ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή .είναι η Χρυσή Δύναμη του αύριο.

Η απελευθέρωση έρχεται είναι εδώ και έχει ένα όνομα Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι η δύναμη που κάνει τους σαλτιμπάγκους της ξενόδουλης προοδευτικάντζας να ανησυχούν...

Η σαραντάχρονη μεταπολιτευτική καπηλεία της Αριστρεράς που έσπειρε την διαστροφή, τυφλή ιδιοτέλεια, καιροσκοπισμό, τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” του κόμματος του ληστή και του κοινωνικού ντελβέ, έκαψε την Αθήνα το 2008, πήρε τέλος. 

Οι Έλληνες στα πρόσωπα των αγοριών και των κοριτσιών της Χρυσής Αυγής βρήκαν την θέληση της δύναμης. Μόνα τους χωρίς φόβο λένε ΟΧΙ στους επαγγελματίες της παρακμής.. Μας Απελευθερώνουν. Η Απελευθέρωση είναι εδώ το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Η “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία, την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. 

Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας. Αυτό πήρε τέλος. 

Η Χρυσή Αυγή δίνει την θέληση της δύναμης. Ακούγεται ξανά στην Ελλάδα λόγος εθνικός, πατριωτικός, γνήσιος, ανιδιοτελής δυνατός. 

Για 42 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. 

Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. 

Η Αθήνα κάηκε, καλά οργανωμένα τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυνάμεων”. Επί τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας. 

Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα απο το ΚΚΕ που δια στόματος Φλωράκη βοήθησε τον γιό του Πέτρου, Σωκράτη Κόκαλη, μέχρι την Αριστερά του Κοροβέση.

Ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”. Αυτό πήρε τέλος. Οι πολιτικατζήδες και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν. 

Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων, των διορισμών και της φτηνής συνδιαλαγής παρήλθε. Οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώνονται. Αγκαλίζουν την Χρυσή Αυγή. Αγκαλίαζουν την αξιοπρέπεια, την ελπίδα, την Ελλάδα το Έθνος, Γυρίζουν την πλάτη στα λαμόγια και τους μιζαδόρους της μαφίας του “συνταγματικού τόξου” που αντικατέστησε την “γενια Πολυτεχνείου” ΑΕ και των βαστάζων τους. 

Επί τέλους οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν: οτι οι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών” του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του φραπέ της Μηλιώνη, οι ταβλαδόροι της πλατείας Κολωνακίου, οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού, οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ, δεν είναι πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. 

Το μήνυμα στους πολιτικατζήδες και τους κατσαπλιάδες των ΜΜΕ και του “συνταγματικού τόξου” είναι ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης. 

Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να τους εκπροσωπούν πλέον η χαβιαροριστερά των ιδιωτικών σχολείων και τα στουρνάρια των πανεπιστημίων της Εσπεριας, ή η χαζο”δεξιά” της Νυκτωμενης διαχρονικά ΝΔ. 

Η Χρυσή Αυγή ο λαός, απο τον λαό, για τον λαό, για το έθνος γράφει την νέα ιστορία.....Είναι η Χρυσή Δύναμη του αυριο....


Χοτ Σποτς στα μούτρα σας και Βίλατζ να πείτε το χωριό σας.



Ο αριστερός Αλέξης και ο υπερέλλην Καμμένος σκέφθηκαν να εκβιάσουν τας Ευρώπας με εισβολή προσφύγων και μεταναστών, σε περίπτωση που οι τραπεζίτες δεν συνέχιζαν να μας δίνουν δανεικά. 

Έξυπνο σχέδιο και ακόμη εξυπνότερη η δημοσιοποίησή του υπό μορφή απειλής. Εκείνοι απάντησαν αντιστρέφοντας τον εκβιασμό: είπαν ότι δεν θα μας δώσουν δανεικά αν στείλουμε κι άλλους πρόσφυγες! 

Εντελώς αναμενόμενο: μόνο ηλίθιοι μπλοφάρουν από θέση ταπί μπροστά σ’ αυτούς που έχουν μαζέψει όλες τις μάρκες στο τραπέζι. 

Μετά οι ηγέτες μας (γελάστε ή κλάψτε άφοβα) μαζέψαν τα βρεγμένα (τα άπλυτα, τα παραπεταμένα) τους και μπήκανε σε κατάσταση «χοτ σποτς» (όπως λέμε σε κατάσταση πολιορκίας): οι ουρές στα σκέλια και τα κεφάλια μέσα γιατί οι καρπαζιές πονάνε. 

Η συνέχεια προβλέψιμη: τα σύνορα κλειστά (άρα ή έχουμε σύνορα με την Αυστρία ή οι ΨευτοΜακεδόνες είναι στην ΕΟΚ και μας διαφεύγει· αλλιώς δεν ερμηνεύονται οι κραυγές των Αυστριακών ότι τα Σκοπιανά ρετάλια θα κλείσουν τα σύνορα). 

Κανείς δεν θα φύγει, όλοι θα εγκλωβισθούν και θα λιμνάσουν εδώ (τις προάλλες το Πακιστάν αρνήθηκε να πάρει πίσω δυο χούφτες πολιτών του και οι 
ΤσιπροΚαμμένοι κάνανε την πάπια). 

Όταν τα κέντρα ταυτοποίησης και φιλοξενίας καταρρεύσουν, όπως τόσα και τόσα «κέντρα» (κράτησης, διαλογής, επαναπροώθησης και λοιπές μπούρδες) κάποιοι φιλάνθρωποι θα αναφωνήσουν ότι δεν πάει άλλο και ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να ζουν σε άθλιες συνθήκες (θα καταλήξουν στον Άγιο Παντελεήμονα κυριολεκτικά). 

Κάποιοι ίσως φωνάξουν ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν να μην πηγαίνουν σχολείο, ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να μην εργάζονται κτλ κτλ. 

Στη συνέχεια κάποιοι θα ενεργοποιήσουν τη συλλογιστική των «επί μακρόν» διαμενόντων κτλ κτλ και θα γίνουμε όλοι μια με

Το πράγμα πάντως έχει και ασύλληπτη εμετική συνιστώσα: 

Στον αγγλικό όρο «χοτ σποτς» (hot spots) που πλασσάρουν οι σύντροφοι Τσίπρας και Καμμένος, ο Μήτσος Αβραμόπουλος και οι λοιποί χάι (high) Ψωροκωσταίοι, προστέθηκε κι άλλη γελοιότητα. 

Ακούει στο όνομα «ΕΛΠΕ Βίλατζ»! (Με λογοπαίγνιο με την αγγλική λέξη που σημαίνει βοήθεια):

Από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας "ΕΛΠΕ"

Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Είδαν σκοτάδι (βαθύ) οι καπιτάλες και μπήκανε. Το «χοτ σποτ» της Χίου το υιοθέτησε η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» και το ονόμασε και χωριό! 

Οι αθεόφοβοι οι πετρελαιάδες βρήκανε ευκαιρία για διαφήμιση! 

Επενδύσανε στον πόνο των φουκαράδων, στην αφέλεια του κοσμάκη και στην προπαγάνδα του συστήματος και στήσανε και χωριό! 

Θα κάνουνε λέει και εγκαίνια! (Κι η Βασίλω -Καμμένος- πρώτη). 

Τι άλλο να περιμένουμε τώρα; 

Χοτ σποτ με σπόνσορα τη Γιάννα («Χαλιμπουργκικί Τάουν»); 

η Μαριάννα («ΜότορΌιλ Σίτυ»); Έχει όριο η ... «φιλανθρωπία» των λεφτάδων; 

Γι αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να φωνάξω (ελπίζω κι εσείς μαζί μου): 

«Χοτ σποτς στα μούτρα σας ρε Ευρωλιγούρηδες»! 

«Βίλατζ να πείτε το χωριό σας ρε, εδώ είναι Ελλάδα»! 

http://aristidisdikaios.blogspot.gr



"Οι φασίστες του μέλλοντος 
θα λέγονται αντιφασίστες"
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965