ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Η Ελληνική Φυλή απαρτίζει στο σύνολό της το ανά την οικουμένη Ελληνικό Έθνος και σχηματοποιεί το κράτος ως εξουσιαστικό πυρήνα και κέντρο αποφάσεων τής Φυλής. Το Κράτος, η Πατρίδα μας είναι ο κοινός Οίκος όλων των Ελλήνων. Το δε Έθνος είμαστε όλοι οι Έλληνες, όπου κι αν βρισκόμαστε, εντός και εκτός συνόρων, όσοι έχουμε αίμα και ψυχή ελληνική, Πίστη σε Θεό και Πατρίδα.

Δεν γίνεται να αγαπάς την Πατρίδα σου καθαρά και άδολα δίχως να αγαπάς το Έθνος σου. Δεν μπορείς να μιλάς για Πατριωτισμό δίχως να νοιάζεσαι για την διάρκεια και την ασφάλεια τής Ελληνικής Φυλής. Διότι αν αρνείσαι το αίμα που ρέει στις φλέβες σου, αν νιώθεις περαστικός στο χώμα που γεννήθηκες, τότε είσαι ένα άχρηστο σαρκίο που λειτουργείς με το χρήμα και ημερομηνία λήξης. Θα σε πετάξει ο νεοταξισμός μόλις πάρει την γη σου, αφού είσαι ένας διεθνιστής, ένα ρεμάλι τελειωμένο.

Το Ελληνικό Έθνος όμως, οι μνήμες των Πατέρων που μάς έφεραν στον κόσμο και το μέλλον των παιδιών που κάμαμε από τα σπλάχνα μας και με το αίμα τής καρδιάς μας, συνοψίζουν την πλέον ανυπέρβλητη σταθερή αξία. Είναι ιερός όρκος ζωής και διαρκής αγώνας για ύπαρξη και προκοπή, για ζωή αιώνια. Αν κάποιοι θεωρούν το διάβα τους τυχαίο και εφήμερο έχοντας ξεπουληθεί στο μαμωνά, θα τούς στείλουμε εκεί που ανήκουν. Διότι εμείς είμαστε Έλληνες κατά πάντα και διά πάντα, επομένως Πιστοί, Εθνικιστές και Πατριώτες.

Δεν υπάρχει λοιπόν Πατριώτης που δεν είναι Εθνικιστής. Και δεν υπάρχει Εθνικιστής που δεν είναι Πατριώτης. Το Έθνος λειτουργεί ως ένα Σώμα και εργάζεται για να σηκώσει νέους ανθούς και για να σπείρει την γη του, για να φτιάξει περισσότερους Έλληνες και για να αναπτυχθεί με τούς δικούς του φυσικούς πόρους ενιαία. Ειδάλλως, βγάζει χωριστά βιλαέτια και βουλές, βγάζει κόμματα και φωνές που ακυρώνουν το ανθοβόλημα τής Φυλής και την διχάζουν, οδηγώντας την στην σκλαβιά τού διαρκή αντίχριστου σιωνιστή και το τέλος της.

Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Ή θα ενωθούμε, θα εργαστούμε και θα πολεμήσουμε για την επίτευξη τής ιερής αποστολής μας ή θα σβήσουμε. Την ενότητα την θέλουν ο Θεός και οι Ήρωες τού Ελληνισμού. Την απαιτούν τα γεννήματά μας. Την ορίζει η ύπαρξη, η θέληση και η απόφασή μας για δίκαιο και ισχύ. Να παραμείνουμε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι σε αίμα και ψυχή. Να η ιερή αποστολή μας. Και έτσι να αποδιώξουμε τα σκυλιά τής παγκοσμιοποίησης, φέρνοντας εντός και εκτός συνόρων ελευθερία και πολιτισμό ελληνικό.

Εκείνοι που θέλουν την στρέβλωση τής ελληνικής κοινωνίας και τον διωγμό τής Πίστης μας είναι οι νεοταξίτες και οι Εφιάλτες που έχουν βυθίσει τον βίο τού Έλληνα στην απελπισία. Οι βάρβαροι που μάς ζώνουν μοιάζουν με την εσωτερική τυραννία. Θα σβήσουν από τον χάρτη από την στιγμή που θα αποκαταστήσουμε κυριαρχία, αποφάσεις και στρατηγικό σκοπό ελληνικό. Αρκεί να διαλύσουμε τον ψευτορωμέϊκο κομματισμό και τις ψευτοσυμμαχίες του.

Τα πολιτικά κόμματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα λαδώματα και τις μίζες. Με το χτίσιμο λαθραίων περιουσιών και την συντήρηση κομματικών «στρατών» μέσα στην κρατική μηχανή. Οι ιδιόρρυθμοι αυτοί «στρατοί» δεν είναι απλώς κλακαδόροι, δηλαδή ηθοποιοί που αποδίδουν μια ψεύτικη αποδοχή στους πολιτικάντηδες. Είναι επιπλέον ένας υπάνθρωπος μηχανισμός που κρατάει εν υπνώσει τα λαϊκά αντανακλαστικά με μικρά διαλείμματα ψεύτικων αντιδράσεων και διαρκή εν τέλει αποδοχή τού δήθεν αναγκαίου κομματικού κακού. Ενημερωτάδες, συνδικαλιστές, καθηγητάδες, οικονομικοί ολιγάρχες, άπαντες βαστούν τα μπόσικα των πολιτικών.

Αρκούσε ωστόσο η έλευση τής στημένης οικονομικής κρίσης για να άρει το πέπλο τού καθωσπρεπισμού και να εμφανίσει τον ξενοκίνητο χαρακτήρα και την ανηθικότητα τής αστικής δημοκρατίας. Από την μια πλευρά οι ρεμούλες των πολιτικών ταγών μετατράπηκαν από ιδιωτικό σε εθνικό χρέος, από χρέος των προδοτών που είναι το ορθό σε χρέος τάχα όλων των Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά, η χώρα μπήκε κάτω από την κηδεμονία τού σιωνιστικού νεοταξισμού με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αγαθών και ψυχών στο θησαυροφυλάκιο των διεθνών τοκογλύφων και την παγκόσμια διακυβέρνηση των νεοταξιτών. Και ακόμη η Ελλάς παραδόθηκε στην λαθροεισβολή και την παραχώρηση των εθνικών της ζητημάτων για να συρρικνωθεί και να αφανιστεί.

Τα παγκόσμια αφεντικά τής ελληνόφωνης κομματοκρατίας ζήτησαν εσπευσμένα τα κλειδιά τού μνημονιακού ψευτορωμέϊκου στα χέρια τους. Θέλουν τα έθνη ολάκερα κάτω από μια πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Επομένως, στον δρόμο τής σατανοκρατίας τους θέλουν νεκρό το Έθνος τού Θεού, το Έθνος τού Φωτός, το Ελληνικό Έθνος. Και έτσι, η επιλογή των μισελλήνων είναι ο σχηματισμός ενός δημοκρατικού και διεθνιστικού κυβερνητικού σχήματος με όλα τα κόμματα τού εσμού. Τα καρφώματα των ανομιών και οι μετασχηματισμοί τού συστήματος εκεί αποσκοπούν.

Η Πατρίδα και το Έθνος συνενώνονται και δίδουν την υπέρτατη μάχη για την Νίκη τού Δικαίου και τής Φυλής. Με τον Σταυρό και το Ξίφος οδεύουμε στην απελευθέρωση τής Ιερής Ελλάδος. Κάτω το ψευτορωμέϊκο. Ζήτω το Έθνος. Θάνατος στα κόμματα και τον νεοταξισμό. Ανάπτυξη τής Πατρίδος, αυτοδιοίκητο των Ελλήνων, ελληνικά λάβαρα σε πάσα γη ελληνική. Διωγμός πάσης ξενοκρατίας και ξένων σωμάτων.

Φέρνουμε τώρα, άμεσα, απόλυτη ελληνική εξουσία επί των αγαθών και των ψυχών μας και χτίσιμο ενός κραταιού συνδέσμου με τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, με την συνοδοιπορία λαού και στρατού. Με συνείδηση καθαρή, πράττουμε Επανάσταση Εθνική

Σπυρίδων Καραχάλιος


65% ΕΙΝΑΙ –ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ- Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!Οργή των κατοίκων της Λέσβου:«Γίναμε Αφγανιστάν και Πακιστάν»‏ ΒΙΝΤΕΟ


Ρωτούσαμε χθές «Τι χαμπάρια από τον τουρισμό στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου» και τελικά την πήραμε την απάντησή μας, εις ότι αφορά τον τουρισμό της Λέσβου. 

Τα στοιχεία των αφίξεων επισκεπτών με πτήσεις τσάρτερ που δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα από το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, για το μήνα Μάιο δείχνουν μείωση επισκεπτών κατά 65% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα, με πτήσεις τσάρτερ από δυτικοευρωπαϊκές χώρες το Μάιο ήρθαν στο νησί 4217 επισκέπτες ενώ το Μάιο του 2015 είχαν έρθει 12.043! Ο αριθμός των φετινών αφίξεων αποτελεί αρνητικό ρεκόρ 20ετίας!

Ανάλογη είναι και η μείωση στις αφίξεις αεροσκαφών. Από 85 αφίξεις πέρυσι το Μάιο, φέτος ήρθαν μόλις 38 πτήσεις στην Λέσβο. 

Ανάλογη ήταν η μείωση και τον Απρίλιο του 2016 όπου φέτος γιορτάστηκε και το Πάσχα των καθολικών, αφού αντί των 2037 αφίξεων πέρυσι, στη Λέσβο ήρθαν μόλις 862 επισκέπτες.

«Η Λέσβος έχει καταρρεύσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλής Αντωνίου, ο οποίος μετέφρασε τη μείωση κατά 65% των επισκεπτών του νησιού κατά το μήνα Μάιο σε απώλεια πέντε περίπου εκατομμυρίων ευρώ για το νησί. Κάνοντας την απλή αριθμητική πράξη του πολλαπλασιασμού των 8.000 τουριστών που δεν ήρθαν το Μάιο με 600 ευρώ που είναι ο μέσος όρος της κατά κεφαλήν τουριστικής δαπάνης. 

«Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο και μέσο, από τον περασμένο Σεπτέμβρη να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου και να αντιληφθούν όλοι την ζημιά που θα βιώναμε φέτος, δεν εισακουστήκαμε. 

Προτείναμε λύσεις γιατί ξέρουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα, αλλά λύσεις δεν δόθηκαν. Τώρα πια είναι αργά για δάκρυα, συσκέψεις και αποφάσεις γιατί, όπως αποδείχθηκε, αυτές δεν οδηγούν σε λύσεις» κατέληξε ο κ. Αντωνίου.

Αν η σημερινή κατακόρυφη πτώση στον τουρισμό της Λέσβου συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, η Λέσβος θα χάσει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δίνουν κάθε χρόνο δουλειά σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και οικογένειες.

Τους λόγους της κατακόρυφης πτώσης τους γνωρίζετε βεβαίως και δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε…

Αλήθεια συντρόφια, τι γίνεται με τις… ηρωικές γιαγιάδες της Συκαμιάς και τον… ήρωα ψαρά που αντί για ψάρια… ψάρευε «προσφυγάκια»;

Το πήραν το… βραβείο Νόμπελ ή όχι ακόμα;

Οργή των κατοίκων της Λέσβου κατά λαθρομεταναστών και πολιτικάντηδων: 
«Γίναμε Αφγανιστάν και Πακιστάν»‏ ΒΙΝΤΕΟ


ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σας έφεραν τους λαθρομετανάστες πήραν αθροιστικά 70% των ψήφων στη Λέσβο. Οπότε μην διαμαρτύρεστε. Άλλωστε, ο αντιρατσισμός θέλει θυσίες!

Κραυγή αγωνίας, αγανάκτησης και οργής από τους κατοίκους της Μόριας στην Λέσβο, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης της περιοχής. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει δραματικά, με διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς, τις οποίες αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης.

Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε στη Μόρια η οργή των κατοίκων ξεχείλιζε για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάλλη.

Δείτε το βίντεο...

Οι κάτοικοι αναφέρονταν σε συγκεκριμένα περιστατικά που σημειώνονται σε καθημερινή βάση, τα οποία απέδιδαν στους 3.572 λαθρομετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης από τις 20 Μαρτίου που έχει τεθεί σε ισχύ η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας. 

Μετά την παρέλευση του ορίου κράτησης των 25 ημερών, οι περισσότεροι από τους «πρόσφυγες»...
βγαίνουν από το Κέντρο και -σύμφωνα με τους κατοίκους - κλέβουν ή κάνουν πράξεις βανδαλισμού αδιαφορώντας για το αν παραβιάζουν ιδιοκτησίες κατοίκων της περιοχής.

Ο θυμός των πολιτών εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του δημάρχου Σπύρου Γαληνού τον οποίο καθύβριζαν με σκαιούς χαρακτηρισμούς θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κι ενώ οι πολίτες της Μόριας κατηγορούσαν τον δήμαρχο ότι δεν κάνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση, εκείνος δήλωνε αναρμόδιος και ζητούσε από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή (!), δικαιολογώντας κάποιες μικροκλοπές με το επιχείρημα ότι όλοι θα έκλεβαν ένα κοτόπουλο αν πεινούσαν και δεν είχαν να φάνε!

Εκτός ελέγχου, οι κάτοικοι της Μόριας λίγο έλειψε να χειροδικήσουν εναντίον του Γαληνού, ξεσπώντας με γροθιές επάνω στο τραπέζι που καθόταν ο δήμαρχος.

Οι ντόπιοι διαμαρτύρονταν με φράσεις όπως «Σκλαβωμένη Μόρια», «Κοινότητα Αφγανιστάν-Πακιστάν» «Κινδυνεύουν οι ζωές μας» και άλλες βαριές κουβέντες καλώντας παραλλήλως τον Σπύρο Γαληνό να σηκωθεί και να φύγει.

Ενδεικτική ήταν η αγανάκτηση ενός κτηνοτρόφου της περιοχής, ο οποίος υποστηρίζει ότι χάνει κάθε μέρα ζώα τα οποία του κλέβουν οι λαθρομετανάστες ενώ αυτός περιπολεί με την καραμπίνα του, για να προστατέψει την περιουσία του. 

Ο κτηνοτρόφος πέταξε μπροστά στο Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό ένα κεφάλι από αρνί, λέγοντάς του να το πάρει να το μαγειρέψει για να φάει, ενώ τον απείλησε ευθέως, ότι αν σε μία βδομάδα δεν δώσει λύσεις στο θέμα, θα πάει στο Δημαρχείο και θα τους κάψει όλους!

Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις, δηλαδή, οι οποίες εννοείται ότι είτε θα περάσουν «στα ψιλά» της ενημέρωσης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είτε δεν θα παίξουν καθόλου, καθώς οι μόνες εικόνες που «πρέπει» να παίξουν από την Λέσβο (και όχι μόνον) είναι αυτή με τις γριές να ταΐζουν ένα μωρό πρόσφυγα με μπιμπερό, για ευνόητους λόγους προπαγάνδας της «πολιτικής ορθότητας». Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αρκεί μια σπίθα για να ανάψει το φυτίλι της καταστροφής.

Αλλά η κυβέρνηση και οι λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» ευρισκόμενες εκτός τόπου και χρόνου συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια ψευδή εικόνα παραπληροφόρησης, αγνοώντας όχι μόνο την πραγματικά εκτραχυμένη κατάσταση, αλλά και το τι χειρότερο δυστυχώς μπορεί να συμβεί αν οι «πρόσφυγες» συνεχίσουν να φέρονται ανεξέλεγκτα απέναντι στους κατοίκους του νησιού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ: ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ZOUGLA.GR

x.a.panygiriko__article

Τα δημοσκοπικά δεδομένα που εκδίδει κεκαλυμμένα ο καθεστωτικός τύπος επιβεβαίωσε η δημοσιευθείσα σήμερα δημοσκόπηση του zougla.gr. Όπως είδαμε και στην τελευταία δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος», η Χρυσή Αυγή αγγίζει ή και ξεπερνά το διψήφιο ποσοστό.

Την ίδια ώρα ο Σύριζα καταρρέει, αλλά την πτώση του δεν μπορεί να καρπωθεί η Νέα Δημοκρατία, επειδή ο κόσμος δεν τρώει «κουτόχορτα» και αντιλαμβάνεται ότι τα δύο αυτά κόμματα πρεσβεύουν την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα ζητήματα.

Όπως φαίνεται λοιπόν στην δημοσκόπηση του zougla.gr, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10%, ενώ ο Σύριζα έχει καταρρεύσει στο 16,2%. Η ΝΔ από την άλλη δεν ανεβαίνει και παραμένει στο 27,9% (οριακά χαμηλότερα από το 28,1% που πήρε στις εκλογές). ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Λεβέντης δείχνουν να επιστρεφουν στην ανυπαρξία, ενώ ο λεγόμενος «κεντρώος χώρος» δείχνει απλά να «πεθαίνει», αφού το Πασόκ δείχνει να μένει και αυτό στάσιμο στους όσους διαπλεκόμενους προσδοκούν ανάσταση των ημερών Σημίτη.

Όσον αφορά τα πολιτικά πράγματα της χώρας σε περίπτωση εκλογών και στο ποιά θα είναι τα ποσοστά των κομμάτων, τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως φανερώνουν τι πρόκειται να γίνει. Η ΝΔ εμφανίζει υψηλή συσπείρωση ψηφοφόρων, συνεπώς δεν αναμένεται κάποια άνοδός της, πάνω από το 30%.

Αντιθέτως ο Σύριζα χάνει ψηφοφόρους προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν γυρνάνε πίσω, αλλά και προς τα αριστερά κομματίδια που δημιούργησε η υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου, τα οποία όμως εν τέλει θα «ξεφουσκώσουν».


Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ασταμάτητη, αφού πλέον εισπράττει και τους ψηφοφόρους που δυσαρεστήθηκαν από την προδοσία Σύριζα. 

Πρόκειται κατά κύριο λόγο από αντιμνημονιακούς, οι οποίοι ψήφισαν Σύριζα όταν ξεκίνησε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και πανηγύριζε ο Δένδιας ότι τα ποσοστά «έπεσαν κάτω από 10%».

Σε αυτούς προστίθενται και άλλοι που έρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, γεγονός που φανερώνει στο σύστημα ότι πρέπει να προβεί σε «προβοκάτσιες» και πάλι εναντίον της Χρυσής Αυγής.