ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ;




Πας στον ΟΑΕΔ ένα σωρό χαρτιά, και σε κοροϊδεύουν και σου αποκρύπτουν αν έχεις δικαίωμα να πάρεις επίδομα. 

Και αν έχεις δικαίωμα σου ζητούν και 500 δικαιολογητικά, για να σου σπάσουν τα νεύρα! Λες και έχουν κάνει συμφωνία, όσο λιγότεροι τόσο μπόνους για τον υπάλληλο!

Όμως 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και άλλοι, με μόλις 30 ένσημα έπαιρναν (και δεν παίρνω όρκο αν συνεχίζουν να παίρνουν κάποιοι από αυτούς) συντάξεις 700 ευρώ, με πλαστά δικαιολογητικά και με συνοπτικές διαδικασίες, αρκεί να είχαν τις κατάλληλες γνωριμίες.

Σήμερα θέλουν να κόψουν χρήματα από τον Έλληνα αγρότη που επί 50 λιώνει στα χωράφια και του λένε πως για να συνεχίσει να παίρνει σύνταξη θα πρέπει να λιμοκτονεί με μόλις 342 ευρώ!

Κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας, πάντα όμως με το αζημίωτο. Και δεν τιμωρείται κανείς. Και δεν ακούγεται και κουβέντα…

Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία και μένουν ατιμώρητοι…

Μόλις προχθές το επικουρικό ταμείο «έσπασε» ένα ομόλογο 90 εκ. ευρώ. 

Τρώμε τα αποθεματικά, μέχρι εξαντλήσεως. 

Μετά ΔΕΝ έχει ο Θεός, 

ΔΕΝ θα έχουν και οι ασφαλισμένοι σύνταξη… 

Γιατί κόπτεται λοιπόν ο Σταθάκης; 

Ότι επιθυμεί να συμβεί, έτσι κι αλλιώς θα είναι μια φυσική εξέλιξη… 

ΈΡΗΜΕ ΛΑΕ!

Θοδωρής Τσέλας.

173.000.000 ευρώ για συντάξεις …Εθνικής Αντίστασης , 67 χρόνια μετά την Κατοχή…
Η κυβέρνηση ούτε που αναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης για να μην δυσαρεστήσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της.

Διαβάστε μερικά στοιχεία για τις συντάξεις των ...αντιστασιακών. 

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. 
(τα στοιχεία είναι από παλαιό άρθρο της εφημερίδας ΒΗΜΑ)
- Έχουν αναγνωριστεί περισσότεροι από 260.000. 

-Μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 1989 είχαν ήδη αναγνωριστεί 171.371 αντιστασιακοί.

-Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε την αναστολή του νόμου, οποίος όμως τέθηκε και πάλι σε ισχύ με τις διατάξεις του νόμου 2320/1995.

-Την περίοδο 1996-2002 αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί 79.910 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους έχουν γεννηθεί μετά το 1930.

-Η πλειονότητα των ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί,την περίοδο της Κατοχής ήταν νήπια ή είχαν ηλικία οχτώ-δέκα έτη.


-Όσο περνούν τα χρόνια οι αντιστασιακοί αντί να ελλαττώνονται, αυξάνονται. 

Π.χ στον Ν.Άρτας την περίοδο 1984-1989 αναγνωρίστηκαν 2.695 άτομα, ενώ την περίοδο 1997-2001 αναγνωρίστηκαν 9.988

-Τα παιδιά των …αντιστασιακών καταλαμβάνουν κατ' εξαίρεση το 5% των θέσεων που προκηρύσσονται στα ΝΠΔΔ ενώ στις προσλήψεις που πραγματοποιούνται στον δημόσιο τομέα υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ επιδοτούνται με επιπλέον μόρια 10% και αποκτούν σημαντικό προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων.


Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όταν έφτιαχνε τον προυπολογισμό, δεν απόρησε με τα 173.000.000 που θα χρειαστούν για τους αγωνιστές Εθνικής Αντίστασης".

Έχουν περάσει 70 χρόνια από την Κατοχή. Πόσοι πια είναι οι αντιστασιακοί που ζούνε ακόμα;

Προσέξτε στον παρακάτω πίνακα ότι τα έξοδα για τις συντάξεις των αντιστασιακών είναι περισσότερα από τα έξοδα για συντάξεις κληρικών και υπαλλήλων ΟΣΕ μαζί.

(όποιος θέλει ας δει και το ΦΕΚ Β 552/14-5-2001 όπου ολόκληρα χωριά θυμούνται , περίπου 20 χρόνια μετά τον νόμο του Α.Παπανδρέου, ότι ήταν ...αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης)


Η πρόταση της Χρυσής Αυγής προς τη Βουλή:


"Συριζομούρηδες, 
και φιλελεύθεροι 
πάρτε τους λαθρομετανάστες 
σπίτια σας...
" ΒΙΝΤΕΟ