ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης: Θα το παίζω εσωτερική αντιπολίτευση για να κοροϊδέψουμε αντιμνημονιακούς να μας ψηφίσουν!


Πολλές απαντήσεις σχετικά με την σεναριολογία για τα εσωτερικά του Σύριζα έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης των «πλατφορμίστας» ή «Λαφαζανίστας» σε δηλώσεις που έδωσε σε δημοσιογράφους στην Θεσσαλονίκη. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε τις δηλώσεις:

«Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Είμαστε δεσμευμένοι με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε δεσμευμένοι με τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης. Αυτές εμείς υλοποιούμε, αυτές προωθούμε, αυτές στηρίζουμε. Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για το Μνημόνιο, δεν στηρίζουμε Μνημόνια, δεν στηρίζουμε μνημονιακές ρυθμίσεις. Εμείς δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα για να καταργήσει τα Μνημόνια και όχι για να φέρει νέο Μνημόνιο».

«Αν ψηφιστεί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ξέρετε, στη Βουλή, αυτές οι αποφάσεις για τα προαπαιτούμενα ελήφθησαν με τις ψήφους της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και ενός μεγάλου μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ξαναψηφίσουν το Μνημόνιο αυτές οι δυνάμεις -που νομίζω ότι θα το ψηφίσουν- διαμορφώνεται μια ευρύτερη μνημονιακή συναίνεση. Σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να διαχωρίσουμε τη θέση μας από αυτές τις μνημονιακές συναινέσεις. Εμείς είμαστε κατά των Μνημονίων, κατά της λιτότητας, δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός αφαίμαξη, δεν αντέχει άλλο πίεση στις συντάξεις και στους μισθούς, έχουμε φτάσει στα όριά μας. Η λιτότητα δεν οδηγεί πουθενά, η λιτότητα οδηγεί σε ύφεση, η ύφεση φέρνει νέα Μνημόνια, σε έναν απέραντο φαύλο κύκλο».

«Εγώ δεν είμαι στην κυβέρνηση. Έγινε ανασχηματισμός και απομακρύνθηκα. Είμαστε στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως θα συνεχίσουμε να είμαστε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και θα είμαστε συνεπείς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με ό,τι έχει δεσμευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον ελληνικό λαό».
Κοινώς, σε περίπτωση οι μισοί συριζαίοι θα βγαίνουν και θα κάνουν μνημονιακό αγώνα, ενώ οι άλλοι μισοί θα κάνουν αντιμνημονιακό. 

Θα στέλνουν τσιλιαδόρο στα καφενεία και αν βλέπει μνημονιακό κλίμα θα σφυράει «Λένιν» και θα μπαίνει ο Σκουρλέτης, αν από την άλλη βλέπει «επαναστατικό» κλίμα θα σφυράει «Στάλιν» και θα μπαίνει ο Λαφαζάνης. Αν ακούσει τουρίστες ή λαθρομετανάστες θα σφυράει "Ομπάμα" και θα μπαίνει το... Τσακαλώτο.

Και κάπως έτσι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την αυτοδυναμία για να ψηφίσουν και… τέταρτο μνημόνιο, τώρα συνήθισαν!

Χ.Α



Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!



Ομολογουμένως «συγκινητική» ήταν η ομιλία – προειδοποίηση στο Καπιτώλιο του αμερικανού Γερουσιαστή, Μπέρνι Σάντερς, όπου ουσιαστικά περιέγραψε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα μετά την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του αμερικανού γερουσιαστή:

«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή.

Μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτό το κόμμα νεοναζιστικό, ενώ άλλοι λένε πως δεν υπάρχει τίποτα ''νέο'' σε αυτό το κόμμα. Κατά την άποψή μου πρέπει να μάθουμε από την Ιστορία. 

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, λόγω επέμβασης ξένων δυνάμεων, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».


Όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον ότι η «ψευτοδημοκρατία» του «Ελλαδιστάν» έχει μονάχα δύο κόμματα την Χρυσή Αυγή από τη μία και οι πολιτικάντηδες των Ηνωμένων Μνημονιακών Δυνάμεων από την άλλη.

Ποιο είναι, όμως, το διακύβευμα για το οποίο κόπτεται ο αμερικανός γερουσιαστής, ερχόμενος δεύτερος μετά τις ομολογουμένως «φιλότιμες» προσπάθειες της επίσημης αμερικανικής κυβέρνησης για να υπογραφεί το τρίτο μνημόνιο; 

Αυτό ασφαλώς δεν είναι κανένα άλλο πέρα από το γεγονός ότι ο αμερικανοσιωνιστικός άξονας χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια την Πατρίδα μας γεωπολιτικά, φορτώνοντάς μας τους εκλεκτούς του ως κυβερνήτες, προκειμένου να διαλύσουν την χώρα και να την καταστήσουν ένα προτεκτοράτο, με φτηνό εργατικό δυναμικό.

Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Ελευθερία γι’ αυτό και πολεμούν οι εγχώριοι υποτακτικοί, κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών. Όμως η βούληση για ελευθερία δεν μπορεί να καταπνιγεί όσες σκευωρίες και να στήσουν, όσες δακρύβρεχτες ομιλίες και αν κάνουν. 

Η Ελλάδα προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει!
























Το σιωνιστικό σχέδιο 
για την φυλετική αποδόμηση 
της Ευρώπης


Ο Αμερικανός Thomas Barnett είναι γεωστρατηγικός αναλυτής και εξέχων στοχαστής θεμάτων σχετικά με την Παγκοσμιοποίηση. 

Ο Thomas Barnett αναφέρει τα εξής σχετικά με την επιβολή στην Ευρώπη των στόχων των Αμερικανοσιωνιστών:

 «Ο απώτερος στόχος είναι η ισοπέδωση όλων των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της μίξης όλων των φυλών, με σκοπό την δημιουργία μιας ράτσας χρώματος ανοιχτού καφέ»

Επίσης αναφέρει ότι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας μίξης που θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης θα είναι το μέσο IQ των Ευρωπαίων να μειωθεί τις επόμενες δεκαετίες από το 115 που είναι σήμερα στο 90. Ένας μέσος όρος IQ 90 σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι θα είναι ανίκανοι για να καταλαβαίνουν τα αυτονόητα, αλλά αρκετά ικανοί για να εργάζονται σαν σκλάβοι. Ως επακόλουθο τα ευρωπαϊκά κράτη, ή τέλος πάντων ότι θα απομείνει από αυτά, δεν θα μπορέσουν ποτέ να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον.


Να παραθέσουμε ότι ο θεμελιωτής του οράματος για την Ενωμένη Ευρώπη Richard Coudenhove-Kalergi είχε προ πολλών δεκαετιών αναφέρει το εξής: «Η ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την ποικιλία των λαών της Ευρώπης με την ποικιλία των προσωπικοτήτων».

Η μαζική λαθρομετανάστευση από την Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη είναι πλέον σαφές στον καθένα ότι εξυπηρετεί τους στόχους της σιωνιστικής Ουάσιγκτον και των επιγόνων του Coudenhove-Kalergi στις Βρυξέλλες. Τα σχέδια της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών συσχετίζονται και επικαλύπτονται και με τα οράματα και τις ιδέες της Αριστεράς για έναν «νέο άνθρωπο» (neuer Mensch) τον οποίο είχε περιγράψει και προδιαγράψει ο Marx στα έργα του.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η λαθρομετανάστευση και ο λαθροεποικισμός της χώρας μας και της Ευρώπης είναι ένα σχέδιο που έχει προπαρασκευαστεί στα εργαστήρια των Σιωνιστών. Η λαθρομετανάστευση Αφρικανών και Ασιατών έχει ως μοναδικό στόχο την μίξη των φυλών της Ευρώπης και την δημιουργία ενός «νέου ανθρώπου», κατά τον ιουδαίο Marx, με νεγροειδή χαρακτηριστικά, κατά τoν μασόνο Coudenhove-Kalergi. Αυτός ο νέος άνθρωπος που θα δημιουργηθεί δεν θα έχει φυλετικά χαρακτηριστικά, δεν θα έχει καταγωγή, δεν θα έχει ιστορική γλώσσα.


Γ. Λιναρδής