ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Άνω-κάτω, θα κάνει το σύστημα η Χρυσή Αυγή με διψήφιο ποσοστό



Στα δύο έχουν χωριστεί οι συστημικοί (εσωτερικού κι εξωτερικού), εις ότι αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Οι μισοί επιθυμούν διακαώς τη δημιουργία της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού (και ΑΝΕΛ θα ήθελαν, αλλά δεν πρόκειται να μπούνε στη βουλή…), για να τσακίσουν τον ελληνικό λαό εφαρμόζοντας πιστά το νέο αριστερό Μνημόνιο, με συντριπτική πλειοψηφία. 

Οι άλλοι μισοί, παρότι επιθυμούν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση στη μνημονιακή εξολόθρευση του ελληνικού λαού, πιστεύουν ότι η «μεγάλη συγκυβέρνηση» θα είναι καταστρεπτική για το σύστημά τους. 

Και ιδού γιατί, σύμφωνα με άρθρο της «Ημερησίας» (του Big Boss Μπόμπολα): 

«Το πείραμα του μεγάλου συνασπισμού εάν ξεφύγει από το «εργαστήρι» των Βρυξελλών και «προσβάλλει» ως ιός την Αθήνα δεν θα είναι απλώς επικίνδυνο, αλλά θείο δώρο για τη Χρυσή Αυγή».

Έχοντας μπει για τα καλά στην τελική   ευθεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μπορούμε να διακρίνουμε την κατάσταση, όπως αυτή ήδη είναι διαμορφωμένη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. 



Η ηθική, πολιτική, αλλά και εσωκομματική, απογύμνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι άνευ προηγουμένου. 



Μέσα σε λιγότερο από επτά μήνες ο κομματικός εκφραστής της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης υπέστη έναν πολλαπλού είδους εξευτελισμό. 

Από τις προεκλογικές υποσχέσεις του «σκίζουμε τα μνημόνια», «βαράμε τους ζουρνάδες να χορεύουν οι αγορές», «θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν» κ.τ.λ., φτάσαμε στην πλήρη και άνευ όρων υποταγή στις επιθυμίες και τις εντολές των δανειστών. 

Από την ηχηρή «τσαμπουκαλίδικη» γλώσσα της προεκλογικής περιόδου φτάσαμε στο στήσιμο «στα τέσσερα» στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. 

Αυτός ο ηθικός και πολιτικός εξευτελισμός, ο οποίος απέδειξε ότι όντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συνονθύλευμα λιγουριών της εξουσίας, που άλλωστε είναι και το μόνο που τους ενδιαφέρει, συνοδεύτηκε από την υποχώρηση μιας σημαντικής ομάδας βουλευτών και στελεχών από το κόμμα και την δημιουργία άρον-άρον ενός μορφώματος, υπό τον καθόλου πρωτότυπο τίτλο «Λαϊκή Ενότητα». 

Το ότι αποχώρησαν, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι κι αυτοί λιγούρια. Μέχρι και στην συμφωνία της 13ης Ιουλίου δεν είχαν το παραμικρό ίχνος ουσιαστικής αντίδρασης και άρνησης απέναντι στο επερχόμενο επαίσχυντο νέο (τρίτο στην σειρά) Μνημόνιο και παραμύθιαζαν κανονικά με απύθμενο θράσος και αναίδεια τον κόσμο, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει και να υπογράψει για την έλευση και άλλου Μνημονίου. 

Ακόμη και η αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε μόλις υπέγραψε την συμφωνία της εκ νέου υποδούλωσης, ούτε βεβαίως στις συνεδριάσεις της Βουλής που ακολούθησαν. Έγινε μόνο όταν ο Τσίπρας επιβεβαίωσε και επισήμως την πρόθεσή του να πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές. Αντιλαμβανόμενοι ότι θα έμεναν εκτός εκλογικών λιστών, όπως είναι λογικό, έκαναν την «επανάστασή» τους, αφήνοντας πίσω τους τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την άλλη μεριά έχουμε τη ΝΔ. Ένα κόμμα, το οποίο (συγ)κυβερνώντας από τον Ιούνιο του 2012 έως και τον Δεκέμβριο του 2014 διέλυσε τα πάντα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των αφεντικών του από το εξωτερικό. Εν τούτοις, και βασιζόμενη στην αναισθησία και το αφιλότιμο που χαρακτηρίζει τον εγχώριο πολιτικαντισμό, φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα και επιζητεί την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Και τολμούν οι υπεύθυνοι της ΝΔ να το κάνουν αυτό, ενώ όχι μόνον υπεραμύνονται της μνημονιακής τους υποτέλειας επί 2,5 χρόνια, αλλά ψήφισαν «δαγκωτό» και το τρίτο Μνημόνιο που έφερε η παρελθούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Μια Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία όμως δρούσε ως συμπολίτευση στην ψήφιση του τρίτου (και χειρότερου, μέχρι στιγμής) Μνημονίου. Τώρα, μας καλεί να την ψηφίσουμε. Γιατί άραγε; Για να διαχειριστεί, με την γνωστή δουλικότητα που την διέπει, το Μνημόνιο προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων; Ή μήπως για να συγκυβερνήσει, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους εντολείς των Βρυξελλών με τον ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του «μεγάλου συνασπισμού», στον οποίο πρώτη φορά είχε αναφερθεί στο παρελθόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

Εις ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ανήκουν στην ψευδεπίγραφη λεκτική και νοηματική απάτη του «συνταγματικού τόξου», βλέπουμε ότι το Ποτάμι του αγράμματου Σταύρου Θεοδωράκη έχει μπει ήδη για τα καλά σε διαδικασία στέρευσης. Όση αβάντα (σε προκλητικό, μάλιστα, βαθμό) κι αν είχε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν φάνηκε ικανή τελικά να του δώσει τον ρόλο του ρυθμιστή προς όφελος των γνωστών ξένων και εγχώριων συμφερόντων, με αποτέλεσμα η πορεία του συνεχώς να φθίνει. 

Το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας που άκουγε στο όνομα ΠΑΣΟΚ, σήμερα δίνει κυριολεκτικά μάχη επιβίωσης για την είσοδό του στην επόμενη Βουλή. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που να πανηγυρίζει επειδή επέτυχε εκλογική σύμπραξη με την πλήρως αποτυχημένη και εξαφανισμένη πολιτικά ΔΗΜΑΡ (του 0,5% στις εκλογές του Ιανουαρίου). 

Οι ΑΝΕΛ, είναι ολοφάνερο ότι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και έφτασε πλέον οριστικά η ημερομηνία λήξης του προϊόντος που λάνσαραν στην πολιτική πιάτσα. Όταν, μάλιστα, ο προεκλογικός τους λόγος μοιάζει πολύ περισσότερο στο να εκλιπαρούν για την είσοδό τους στην Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχουν εκ νέου στην διαχειριστική πορεία του τρίτου Μνημονίου, παρά σε εμπεριστατωμένα πολιτικά επιχειρήματα, τότε γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη η κάθε είδους γύμνια που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μόρφωμα, το οποίο παρίστανε το πατριωτικό και αντιμνημονιακό κόμμα. 

Όσο για τον… Πρόεδρο (ένας είναι ο… Πρόεδρος), μπορεί η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας να είναι πλήρως αποκλεισμένη από τους «πλουραλιστές» των καθεστωτικών ΜΜΕ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα «νούμερα», τα «ψώνια» και με την όποια φαιδρή και ακίνδυνη όψη της πολιτικής ζωής του Τόπου. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Στα σκαριά 

νέα συνταγματική εκτροπή 

για να μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση

Η συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία μνημονιακή συμπαιγνία εναντίον του Ελληνικού Λαού.


Προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού να ακυρώσει τα σχέδια της πλουτοκρατίας, ισχυροποιώντας την Χρυσή Αυγή που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος εχθρός ενός αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού και παραδίδει την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.













Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε αρχικά τον αποκλεισμό του κόμματος από τα κανάλια, καθώς δεν θέλουν να ακουστούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής που τυγχάνουν ευρείας απήχησης από τον ελληνικό λαό.

Για τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αδιαπραγμάτευτες και παραμένουν στον βασικό πυρήνα της ιδεολογίας και του προγράμματος.

Για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δήλωσε ότι αυτή περνά μέσα από την εθνική παραγωγή και την επίτευξη της ελληνικής αυτάρκειας.

Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή επιμένει στην καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, ενώ η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι βασική προτεραιότητα.

Τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή η Ορθοδοξία είναι βασικός πυλώνας της Ελληνικής κοινωνίας και είναι ενάντια σε έναν διαχωρισμό Εκκλησίας – κράτους, καθώς αυτό θα σήμαινε την διάλυση του εθνικού κράτους.

Για τον ΕΝΦΙΑ επισήμανε ότι είναι ένας κεφαλικός φόρος που πρέπει να καταργηθεί, ενώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις τόνισε ότι οφείλουμε να τις ενισχύσουμε και όχι να τις συρρικνώνουμε με τα Μνημόνια σε προσωπικό και εξοπλισμούς.

Για την εξελισσόμενη δίκη τόνισε ότι θα επιθυμούσε μια ταχεία απονομής της Δικαιοσύνης, η οποία θα σημάνει και την αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, αναφορικά με τις εκλογές δήλωσε ότι αυτές επεβλήθησαν από τους δανειστές, ώστε να «ξεκαθαρίσει» το πολιτικό τοπίο και η επόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να εφαρμόσει από κοινού το εθνοκτόνο Μνημόνιο.

Κλείνοντας, επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη εθνική επιλογή!


ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ...!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.



Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως Σύρους, που κατευθύνονταν σήμερα πεζή προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ευρώπη, δημιουργώντας εν δυνάμει ένα νέο μέτωπο στην κλιμακούμενη μεταναστευτική κρίση.

Η Τουρκία προσφέρει καταφύγιο σε 2 εκατομμύρια ανθρώπους --ο μεγαλύτερος προσφυγικός πληθυσμός στον κόσμο--, όμως εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών και της έλλειψης εργασίας στη χώρα ολοένα και περισσότεροι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν λαθραία στην Ελλάδα, που είναι μέλος της ΕΕ, οι περισσότεροι με επικίνδυνα πλεούμενα.

Η τουρκική χωροφυλακή έστησε σήμερα οδοφράγματα κοντά στο Εντιρνέ (Αδριανούπολη), σε απόσταση περίπου 30 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονταν στον δρόμο και άλλοι κατευθύνονταν προς τους γύρω λόφους στην προσπάθειά τους να φθάσουν στα σύνορα.

Οι πρόσφυγες, οι περισσότεροι Σύροι, μερικοί με ομπρέλες για να προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τον ήλιο και μια γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο, είπαν στο Ρόιτερς πως θέλουν να φθάσουν στην Ελλάδα όπου πιστεύουν πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες απ' ό,τι στην Τουρκία και πως αποφάσισαν να μεταβούν δια ξηράς λόγω των πολλών θανάτων στις θαλάσσιες οδούς.

Σήμερα τουλάχιστον 22 άνθρωποι πνίγηκαν όταν το σκάφος τους ναυάγησε στα ανοικτά των τουρκικών ακτών.

"Δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά εδώ. Ακούμε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στην Ευρώπη, ότι όλα είναι ελεύθερα", λέει ο 27χρονος Σερίφ από το Καμισλί της Συρίας. 

"Αφού είδαμε τόσους ανθρώπους να πεθαίνουν στη θάλασσα, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον δρόμο". 

protothema.gr


Ο ρόλος της Άγκυρας 
στην διακίνηση των λαθρομεταναστών 


Η Χρυσή Αυγή έχει αναφερθεί εκτενώς στο παρελθόν στο θέμα. Η επιχείρηση λαθρομετανάστευση μέσω του Αιγαίου από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι μία παρακρατική επιχείρηση. Το έχουν γράψει μάλιστα ακόμη και τουρκικές εφημερίδες στο παρελθόν. Ένα νέο στοιχείο ήλθε να προστεθεί στα όσα ήσαν γνωστά μέχρι τώρα. 

Αδιάσειστα ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές αρχές αποδεικνύουν ότι ακταιωρός της τούρκικης ακτοφυλακής μεταφέρει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Συγκεκριμένα, πλωτό σκάφος του Λιμενικού στην διάρκεια της περιπολίας του εντόπισε, ξαφνικά, το τούρκικο σκάφος (σ.σ. τα πλήρη διακριτικά του είναι στη διάθεση των ελληνικών αρχών) να πλέει κοντά στο ακρωτήριο Κόρακας της Μυτιλήνης και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, μεταφέροντας άγνωστο αριθμός λαθρομεταναστών. 

Είναι προφανές ότι η εμπλοκή σκάφους της τούρκικης ακταιωρού σε μεταφορά μεταναστών θα μπορούσε να αποδοθεί σε «διάβρωση», ακόμα και σε υψηλό επίπεδο των διωκτικών αρχών της γειτονικής χώρας από τα πανίσχυρα «κυκλώματα» παράνομης διακίνησης μεταναστών.



ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 (ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1)........DEBATE & ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΣΟΥΠΑ Νο2:ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ..

tsipras_meimarakhs_debate

Με την χθεσινή τηλεμαχία, διαλύθηκαν ακόμα και οι τελευταίες αμφιβολίες –από τους πάρα πολύ δύσπιστους- ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» διεκπεραίωσης του νέου αριστερού Μνημονίου, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπών προθύμων.


Οι δύο «μονομάχοι» -όπως εμφανίζονται για την ανάγκη της πόλωσης, που συμφέρει και τους δυο- δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν την… πολιτική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. 

Χαμογελάκια, φιλοφροσύνες, αστειάκια –για μεγάλα παιδάκια- και… πολιτικός πολιτισμός υψηλότατου επιπέδου, χαρακτηρίζουν την ξινή σούπα που βλέπουμε και τίποτα δε φαίνεται ικανό να τη διαταράξει. Βέβαια, που και που γίνονται και μερικές κοκορομαχίες –περί όνου σκιάς- για να τσιμπάνε και τα εναπομείναντα… πελατάκια, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, γιατί ουσιαστικές πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο «μονομάχων» δεν υπάρχουν – και δεν υπάρχουν γιατί τους ενώνει το Μνημόνιο. 

«Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» – που λέει και το τραγούδι- και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» -το «ταγκό για δύο», όπως την αποκαλεί συνθηματικά ο… σέξι Βαγγέλας- κανονισμένη απ’ αυτούς που επέτρεψαν στον mister Tsipra να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές! 

Τους πραγματικούς αφέντες της χώρας, τους διεθνείς τοκογλύφους!

Χρυσή Αυγή, 
η μόνη εθνική επιλογή!

Αντίοχος



ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 
(ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1)


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα παραχωρήσει στα Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης (Μεσογείων 131,4ος όροφος) την διακαναλική Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, Μεσογείων 131 (4ος όροφος), 16:00

Η διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.