ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ή με τα Μνημόνια Ή με την Χρυσή Αυγή ! 8 ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Συνέντευξη στο Channel 4 έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας και διάδοχος του Βαρουφάκη.


Ο Τσακαλώτος υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στον χώρο του, αφότου φρόντισε πρώτα απ’ όλα να κρύψει την αγαπημένη του συλλογή με μετοχές και μερίδια της JP Morgan και της Black Rock, τις οποίες «χάζευε» αμέσως πριν, σκεπτόμενος τον «λαουτζίκο», που καλείται να «σώσει».

Κατάφερε, χωρίς να γελάσει, να πει στον δημοσιογράφο ότι πρέπει να πείσουν τον κόσμο ότι η δημοκρατία στην Ευρώπη λειτουργεί και δεν είναι ένας θεσμός των πλουσίων. Και το είπε αυτό έχοντας 291.000€ σε καταθέσεις και 585.000€ σε επενδυτικό κεφάλαιο, σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες του, γεγονός που αποτελεί πραγματικό «επίτευγμα».

Πέραν, όμως, του κωμικού μέρους της δηλώσεώς του, υπάρχει και το ουσιαστικό, αφού ο εν λόγω παρ’ ολίγο εκατομμυριούχος, δήλωσε ευθέως ότι «θα υπάρξει συμφωνία σύντομα», γιατί αλλιώς θα ανέβει η Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, τόνισε την ανάγκης υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλιώς θα οδηγηθούμε «σε ανταγωνιστική διολίσθηση σε εθνικισμό, ανάλογης έντασης με αυτόν που είχαμε την περίοδο του Μεσοπολέμου και  ακόμη χειρότερο».

Κοινώς, η επιλογή που έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο είναι δύο:

Ή με τα Μνημόνια Ή με την Χρυσή Αυγή!

Η συμφωνία είναι προ των πυλών και είναι ταυτόχρονα επώδυνη και επονείδιστη, αφού θα διατηρήσει εν ισχύ τους εφαρμοστικούς νόμους που πέρασαν βρόχο στον λαιμό της ελληνικής κοινωνίας. Παραμένει η φορομπηχτική πολιτική, συνεχίζεται η επίθεση στα μικρομεσαία εισοδήματα, αυξάνεται ο ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ή ισοδύναμα μέτρα στο ασφαλιστικό, μεσαίωνας στο εργασιακό, χάος στην υγεία, διεκπεραίωση των υπολοίπων αποκρατικοποιήσεων-στην ουσία ξεπουλημάτων της εθνικής δημόσιας περιουσίας. Για εθνική κυριαρχία δε ούτε λόγος…


<<Όλα αυτά από μία αριστερή κυβέρνηση; πώς είναι δυνατόν;>> ,διαρρηγνύουν υποκριτικά τα ιμάτιά τους τα εξωνημένα ΜΜΕ.

Μα, αυτό ακριβώς είναι η αριστερά. Λόγω και έργω ο κομμουνισμός, ακόμα και στην αμερικανίζουσα εκδοχή του, είναι μισανθρωπικός και αντιλαϊκός. Τα γραπτά των θεωρητικών του στάζουν μίσος και τα ξίφη των εκτελεστών του στάζουν αίμα. Ως κυβερνητική πρακτική οι απανταχού κομμουνιστές προκρίνουν τον ισοπεδωτισμό, την μαζοποίηση, τον στυγνό συγκεντρωτισμό, την απολυταρχία, την εκμετάλλευση του αδυνάτου προς όφελος μίας αυτοανακηρυγμένης νομενκλατούρας.

Άπειρα είναι τα ιστορικά παραδείγματα, παλαιότερα και σύγχρονα, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το πλέον απτό όλων είναι η δυστυχία των λαών που κυβερνήθηκαν ή ακόμα κυβερνώνται με κομμουνιστικό ,οποιασδήποτε έκφανσης, τρόπο. Από την μεγάλη μαμά Σοβιετική Ένωση και όλους τους λαούς που αυτή τυράννησε, ως την Κούβα του Κάστρο και την Β. Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν, οι πολίτες λιμοκτόνησαν και έζησαν υπό καθεστώς ακραίου φόβου, ηθικής σήψης και έλλειψης υψηλών ιδανικών.

Γιατί, στις ΗΠΑ, το κάστρο του φιλελευθερισμού δεν πεινούν εκατομμύρια; Δεν είναι η πιο σεσημασμένη κοινωνία του κόσμου μακράν της δεύτερης; Σαφέστατα. Πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναπούμε; Κομμουνισμός και φιλελευθερισμός είναι αδέλφια, και μάλιστα δίδυμα.

Γιατί λοιπόν να προσδοκούμε κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Οι άνθρωποι αυτοί είτε ιδεολόγοι αριστεροί ή δεξιοί είτε απλώς τυχοδιώκτες, είναι απόλυτα υποτακτικά φερέφωνα των εχθρών της Ελλάδας, με αποστολή την καταστροφή της. Εφόσον το πετυχαίνουν με τη νέα συμφωνία, αυτοί κάνουν καλά την δουλειά τους. Αλλά, θα μας βρουν μπροστά τους!

Γεώργιος Δημητρακόπουλος


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 ME … ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ  &  ΤΟY ΚΚΕ.

ΓΙΑΤI ΟΜΩΣ ;

Γιατί  από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας το Μνημόνιο (με την πολύτιμη συνεισφορά των ΚΝΑΤ, που την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου 1, περιφρούρησαν αποτελεσματικότατα τη βουλή από την οργή του λαού…), ανετέθη από το σάπιο σύστημα στο ΚΚΕ και μια άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, εκτός από τη φύλαξη της βουλής: το καπέλωμα της λαϊκής αντίδρασης.

Έτσι, από την πρώτη ώρα, το ΚΚΕ διοργάνωνε «αντιμνημονιακές» συγκεντρώσεις-σούπες έξω από τη βουλή, για να καπελώσει όποιους Έλληνες ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και να αποτρέψει τους υπόλοιπους. Εφόσον, ήξεραν καλά οι κουκουέδες, πως οι πολλοί δεν επρόκειτο να συνταχθούν πίσω από τις κόκκινες παντιέρες τους και ότι θα προτιμούσαν να μείνουν στα… σπίτια τους.   

Το ίδιο κόλπο γίνεται και τώρα και μάλιστα… προκαταβολικά. Έτσι, ενώ μνημονιακή συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επισήμως, γιατί στην πραγματικότητα έχει υπογραφτεί πολύ πριν από τις εκλογές…), το μακρύ χέρι του συστήματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ, διοργανώνει σε λίγες μέρες συλλαλητήριο «ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές», στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας. Όχι μόνο για να καπελώσει την αντίδραση του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά –λόγω του ότι το νέο Μνημόνιο θα είναι αριστερό- και για να διασώσει τη χαμένη τιμή της αριστεράς. Θα λένε, λοιπόν, ότι αυτό το Μνημόνιο δεν είναι αριστερό, ότι αυτή η συγκυβέρνηση δεν είναι αριστερή, κ.τ.λ. Αλλά, αυτή τη φορά δε θα καταφέρουν οι κουκουέδες να ξεγελάσουν τον κόσμο! 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά ένα αριστερό κόμμα, είναι το αριστερό κόμμα, με στελέχη που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από το ΚΚΕ. Ποια θα είναι η κατάληξη; Σε λίγους μήνες από τώρα, όποιος δηλώνει δημοσίως αριστερός, θα διατρέχει άμεσο κίνδυνο… λιντσαρίσματος, από τον απλό κοσμάκη! Κι ας σκούζει όσο θέλει το ΚΚΕ!

Αντίοχος


Ή με τα Μνημόνια 
Ή με την Χρυσή Αυγή!


8 ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 
ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
xrysh_aygh

Άρθρο το οποίο έστειλαν στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Την ύστατη ώρα, έκκληση για οικονομική λογική και ανθρωπιά» και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, οκτώ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ζητούν από την Ευρώπη να πάρει μέτρα και να στηρίξει τον Τσίπρα γιατί μετά από αυτόν θα έρθει η Χρυσή Αυγή.

Πρόκειται για τον Νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και πρόεδρο του Foundation of European Progressive Studies Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, την καθηγήτρια του Columbia University Στέφανι Γκρίφιθ-Τζόουνς, την καθηγήτρια του LSE Μαίρη Κάλντορ, την Χίλαρι Ουέινραϊτ του Transnational Institute στο Άμστερνταμ, τον καθηγητή Μάρκους Μίλερ του Warwick University και τον καθηγητή Τζον Γκραλ του Middlesex University.
  1. Είναι πλέον γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά σε τροχιά ανόδου αλλά σε τροχιά εξουσίαςκαι αυτό το παραδέχονται και οι Ευρωπαίοι.
  2. -  Η Ευρώπη και οι δανειστές τρέμουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή γιατί μόνο τότε θα έρθει πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του επαχθούς χρέους όπως άλλωστε τόνισε και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εχθές στην Βουλή.
  3. - Αφιερώνουμε αυτήν την επιστολή  στις εταιρείες alco &  Metron Analysis, για τις «έγκυρες δημοσκοπήσεις»  που παρουσίασαν.  

 Νικογιάννης


-Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…Είστε έτοιμοι για αριστερό Μνημόνιο;



Οι μαρξιστικές κορώνες περί «εθνικής αξιοπρέπειας που πρέπει να ανακτηθεί» και περί «κυρίαρχου κράτους που εκφράζει τη λαϊκή θέληση» πήγαν περίπατο και η κυβέρνηση των αριστερών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου φορά τα καλά της, ετοιμαζόμενη να θέσει με περηφάνια την υπογραφή της σε μια νέα συμφωνία με τους δανειστές, η οποία θα αποτελεί το τρίτο Μνημόνιο για την Ελλάδα.

Η φαρσοκωμωδία την οποία επί πεντάμηνο σχεδόν παρακολούθησε ο Ελληνικός Λαός φτάνει στο δραματικό της φινάλε. Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος, στενά ελεγχόμενος από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των οποίων η ατιμωρησία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη διατήρηση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, θα πανηγυρίζει ανακουφισμένος για τον λεγόμενο «έντιμο συμβιβασμό».

«Έντιμος συμβιβασμός» όμως, είναι για τη διεφθαρμένη πολιτική και οικονομική εξουσία, για τους τραπεζίτες και τέλος για τους υπερχρεωμένους δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Για τον Λαό μας, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για συνέχιση μιας εθνοκτόνου πολιτικής η οποία εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά δημόσια περιουσία και εθνικό πλούτο.

 «Plaudite, amici, comedia finita est!», θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο θέατρο των τελευταίων μηνών. Θέατρο υποτέλειας, ραγιαδισμού και υποταγής, το οποίο βεβαίως στρέφεται ξανά εναντίον των Ελλήνων. Τούτη τη φορά απλώς άλλαξαν οι πρωταγωνιστές: οι «επαναστάτες» της αριστεράς πήραν τη θέση των μασονοδεξιών λακέδων. Επί της ουσίας όμως, ακολούθησαν την ίδια ακριβώς πολιτική γραμμή, εκείνη δηλαδή που εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και τις αιμοβόρες διαθέσεις τους.

Η επικείμενη συμφωνία θα έχει υπογραφεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως διαβεβαιώνουν οι δανειστές και δη πηγές από το Βερολίνο. Όχι τυχαία, οι ίδιοι αυτοί αμείλικτοι κερδοσκόποι επαίρονταν προ των ελληνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, πως αδιαφορούν για το εάν στην εξουσία θα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ή ο Σύριζα του Τσίπρα. Τώρα αντιλαμβάνεται και ο Ελληνικός Λαός που οφειλόταν η αλαζονική συμπεριφορά και σιγουριά τους.

Από τον επαίσχυντο και αντεθνικό «έντιμο συμβιβασμό», θα εξέλθει τραυματισμένο ολάκερο το αντισυνταγματικό τόξο και οι φορείς του. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ως κυβέρνηση η οποία αθέτησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και έδεσε εκ νέου χειροπόδαρα τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εξίσου, διότι είναι και οι τρεις υποχρεωμένοι να στηρίξουν το Νέο Μνημόνιο, αφού ακόμη κι αν έπρατταν διαφορετικά δεν θα έπειθαν ούτε τους εαυτούς τους.
Απέναντι στο μνημονιακό συνεταιρισμό παραμένει μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα Εθνικιστικό Κίνημα διωκόμενο, το οποίο υφίσταται επιπλέον την τρομοκρατία του παρακράτους, ως συνέχεια της συστηματικής πολιτικής τρομοκρατίας των τελευταίων τριών ετών. Παρά ταύτα, δίχως να υπολογίζεται το βαρύτατο τίμημα το οποίο η Χρυσή Αυγή πληρώνει (με νεκρούς, με πολιτικούς κρατουμένους, με τραυματίες από δολοφονικές επιθέσεις αριστεριστών) η θέση του Κινήματος είναι αδιαπραγμάτευτη: Κάτω η Χούντα των Μνημονίων!

Τί θα πρέπει, εν κατακλείδι, να αναμένει ο Ελληνικός Λαός πλέον; Σίγουρα όχι την ελπίδα. Εκείνο το οποίο θα έρθει είναι νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και ανείπωτες θυσίες, για να συνεχίσουν τοκογλύφοι και τραπεζίτες να δρουν ασύδοτα, υπό καθεστώς πλήρους ασυλίας. «Μέχρι πότε;», θα αναρωτηθεί κάποιος.

Μέχρις ότου, οι Έλληνες απαγορεύσουν στον εαυτό τους να εξαπατάται από ένα διεφθαρμένο Καθεστώς το οποίο ενεργεί φανερά με στόχο τον εξανδραποδισμό τους. Μέχρις ότου εγερθούν για να αποτινάξουν τα μνημονιακά δεσμά, αντί απλώς να το εύχονται. Μέχρις ότου δώσουν στη Χρυσή Αυγή τη δύναμη να επιβάλλει σε εγχώριους και διεθνείς απατεώνες την ελληνική λαϊκή θέληση.

Οι τραπεζίτες σήμερα ξεφυσούν με ανακούφιση και τρίβουν τα χέρια τους. Ο Ελληνικός Λαός παραμένει όμηρος των νοσηρών τους διαθέσεων, με υπογραφή των μαρξιστών απατεώνων. Η μέρα κατά την οποία η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την πόρτα των τραπεζιτών για να τους αναγγείλει πως «το πάρτι τελείωσε, ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός», επαφίεται στα εκατομμύρια των ανέργων, στους επαγγελματίες που βλέπουν να χάνονται οι κόποι μιας ζωής και στην Ελληνική Νεολαία που βλέπει εναγωνίως το μέλλον της να υποθηκεύεται
.
Ευάγγελος Καρακώστας


Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…

Παράταση, λοιπόν, πήρε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων από τους διεθνείς τοκογλύφους, έως την 30η Ιουνίου (ημερομηνία κατά την οποία λήγει και το τελεσίγραφο για επίτευξη συμφωνίας – Τυχαίο; Δε νομίζω!) για να πληρώσει μαζεμένες τις τέσσερις δόσεις προς το… φιλανθρωπικό ίδρυμα ΔΝΤ, τις οποίες κανονικά θα πλήρωνε σήμερα, στις 12, στις 19 και στις 26 Ιουνίου, συνολικού ύψους 1,5 δις. ευρώ.

Και πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια, μιλώντας για «πρώτη νίκη», «πρώτη πιστολιά στο ΔΝΤ – προειδοποιητική αλλά ουσιαστική», και άλλα τέτοια… νεοκαραϊσκάκικα!

Ποιος είναι ο λόγος της παράτασης; Είναι προφανής: δόθηκε παράταση επιπλέον 25 ημερών στους Τσιπροκαμμένους, για να συνεχίσουν την κοροϊδία της… «σκληρής διαπραγμάτευσης» και να ξεσαλώσουν τα παπαγαλάκια τους («εθνικόφρονα» και ακροαριστερά), ρίχνοντας στην αγορά τόνους… κουτόχορτου. Στις 30 Ιουνίου, κοροϊδία τέλος και τα κεφάλια μέσα!

- «Ενοχλημένη» λένε οι παπαγάλοι, είναι η Λαγκάρντ με την Αθήνα που δεν θα πληρώσει σήμερα τη δόση του ΔΝΤ. Και ποιος έδωσε την παράταση ρε φυτά, αν όχι η… ενοχλημένη Λανγκάρντ;

-Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…

-Και βέβαια, όσες περισσότερες διευκολύνσεις δίνονται, τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός!



Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια! VIDEO



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Όπως δήλωσε στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια ο Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης η επίκληση του άρθρου 28 του Συντάγματος για νομιμοποίηση των Μνημονίων δεν έχει νομική βάση, αφού η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά.

Επανερχόμενος στο ζήτημα της νέας συμφωνίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν απαντά αν η νέα συμφωνία περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να μιλάει για διαγραφή του χρέους και πέρα από τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν κάνει τίποτα για να καταδείξει ότι οι μίζες, τα Olympic Games και όλες οι άλλες πρακτικές της μεταπολίτευσης έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος.

Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην καταγγελία του Μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εντολή, αφού μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει λύση. 

Ελπίζουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.