ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 1974 – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2014: “ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ” – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Ήταν Αύγουστος του 1974, πριν 40 ολόκληρα χρόνια, όταν ακούσαμε από τον ραδιοφωνικό σταθμό να αναγγέλλει την σημαντική είδηση ότι η Ελλάς αποχωρεί από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Αυτό για εμάς τους νέους Εθνικιστές, ο γράφων δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 17 του χρόνια, σήμαινε ότι η Ελλάς θα κήρυττε επιτέλους τον πόλεμο στην Τουρκία μετά την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα η οποία είχε προηγηθεί στην ελληνική μεγαλόνησο.

Δυστυχώς, ήμασταν πολύ μακριά νυχτωμένοι… Όχι μόνον δεν κήρυξε τότε το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως τον πόλεμο στην Τουρκία, αλλά είπε το “Η Κύπρος είναι μακριά”. Όλα αυτά συνέβαιναν πριν οι Τούρκοι ξεκινήσουν τον Αττίλα 2, την δεύτερη επίθεση κατά των ελληνικών δυνάμεων στην Κύπρο μας, η οποία οδήγησε στη συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα κατοχή του 40% της νήσου. Όλα ήταν καλά σχεδιασμένα. Και καθόλου συμπτωματικά οι τότε εξουσιαστές της πατρίδα μας, οι μεγάλοι “δημοκράτες” της μεταπολιτεύσεως απαίτησαν μία ημέρα πριν την προέλαση του Αττίλα 2 να απομακρυνθούν από την Αττική όλες οι μάχιμες μονάδες των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ο λόγος προφανής. Φοβόντουσαν ότι μπροστά στην ολοφάνερη προδοσία ίσως κάποιοι Αξιωματικοί να αντιστεκόντουσαν και ήθελαν το ενδεχόμενο αυτό να το αποκλείσουν

Όλα αυτά συνέβαιναν πριν 40 ολόκληρα χρόνια και μη μιλάνε σήμερα κάποιοι για την προδοσία της Κύπρου γιατί οι ίδιοι, επαναλαμβάνω οι μεγάλοι “δημοκράτες” της μεταπολιτεύσεως φρόντισαν με νόμο, τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν στις αρχές του 1975, να μην υπάρχει ποινική ευθύνη για τα γεγονότα στην Κύπρο, για την μεγάλη εθνική προδοσία! Είχε προηγηθεί βεβαίως το υπόμνημα το οποίο είχαν καταθέσει Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω του δικηγόρου τους Γεωργίου Αλφαντάκη, υπόμνημα στο οποίο καταγγελλότανε η προδοσία. Αναφερόντουσαν τα πάντα σε αυτό για τα αεροπλάνα που δεν πήγαν ποτέ στην Κύπρο, για τα υποβρύχια που πήραν εντολή να γυρίσουν πίσω, για όλα.

Σαράντα χρόνια μετά, θυμάμαι τις ημέρες αυτές τις τραγικές του Έθνους μας, τις οποίες έζησα με όλο το πάθος και την φλόγα ενός εφήβου, νοιώθοντας πικρή τη γεύση μιας εθνικής ήττας, μιας μεγάλης εθνικής προδοσίας την οποία κάποιοι είπαν και εξακολουθούν να λένε και στις ημέρες μας… απελευθέρωση! 

Σε όλα αυτά τα χρόνια το Κυπριακό θάφτηκε κυριολεκτικά από τις ξενόδουλες ηγεσίες και κανείς σήμερα δεν θυμάται τον Αττίλα, την σκλαβωμένη Αμμόχωστο, την σκλαβωμένη Κυρήνεια. Ετοιμάζονται δε να υπογράψουν συμφωνίες ντροπής με τις οποίες κατ’ ουσίαν θα επικυρώνουν και θα αποδέχονται τα βάρβαρα έργα του Αττίλα του 1974.

Αύγουστος 1974 ο καιρός της προδοσίας που την ένοιωσα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες οι οποίοι δεν είχαν παρασυρθεί από το τρελό πανηγύρι της δήθεν “δημοκρατίας”, που ήλθε. Αύγουστος 2014 και γράφω πλέον μέσα από ένα κελί ζώντας απόλυτα την τυραννία, η οποία υπάρχει στην Ελλάδα του μνημονίου, μιας άλλης μεγάλης προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και της υπερήφανης ιστορίας του. Για πρώτη φορά στα χρόνια του αμαρτωλού καθεστώτος τους, στα χρόνια των σκανδάλων, της διαλύσεως του εθνικού κράτους, στα χρόνια της μίζας και των πολιτικάντηδων, βουλευτές εν ενεργεία κοινοβουλίου, είμαστε στη φυλακή.

Όχι, δεν προδώσαμε καμία Κύπρο, καμιά ελληνική πατρίδα, αντίθετα καταγγείλαμε τους προδότες. Και το άσχημο για αυτούς το οποίο δεν μπόρεσαν ποτέ να μας συγχωρέσουν ήταν ότι ήμασταν απόλυτα ειλικρινείς στις καταγγελίες μας, πέρα για πέρα αληθινοί στα όσα λέγαμε και τα λέμε ακόμη και θα τα λέμε όσο ζούμε είτε ελεύθεροι, είτε σκλαβωμένοι στα δεσμά του τυραννικού τους καθεστώτος, το οποίο έχει απ’ όλα όσα είχε ένας Ρωμαίος Αυτοκράτορας των χρόνων της παρακμής. Έχει πραιτοριανούς για να τρομοκρατούν τον λαό και να τον εμποδίζουν να αντιδράσει. Έχει “συγκλητικούς” οι οποίοι ψηφίζουν “ναι” σε όλα τα αντεθνικά τους σχέδια και να αποφασίζουν την φυλάκιση των πολιτικών τους αντιπάλων. Έχει ακόμη και ρήτορες δημόσιους και ψευδοπροφήτες μέσα από τις φυλλάδες τους και τους τηλεοπτικούς τους σταθμούς, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία συκοφαντούν όποιον αντιστέκεται στα άνομα σχέδιά τους.

Οι ίδιοι αυτοί οι επί πληρωμή συνένοχοί τους στην λεηλασία ενός ολόκληρου Έθνους, είναι αυτοί οι οποίοι με περισσό θράσος ισχυρίζονται ότι όλα πάνε καλά σε αυτόν τον τόπο. Λένε χωρίς να ντρέπονται ότι έχουμε ανάπτυξη, ότι η κρίση τέλειωσε, ότι έχουμε εθνικά υπερήφανη πολιτική και άλλες πολλές κάθε είδους ψευδολογίες. Καταστολή, άδικοι νόμοι, επίορκοι άρχοντες όλων των εξουσιών και προπαγάνδα συνεχής από τα ΜΜΕ. Αυτό είναι το καθεστώς της χούντας του μνημονίου. 

Αύγουστος του 1974 και για χρόνια πολλά εμείς οι Εθνικιστές, εμείς που αντισταθήκαμε στην κόκκινη χούντα που υπάρχει στην Πατρίδα μας με την ένοχη σιωπή των φιλελεύθερων της Νέας Δημοκρατίας, όλοι εμείς που με συνέπεια δηλώνουμε αυτά τα 40 χρόνια Εθνικιστές, φωνάζαμε και φωνάζουμε ένα σύνθημα: “ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ“.

ΛΑΟΣ γιατί Λαός είναι το ζωντανό Έθνος, είναι οι Έλληνες. Αυτό είναι η Ελλάδα και όχι όσοι περιστασιακά την εξουσιάζουν και φυσικά όχι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τα οποία έχουν έλθει στην Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες και τους οποίους θέλουν να κάνουν… “Έλληνες” οι διεθνιστές είτε φιλελεύθεροι, είτε μαρξιστές. Λαός των Ελλήνων που είναι Έλληνες γιατί γεννήθηκαν Έλληνες και γιατί όχι κάποιοι λακέδες της παγκοσμιοποίησης θέλουν να τους κάνουν “Έλληνες”.

ΣΤΡΑΤΟΣ, γιατί είναι το εκλεκτότερο τμήμα του Έθνους και δεν είναι τυχαίο ότι από το 1974 μέχρι σήμερα επί 40 ολόκληρα χρόνια το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως με κάθε τρόπο προσπάθησε να πλήξει το κύρος του, την ηθική του αξία, τη σημασία που έχει για το Έθνος. Σε όλη τη διάρκεια της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, ο Στρατός ήταν ένας σημαντικός παράγων της δημόσιας ζωής. Αυτοί που μας εξουσιάζουν φρόντισαν σκόπιμα να τον θέσουν στο περιθώριο γιατί δεν ήταν πρόθυμος συνεργάτης τους στα αντεθνικά τους σχέδια.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού ενσαρκωμένη στο σήμερα. Ο μεγάλος εχθρός για τους προδότες, για τους ξενόδουλους είτε καπιταλιστές, είτε μπολσεβίκους, εθνικισμός και μάλιστα λαϊκός βαθύτατα αντικαπιταλιστικός και επαναστατικός. Ο Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής, τον οποίον τρέμουν και για τον λόγο αυτό σήμερα είμαστε φυλακή.

Όμως, όλα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κρύβει η Ιστορία ενός τόπου. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται, είναι το ψευτορωμαίικο που καταρρέει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ


ΕΤΣΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑΣ.ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΚΗΣ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ “ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ”….


Διαβάσαμε στο εντελώς “αξιόπιστο” Left(a).gr, το site του Σύριζα που αφήνει τους εργαζόμενους τους απλήρωτους παρά τα εκατομμύρια της χρηματοδότησης του, δηλώσεις “πρώην μέλους XA” που κάνει ενδιαφέρουσες καταγγελίες… (τύφλα ναχει ο Ντίκενσεν).  Ο Σύριζα, που όλοι περιμένουν, πως αν κι εφόσον εκλεγεί – από την βάση του 45% του εκλογικού σώματος που θα ψηφίσει γιατί όλοι είναι απογοητευμένοι από την αντιπολίτευσή του – να σκίσει τα μνημόνια, κάνει “πολιτική” με ψευδομάρτυρες.

Ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, που θα είναι μάρτυρας στη δίκη για τη δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης, μιλάει, μεταξύ άλλων, στην έκθεση της Human Rights First για την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα και την Ουγγαρία. Μιλώντας για την προσωπική του ιστορία (ΤΙ ΛΕΣ;) στη νεοναζιστική οργάνωση αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως στην περιοχή του τη δράση της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτούσε ένας επιχειρηματίας, μέλος της ΝΔ.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΆΡΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΈΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

 “Παίρναμε λεφτά από νεοδημοκράτη επιχειρηματία” λέει ο “μάρτυρας” (ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ; Μούγκα….)
 Επιπλέον “αποκαλύπτει” τη στενή σχέση των νεοναζί με την αστυνομία και δηλώνει πως ο καλύτερος όρος για να αναφέρεται κανείς στην Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση», σημειώνοντας πως η ηγεσία δημιουργούσε έναν στρατό.

Πως και με ποιο τρόπο έχει ο συγκεκριμένος τέτοιες πληροφορίες; Μήπως συμμετείχε σε αυτόν τον ιδιότυπο “στρατό” που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν σε γνώση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Μήπως τον στρατό τον είχε δημιουργούσε ο ίδιος στο μυαλό του, ή και στα αλήθεια ακόμη, για να εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς, εκμεταλλευόμενος τον νόμιμο ΠΟΛΙΤΙΚΟ αγώνα του Κινήματος;

Όπως λέει ο “μάρτυρας”, που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, (εννοείται ανώνυμα λες τέτοιες μπαρούφες, και αυτό τον καθιστά ιδιαιτέρως “αξιόπιστο”) ο εν λόγω νεοδημοκράτης επιχειρηματίας έδωσε στη τοπική της νεοναζιστικής οργάνωσης πάνω από 1.500 δολάρια για στρατιωτικές στολές, ενώ πλήρωνε και τη λειτουργία των γραφείων στην περιοχή και έδινε συμβουλές στα νέα και στα παλιά μέλη για τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου. «Μην επιτίθεστε μέσα στην ημέρα», έλεγε μεταξύ άλλων. Στόχος του ήταν να πιέσει τις πολιτικές εξελίξεις, όπως αναφέρει. Ξανά το ρημάδι το όνομα του “επιχειρηματία – χρηματοδότη” του διαφεύγει, παρά την ανωνυμία του “μάρτυρα”…

Επίσης ο μάρτυρας αναφέρει πως ο Ηλίας Παναγιώταρος πουλούσε εξοπλισμό και στολές στην ελληνική αστυνομία. 

Ως επιχειρηματίας με επιχείρηση ρουχισμού και στολών, με τιμολόγια κλπ εννοείται πως θα έδινε και στην αστυνομία, και στο λιμενικό, και στην πυροσβεστική. Από πότε αυτό είναι μεμπτό; Ή μήπως είναι μεμπτό για τον Παναγιώταρο και άλλους Χρυσαυγίτες επιχειρηματίες; 

Ακόμη σημειώνει τα κέρδη που είχε ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα μπλουζάκια που πουλούσε σε μέλη της Χρυσής Αυγής. Όπως σημειώνει ο Παναγιώταρος αγόραζε τα μπλουζάκια με 50 σεντ και τα πουλούσε για 2 δολάρια στη Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια η οργάνωση τα έδινε στα μέλη της με περίπου 20 δολάρια.

Επ! Τον πιάσαμε… Φανταζόμαστε έχει ο “μάρτυρας” αντίγραφα τιμολογίων κλπ να παρουσιάσει… Αλλιώς από που προκύπτει πως πωλούσε προς 20 δολ το μπλουζάκι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ αγόραζε προς 2 δολλάρια από τον Παναγιώταρο που αγόραζε προς 50 σέντς το ένα; Μήπως λοιπόν το θέμα ήταν αυτό; Πως ο συγκεκριμένος (αν υπάρχει ως οντότητα) ήθελε να πάρει την προμήθεια των ρούχων που ΝΟΜΙΜΑ η Χρυσή Αυγή διαθέτει στους φίλους και υποστηρικτές της κόβοντας τα απαραίτητα παραστατικά και κουπόνια, και έχει ελεγχθεί πολλάκις ΧΩΡΙΣ να βρεθούν στοιχεία παράβασης;

Μπείτε στο site του καταστήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, http://www.xakatastima.gr, που έχει ελεγχθεί κατ’ επανάληψη από το ΣΔΟΕ για να δείξουμε πως όλα είναι νόμιμα και καθαρά και οι τιμές είναι σε ευρώ και όχι σε δολλάρια. Παραγγείλτε για να δείτε και πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία…

Το πρώην μέλος αναφέρεται και σε μια ακόμη τοπική επιχείρηση που προμήθευε με όπλα τους νεοναζί. Τα ανώτερα στελέχη χρησιμοποιούσαν αεροβόλα, τα οποία είχαν «πειράξει» με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν αληθινές σφαίρες, όπως αναφέρει. Αποκαλύπτει επίσης πως όποιο μέλος της Χρυσής Αυγής είχε άδεια για όπλο, αγόραζε πυρομαχικά και προμήθευε την οργάνωση. Στην μαρτυρία του σημειώνει πως η άδεια οπλοφορίας επέτρεπε στον καθένα να αγοράζει τρία κουτιά σφαίρες ανά έτος. Μετά από τόσους ελέγχους και τόσο σκάψιμο που έχουν ρίξει οι αστυνομικοί ανά την επικράτεια για να βρούν τον “κρυμμένο οπλισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, μάλλον γελάνε με όλα αυτά. 

“Ο μάρτυρας αναφέρει ακόμη πως «ο καθένας είχε ένα μαχαίρι πάνω του». «Δεν ήταν όλοι εκπαιδευμένοι αλλά λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον αριθμό των μαχαιρωμάτων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι πολλοί έμαθαν να τα χρησιμοποιούν στην πράξη. Η αστυνομία δεν μπορούσε να μας αγγίξει», δηλώνει, τονίζοντας πως «η αστυνομία είχε συγκεκριμένες εντολές να μην μας αγγίζει». Ο ίδιος διηγείται τι συνέβη μετά από μια επίθεση τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής σε δύο Πακιστανούς. Ο ίδιος έλαβε τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο αστυνομικό, που διατηρούσε σχέσεις με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να ερευνηθεί.”

Ένας “ανώνυμος μάρτυρας”, χαμηλό προφανώς στέλεχος, που πέρα από φήμες και ψεύδη που έχουμε ξανακούσει και δεν έχουν αποδειχθεί, αναπαράγει με ηλιθιότητα καταγγέλοντας κυρίως τον εαυτό του και την προσωπικότητα του, παραδέχεται πως είχε επαφές με “υψηλόβαθμο στέλεχος”  της αστυνομίας για συγκάλυψη εγκλημάτων και δεν έχει επιληφθεί ακόμη το Ψυχιατρείο! Και ούτε έχει συλληφθεί ακόμη από τον Κικίλια, δεν έχει μπει στη βάσανο των ανακρίσεων ώστε να αποκαλύψει ποιος είναι αυτός ο ελεεινός “υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας” που κάλυπτε μεγάλα εγκλήματα αλλά μιλούσε άνετα στο τηλέφωνο με τον τυχαίο “ανώνυμο” μάρτυρα… Τι παίρνετε εκεί στο Left.gr;

Το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής αναφέρεται και στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης, στις οποίες όπως λέει τα μέλη εκπαιδεύονταν από βετεράνο των ειδικών δυνάμεων. Μεταξύ άλλων η εκπαίδευση περιελάμβανε ασκήσεις μάχης με paintball, βολές κατά στόχων και ιδεολογική κατήχηση. Όπως σημειώνει «μια από τις βασικές προϋποθέσεις για να ανέβει κάποιος στην ιεραρχία ήταν να πάει σε ειδικά στρατόπεδα εκπαίδευσης».

ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ ΑΔΕΛΦΕ! ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! 

Ο ίδιος δηλώνει πως αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή επειδή λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2012 παρατήρησε πως το πορτρέτο του δικτάτορα Παπαδόπουλου σε ένα σπίτι μέλους είχε αντικατασταθεί από ένα πορτρέτο του Χίτλερ. Όπως αναφέρει ο παππούς του είχε πολεμήσει με τους αντάρτες εναντίον των ναζί και είχε σκοτωθεί από τους Γερμανούς. Δεν μπόρεσε να το δεχτεί και αποχώρησε. Καταλήγοντας σημειώνει πως «η κυβέρνηση επέτρεψε στη Χρυσή Αυγή να μεγαλώσει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της και αποφάσισε να αναλάβει δράση εναντίον της όταν δυνάμωσε υπερβολικά».

Πολιτικό σχόλιο ιδιαιτέρης βαρύτητας…. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παντογνώστη μου, “ανώνυμε μάρτυρα”…!!!


ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ!!! 
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! 

ΟΥΣΤ ΡΕ!

Θοδωρής Τσέλας