ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»;

Ενώ το θέμα των ημερών είναι η εβδόμη κατά σειράν άδεια του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, της οποίας επελήφθη το ανώτατο αστικό δικαστήριο της Χώρας, με το αιτιολογικό ότι «και οι ισοβίτες παίρνουν άδειες», υπάρχει ένας ισοβίτης που δεν έχει πάρει ποτέ άδεια, χωρίς να… συγκινείται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να τα σπάνε τα τσιπρόσκυλα. 

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον φερόμενο ως «αρχηγό» της 17 Νοέμβρη, κάτι βέβαια που ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται, κι ούτε έχει αποδειχθεί επαρκώς στο δικαστήριο. 

Ο Γιωτόπουλος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε 17 φορές ισόβια, για ηθική αυτουργία σε όλες τις επιθέσεις της 17Ν., χωρίς να έχει συμμετάσχει ο ίδιος σε κάποια απ’ αυτές και είναι ο μοναδικός που δεν έχει βγει από τη φυλακή ούτε μια ώρα!

Μέχρι τώρα, ο Γιωτόπουλος –που είναι υπέργηρος, καθώς είναι γεννηθείς το 1944 και δεν έχει κάνει ποτέ δηλώσεις υπέρ του «ένοπλου αγώνα», όπως ο Κουφοντίνας- έχει καταθέσει 7 αιτήσεις για χορήγηση άδειας αλλά όλες απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. 

Η τελευταία φορά, η όγδοη κατά σειρά, που κατέθεσε αίτηση για άδεια ήταν το Νοέμβριο του 2018 και δεν έχει λάβει καν απάντηση!

Γιατί άραγε τέτοια συμπεριφορά από την «πρώτη φορά αριστερά»; Και γιατί δεν τα σπάνε και γι’ αυτόν οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι», κάθε φορά που απορρίπτεται αίτημα αδείας του; 

Μήπως γιατί έχει χαρακτηρίσει τον… επαναστάτη Κουφοντίνα «πράκτορα της CIA»;