ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ… ΡΗΞΗ, ΔΕ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»



Το τελευταίο διήμερο, αφότου ο mister Tsipras πέταξε τις μάσκες και προσκύνησε και επισήμως το… κατηραμένο Μνημόνιο, διαβάζουμε σε όλες τις ιστοσελίδες για τον «αναβρασμό» που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αρχή την έκανε ο γραφικός (πρώην ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, κ.τ.λ.) Μιχελογιαννάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τις μνημονιακές προτάσεις της συγκυβέρνησης προς τους διεθνείς τοκογλύφους «ταφόπλακα για την Ελλάδα», «μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα», ενώ υπολόγισε ότι «Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ’ την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς». Όσον αφορά τη δική του στάση, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά. Ωστόσο, με νέα συνέντευξή του, τα… μπουρδούκλωσε εις ότι αφορά την προσωπική του στάση…

Κατόπιν, τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Μητρόπουλος (επίσης πρώην ΠΑΣΟΚ…), ο οποίος εκτίμησε ότι «δύσκολα θα περάσουν αυτά τα μέτρα».

Μετά, πλάκωσαν οι βουλευτές των Λαφαζανίστας. Για παράδειγμα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος δήλωσε «προβληματισμένος» και ότι διατηρεί «μεγάλες επιφυλάξεις για την ελληνική πρόταση», ο Δημήτρης Κοδέλας, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook αφήνει να εννοηθεί ότι στο βάθος υπάρχει «νέο μνημόνιο», ο Λαπαβίτσας που η μόνη του έννοια είναι πώς οι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ θα εξηγήσουν την μνημονιακή συμφωνία στα κορόιδα τους ψηφοφόρους τους και διάφοροι άλλοι, των οποίων η κοινή συνισταμένη είναι ότι «δύσκολα θα περάσουν αυτά τα μέτρα από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, όλα αυτά τα… φρούτα του συριζαίϊκου μπαξέ, ψελλίζουν διάφορα μισόλογα, αναφέρονται γενικώς και αορίστως στους άλλους, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για την «ταμπακιέρα» και να ξεκαθαρίσουν την προσωπική τους στάση, δηλαδή αν θα υπερψηφίσουν ή θα καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι… κότες λυράτες και την ώρα της κρίσεως θα ψηφίσουν «ναι σε όλα», όπως έκαναν άλλοτε και κάποιοι… αντιμνημονιακοί συνάδελφοί τους, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της νουδούλας;

Αντίοχος


Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ελπίζω να έχει καταστεί πλέον σαφές σε όλους το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας.

Αδιέξοδο με όλη την σημασία της λέξεως.


Οι τελευταίες φρούδες ελπίδες των ....ανεγκέφαλων έσβησαν χτες, όπως έσβησε και το παραμύθι της αριστεράς μέσα στα άφθονα ψεύδη και την απίστευτη εξαπάτηση.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα.

Ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαγράψει το χρέος και να καταγγείλει τα μνημόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα, είτε θα διασπαστεί, είτε θα καταρρεύσει η κυβέρνηση του αυτοβούλως.

Ποια άλλη λύση μένει;

Ποιος θέλει επιστροφή σε μια αηδιαστική κυβέρνηση Σαμαρά;

Ποιος θέλει αντιλαϊκή – φορομπηχτική (δηλ. φιλοευρωπαϊκή) κυβέρνηση συνεργασίας κόμματος Τσίπρα (μετά την επερχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ) – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού;

Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα.

Τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα της Ελλάδος μπορούν πλέον να ξεπεραστούν μόνο με άμεση κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την εγκαθίδρυση ενός ισχυρού εθνικιστικού καθεστώτος με απεριόριστες συντακτικές αρμοδιότητες.

Με πρωτεργάτη την Χρυσή Αυγή, αλλά όχι απαραίτητα μόνο αυτήν.

Είναι η μόνη εναλλακτική.

Για να μπει τάξη, χρειάζεται πειθαρχία. Από την κορυφή έως τον πάτο.

Μόνο ένα εθνικιστικό καθεστώς θα ενδιαφερθεί για την πατρίδα και τον λαό.

Μόνο ένα συγκεντρωτικό καθεστώς θα λύσει τα προβλήματα της χώρας.

Τα αδιέξοδα της χώρας θα ξεπεραστούν μόνο με πολιτειακή και πολιτική αλλαγή και με αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (μετά την κατάλληλη προετοιμασία φυσικά).

Αν δεν εγκαθιδρυθεί άμεσα εθνικιστικό/συγκεντρωτικό καθεστώς, τότε:

– είτε θα εκτραπούμε σε συγκαλυμμένη φιλοευρωπαϊκή δικτατορία των φιλελεύθερων (οπότε το νέο Σύνταγμα της Ελλάδος θα είναι θέληση των αγορών και των Βρυξελλών – χειρότερα από ότι ζείτε τα τελευταία πέντε χρόνια)

– είτε θα εγκαθιδρυθεί κομμουνιστικό καθεστώς (σφαγές, αίμα, πείνα και καταστροφή).

Κοινώς, διαλέξτε:

– ή Χρυσή Αυγή

– ή ΚΚΕ (το σαραντάχρονο αριστερό άλλοθι της σημερινής καταστροφής και γνωστοί ανθέλληνες φονιάδες)

– ή τα αηδιαστικά κομματικά υπολείμματα των φιλοευρωπαίων (δικτατορία του χρήματος έως το…2100)
Σταματήστε πια να τρέφετε αυταπάτες.

Τα ξένοιαστα καλοκαίρια, οι διακοπές και τα χρήματα τελειώσανε.

Ξυπνήστε.

Η αλήθεια σας χτυπάει την πόρτα!

Ν. Τ.