ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ – ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ!




Την επέκταση των «δραστηριοτήτων» τους στην Ελλάδα, ετοιμάζουν οι διεθνείς γκάνγκστερς, με την παρότρυνση των Τσιπροκαμμένων, που τους τα δίνουν όλα!

Όπως αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal, οι συζητήσεις για την ολοκληρωτική μετατροπή της Ελλάδος σε προκεχωρημένο φυλάκιο του αμερικανισμού στην Ευρώπη, γίνονται μεταξύ του Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη (του μόνου Α/ΓΕΕΘΑ στην Ευρώπη που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος – κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως…) καιαπό αμερικανικής, ο πρεσβευτής (Ύπατος Αρμοστής!) των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος –σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει κάνει παράρτημα της πρεσβείας το (δήθεν!) υπουργείο «Εθνικής Αμύνης» (στην πραγματικότητα, «Εθνικής Υποτέλειας»)!

Εννοείται, ότι ο Αποστολάκης έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση από τους λακέδες των ΗΠΑ, Τσίπρα και Καμμένο, να ικανοποιήσει όλα τα γούστα των γκάνγκστερς.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα «γούστα», σύμφωνα πάντα με την WSJ:

«Οι αμερικανοί διαπραγματεύονται να αποκτήσουν ακόμα δύο ή τρεις βάσεις πέραν της Σούδας. 

Για παράδειγμα θέλουν την Λάρισα (το Αρχηγείο δηλαδή της Τακτικής Αεροπορίας) για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους (Q-9 Reaper) τα οποία (όπως ήδη συμφωνήθηκε) θα παραμείνουν στην Λάρισα για άλλους 12 μήνες και εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν με άλλα drones που θα φέρουν οπλισμό. 

Έως τώρα τα υπερσύγχρονα αμερικανικά αυτά drones ενεργούσαν από τη Λάρισα, χωρίς οπλισμό κάνοντας κατασκοπευτικές πτήσεις κυρίως προς τη Βόρεια Αφρική και κυρίως προς Υεμένη και Λιβύη. 

Επιπλέον οι αμερικανοί συζητούν και τη μεταστάθμευση στη Λάρισα των ιπταμένων τάνκερς τους για ανεφοδιασμό των αμερικανικών μαχητικών και βομβαρδιστικών αεροπλάνων που δρουν στην περιοχή. 

Επιθυμούν δηλαδή να μετασταθμεύσουν τουλάχιστον τέσσερα ιπτάμενα τάνκερς. Κατά μία εκδοχή οι αμερικανοί θέλουν να μετακινήσουν προς Ελλάδα μέρος της βάσης τους στο Ιντζιρλίκ, ενώ επιθυμούν να δημιουργήσουν και ένα πεδίο εξάσκησης στις βολές αμερικανικών αεροσκαφών κοντά στην Κρανέα. 

Αναφέρονται μάλιστα τα αεροσκάφη F-35 και F-22, ενώ επανήλθε και πάλι στο τραπέζι η δημιουργία αμερικανικής βάσης (για εκπαίδευση και ξεκούραση των περιβόητων US Navy Seals),στην Κάρπαθο, μία πρόταση που έκανε μονομερώς η Αθήνα, με την ανάληψη τις εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η οποία επανήλθε αναβαθμισμένη με την προσθήκη και ενός ελικοδρομίου ή μεταστάθμευσης μαχητικών στο νησί.

Εκείνο που έχει σημασία και εάν όντως καταλήξουν οι συνομιλίες σε υπογραφή συμφωνίας (εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται στην Αθήνα για την υπογραφή της συμφωνίας) ο υφυπουργός Γουές Μίτσελ που έχει την όλη ευθύνη των συνομιλιών».

Κι όλα αυτά γίνονται βεβαίως με την συμφωνία της ψοφοδεξιάς:

«Εάν καταλήξουν όλα αυτά σε συμφωνία (εκκρεμεί και μία επίσκεψη στο τέλος Σεπτεμβρίου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη στα πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ), τότε ο προσανατολισμός των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, αλλάζει και γίνεται πιο επιθετικός. Άγνωστο ακόμα παραμένει εάν θα περάσει από τη Βουλή η όποια συμφωνία, πάντως έως τώρα δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την αντιπολίτευση…».

ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!