ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Το πραγματικό της πρόσωπο έδειξε η Κομισιόν, των εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων, ως τυφλό όργανο καταδυνάστευσης των ευρωπαϊκών λαών!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λοιπόν, απέρριψε το προσχέδιο προϋπολογισμού της ιταλικής κυβέρνησης και σε επιστολή της εκφράζει… σοβαρή ανησυχία για την αύξηση του δημοσίου ελλείμματος.

Την επιστολή υπογράφουν τα ανδρείκελα Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί (παλιός αριστεριστής και νυν και αεί σιωνιστής…), που διαπιστώνουν… «σημαντική απόκλιση από την δημοσιονομική πορεία που υπέδειξε το συμβούλιο της ΕΕ» και ζητούν από τις ιταλικές αρχές, «να βεβαιώσουν ότι ο προϋπολογισμός συνάδει με τους κοινούς φορολογικούς κανόνες»!

Ο δε «Ιταλός» (αλλά όργανο των διεθνών τυράννων…) διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, προειδοποιεί την ιταλική κυβέρνηση να μην υποτιμά την… οργή των αγορών!

Ωστόσο, το παρήγορο και συνάμα άκρως ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση, ήταν η εξ’ Ιταλίας απάντηση (μέσω του Ντι Μάιο) στους θρασύτατους αχυρανθρώπους των διεθνών τοκογλύφων, πως βάζουν πρώτα τους Ιταλούς και τις ανάγκες τους από τα spreads!

Οι πατριώτες που κυβερνούν την Ιταλία, μας δείχνουν το δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας! Θα τον ακολουθήσουμε δια της Χρυσής Αυγής, ή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε… στα τέσσερα με τους ντόπιους υποτακτικούς (Τσίπρα, Καμμένο, Κούλη, Κουτσούμπα και ΣΙΑ) της διεθνούς τοκογλυφίας;

Η απλή εξήγηση του πρόσφατου 
μίνι κραχ 
των τραπεζικών μετοχών


Τρεις φορές έχει μηδενιστεί η αξία των τραπεζικών μετοχών από την αρχή της επιβαλλόμενης τεχνητής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους στις Βρυξέλλες με απώτερο σκοπό τον πλήρη στραγγαλισμό της εθνικής οικονομίας και την καταλήστευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας με την δικαιολογία της διάσωσης των τραπεζών με κάθε κόστος για τον έλληνα φορολογούμενο.

Με την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι τράπεζες στην Ελλάδα δανείστηκαν τεράστια ποσά από ιδιωτικές γερμανικές και γαλλικές τράπεζες. Ο λόγος αυτής της δανειακής διευκόλυνσης ήταν η δημιουργία μιας πλεονάζουσας ρευστότητας στους Έλληνες έτσι ώστε να μπορούν να αγοράζουν τα ακριβά γερμανικά και γαλλικά προϊόντα.

Με την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης από τα ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008 δημιουργήθηκε από τις Βρυξέλλες το 2010 η παρατεταμένη τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Με αυτή την δικαιολογία το ιδιωτικό χρέος των ελληνικών τραπεζών προς τις γαλλογερμανικές τράπεζες μετατράπηκε σε ευρωπαϊκό (EFSF-ESM). Είναι η περίφημη διάσωση των ξένων τραπεζών από τα μνημόνια, δηλαδή τα ιδιωτικά δάνεια των ευρωπαϊκών τραπεζών προς τις ελληνικές τράπεζες μετακύλησαν στους Έλληνες φορολογούμενους.

Με το PSI του Βενιζέλου τον Φεβρουάριο του 2012 τα κεφάλαια των τραπεζών μειώθηκαν κατά 28,26 δισ. ευρώ και με την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση τον Νοέμβριο του 2015 οι τράπεζες στην Ελλάδα παραδόθηκαν σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια με το κόλπο της μείωσης του αριθμού μετοχών (reverse split) για μόνο ένα "εκλεκτό κοινό επενδυτών". 

Με απλά λόγια όλοι οι υπάρχοντες μέτοχοι έχασαν τα κεφάλαια τους με τις μεγαλύτερες απώλειες να υφίσταται το ελληνικό Δημόσιο που ήταν τότε ο κύριος μέτοχος των τραπεζών. Δηλαδή από μια χρηματιστηριακή αξία 33 δισ. ευρώ το 2014 οι παλαιοί μέτοχοι μετά το κόλπο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης το 2015 έμειναν με μόνο 747 εκατ. ευρώ!

Βέβαια αρκετά από τα δάνεια που δόθηκαν από τις τράπεζες στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν για τον πλουτισμό των κομμάτων της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που μεγάλο του ποσοστό "στελεχών" βρίσκεται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, χρωστάνε περίπου 400 εκατ. ευρώ με μόνη εξασφάλιση την μελλοντική χρηματοδότηση των κομμάτων!

Επιπροσθέτως, προσπάθειες για την νομιμοφανή εξαέρωση αυτών των θαλασσοδανείων του ίδιου κόμματος που είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη γίνει όταν η Attica Bank τον Ιούνιο του 2018 προσπάθησε να μεταφέρει 20 εκατ. ευρώ της ΝΔ και 5 εκατ. του ΠΑΣΟΚ σε ξένη "εταιρία διαχείρισης δανείων".

Η εξήγηση της εξαέρωσης των δανείων μέσω μιας εταιρίας ειδικού σκοπού διαχείρισης κόκκινων δανείων είναι απλή. Όταν για παράδειγμα αυτή η εταιρία ελέγχεται από τον δανειζόμενο τότε το κούρεμα αφορά τα χρήματα που έχει ήδη πάρει, είναι ως να του τα έχει χαρίσει η τράπεζα. Από την άλλη πλευρά το fund θα μπορούσε να ζητήσει για αντάλλαγμα κάποια πολιτική εξυπηρέτηση για την παραγραφή αυτών των κόκκινων δανείων των κλεπτοκρατικών κομμάτων της μεταπολίτευσης.

Δυστυχώς οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που συντηρούν την μεσαία τάξη δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Οι όροι για την δανειοδότηση απαιτούσαν εμπράγματες εξασφαλίσεις (κτίρια, εξοπλισμό) και η τεχνητή οικονομική κρίση που έφερε την εσωτερική υποτίμηση κατέστρεψε την χρηματοροή και την κερδοφορία τους. 

Επιπροσθέτως υπενθυμίζουμε ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι είχαν αποκτήσει εσωτερική πληροφόρηση για την δανειακή κατάσταση ιδιαίτερα των ελληνικών επιχειρήσεων (διαγωνισμός Τράπεζας της Ελλάδος-Blackrock-τέλη 2015).

Το γενικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η εσκεμμένη δημιουργία αρκετών κόκκινων δανείων στις τράπεζες στην Ελλάδα.

Φθάνουμε στο σήμερα και στις 6 Οκτωβρίου 2018 οι μετοχές των ξενοκρατούμενων-συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα δέχθηκαν για ακόμη μια φορά τεράστιες απώλειες στην χρηματιστηριακή τους αξία. Χαρακτηριστικά η Τράπεζα Πειραιώς έχασε έως και 29%, η Eurobank υποχώρησε μέχρι και 24%, η Εθνική ως 19,5% και η Alpha Bank έως 11,4%

Δυστυχώς είναι η τρίτη φορά που μηδενίζεται η αξία των τραπεζικών μετοχών με τις δύο πρώτες να έχουν συμβεί με το PSI τον Φεβρουάριο του 2012 και με τη δεύτερη φάση της ελληνικής κρίσης τον Νοέμβριο του 2015.

Οι μετοχές έχασαν την αξία τους επειδή οι διεθνείς τοκογλύφοι που διευθύνουν σήμερα τις τράπεζες προσπαθούν να κερδίσουν ακόμη περισσότερα χρήματα εκβιάζοντας είτε κούρεμα καταθέσεων είτε καινούργια ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Πάντοτε η κεντρική ιδέα είναι η καταλήστευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας με πρόσχημα την διάσωση των τραπεζών με κάθε κόστος για τον έλληνα φορολογούμενο.

Η Εθνική Οικονομία μπορεί να ανακάμψει μόνο με λογική και ανταποδοτική φορολογία, τραπεζικό σύστημα με ελεγχόμενη κεφαλαιακή επάρκεια και προπάντων διαρκώς αναπτυσσόμενη πρωτογενή παραγωγή. Όσο στην κυβέρνηση θα υπάρχει το ίδιο κόμμα των κλεπτοκρατών θα συνεχίζεται η ραγδαία και συστηματική φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να να διασφαλίσει την ορθή λειτουργία ενός εθνικού τραπεζικού συστήματος, έτσι ώστε να μπορέσει να αναδημιουργηθεί η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

Θ. Γ. Κωστής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο πολιτικός κόσμος του ψευτορωμέϊκου είναι βαθύτατα σάπιος και συνειδητός συνεργάτης του παγκοσμιοποιητή τυράννου. Το ομολογούν τα κόμματα, καρφώνοντας το ένα το άλλο. Και το ζήτημα είναι απλό. Είτε θα σβήσει το κατοχικό καθεστώς είτε η Ελλάς. Είτε θα επικρατήσει ο Σιωνισμός είτε ο Ελληνισμός. Αλλά είναι θέλημα του Θεού να επικρατήσει ο Ελληνισμός.

Η μυστική διπλωματία και οι κρυφές συνομιλίες των «προοδευτικών» και των φιλελεύθερων κομμάτων με τις αρχές των Σκοπίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να επιβεβαιώσουν την συνολική αποδοχή του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας από τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας. 

Το δε ξεπούλημα της Μακεδονίας ενεργοποιεί το νεοταξικό σχεδιασμό για τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Και όλα αυτά, όταν μήνυση των μακεδονικών συλλόγων κατά του ενδοτισμού του Κοτζιά έρχεται καθυστερημένα στη Βουλή, όταν από τώρα σχεδιάζεται η παρουσία των βουλευτών και ο αριθμητικός συσχετισμός τους ώστε να προχωρήσουνε το ξεπούλημα εθνικής γης στην ελληνόφωνη βουλή.

Και εκεί πάνω, στην βρωμερή συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδος εκ των πολιτικών «της», έρχεται το σενάριο της πολιτικής ανωμαλίας που θα καλύψει την εντολή των Σταυρωτήδων για τον επόμενο μεγάλο κυβερνητικό σχηματισμό. 

Είτε λοιπόν οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές είτε όχι, θα ωθήσουν την πολιτική κατάσταση μπροστά σε αδιέξοδα, κοινωνικά και οικονομικά, ώστε να επικαλεστούν την διακομματική συνεργασία ως λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργήσουν

Όχι λέει τάχα μου ο Μητσοτάκης σε μεγάλο κυβερνητικό σχηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι λέει η Γεννηματά στον ίδιο κυβερνητικό σχηματισμό. Όλοι όμως λένε ότι δεν θα αφήσουν τη χώρα ακυβέρνητη. Και έτσι θα ικανοποιηθεί ο νεοταξικός σιωνιστικός παράγοντας.

Την ίδια στιγμή η ψευτοευρωπαϊκή ένωση κινείται σ’ ένα αδιέξοδο που όχι απλά ικανοποιεί τα ελεύθερα έθνη και φυσικά τον Ελληνισμό μας, αλλά πρέπει να το ενισχύσουμε κιόλας. Βατήρας είναι ο οικονομικός προϋπολογισμός της ένωσης που οδηγεί τα έθνη στην ενιαία διακυβέρνηση της παγκοσμιοποίησης. Λογική είναι η αντίδραση της Ιταλίας του Σαλβίνι που δεν δέχεται την πίεση ελαττωματικών και εξαρτημένων υπάρξεων. 

Λογική είναι και η αντίδραση της Βρετανίας της Μέι και του BREXIT που λέει όχι στην ελεύθερη διακίνηση πολιτών, όταν οι ελληνόφωνοι «δεξιοί» συνομιλούν όπως και οι ελληνόφωνοι «προοδευτικοί» με τους λαθρογυρολόγους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ονομάζουμε την εκχώρηση εθνικών, ιστορικών και γεωγραφικών δικαιωμάτων ως εσχάτη προδοσία που συνεπάγεται ποινικό κολασμό και καθεστωτική πτώση. Η Μακεδονία μας είναι μια και ελληνική. 

Το κατοχικό καθεστώς δεν είναι ελληνικό μήτε νόμιμο. Το κράτος το ελληνικό είναι εκείνο που υπηρετεί την αλήθεια και την ισχύ του ελληνικού έθνους. Επομένως, το ελληνικό κράτος είναι κράτος Εθνικό και Λαϊκό.

Πατρίς του λαού είναι το Εθνικό Κράτος και καμία ψευτοσυμμαχία. Η πτώση του ελληνόφωνου νεοταξισμού πρέπει να ακολουθηθεί και από την πτώση της ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Συμμαχία σχηματίζεται μονάχα μεταξύ κυρίαρχων εθνών

Το έθνος διοικεί το κράτος. Και ο στρατός εκπληρώνει την εθνική πληρότητα. Η παγκοσμιοποίηση και η προδοσία θα συντριφτούν οπωσδήποτε. Νίκη υπέρ της πίστεως, νίκη υπέρ της πατρίδος, νίκη υπέρ του λαού.

Σπυρίδων Καραχάλιος