ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες τρομοκρατικής δράσης - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ




Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι δεν αποτελούν μια μεμονωμένη περίπτωση. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι τρομοκράτες προγραμματίζουν και άλλες επιθέσεις, καμία δε πόλη της Ευρώπης δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τρομοκρατικά χτυπήματα. 

Αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ ήδη πολλές κυβερνήσεις κρατών της Ευρώπης αυστηροποιούν στο έπακρο την μεταναστευτική τους πολιτική, με εξαίρεση βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της Ελλάδας.

Για να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές των Παρισίων απαιτείται μεγάλη προετοιμασία. 

Προετοιμασία η οποία σύμφωνα με τους επαΐοντες είναι διάρκειας τουλάχιστον μερικών μηνών, ενώ σε αυτό το διάστημα οι πυρήνες των τζιχαντιστών που έχουν αναλάβει τις τρομοκρατικές επιθέσεις διατελούν «εν υπνώσει» και διαμένουν σε ασφαλή καταφύγια που έχουν επιλεγεί από τους συνεργάτες τους οι οποίοι ήδη βρίσκονται για αρκετά χρόνια στις χώρες που τους «φιλοξενούν». 

Οι εν υπνώσει τρομοκράτες διάγουν μια κανονική ζωή, μακριά από καθημερινές προκλήσεις και από στέκια άλλων μουσουλμάνων. 

Το τελευταίο το τονίζουμε ιδιαίτερα σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη πρακτόρων της ΕΥΠ σε παράνομα τζαμιά των Αθηνών και με το ερώτημα που υποβλήθηκε στους ιεροκήρυκες αυτών των χώρων προσευχής «αν παρατήρησαν κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές ασφαλείας». 

Εξυπακούεται ότι το ερώτημα που ετέθη τόσο «ευγενικά» στους μουσουλμάνους ιεροκήρυκες ήταν ανόητο, αφού και να είχαν κάτι υπόψη τους σχετικά με τζιχαντιστικές ενέργειες δεν θα το κοινωνούσαν προς τις ελληνικές αρχές ασφαλείας, διότι έτσι προστάζουν τα ιερά τους βιβλία Κοράνι, Χαντίθ και Σίρα τα οποία προπαγανδίζουν και μεταλαμπαδεύουν στους άλλους μουσουλμάνους που επισκέπτονται αυτούς τους χώρους.

Οι τζιχαντιστές λοιπόν, με την ανοχή της κυβέρνησης της χώρας μας, ζουν ανάμεσα μας και έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας ένεκα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και έχοντας νόμιμα (μη πλαστά) διαβατήρια. Με αυτά τα «νόμιμα» έγγραφα στην Ελλάδα και σε ορισμένα πλέον κράτη της Ευρώπης παρέχεται πολιτικό άσυλο. 

Τα διαβατήρια που είχαν στην κατοχή τους οι τρομοκράτες του Παρισιού σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές ασφαλείας ήταν καθ’ όλα νόμιμα. 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι ισλαμοσυμμορίτες έχουν λεηλατήσει από την Συρία και το Ιράκ χιλιάδες νόμιμα διαβατήρια μαζί με κρατικές σφραγίδες και εξοπλισμό για την έκδοση τέτοιων εγγράφων.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Οι ισλαμοσυμμορίτες με πάμπολλες ανακοινώσεις τους στο διαδίκτυο είχαν προϊδεάσει για τρομοκρατικά χτυπήματα σε πόλεις της Ευρώπης, αφού όπως είχαν δηλώσει: «Εκμεταλλευόμαστε και επεκτείνουμε στρατηγικά εδώ και αρκετό καιρό την πλημμυρίδα της μετανάστευσης προς την Ευρώπη, αναμειγνύοντας δικούς μας ανθρώπους με τους μετανάστες».

Οι επόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε πόλεις της Ευρώπης επίσης δεν θα είναι κεραυνός εν αιθρία. Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε τρομοκρατικές επιθέσεις σουνιτών μουσουλμάνων είναι να κλείσουμε ερμητικά τα σύνορα μας και να φροντίσουμε για την ασφάλεια των πολιτών μας από εσωτερικές και εξωτερικές τρομοκρατικές επιθέσεις, απελαύνοντας όλους τους παράνομους μουσουλμάνους. 

Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αρχές και τις αξίες μας, να υπερασπιστούμε την ταυτότητα και τον πολιτισμό του Ελληνικού Έθνους. 

Όλα δηλαδή αυτά που αρνείται να υπερασπιστεί η Αριστερά, όλα αυτά που δαιμονοποιεί η Αριστερά και η Ψοφοδεξιά. Ο αγώνας μας είναι εναντίον του Ισλάμ στην Ευρώπη, εναντίον της Αριστεράς και της "Δεξιάς" που επιτρέπει την γιγάντωση αυτού του τρομοκρατικού Ισλάμ.

Ο πόλεμος με το τρομοκρατικό Ισλάμ έχει ξεκινήσει και η έκβαση αυτού θα κρίνει το μέλλον της Ευρώπης των Εθνών. Εμείς οι Εθνικιστές αγωνιζόμαστε με το μέρος αυτών που θέλουν να διασφαλίσουν την εθνική και πολιτισμική κληρονομιά της Ευρώπης. 

Γ. Λιναρδής

Τα παρακάτω βίντεο είναι από την Ελλάδα:

Συνθήματα μουσουλμάνων

Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ3



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ.



Ξίφη πλέον έχουν συρθεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν του εκλογικού φιάσκου το οποίο προκλήθηκε λόγω τεχνικής αδυναμίας της εταιρείας που ανέλαβε να υποστηρίξει ηλεκτρονικά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, ν’ ανταποκριθεί στο έργο της. 

Αυτό είχε σαν αφορμή ο καθένας, εκ των τεσσάρων υποψηφίων, να επιδοθεί σ’ ένα μπαράζ κατηγοριών και αρνητικών χαρακτηρισμών κατά των υπολοίπων, ενώ ισχυρά στελέχη του κόμματος βρήκαν την αφορμή να εκδηλώσουν την αντίδραση και τη δυσαρέσκειά τους τασσόμενοι πλέον καθαρά σε ομάδες και κλίκες.

Όλα αυτά καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τη γενικευμένη εσωτερική αδυναμία και αποσάθρωση της πολιτικής παράταξης της αστικής δημοκρατίας.

Είναι πλέον και επίσημα φανερό αυτό που εδώ και πολλούς μήνες, είχε διαφανεί.

Δηλαδή, ότι η παράταξη αυτή, τύποις έφερε τον τίτλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, διότι μόνο αντιπολίτευση δεν έκαναν. 

Εμπρός στα κολοσσιαία οικονομικά προβλήματα, στη νέα οικονομική συμφωνία με τους δανειστές και στα νέα επαχθή εξοντωτικά μέτρα, εμπρός στη ανεξέλεγκτη και θανάσιμα επικίνδυνη πλέον λαθρομετανάστευση και στη μεταναστευτική πολιτική που εφάρμοζε η κυβέρνηση, εμπρός στην παράλυση της Παιδείας, της Υγείας και στην εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας δεν όρθωναν ισχυρό πολιτικό λόγο, δεν διατύπωναν καταιγιστική επιχειρηματολογία, δεν στέκονταν ως κυματοθραύστης εμπρός στις δοσίλογες ιδεοληψίες της κυβέρνησης και στη μονήρη αυτοχειρία των στελεχών της, όσον αφορά το μέλλον αυτού του Τόπου.

Τι έκαναν τους τελευταίους μήνες;

Απλούστατα, ενώ ο Τόπος καθημερινά βούλιαζε όλο και περισσότερο στο βούρκο μιας οικονομικής, ηθικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παρακμής , οι άνθρωποι επιδίδονταν σε εσωτερικό προεκλογικό αγώνα. Με σημαία τη φιλαρχία και την υπεροψία τους, ανάλωναν όλη την πολιτική τους δράση σε επισκέψεις και ομιλίες σε Τοπικές και επαρχίες προς αποκόμιση πολιτικής υπεραξίας.

Το ότι καθημερινά διέρχονταν από τα διάτρητα σύνορα της Χώρας χιλιάδες λαθρομετανάστες που στοιβάζονταν εν συνεχεία στο Αθηναϊκό κέντρο, το ότι οι ευρωπαίοι δανειστές πίεζαν ασφυκτικά για επιπλέον απομύζηση του πληθυσμού, γι αυτούς και τους παρατρεχάμενούς τους, ήταν παντελώς αδιάφορο, αφού το ζητούμενο ήταν το χτίσιμο του προφίλ του εκάστοτε υποψηφίου.

Και επειδή παντού και πάντα «Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ ́ορα», ένα απλό τεχνικό πρόβλημα μια διαδικαστική αντιξοότητα, ήταν αρκετά για να δείξουν την αποσάθρωση και το εσωτερικό χάσμα που κυριαρχεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Και απ ότι προείπαμε εδώ δεν εμπλέκονται μόνο οι τέσσερεις υποψήφιοι, αλλά η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και πολλά άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πώς είναι δυνατόν μια πολιτική παράταξη της οποίας η εσωτερική ενότητα και ειρήνη κρέμονται από μια τρίχα και η οποία κινδυνεύει να διαλυθεί υπό την κυριαρχία της διχόνοιας και του εσωτερικού διχασμού, θα μπορέσει να ασκήσει δυναμική και ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση υποκριτών και δοσιλόγων και πώς είναι δυνατόν στο μέλλον να κυβερνήσει την Ελλάδα, αδυνατώντας όχι βέβαια να τη διασώσει, αλλά ούτε απλά να καθορίσει μια ενιαία πολιτική ανάπτυξης και προόδου; 

Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι μετά την παταγώδη αποτυχία της αστικής δημοκρατίας και την εθνικά επικίνδυνη και καταστροφική διακυβέρνηση μιας υποκριτικής εξουσίας που ουσιαστικά δεν έχει ταυτότητα, απλά τοποθετεί επιγραφές άσχετες με το περιεχόμενο, ένας μόνο δρόμος σωτηρίας και ανάκαμψης ανοίγεται για το μέλλον του Τόπου και του λαού. 

Μόνο η οδός που οδηγεί στον Κοινωνικό Εθνικισμό, αποτελεί την επιτακτική διέξοδο για την ελευθερία της Πατρίδας και την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική αναγέννηση του Ελληνισμού.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Μπασάρ αλ Άσαντ έξω από τα δόντια: Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ οι μήτρες του ISIS


Μπασάρ αλ Άσαντ έξω από τα δόντια: Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ οι μήτρες του ISIS
Συνέντευξη σε κινεζικό δίκτυο έδωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, όπου ανέφερε προφανείς αλήθειες σχετικά με τις σχέσεις Τουρκίας και Ισλαμικού Χαλιφάτου, τις οποίες αρνούνται να "δουν" οι δυτικοί, ελέω ότι οι ΗΠΑ προσβλέπουν στην Τουρκία ως μία περιφερειακή δύναμη στην περιοχή. Σας παραθέτουμε τη μετάφραση, όπως παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Ο Άσαντ ανέφερε πως η ISIS και άλλες οργανώσεις χρησιμοποιούν την Τουρκία σαν πίσω αυλή. Είπε πως αν δεν υπήρχαν η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει η ISIS και πρόσθεσε πως η ISIS δεν διαθέτει λαϊκή βάση στην Συρία.

Ο Άσαντ είπε πως οι τζιχαντιστές με τα όπλα και την τρομοκρατία κατέλαβαν κάποιες περιοχές και ότι αυτές οι ακραίες οργανώσεις στην πράξη στηρίζονται από την Τουρκία και ότι οι Ερντογάν και Νταβούτογλου τους στηρίζουν προσωπικά.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ISIS

Ο Άσαντ απαντώντας στο ερώτημα του πως αυτές οι οργανώσεις πουλάνε το πετρέλαιο, είπε πως αυτό γίνεται βασικά μέσω της Τουρκίας.

Ο Άσαντ είπε πως και στην πώληση και στους οικονομικούς λογαριασμούς η Τουρκία παίζει θεμελιώδη ρόλο, πως τα λεφτά για την ISIS έρχονται εκτός από την τουρκική κυβέρνηση, από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία και τόνισε πως η αρτηρία της ISIS είναι η Τουρκία.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ¨

Ο Μπασάρ Άσαντ ανέφερε πως ο Ερντογάν μετά από την κατάληψη της εξουσίας σε Τυνησία, Λιβύη και Αίγυπτο από τους Μουσουλμάνους Αδερφούς, πίστεψε πως θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο και στην Συρία και έτσι να ζωντανέψει ξανά το οθωμανικό κράτος. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο Ερντογάν προσπάθησε να το κάνει αυτό όχι με την επωνυμία ¨οθωμανικό¨ αλλά μέσα από την λέξη ¨Ισλάμ¨ και ότι προσπάθησε να εξαφανίσει το μόνο εμπόδιο που ήταν η Συρία.


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ!


ΈΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ 
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ



Δεν κατάφεραν να εκλέξουν οι νεοδημοκράτες τον νέο τσοπάνη στο μαντρί τους. Και μιλάνε για το πλήγμα της αξιοπιστίας τους. Το πολιτικό σύστημα της αστικής δημοκρατίας τελειώνει
Η θέση του είναι στον σκουπιδοτενεκέ της ελληνικής ιστορίας. 
Το Ελληνικό Έθνος αναλαμβάνει δράση. 
Οι Έλληνες δεν είναι ένας πειθήνιος λαός που κινείται ως αγελαία μάζα. 
Οι Έλληνες είναι μια καθάρια κοινωνία μαχητών που δραστηριοποιείται για την ανακατάληψη της Πατρίδος, για την ευημερία και την ισχύ της Φυλής μας. 

Σε ότι αφορά τις οικουμενικές λύσεις, η μόνη οικουμενική διέξοδος που οδηγεί στα υψηλά πεπρωμένα μας με ασφάλεια είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνικός Στρατός.

Σπυρίδων Καραχάλιος



ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΝΔ!
ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ,
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ! 
ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ 
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ! 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ»

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ! 


Ένα κόμμα που έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος, διαθέτει στρατιές υπαλλήλων και δεν μπορεί να στήσει ούτε το πανηγύρι του Άη-Σώστη (εσωκομματικές εκλογές) είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει στη μνημονιακή Ελλάδα. 

Τα ανδρείκελα της ΝΔ, οι μειοδότες που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία σε ξένους, οι σκευωροί που κατέλυσαν το Σύνταγμα για να κλέψουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής απέδειξαν και πάλι την ανικανότητα και την αχρηστία τους. Όπως διαρκώς λέμε, αυτή η παρέα από ανεπάγγελτους, που τρώνε από τα έτοιμα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, είναι επικίνδυνη για τη χώρα.

Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως η παράγκα της Συγγρού έχει καταρρεύσει. Η συμμορία του μνημονίου αποτελεί παρελθόν και το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής θα υποδεχθεί πολύ σύντομα τους Έλληνες πατριώτες που απεγκλωβίζονται από το άθλιο συστημικό ανάχωμα της ΝΔ.