ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος


2015: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ

2016: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, γεμάτος πίκρες, απογοήτευση και δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα στον χρόνο αυτό οι Έλληνες είδαν σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τις ελπίδες τους να διαψεύδονται με το χειρότερο τρόπο. Ψηφίσανε τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να… σκίσει το μνημόνιο! Και τους έφερε νέο μνημόνιο, χειρότερο μάλιστα από τα προηγούμενα. Έδωσαν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σαν απάντηση στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και την κινδυνολογία και είδαν το ΟΧΙ τους να γίνεται ένα “ναι” γεμάτο υποταγή και καταφρόνια. Ψήφισαν τον Σεπτέμβριο και πάλι για να δοθεί ένα τέλος στο μνημόνιο και πάλι διαψεύστηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της σύρθηκε μοιραία και άβουλη πίσω από τις εξελίξεις και κατέστη το εξαπτέρυγο του ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη στην ψηφοφορία της 14ης Αυγούστου 2015 όταν είπαν ναι στο μνημόνιο της αριστεράς.

Μέσα σε αυτό το χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από την φυλακή συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου και ήλθε τρίτο κόμμα. Άντεξε στις πιέσεις, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Δεν δίστασε να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί αυτό μας επέβαλε το πατριωτικό μας καθήκον. Μέσα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες και μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον συμμετείχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ήλθε και πάλι τρίτο κόμμα με κύριο ζητούμενο από όλα τα άλλα κόμματα το να μη αναδειχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα! Τους διαψεύσαμε για μια ακόμη φορά και νικήσαμε πάλι!

Ο χρόνος που έρχεται θα είναι δύσκολος για τον Λαό μας, δίπλα στον οποίο θα σταθούμε και θα αγωνιστούμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς. Δεν υπολογίζουμε την λάσπη τους, αφού αυτοί που μας συκοφαντούν είναι οι μεγάλοι ένοχοι για το κατάντημα της Πατρίδας. Τι πιο φυσιολογικό, λοιπόν, από το να πολεμούν και να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όντας υποτακτικοί και υπηρέτες του ξένου αφέντη.

Περάσαμε μέσα από μονοπάτια δύσβατα και αντέξαμε, δεν μας λύγισαν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες των δολοφόνων. Προχωρούμε συνεχώς με μόνο μας βοηθό την Πίστη μας στον Θεό και την Ελλάδα. Ο χρόνος που έρχεται θα είναι κρίσιμος και θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερο δυνατή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας ακόμη χρόνος έρχεται και θα είναι ο χρόνος αυτός για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες γεμάτος αγώνες για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όσους απέμειναν ζωντανοί στην χώρα αυτή, όσους ακόμη δεν έχουν σκύψει το κεφάλι στην τυραννία, να πυκνώσουν τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μια νέα Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους και προδότες, χωρίς ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς, που ξεπουλήσανε και ξεπουλάνε χωρίς αιδώ τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - 2016







Παράσημα στους Ρώσους κομάντος που πολεμούν στην Συρία - “Τιμή σε όσους αγωνίζονται για την Πατρίδα” το μήνυμα του προέδρου Πούτιν για το 2016.Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ



Ο πρόεδρος Πούτιν, με το καθιερωμένο του μήνυμα για τη νέα χρονιά, τίμησε την αφοσίωση των Ρώσων στρατιωτών στην ιδέα της Πατρίδας. 

Ταυτόχρονα, παρασημοφορήθηκαν οι πρώτοι βετεράνοι κομάντος (spetsnaz) και πεζοναύτες από το μέτωπο της Συρίας.

Ακολουθεί το μήνυμα του Ρώσου προέδρου:

"Οι άνθρωποί μας πρέπει να εργάζονται στα νοσοκομεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής, την εκτέλεση των υπηρεσιών και να παραμένουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους, να υπερασπιστούν τα σύνορά μας, και να είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν της ασφάλειας μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον ουρανό. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που είναι πάντα στη θέση τους, την ημέρα και τη νύχτα, τις καθημερινές και αργίες.

Σήμερα, θα ήθελα να δώσω ειδικά χαιρετισμούς στα μέλη των υπηρεσιών μας, τα οποία καταπολεμούν τη διεθνή τρομοκρατία, υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας στα μακρινά μας σύνορα, που δείχνουν τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς τους. Η επιτυχία ολόκληρου του έθνους εξαρτάται από την αποτελεσματική εργασία και τα επιτεύγματα του κάθε ενός από εμάς. Είμαστε ενωμένοι με τους ίδιους στόχους, με την κοινή μας επιθυμία να ωφελήσουμε την πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της.

Το απερχόμενο έτος 2015, σηματοδότησε την 70η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Την ιστορία μας, την εμπειρία των γονιών και των παππούδων μας, την ενότητά τους σε δύσκολους καιρούς και την θέληση τους να χρησιμεύσουν πάντα ως παράδειγμα για εμάς. Έχουν βοηθήσει και θα μας βοηθούν να καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις με αξιοπρέπεια. Φίλοι, το βράδυ της αυτής της Πρωτοχρονιάς, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Ας κάνουμε μία πρόποση για την ευημερία της Ρωσίας! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος για σας! Ευτυχισμένο το 2016!"

Ακολουθούν φωτογραφίες Ρώσων πεζοναυτών που πολέμησαν στη Συρία και επέστρεψαν στη Ρωσία με τιμές. Το ρωσικό κράτος δεν τους ξεχνά και τους τιμά, καθώς όλοι οι μετέχοντες στην επιχείρηση παρασημοφορήθηκαν.










Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ 
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Ηλεκτρικά λεωφορεία από την Τουρκία (λες και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού…) διάλεξε ο δήμος Σύρου, όπως αποκαλύπτει τουρκική ιστοσελίδα οικονομικού ενδιαφέροντος:


Και ενώ ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει αγορές τουρκικών προϊόντων, οι Τούρκοι μας χλευάζουν γι’ αυτό – και με το δίκιο τους:


Τα σχόλια δικά σας!