ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ! Ρατσισμός ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των Ελλήνων.Φόβοι των αρχών για τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ελλάδα!


lathro_kosΚάποιοι από αυτούς είναι οι ακριβοπληρωμένες πόρνες των μεγαλοεκδοτών-επιχειρηματιών, άλλοι είναι απλώς ένας συρφετός γελοίων που περιμένει να γλείψει κάποιο κόκκαλο από το… ψητό, όλοι μαζί αποτελούν έναν ιδιότυπο ανθελληνικό στρατό που ανακαλύπτει μονίμως δικαιώματα για όσους εισβάλλουν σωρηδόν στην χώρα και ορίζουν κατά το δοκούν τις δικές μας υποχρεώσεις μας απέναντί τους.

Ωρύονται πάλι στα βοθροκάναλα και τις φυλλάδες τους για το νέο περιστατικό ρατσιστικής βίας στην Κω. 


Τολμούν οι άσχετοι αυτοί τύποι να εκφράσουν άποψη για το πώς επιβάλλεται η τάξη σε στιγμές κρίσης, κατά τις οποίες η ελάχιστη αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και εξέγερση. Υποδεικνύουν στους αστυνομικούς την δουλειά τους και αισθάνονται ντροπή για το συμβάν.

Αν είναι τόσο εύθικτοι ας αφήσουν τον κλιματισμό του γραφείου τους και ας σπεύσουν να αναλάβουν αυτοί την περαίωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των χιλιάδων αυτών παρανόμων, εν δυνάμει (και ίσως εν ενεργεία) εγκληματιών. Σίγουρα ο πληθυντικός και το πρωτόκολλο ευγενείας θα συγκινήσουν αυτούς που δεν διστάζουν να συμπλέκονται μεταξύ τους, ακόμα και οι ομοεθνείς.

Από κοντά τοπική αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστικοί φορείς των σωμάτων ασφαλείας, χαρακτηρίζουν το περιστατικό καταδικαστέο. Ας γίνουν επιτέλους άνδρες λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. 


Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει την δουλειά της χρησιμοποιώντας τακτικές και μέσα που ενδείκνυνται σε κάθε περίπτωση.


Ήδη έχουν υποχρεώσει το σύνολο των υπηρετούντων του σώματος στα νησιά να συνδράμει στην ουσία στον εποικισμό της χώρας αφαιρώντας κάθε δυνατότητα καταστολής και αποδίδοντας τους ρόλο εξυπηρετικό των εισβολέων και μόνο.


Η Ελληνική Αστυνομία, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, να αφεθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό. Δεχόμαστε επίθεση και μοναδικό μας καθήκον είναι αυτό έναντι του αίματος και της ιστορίας μας. Μόνη υποχρέωσή μας είναι η προστασία της πατρίδας μας. Τίποτα απολύτως δεν οφείλουμε σε όλους αυτούς που διασώζουμε καθημερινά και το μόνο που έχουν να πουν είναι κατηγορίες για την χώρα, τις υποδομές και τους ανθρώπους της.

Ως εθνικιστές είμαστε, πρώτα και πάνω από όλα, φυλετιστές. Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει ελληνική και θα δώσουμε ως και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για να το διασφαλίσουμε.

 Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος



Ρατσισμός ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των Ελλήνων

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.... ΜΕ 2500 ΘΕΣΕΙΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015...!!!



"Αν είσαι Έλληνας το κράτος σου βάζει φόρους και σου κόβει το ρεύμα, αν είσαι λαθρομετανάστης σου παρέχει δωρεάν εγκαταστάσεις με air-condition, catering και σου κάνει και δενδροφύτευση. Την ίδια ώρα η κατάσταση στα νησιά μας είναι απελπιστική.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί, που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, διώκονται άδικα από μία κυβέρνηση, η οποία προωθεί τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων".






Φόβοι των αρχών 

για τρομοκρατικό χτύπημα τ
ων τζιχαντιστών στην Ελλάδα!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΤΑ ΕΛΕΓΕ.



Στις ελληνικές διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία με βάση πληροφορίες ότι ενδεχομένως θα υπάρξει πλήγμα υποστηρικτών του ISIS στη χώρα μας εναντίον «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή. Και αυτό θα εκδηλωθεί πιθανόν με επιχείρηση αυτοκτονίας αντίστοιχης αυτών που σημειώνονται σε ανοιχτούς χώρους στο Ιράκ και στη Συρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ζητηθεί στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών να δίδεται προσοχή σε άτομα που είναι ιδιότυπα για την εποχή ντυμένα, με τον κίνδυνο να μεταφέρουν και να κρύβουν κάτω από «βαριά» ρούχα εκρηκτικούς μηχανισμούς για να τους ενεργοποιήσουν σε αποστολές αυτοκτονίας. 

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δεν αποκλείουν το γεγονός ότι στόχοι μπορούν να είναι και Κούρδοι που ζουν στη χώρα μας, με τους οποίους βρίσκονται σε σύγκρουση οι τζιχαντιστές. 

ΑΛΗΘΕΙΑ......Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται κάποιος για να αντιληφθεί ότι τούτο το Κράτος είναι απολύτως εχθρικό προς τους Έλληνες;


ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΗΡΥΚΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ,

ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  

ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ


Αγαπητέ Έλληνα,


1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ": Σωστά! 


Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα 
καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!


ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.

3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πρίν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες . Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε οτι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα, στρεφόταν στην γεωργία, την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις, περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα "ταπεινά" επαγγέλματα. Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε!

5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρανικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρανικά καθεστώτα. Οι "αντιρατσιστές" να σπάνε τις πρεσβείες των "κακών" χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βαλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς!

8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπούν στη χώρα.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί. Αν πάρουν χαμπάρι οτι δεν πυροβολούμε, πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα. Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπεί νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται.

9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και οχι απο αλλοδαπούς.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα απο Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς!

10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε απο τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Οχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.

11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια!


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά απο κάποιον Έλληνα εργάτη. Είναι αυτό "αδελφική" συμπεριφορά;

12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς - Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν απο τους "αγνούς δημοκράτες".





Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την άδικη δίωξη Έλληνα Αστυνομικού στην Κω



Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την άδικη δίωξη Έλληνα Αστυνομικού στην Κω










Οι Έλληνες Αστυνομικοί, που καλούνται να αντιμετωπίσουν το χάος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, θα έπρεπε να τιμώνται ξεχωριστά από την Πολιτεία και όχι να διώκονται δι' ασήμαντον αφορμή.



Οι αρμόδιοι του Σύριζα, που εσκεμμένα μετέτρεψαν την Κω σε Ισλαμαμπάντ, ας αναλάβουν οι ίδιοι την υποδοχή χιλιάδων εισβολέων καθημερινά στις πολυτελείς κατοικίες τους.


Μόνο τότε θα καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες πράττουν το καθήκον τους οι Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι λοιδορούνται από τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και τους κήρυκες του ανθελληνισμού. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου





















ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΗΡΥΚΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ,

ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  

ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ


Αγαπητέ Έλληνα,


1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.


- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ": Σωστά! 


Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα 
καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!


- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.

3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πρίν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες . Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε οτι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα, στρεφόταν στην γεωργία, την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις, περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα "ταπεινά" επαγγέλματα. Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε!

5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρανικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρανικά καθεστώτα. Οι "αντιρατσιστές" να σπάνε τις πρεσβείες των "κακών" χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βαλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς!

8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπούν στη χώρα.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί. Αν πάρουν χαμπάρι οτι δεν πυροβολούμε, πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα. Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπεί νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται.

9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και οχι απο αλλοδαπούς.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα απο Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς!

10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε απο τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Οχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.

11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια!


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά απο κάποιον Έλληνα εργάτη. Είναι αυτό "αδελφική" συμπεριφορά;

12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς - Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν απο τους "αγνούς δημοκράτες".