ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Το Αριστερό Κόμμα "Vänsterpartiet" θα καταστήσει τη Σουηδία πιο ρατσιστική




Το Αριστερό Κόμμα ("Vänsterpartiet" - πρόκειται για το πρώην κομμουνιστικό κόμμα), λέει ότι πάνω από όλα, είναι ένα λεγόμενο «αντιρατσιστικό κόμμα». Ο λεγόμενος «αντιρατσισμός», που είναι μια άλλη λέξη για την ανεύθυνη μαζική μετανάστευση, είναι για αυτό το κόμμα το ανώτερο από όλα τα άλλα ζητήματα. Το είπε ο ίδιος ο ηγέτης του, ο Jonas Sjöstedt, σε μια συνέντευξη: «Το Κόμμα της Αριστεράς είναι στην καρδιά του ένα αντιρατσιστικό κόμμα».

Ο λεγόμενος «αντιρατσισμός» είναι η καρδιά. 

Δηλαδή, αυτή η ανεύθυνη μαζική μεταναστευτική πολιτική η οποία όμως θα επιδεινώσει την θέση των εργαζομένων στη Σουηδία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Επίσης, οι μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκαν δεν θα υλοποιηθούν εάν συνεχιστεί η μαζική μετανάστευση, καθώς θα υποβαθμίσει την ευημερία. Δεν μπορεί κανείς να δώσει "όλα σε όλους" αν όλοι σημαίνει όλος ο κόσμος. 

Δεν είναι καν εφικτό, αν όλοι απλά σημαίνει όλοι οι Σουηδοί πολίτες. Όμως, ο Sjöstedt δηλώνει σαφώς ότι στην επιλογή μεταξύ του λεγόμενου αντιρατσισμού και της ευημερίας των Σουηδών επιλέγει τον λεγόμενο αντιρατσισμό και απορρίπτει την ευημερία.

Το παράδοξο όμως είναι ότι η Σουηδία πιθανότατα θα γίνει μια πιο ρατσιστική χώρα με το Αριστερό Κόμμα και τη λεγόμενη αντιρατσιστική μαζική μεταναστευτική πολιτική των φιλελεύθερων φίλων του. Οι μετανάστες προέρχονται από χώρες που είναι πολύ πιο ρατσιστικές από τη Σουηδία. 

Είμαστε μία από τις λιγότερο ρατσιστικές χώρες στον κόσμο, ενώ παράλληλα ξοδεύουμε τεράστια ποσά για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Πολύ ρατσιστικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, για να δούμε δύο παραδείγματα, έχουν σπαταλήσει μηδενικά ποσά στην καταπολέμηση του ρατσισμού.

Είναι αυτονόητο ότι με την μαζική μετανάστευση από τα πιο ρατσιστικά μέρη του κόσμου, η Σουηδία θα γίνει πιο ρατσιστική. 


Στις 9 Απριλίου 2016, η Τουρκική Εθνική Ένωση που χρηματοδοτείται από φόρους των Σουηδών πολιτών πραγματοποίησε συνάντηση στο Sergels torg στη Στοκχόλμη. ΟBarbaros Leylani, ο αντιπρόεδρός της, ζήτησε να δολοφονηθούν οι Αρμένιοι. "Οι Τούρκοι ξυπνούν!" φώναξε. "Τα αρμενικά σκυλιά πρέπει να προσέχουν! Θάνατος στα αρμενικά σκυλιά! Θάνατος! Θάνατος! Θάνατος!"

Ο ομιλητής συνέχισε να μιλά για την αγάπη της «πατρίδας», δηλαδή της Τουρκίας. Στη συνέχεια εξέφρασε μια μεγάλη τουρκική σκέψη ότι όλοι οι λαοί των τουρκογενών φυλών πρέπει να έχουν μία «πατρίδα» (και δεν εννοούσε την Τουρκία) και για να λάβει σάρκα και οστά αυτό το μεγάλο τουρκικό κράτος, «μπορεί να ρέει αίμα», πρόσθεσε.


Όταν ο αιτών άσυλο Abraham Ukbagabir στις 10 Αυγούστου 2015 επέλεξε τα θύματά του στο Ikea στο Västerås, επέλεξε μια 55χρονη γυναίκα και γιό της μόνο και μόνο επειδή «φαινόταν Σουηδοί». Τους έσφαξε ανελέητα με ένα μαχαίρι. Γιατί φαίνονταν Σουηδοί.

Στο Strängnäs στις 23 Αυγούστου 2015, μια Σουηδή μητέρα δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε από δύο αιτούντες άσυλο, έναν από τη Συρία και έναν από την Αλγερία. «Θα σε γ… σουηδικό κορίτσι», είπε ένας από τους βιαστές. Όταν τελείωσε με τον βιασμό, έφτυσε την μητέρα στο πρόσωπο. Ποια είναι η άποψη των Σουηδών, ιδιαίτερα των Σουηδών γυναικών;

Ο ρατσισμός εναντίον των Σουηδών είναι πραγματικός. Τον έχω βιώσει. Η μητέρα μου είναι Σουηδέζα, ο πατέρας μου προέρχεται από το Ιράν. Ένα παράδειγμα: κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube, κάποιος έγραψε: "Άκου, η μητέρα σου είναι Σουηδική πόρνη" και "Δεν πρέπει να σχετίζεσαι με Σουηδούς, άνδρες και γυναίκες. Είσαι βρωμιάρης".

Πρέπει κανείς να καταλάβει ότι όταν ο Sjöstedt λέει ότι ο αντιρατσισμός είναι η καρδιά του κόμματός του, σημαίνει πραγματικά μαζική μετανάστευση (από περισσότερες ρατσιστικές χώρες στη Μέση Ανατολή και την Αφρική). Ο ρατσισμός εναντίον των "παλαιών Σουηδών" δεν τον νοιάζει. Αντιθέτως, η πολιτική του θα τον αυξήσει, καθώς και τον ρατσισμό μεταξύ ομάδων μεταναστών με τη μορφή μίσους και συγκρούσεων. Για να μην αναφέρω την ισλαμοποίηση.

ΠΗΓΗ:ΕΔΩ


Η ιστορία του ρατσισμού: ΕΔΩ