ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ράπισμα Τραμπ στους εθνομηδενιστές: Όποιος καίει την Σημαία θα χάνει την υπηκοότητα ή θα φυλακίζεται!


Η Αμερική, η χώρα στην οποία γεννήθηκε ή «μεγαλούργησε» η «πολιτική ορθότητα, μεταφερόμενη μετά και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, έδωσε ένα συμβολικό χαστούκι σ’ αυτήν την τεχνητή λαίλαπα. 

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισε με γραπτές δηλώσεις, να ταρακουνήσει τις εφησυχασμένες συνειδήσεις των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας».

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έγραψε στο twitter ότι «Κανείς δεν επιτρέπεται να καίει την αμερικανική σημαία – όποιοι το κάνουν θα πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες. Πιθανώς είτε να χάσουν την υπηκοότητά τους ή ακόμα και να φυλακιστούν για έναν χρόνο». 

Αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τα γραφόμενα του Τραμπ ήσαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ιδιαιτέρως ένθερμα ως προς την τιμωρία όλων όσων προβαίνουν σε τέτοιου είδους άθλιες συμπεριφορές.


Βεβαίως, κάθε σύγκριση με αντίστοιχες καταστάσεις στην Ελλάδα προκαλούν θλίψη και οργή. 

Όχι μόνο γιατί δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανένας από τους ψυχοπαθείς αλήτες που καίνε ανενόχλητοι την Ελληνική Σημαία, αλλά πολύ χειρότερα επειδή βλέπουμε διαχρονικά προσπάθειες δικαιολόγησης και υπεράσπισης αυτών των καθαρμάτων από καλλιτέχνες, «διανοούμενους», δημοσιογράφους και πολιτικούς. 

Ποιος ξεχνάει την αθλιότητα του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου, που είχε υποστηρίξει ότι η Τιμημένη Ελληνική Σημαία είναι απλώς «ένα κομμάτι πανί»;

Τα ίδια περίπου έλεγε και ένας δημοσιογράφος της φυλλάδας «Αυγή», πριν από λίγες ημέρες, όταν κάποια αποβράσματα (με «μανδύα» το πανί της «αντιρατσιστικής» ΚΕΕΡΦΑ στην πλάτη του ένας από αυτούς, για να μην ξεχνιόμαστε…) έκαιγαν ανενόχλητοι και ανεμπόδιστοι την Ελληνική Σημαία.

Και εννοείται, δεν ξεχνάμε ποτέ και την φιλελεύθερη υπεράσπιση στο να καις ατιμώρητος την Ελληνική Σημαία, με την αξέχαστη ρήση του μεγαλοστελέχους και βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι δηλαδή «το δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία είναι αναφαίρετο»…

Έτσι, για να μην ξεχνάμε ποιοι είναι αυτοί στην ΝΔ που έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν για τον εθνομηδενισμό που διέπει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ουσία έχουν τις ίδιες ανθελληνικές απόψεις. 

Είναι σίγουρο ότι (και) αυτές οι δηλώσεις του Τραμπ θα σηκώσουν θύελλα ενστάσεων και διαμαρτυριών από τους εκπροσώπους της «πολιτικής ορθότητας» τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη (εννοείται και στην Χώρα μας). 

Θα αποτελούν, όμως, αυτές οι αντιδράσεις την καλύτερη ηθική και πολιτική επιβράβευση των γραφομένων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ξεφτιλιστείτε συντρόφια, ξεφτιλιστείτε!



ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 

ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ… 

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΟΥΡΑΡΙ 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ 

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Όταν ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης των στημένων στα τέσσερα λακέδων της Μέρκελ και η συμμετοχή του Ζουράρι, προέβλεψα πως θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.




Και δεν άργησα να δικαιωθώ…

Κάθε μέρα που περνάει, λοιπόν, κάτι βρίσκει ο υπουργός-νούμερο για να είναι στην επικαιρότητα. Έτσι, μετά τις ύβρεις του προς τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, το σαλταρισμένο κομμούνι έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha (σ’ ένα άλλο κομμούνι…), κι αφού έπλεξε το εγκώμιο του ψόφιου πλέον σταλινίσκου της Καραϊβικής («μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας», κ.τ.λ.), χαρακτήρισε «μαλάκες» όσους αποκαλούν τον ψόφιο δικτάτορα «δικτάτορα».

Προφανώς, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια!

- Ξεφτιλιστείτε συντρόφια, ξεφτιλιστείτε! Κι είστε ακόμα στην αρχή…


- Και τα «πατριωτάκια» που ψήφισαν το μόρφωμα του Καμμένου, να τον χαίρονται!


Αντίοχος


ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Λίγες μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του κομμουνιστή δικτάτορα της Κούβας, Κάστρο . 

Την ίδια στιγμή που οι Κουβανοί στην Φλόριντα και άλλα μέρη της Αμερικής που αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους όταν ανέλαβε την εξουσία, πανηγυρίζουν, οι διάφοροι φιλελεύθεροι ηγέτες ανά τον κόσμο, έκαναν δηλώσεις που λίγο ή πολύ τον εκθείαζαν.

Χωρίς να θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς, πως οι νέο-φιλελεύθεροι της εποχής μας, είναι απλά ένα μείγμα ιδεολογιών τις οποίες παρουσιάζουν σαν τις ιδανικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν την ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης και βούλησης με τον μανδύα του σοσιαλδημοκρατικού παράδεισου και έχουν καταντήσει τον Δυτικό κόσμο σε μια απέραντη ζούγκλα αριστερής ηθικής, βλέπουμε άτομα σαν τον γελοίο πρωθυπουργό του Καναδά, την πράσινη σιωνίστρια Jill Stein, τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Higgins, και άλλους ψεύτες να κάνουν δηλώσεις υπέρ του κομουνιστικού τέρατος. 

Ο Trudeau είπε πως τον θεωρούσε “έναν θρυλικό επαναστάτη και ρήτορα” και πως “ξέρω πως ο πατέρας μου ήταν περήφανος να τον θεωρεί φίλο του”.

Η Stein τον χαρακτήρισε ως: “Σύμβολο του αγώνα για δικαιοσύνη” ενώ ο Higgins: “εναν γίγαντας ανάμεσα στουσ παγκόσμιους ηγέτες”.

Ο Ομπάμα, σαν καλός διπλωμάτης απατεώνας που είναι έκανε λιγότερο καυστικές άλλα ιμπεριαλίστικες δηλώσεις του τύπου: 

“Αυτήν την ώρα του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο, απλώνουμε ένα χέρι φιλίας στους πολίτες της Κούβας”. 

Ενώ ο Τραμπ, αφήνοντας την υποκρισία και την προπαγάνδα στην άκρη, είπε: 

Σήμερα, ο κόσμος σηματοδοτήθηκε από τον θάνατο του στυγνού δικτάτορα, ο οποίος καταπίεζε τον λαό του για σχεδόν έξι δεκαετίες” και “η πολιτική κληρονομία του Κάστρο περιέχει εκτελεστικά αποσπάσματα, κλεψιές, αφάνταστων δεινών, φτώχειας, πείνας και την άρνηση στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Αυτοί ήταν και θα είναι οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων, ψεύτες, υποκριτές και “φίλοι” με το κάθε ανθρωπόμορφο τέρας που, με το πρόσωπο του κομμουνισμού να έχει αναλάβει την εξουσία και εξαθλιώνει τον λαό του. 

Ίων