ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ένας "χουντικός" εξολομολογείται....ΤΡΑΓΚΑΣ -ΜΠΟΛΑΡΗΣ-VIDEO.


"Τον Παπαδόπουλο τον έριξε η Mossad.. 
Οι εβραίοι έφεραν τη Μεταπολίτευση"


Δείτε το βίντεο με την κυνική ομολογία ενός πρωτοπαλίκαρου του Ιωαννίδη που εξιστορεί το ρόλο της εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας Mossad στα δρώμενα του 74' στην Ελλάδα...



Από την πτώση του Παπαδόπουλου και την έλευση του Ιωαννίδη μέχρι την προδοσία της Κύπρου και τη μεταπολίτευση.



Δεν τα υιοθετούμε αλλά έχουν σημαντική ιστορική αξία...


Το Πολυτεχνείο, η χούντα 

και ο «Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ»




ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.    

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.




ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.



Οι ρίζες της σημερινής μας 
οικονομικής χρεοκοπίας


Ετσι μεθοδεύτηκε 
η αποβιομηχανοποιήση της Ελλάδος

Η γενιά του Πολυτεχνείου 
σταμάτησε την πρόοδο και 
κατέστρεψε την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.



Για ποια μνημονιακά λάθη μιλάει το ΔΝΤ;











Πριν 8 μήνες ο διευθυντής του τμήματος οικονομικής έρευνας του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρντ αποκάλυψε το καταστροφικό λάθος στην εκτίμηση του δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή, όταν το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι η επίπτωση των περικοπών στο ΑΕΠ είναι τριπλάσια από αυτήν που υπολόγιζε.

Πριν 4 μήνες δημοσιεύθηκε η μελέτη τού ΜΙΤ που αποδομούσε το ευαγγέλιο της τρόικας και νεοφιλελευθερισμού την έκθεση Ράινχαρντ-Ρογκόφ, η οποία επικαλούνταν ότι η λιτότητα είναι προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη.

Προχθές, η εφημερίδα «Wall Street Journal» με τη δημοσίευση του εμπιστευτικού εγγράφου τού ΔΝΤ στην, αποδεικνύεται ότι η τρόικα επιβάλλει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής το οποίο γνωρίζει ότι είναι λανθασμένο, ανεδαφικό και αναποτελεσματικό. 

Εκτός της παραδοχής ότι το ΔΝΤ υποτίμησε τις επιπτώσεις της λιτότητας, ομολογείται ότι στόχος του ελληνικού προγράμματος δεν ήταν να σωθεί η Ελλάδα, αλλά να αποτραπεί η μετάδοση της ελληνικής κρίσης στην ευρωζώνη. Δηλαδή να σωθούν οι Ευρωπαίοι και τράπεζες τους. 

Από το καλοκαίρι του 2010, το CERP είχε προειδοποιήσει για το 1ο μνημόνιο και ποιος τελικά σώνεται...

Η τρόικα αποδεδειγμένα έχει πλέον επιδείξει κυνισμό, ανικανότητα, ατολμία, υποκρισία, απληστία και υστεροβουλία. Το ίδιο και οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις που διακυβερνουν και ανέχθηκαν και συνεχίζουν να την ανέχονται για τους δικούς τους γνωστούς λόγους. 

Και η πλάκα ακούω τον Γιάννη, τον Χρήστο, τον κύριο Μπάμπη και φυσικά τους μνημονιακούς πολιτικούς και βουλευτές που λένε ότι τα…έλεγαν!!! Τι υποκρισία!!! 

Μια χώρα που την ισοπέδωσαν στην ύφεση, στην ανεργία, στις μισθολογικές μειώσεις και κοινωνικές μεταβιβάσεις και τελικά φτάσαμε να έχουμε χρέος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απ’ ότι είχαμε το 2010.Και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ή επιμελώς το κρύβουν, γιατί χρεοκοπήσαμε και γιατί το μνημόνιο από την αρχή είχε ως στρατηγικούς σκοπούς:

-την μεταφορά του χρέους από τις ευρωπαικές τράπεζες στις ελληνικές.
-να κερδηθεί χρόνος προκειμένου να βρεθεί λύση για την αποφυγή του ντόμινο.
-να γίνει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ όταν επιτευχθούν τα παραπάνω.

Άρα έγιναν λάθη από τον Τόμσεν και την παρέα του. Διότι μόνο ο ένας στόχος επετεύχθει.

ZOUGLA.GR: 16,2% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ!


Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του zougla.gr, από τα οποία πολλοί καθεστωτικοί… έχασαν τον ύπνο τους.
















Ιδού:

ΝΔ 19,1%

ΣΥΡΙΖΑ 17,5%

Χρυσή Αυγή 16,2%

ΠΑΣΟΚ 5%

Κόμμα Καμμένου 4,4%

ΚΚΕ 4%

Κόμμα Κουβέλη 2,6%

Άλλα κόμματα 11,3%

Λευκό – Αποχή 4%

Αναποφάσιστοι 16%

Από κει και πέρα, η Χρυσή Αυγή, η οποία βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη 2η θέση, εισπράττει ποσοστό 12,4% από πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ και 12,7% από πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η… διαρροή αυτή χαρακτηρίζεται «ανεξήγητη για τα πολιτικά δεδομένα», αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. 

Η εξήγηση είναι πολύ απλή: 

κάποιοι -μη μαρξιστές φυσικά- ψηφοφόροι που ψήφισαν το 2012 ΣΥΡΙΖΑ από αντίδραση και αγανάκτηση, νομίζοντας πως είναι αντισυστημικό κόμμα, είδαν τα ρεζιλίκια του και στράφηκαν προς το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα: στην Χρυσή Αυγή.

Τελειώνοντας, να πούμε πως θεωρούμε έγκυρη τη δημοσκόπηση, διότι εξηγεί επαρκώς τις μανιασμένες επιθέσεις όλων των κομμάτων του δήθεν «συνταγματικού τόξου» (στην πραγματικότητα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου) και των ξένων προστατών τους!



ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:
ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.














Δεν ξέρουμε αν το’ πε επίτηδες -για να προετοιμάσει το έδαφος- ή αν του… ξέφυγε, αλλά σημασία έχει ότι το είπε. Μιλάμε για τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας  Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την δημοσκόπηση του Ποντικιού, άφησε με πρόσχημα τον εκλογικό νόμο, ορθάνοιχτο παράθυρο συνεργασίας της N.Δ με τον ΣΥΡΙΖΑ (και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του… συνταγματικού τόξου):

«Αυτό που νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι ότι με το υπάρχων εκλογικό σύστημα, βάση θα αποτελεί το πρώτο κόμμα και από εκεί και πέρα οι συμμαχίες. 

Στο τέλος του δρόμου, γι’ αυτό πιστεύω και στην τετραετία, θα έχουν να πάρουν και τα κόμματα τις συγκυβέρνησης. Στο τέλος του δρόμου, πάντα το καλό κερδίζει το κακό. Η αλήθεια κερδίζει το ψέμα».

Τι εννοεί ο… ποιητής (εκ του προχείρου…); Ότι εφόσον στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερο κόμμα, κάτι κομματίδια τύπου ΠΑΣΟΚ, Καμμένου, Κουβέλη, ΚΚΕ και δε συμμαζεύεται, ακόμα κι αν καταφέρουν να μπουν στη βουλή, όσα το καταφέρουν, με τις μικρές τους δυνάμεις δε θα μπορούν να στηρίξουν ως δεκανίκια κυβέρνηση, οπότε η μόνη λύση ανάγκης θα είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! 

Αυτό είναι και το πιθανότερο (και εφιαλτικότερο) σενάριο, το οποίο προσπαθούν όπως-όπως να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, γιατί έτσι θα πέσουν οι μάσκες, ότι δήθεν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… μισητοί αντίπαλοι. 

Δε βλέπουμε όμως να το αποφεύγουν…












Η Χρυσή Αυγή – Ανεβαίνει χωρίς ταβάνι!