ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΛΑΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

Κάθε φορά που τα περιθώρια επικοινωνιακών ελιγμών της κυβέρνησης στενεύουν και ζυγώνει η ώρα της ψήφισης νέων σκληρών αντιλαϊκών και αντεθνικών μέτρων, ο στρατευμένος δημοσιογραφικός υπόκοσμος αναλαμβάνει την αποστολή του αποπροσανατολισμού και της λάσπης, με κύριο στόχο την μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα και στην εξαθλίωση, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Από το πρωί της περασμένης Τρίτης, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης αφήνιασαν διότι η Χρυσή Αυγή και μόνον αποτόλμησε όχι μόνο να αμφισβητήσει την υποτιθέμενη «εθνική προσφορά» του μπολσεβίκου Μπελογιάννη, αλλά να καταγγείλει στο πανελλήνιο την πρακτική νομιμοποίησης των αντεθνικών του εγκλημάτων δια της τιμήσεώς του από το καταχρηστικώς ονομαζόμενο «συνταγματικό» τόξο. Κι αν η αριστερά σκύλιασε καθώς παρά την επί δεκαετίες αντεθνική προπαγάνδα σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής υπάρχουν ακόμη θεματοφύλακες της Ιστορικής Αλήθειας, εκείνη που σάστισε κυριολεκτικά, αναζητώντας τον τρόπο που θα προσεγγίσει το θέμα για να μην δυσαρεστηθούν οι ψηφοφόροι της, ήταν η πατριδοκάπηλη ΝΔ: η οποία εν τέλει υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει την… «πατριωτική συνεισφορά» του κομμουνιστή σφαγέα Μπελογιάννη, προκειμένου να μην κατηγορηθεί από τις κόκκινες δημοσιογραφικές συμμορίες πως ταυτίζεται με τη ρητορική της Χρυσής Αυγής!

Η σαμαρική συνιστώσα της ΝΔ μάλιστα (βλέπε γνωστή αντιεθνικιστική σαμαρική ιστοσελίδα), εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, δημοσιεύοντας άρθρο δια του οποίου μέμφονταν βουλευτή της ΝΔ ο οποίος διέπραξε το «αδίκημα» να δηλώσει δημοσίως πως ο Μπελογιάννης αγωνίστηκε για την εγκαθίδρυση σοβιετικής δικτατορίας και όχι δημοκρατίας. Ο αρθρογράφος δε, σε ρόλο απολογητή του κομμουνισμού, απευθυνόμενος προς τα στελέχη της ΝΔ έθετε το κάτωθι κωμικοτραγικό ερώτημα: «δηλαδή μας ενοχλεί τώρα το ΚΚΕ, αλλά όχι η Χρυσή Αυγή»;

Λίγες ώρες μετά και με εκπεφρασμένη συντριπτικά υπέρ της Χρυσής Αυγής τη λαϊκή θέληση σε όλες τις «ενημερωτικές» ιστοσελίδες, τα ζόμπι της σαμαρικής αυλής επανήλθαν με νέο άρθρο, αντιδιαμετρικά αντίθετο από το πρώτο: τούτη τη φορά, ο αρθρογράφος κατήγγειλε πως οι ηττημένοι του πολέμου γράφουν κατά πως τους βολεύει την Ιστορία, στοχοποιώντας τους νικητές και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα! Σε μερικές μονάχα ώρες δηλαδή, η ΝΔ απέδειξε ξανά πως αποτελεί την επιτομή της πατριδοκαπηλίας κι επιπλέον τον ουσιαστικό εκείνο παράγοντα του οποίου η στάση συνέβαλε τα μέγιστα στην ολοκληρωτική επικράτηση του συμμοριτισμού στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Δυο μέρες μετά και με τη Χρυσή Αυγή να έχει γκρεμίσει συθέμελα το κομμουνιστικό πανηγύρι, κατορθώνοντας επιπλέον να εκθέσει στον μέγιστο βαθμό την ψοφοδεή μητσοτακική ΝΔ, το σκυλολόι του σκοταδισμού που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης βρήκε νέο λόγο για να εξαπολύσει το μίσος του κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: «βουλευτής της Χρυσής Αυγής», έγραψαν με πηχυαίους τίτλους , «επιχείρησε τη στρατολόγηση μαθητών εντός του κοινοβουλίου». Η αιτία που προκάλεσε τη λυσσώδη οργή των «δημοκρατών», υπήρξε το γεγονός ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δώρισε στα ελληνόπουλα σχολείου του νομού του, δύο εκδόσεις για τη φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού και για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αναμενόμενη καθ’ όλα συνεπώς, η αντίδραση εκείνων που δεν πιστεύουν στην φυλετική μας συνέχεια και επιπρόσθετα μεθοδεύουν παντοιοτρόπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κυρίως όμως, τρέμουν την αφύπνιση της Ελληνικής Νεολαίας κι αυτό ακριβώς είναι που οφείλουμε εμείς οι Εθνικιστές να μελετήσουμε, εκείνο για το οποίο πρέπει με ζήλο να αγωνιστούμε, εκείνο το οποίο έχουμε καθήκον να επιδιώξουμε!

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή, η κυβέρνηση προχώρησε στο επόμενο βήμα, στέλνοντας στα κεντρικά γραφεία του Κινήματός μας μια αγέλη παρακρατικών σκυλιών τα οποία θαρρούν πως η τρομοκρατία θα λυγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Με τσεκούρια και λοιπά «δημοκρατικά» σύνεργα προκάλεσαν ζημιές προτού αποχωρήσουν ανενόχλητοι από τις αρχές, οι οποίες για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν να προχωρήσουν έστω και σε μία σύλληψη. Βεβαίως οι δημοσιογράφοι δεν είδαν καμία δολοφονική επίθεση, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αντιεξουσιάστες που επιτέθηκαν στα γραφεία της Χ.Α.». Μα για ποιους αντιεξουσιαστές μιλούν; Από πότε τα παιδιά των συριζαίων εξουσιαστών λογίζονται ως αντιεξουσιαστές; Από τον Ιανουάριο του 2015, οι αναρχικές συμμορίες που εγκληματούν υπό τη σκέπη του Σύριζα κατέχουν το ρόλο της αστυνομίας του Καθεστώτος και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι είτε μπολσεβίκος είτε βλαξ.

Εν κατακλείδι, η νέα στοχευμένη και μεθοδευμένη επίθεση στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως ο νόμιμος Πολιτικός Αγώνας του Κινήματός μας τους αγχώνει, τους ενοχλεί, τους εμποδίζει. Είμαστε ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον εθνομηδενισμό και στη μνημονιακή υποταγή και θέλουν να μας αφανίσουν για να εκλείψει η τελευταία ελπίδα των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας. Αφήστε τους να γαυγίζουν λυσσασμένα! Ισχύς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η αγάπη του Λαού μας κι αυτή δεν πρόκειται ποτέ να χαθεί διότι δεν χτίστηκε ούτε με εξαγορά συνειδήσεων ούτε με χρυσοπληρωμένα ρεπορτάζ των δημοσιογραφικών λακέδων, αλλά με τον άδολο και γεμάτο θυσίες Αγώνα της Ελληνικής Νεολαίας, της Ψυχής του Κινήματός μας!

 Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας