ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Από τον Σαμαρά στον Τσίπρα, τα Μνημόνια συνεχίζονται


Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο η τότε κυβέρνηση Σαμαρά αποτύγχανε να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έτσι άνοιγε ο δρόμος για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 

Στην θέση του απόλυτα υποτελή, βαθιά ραδιούργου, αδίστακτου σκευωρού και έχοντα σαφή ασταθή ψυχικό χαρακτήρα Σαμαρά, ήρθε ο Τσίπρας.

Ένα χρόνο μετά, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην κυβέρνηση μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ξεκομμένος από την κοινωνική πραγματικότητα είναι ο πολιτικός βίος (και) της νυν κυβέρνησης

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τον Σεπτέμβριο (έστω και με την μορφή του λιγότερο χειρότερου, σ’ αυτή την περίπτωση), δεν υπήρξε φαινόμενο ιδεολογικής μετατόπισης των Ελλήνων προς τις νοσηρές ιδέες της αριστεράς. 

Αυτό που κεφαλαιοποίησε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η αποιδεολογικοποιημένη του εμφάνιση ως προστάτης της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, απέναντι στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων εντολοδόχων τους.

Ήταν τέτοια η αηδία, η απόγνωση και η οργή του Ελληνικού λαού για τα αίσχη της κυβέρνησης Σαμαρά, ώστε να ξεχάσει την αληθινή ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ενθυμούνταν έντονα τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία την ώρα που παρέδιδε την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, ξεπούλαγε την δημόσια περιουσία της, φορολογούσε ασύστολα τους Έλληνες, μείωνε μισθούς και συντάξεις σε συνεχόμενη σταθερή βάση και αύξανε τις στρατιές των ανέργων, αντί της οποιασδήποτε επαρκούς και ικανοποιητικής εξήγησης χορηγούσε «ιδεολογήματα» του τύπου «προέχει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» και άλλα συναφή.

Στον ίδιο δρόμο, όμως, βαδίζει πλέον και η νυν κυβέρνηση.

 Όσοι εμπιστεύθηκαν τον Τσίπρα, είτε για να βγάλει την Χώρα από τα Μνημόνια (τον Ιανουάριο), είτε για ένα πιο «ανθρώπινο» Μνημόνιο (τον Σεπτέμβριο), βλέπουν τώρα ότι η εντολή τους παρεξηγήθηκε και ερμηνεύθηκε ως εντολή μετατροπής της Ελλάδας σε αριστερή μπανανία. 

Κανείς, όμως, δεν ψήφισε τον Τσίπρα για να καταλαμβάνεται η Ελλάδα από λαθρομετανάστες, να αποδομείται η Εθνική Ιστορία, να ποινικοποιείται το πατριωτικό φρόνημα ως «ρατσισμός», να δημιουργούνται «σύμφωνα συμβίωσης», να δρουν ανενόχλητα οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές», να συνομιλεί η κυβέρνηση με αδίστακτους τρομοκράτες.

Η εντολή που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η επιβολή των αριστερών ιδεοληψιών του, αλλά η ανάκτηση της Εθνικής Υπερηφάνειας και η ανακούφιση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού από τις συνεχείς αφαιμάξεις των δύο πρώτων Μνημονίων. 

Αντ’ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ένα τρίτο, πολύ χειρότερο, Μνημόνιο. 

Γι’ αυτό, όσο εκκωφαντική υπήρξε η άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο εκκωφαντική θα είναι και η πτώση του, καθώς αποδείχτηκε όχι απλώς κατώτερος των περιστάσεων, αλλά εξίσου υπάκουος συνεργάτης των διεθνών τοκογλύφων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Προφητεία που συγκλονίζει! Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε…


«Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα!

Η διαύγεια των προφητών είναι θαυμαστή και αξιοσέβαστη, καθώς η διαχρονικότητα τους παραμένει όσα χρόνια και αν περάσουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού, που χρονολογείται περίπου 200 χρόνια πριν και αντικατοπτρίζει την σημερινή Ελλάδα…

Ολόκληρη η προφητεία για το «Χρέος» αναφέρει:

α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)

β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»! Καί αναφέρει επίσης σχετικά:

γ. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»!

δ. «Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως»! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!..

Μην ανησυχείτε για αυτό το «χρέος» λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!

Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν…

Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!»

http://www.voicenews.gr


ΒΡΕ ΟΥΣΤ…! Χριστουγεννιάτικο δώρο σε συνταξιούχους βουλευτές – Έως και 100.000 σε… αναδρομικά

Δείτε τι νομοσχέδιο ψήφισε η κυβέρνηση υπέρ των βουλευτών…

Αυτή είναι τελικά η πρώτη φορά αριστερά;


Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αθετεί προεκλογικές της υποσχέσεις και ψηφίζει νομοσχέδια που θα γεμίσουν με ευρώ τους λογαριασμούς των βουλευτών.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τη διάταξη που θα δώσει αναδρομική αύξηση έως και 100.000ευρώ σε συνταξιούχους βουλευτές. 

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι συντάξεις των βουλευτών θα αυξηθούν αναδρομικάγια τα προηγούμενα 7 χρόνια δηλαδή από το 2008 αλλά θα προστεθούν και αυξήσεις ακoλουθώντας τον τότε νόμο 3691/08 για τους δικαστικούς λειτουργούς καθώς οι μεταξύ των μισθοί υπολογίζονται πάντα σε σχέση με των βουλευτών.

Η απόφαση μάλιστα δεν πρόκειται να καθυστερήσει καθόλου αφού βρήκαν και τον ανάλογο τρόπο ώστε να γίνει άμεσα εκτελεστή χωρίς να μπορεί να αναιρεθεί μα κανέναν τρόπο ή να καθυστερήσει για γραφειοκρατικούς λόγους.

Το 2016 θα πετάξει τους Έλληνες από τα σπίτια τους, θα τους αδειάσει εντελώς τις τσέπες αλλά σε κάποιουςάλλους θα χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Αυτή είναι τελικά η πρώτη φορά αριστερά;