όπως προσπάθησαν με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου όπου προπαγάνδιζαν συλλήβδην υπέρ του "Ναι".

Έχουν αποδοθεί ευθύνες για την προπαγάνδα υπέρ του χρηματιστηρίου, των Olympic Games και του Μνημονίου; Τι λεφτά έχουν πάρει για αυτά τα σκάνδαλα τα κανάλια;


Προσκύνησε τον Πούτιν ο Χένρυ Κίσσινγκερ: Ηττηθήκαμε από τους Ρώσους στη Μέση Ανατολή



Μία εξαιρετικής σημασίας παραδοχή έκανε με άρθρο του στην Wall Street Jounal ο γκουρού της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και βαθύτατα σιωνιστής, Henry Kissinger. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του γνωστού, και από την εμπλοκή του στον Αττίλα, σιωνιστή παράγοντα, οι ΗΠΑ ηττήθηκαν κατά κράτος στη Μέση Ανατολή από την επέμβαση της Ρωσίας εναντίον των Τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με τον Kissinger, «η Ρωσία μπήκε σε ένα κενό που δημιουργήθηκε από συγκεχυμένες και αντικρουόμενες αμερικανικές πολιτικές» και ξεκίνησε έναν αγώνα εναντίον του ISIS, ο οποίος – παρεμπιπτόντως - χρηματοδοτήθηκε και εξοπλίστηκε από τις ΗΠΑ. Η καταστροφή του Ισλαμικού Χαλιφάτου και η θέση των υπερδυνάμεων σε αυτή τη διαμάχη είχε ως αποτέλεσμα η Ουάσινγκτον τώρα να κινδυνεύει να «χάσει κάθε δυνατότητα να διαμορφώνει τα γεγονότα στην περιοχή».


Έτσι προτείνει μία εντυπωσιακή στροφή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Προτείνει, με λίγα λόγια, να σταματήσει η χρηματοδότηση των τζιχαντιστών, οι οποίοι ως αποστολή τους έχουν να ρίξουν το καθεστώς Άσαντ. «Η καταστροφή του ISIS αυτή τη στιγμή είναι πιο επείγουσα από την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ», λέει και αντιπροτείνει οι ΗΠΑ να μετάσχουν στην καταστροφή του εργαλείου τους, προκειμένου να ανακτήσουν κάποια επαφή με τους σιίτες, με σκοπό φυσικά την ιδεολογική αποκοπή του Ιράν.

Επιπλέον αυτού, η γρήγορη καταστροφή των τζιχαντιστών με την αμερικανική βοήθεια, θα έχει και ως αποτέλεσμα ότι δεν θα χρειαστεί η βοήθεια του Ιράν στην όλη επιχείρηση. Αυτό θα αφήσει ανοιχτό το έδαφος για μετέπειτα υπονόμευση και πάλι της περιοχής από τους αμερικανούς, όταν θα είναι κατάλληλη η ώρα και πιθανόν με ένα εργαλείο λιγότερο προκλητικό, που να μην προκαλεί με τη φρίκη που θα δημιουργεί.

Χ.Α