ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

"Νέα Βαϊμάρη": Η Αριστερά τελείωσε, η ΝΔ είναι υπηρέτρια των Βρυξελλών, η Χρυσή Αυγή θα είναι η έκπληξη!


Ξεκάθαρη παραδοχή από την εφημερίδα Παρόν για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και την υποδούλωση των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα και ΝΔ στην Γερμανία της Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης στο άρθρο του, με τίτλο «Νέα Βαϊμάρη» αναλύει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και κρούει παράλληλα τον κώδωνα του κίνδυνο σε ΝΔ και Σύριζα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές όποτε και γίνουν αυτές.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

Η κυριαρχία της Γερμανίας είναι απροκάλυπτη. Στην Ελλάδα δεν υφίσταται Δημοκρατία. Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί και το Κοινοβούλιο περιορίζεται στο να δίνει "δημοκρατικοφάνεια" στις διαταγές των "εταίρων". Ο λαός έχει εξαθλιωθεί οικονομικά. Οι ασταμάτητες παρανοϊκές φοροκαταιγίδες...
έχουν φέρει τους πολίτες σε απόγνωση. 

Η ανεργία γιγαντώνεται ο Κατρούγκαλος ανερυθρίαστα κομπάζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζουν με... 384 ευρώ! Η Αριστερά στη χώρα μας τελείωσε. Την έθαψε ο Τσίπρας με το τυχοδιωκτικό "συμμάζεμα" του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Δεξιά (Νέα Δημοκρατία), υπηρέτρια κι αυτή των Βρυξελλών, δεν έχει να προσφέρει καμία λύση και περιορίζεται να καταγγέλλει την αποτυχημένη κυβέρνηση. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδίδεται σε συρραφή αορίστων φράσεων, χωρίς να λέει τίποτα συγκεκριμένο. Παράλληλα, οι εσωκομματικές διαμάχες στη ΝΔ παίρνουν συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Το "ατού" της ανόδου της οικονομίας των παλαιών κυβερνήσεων (προ της Μεταπολίτευσης) της Δεξιάς (Παπάγου - Μαρκεζίνη, Κων. Καραμανλή και Γ. Παπαδοπούλου - Μακαρέζου) δεν το διαθέτει τώρα η Νέα Δημοκρατία. 

Με την προσκόλλησή της στην "ευρωπαϊκή αντίληψη" έγινε γυμνή. Υπάρχει όμως και άλλο μέγιστο καρκίνωμα, το οποίο δεν μπορούν να θεραπεύσουν τα κόμματα. Το προσφυγικό πρόβλημα, το έγκλημα να θεσμοθετηθεί η παρουσία του Ισλάμ στη χώρα μας, αλλά και η γενικότερη μάστιγα των αλλοδαπών. 

Όλα αυτά, που δεν τα κατανοούν τα κόμματα, φουσκώνουν την οργή του κόσμου. Φυσικά, για τα μικρά κομματίδια, ΠΑΣΟΚ κ.λ.π., δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση.

Για αυτούς, λοιπόν, τους λόγους το φαινόμενο της Βαϊμάρης ξαναζεί. Οι πολίτες, ασχέτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, βλέποντας ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτε πλέον από το σάπιο πολιτικό σύστημα, στρέφονται - όπως τότε στη Γερμανία- στην Ακροδεξιά. 

Όποτε γίνουν εκλογές, την έκπληξη θα αποτελέσει η Χρυσή Αυγή. Ας μην αγανακτούν οι υπερευαίσθητοι ιδεολόγοι. όσοι μου κάνουν την τιμή να παρακολουθούν κάθε βδομάδα από αυτήν την εφημερίδα τα άρθρα μου διαισθάνονται ότι πέρασα τη ζωή μου μέσα στις τάξεις της παλαιάς, γνήσιας Κεντροαριστεράς.

Και φυσικά δεν ευλογώ μια προοπτική Ακροδεξιάς. Αλλά δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε. Δεν κάνω πολιτική σύσταση. Απλώς, δίνω το αποτέλεσμα μιας μαθηματικής πρόσθεσης. Τι βγάζει το άθροισμα των αποτυχιών του πολιτικού κόσμου. Η Xρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη να προβεί σε καμία προπαγάνδας. 

Δουλεύουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για αυτήν. Οι απελπισμένοι ψηφοφόροι που θα ρίξουν την ψήφο τους στο ακραίο αυτό κόμμα δεν πρόκειται να διατυμπανίσουν. Στα "μουγκά" θα εκδικηθούν το "σύστημα" με αυτόν τον τρόπο. Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες.

Δεν αρκεί να ξορκίζουμε την Ακροδεξιά με τα λόγια. Πρέπει με τα έργα τους τα άλλα κόμματα να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι μπορούν να τους προσφέρουν λύση. 

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα διότι παραμένουν μέσα στις ευρωπαϊκές παρωπίδες και στο ευρώ. Μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Γερμανίας δεν υφίσταται προοπτική εθνικής απελευθέρωσης και οικονομικής ανάκαμψης. Εδώ συμβαίνει ό,τι έγινε στη μεγάλη οικονομική κρίση στο Σικάγο το 1884. 

Οι άνεργοι, επειδή δεν υπήρχε ισχυρό σοσιαλιστικό κίνημα, στράφηκαν με απόγνωση σε αυταρχικά αφεντικά, αποδεχόμενοι οποιουσδήποτε όρους έθετε ο εργοδότης. Αλλά στόχος ενός αληθινού εργατικού κινήματος θα πρέπει να είναι η εξουδετέρωση αυτών των αυταρχικών αφεντικών. 

Πού είναι η Αριστερά να οδηγήσει τους αγώνες των εργαζομένων; Άφαντη!

Και η Δεξιά; Η "εθνικόφρων παράταξις", που χρόνια και χρόνια έσχιζε τα ιμάτιά της για "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια", τι απέγινε; 

Αδιάφορη βλέπει να ταπεινώνεται από τους εταίρους η πατρίδα. Η Ορθοδοξία υπονομεύεται άγρια από τους άθεους, αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ οι οικογένειες διαλύονται από την ανεργία. 

Και την παράταξη του κ. Μητσοτάκη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δώσει πιστοποιητικά "ευρωπαϊκών φρονημάτων" στις αρχές του Βερολίνου.

Από τη δική της κομματική "πελατεία" θα αντλήσει περισσότερες ψήφους η Χρυσή Αυγή. 

Οι δικοί της ψηφοφόροι αισθάνονται περισσότερο ότι προδόθηκαν. Γνωστοί οι δεσμοί των Μητσοτάκηδων με τη Γερμανία. Και ετοιμάζεται ο Κυριάκος να δώσει απτές αποδείξεις πίστης στο Βερολίνο με την υποστήριξη του εθνικού ολετήρα Σημίτη, εκφραστού των γερμανικών συμφερόντων, για την Προεδρίας της Δημοκρατίας.


ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΝΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ


Προ ημερών και εν μέσω πανηγυρισμών των συριζοψεκασμένων, ότι θα εισπράξουν 246 εκατομμύρια ευρώ από τους εκλεκτούς τους νέους καναλάρχες, έθεσα το εξής ερώτημα σε άρθρο μου: 

«Αλήθεια, θα τα εισπράξουν τα εκατομμύρια από τους νταβατζήδες;», καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι τελικά ΔΕΝ θα τα εισπράξουν.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι προνομιούχοι καναλάρχες – «νταβατζήδες» άρχισαν να κάνουν… νερά, ζητώντας να μην καταβάλουν την πρώτη δόση, έως ότου ληφθεί απόφαση επί της προσφυγής που έχουν κάνει στο ΣτΕ οι χαμένοι του «διαγωνισμού».

Κι αν άρχισαν τα αιτήματα για αναβολή πληρωμής από την πρώτη δόση, φανταστείτε τι θα κάνουν με τις επόμενες δύο δόσειςη μία εκ των οποίων θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη του 2017 και η άλλη στα τέλη του 2018!

Αντίοχος