ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές. Τετάρτη 21 Μαΐου Κέντρο Τύπου ΓΓΜΕ-ΓΓΕΕ στίς15:00



Την Τετάρτη 21 Μαΐου στις 15:00 στο Κέντρο Τύπου της ΓΓΜΕ - ΓΓΕ  θα δοθεί η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές.



Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής Β΄ Αθηνών

ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Θα αποτολμήσω να αποκωδικοποιήσω πρώτος το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών και δημοτικών εκλογών με πλήρη ψυχραιμία και αυτογνωσία.

Το γεγονός ότι πολλοί συμπατριώτες μας επέλεξαν να αναδείξουν ποδοσφαιρανθρώπους, υποχείρια μεγαλοεφοπλιστών και “αναγνωρίσιμες” προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, έχει άμεση σχέση με την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας να αναδεικνύει καινοφανείς αλλά και κενούς σε περιεχόμενο ανθρώπους ως εκπροσώπους της.

Ο δίκαιος και αμόλυντος αγώνας των εκπροσώπων του Κινήματός μας, παρά τη λάσπη, τον αποκλεισμό, τις τρομοκρατικές πρακτικές του συστήματος και την εν γένει πολεμική εναντίον του, έχει καρποφορήσει κι εν πολλοίς έχει καταγάγει έναν πολιτικό ΘΡΙΑΜΒΟ.

Η εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών μας εν μέσω των δεδομένων αντιξοοτήτων και διωγμών που σύσσωμο το διεφθαρμένο και αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας και του ανθελληνισμού δημιούργησε προκειμένου να ανακόψει την αφύπνιση του ελληνικού λαού, είναι αξιέπαινη και άκρως αισιόδοξη για το μέλλον.

Πρέπει όμως να αξιολογήσουμε ταυτόχρονα την ανησυχία και την ενόχληση που επέδειξε το διεφθαρμένο καθεστώς των ποδηγετών του ελληνικού λαού, για την αδιαμφισβήτητη γιγάντωση (όπως ομολόγησε ο συστημικότατος Βερύκιος) του Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Το σωτήριο έτος 1821 οι κοτζαμπάσηδες και οι προεστοί, πλήρως αναγνωρίσιμοι από την πλειοψηφία του τότε (όπως και τώρα) σκλαβωμένου ελληνικού λαού, ήλεγχαν και κατεύθυναν με βάση τα ιδιοτελή τους συμφέροντα την κάθε τοπική κοινωνία.

Ουδέποτε ήθελαν να ακούσουν οτιδήποτε για επανάσταση και ρήξη με το καθεστώς της τυρρανίας των Οθωμανών, διότι κάτι τέτοιο θα αντίβαινε στα προσωπικά και οικονομικά τους συμφέροντα.

Κάτι αντίστοιχο έχουμε να αντιμετωπίσουμε και σήμερα στις αυτοδιοικητικές και δημοτικές εκλογές, εντόπιους κοτζαμπάσηδες και προεστούς οι οποίοι πανηγυρίζουν για την διατήρηση των έκνομων και σκανδαλωδών προνομίων τους, κομπάζοντας ότι ήταν “νικητές” σε μία προσημειωμένη και κατευθυνόμενη “παρτίδα” από το σύνολο των προπαγανδιστικών μέσων, τα οποία σαν ντελάληδες της τουρκοκρατίας, τους διαφήμισαν ως γνήσιους εκλεκτούς του συστήματος.

Υπήρξαν όμως τότε (όπως και τώρα) κάποιες αγνές εθνικιστικές φωνές κάποιου Κολοκοτρώνη, κάποιου Παπαφλέσσα, κάποιου Δεληγιάννη, οι οποίες περιθωριοποίησαν τα ιδιοτελή και σκανδαλώδη προνόμια των προσκυνημένων ΡΑΓΙΑΔΩΝ και έδωσαν το έναυσμα για την έναρξη του υπέρ πάντων ΑΓΩΝΑ των ελλήνων για την απελευθέρωσή του από τα δεσμά των Οθωμανών και των εντόπιων υποτακτικών τους.

Την επόμενη Κυριακή δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για ολιγωρία ή χαλαρότητα απέναντι στη σοβαρότητα της εκλογικής αναμέτρησης, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παραχωρήσουμε σε ένα προδοτικό και ανθελληνικό καθεστώς ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών μας.

Η παροιμιώδης και λυσσώδης εμμονή σύσσωμου του σιχαμερού και δύσωδου συστήματος πολιτικάντηδων και δημοσιογράφων στα τηλεπαράθυρα, με τα ποσοστά του Κινήματός μας, αποδεικνύει περίτρανα το δίκαιο του αγώνα μας.

Το καθήκον μας είναι να αφυπνίσουμε τους συμπατριώτες μας και να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους εν’ όψει της ερχόμενης Κυριακής:

ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος