ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ...ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

«ΥΠΟΛΟΓΟΣ» ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 
ΟΠΩΣ και... Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...!!!






Με αφορμή την δήλωση Παπακωνσταντίνου(εκπομπή «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ», τηλεόραση ΣΚΑΪ)ότι ο Βενιζέλος, σε αντίθεση με άλλα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου,
είδε «το συνολικό κείμενο του Μνημονίου», ήταν στην υποτιθέμενη «διαπραγμάτευση» και έκανε σχετικά «σχόλια» στο κείμενο, ό Εκπρόσωπος της Ν. Δ., Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ενώ σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακόμη και η τότε υπουργός Οικονομίας, γνώριζαν μόνο το τμήμα του Μνημονίου, που αφορούσε στις αρμοδιότητές τους, ο κ. Βενιζέλος μετείχε στη σύνταξή του, όχι μόνον ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός. 

Είναι, γι’ αυτό, διπλά συνένοχος στις μοιραίες αποφάσεις που – όπως συνομολογούν οι πάντες, αλλά και οι κορυφαίοι “σύντροφοί” του – οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. 

Ο κ. Παπακωνσταντίνου –έστω και αργά- καρφώνει τον κ. Βενιζέλο. Αποκαλύπτει, έτσι, ότι και ο νέος αρχηγός του είναι υπόλογος, στο ίδιο έγκλημα, τουλάχιστον όσο και ο προκάτοχός του. 

Όπως σ’ όλα τα άλλα, έτσι και σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος!!». 

Υπόλογος και ο Βενιζέλος στο έγκλημα του Μνημονίου

Μασάει η αίγα αυγοτάραχον;“ Τέτοιες δημοσκοπήσεις σας κάνω εκατό τη μέρα”!!!!

ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ???

Οι δημοσκόποι παίζουν συνειδητά ένα άθλιο παιχνίδι δόλιας επιρροής της κοινής γνώμης βασιζόμενοι σε επισφαλή και ανεπιστημονικά εργαλεία. 

Σε μια εποχή που οι πολίτες σε ποσοστό 60% αρνούνται να συμμετάσχουν στις «έρευνες» (κλείνουν το τηλέφωνο...) και από αυτούς που τελικά δέχονται να μιλήσουν οι μισοί δηλώνουν αναποφάσιστοι (δηλαδή ποσοστό 20% επί του αρχικού συνολικού «δείγματος»), οι εταιρείες των γκαλοπτζήδων επιμένουν να μας εμπαίζουν, τολμώντας μάλιστα κάποιες απ’ αυτές  να κάνουν και... «εκτίμηση τελικού εκλογικού ποσοστού» των κομμάτων!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΝΕ...



ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 12,7%!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ 34,6%! 

Αναμενόμενη η επιχείρηση ανάκαμψης τουΒενιζέλου. Όλοι στο πολιτικό ρεπορτάζ, και όχι μόνο, την ανέμεναν ενόψει των εκλογών. 

Να παρουσιάζει όμως ο Φαναράς δημοσκόπηση της Metron Analysis, στην... οποία προηγείται η Νέα Δημοκρατία μόνο με 0,5% με ποσοστά 12,7% για το κόμμα του Σαμαρά έναντι 12,2% για το ΠΑΣΟΚ, πάει πολύ! 

Επειδή δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ εφηύρε τη μέθοδο του κλαδέματος του πρώτου κόμματος. 

Που πήγαν οι ψήφοι. 

Στους αναποφάσιστους φυσικά τους οποίους παρουσιάζει στο 34,6%! 

Έλεος....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Την επόμενη εβδομάδα θα μας πούνε ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται στις δημοσκοπήσεις με αντιπολίτευση  το ΔΥ.ΣΥ.



Φόβος η αποχή για το ΠΑΣΟΚ

Μεγάλος φόβος η αποχή για το ΠΑΣΟΚ


Στο κόμμα θεωρούν ότι μεγάλος αντίπαλος στις προσεχείς εκλογές είναι η μη προσέλευση των παραδοσιακών ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία.
Την μεγάλη αποχή των τελευταίων ετών προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν στο ΠΑΣΟΚ, αφού θεωρούν ότι ο μεγάλος αντίπαλος του κόμματος τις προσεχείς εκλογές είναι η απόφαση των παραδοσιακών ψηφοφόρων τους να μην μετέχουν στην εκλογική διαδικασία.


Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει… ποδαρικό το Σάββατο από το Αιγάλεω


Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω


Το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι ο φυσικός χώρος της μεγάλης πολιτικής μάχης των εκλογών που έρχονται, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει έμφαση ιδίως στη Β’ Αθηνών. 

Τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κύκλο περιοδειών σε δήμους της περιοχής, που θεωρούνται βαρόμετρο για το εκλογικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συσπειρώσει την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να περάσει με αποτελεσματικά το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που κομίζει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, για τη διαπραγμάτευση και διόρθωση προβληματικών πτυχών του Μνημονίου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο από το Αιγάλεω, έναν δύσκολο δήμο, που ήταν στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο της πολιτικής κυριαρχίας της, μετά το 2002, για να χαθεί στις εκλογές του 2010, όταν η «γαλάζια» παράταξη βρισκόταν πλέον στην αντιπολίτευση.

Ενεργή συμμετοχή στην περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω, που θα συνοδευτεί από ομιλία, θα έχει ο επί οκταετία δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να έχει κεντρικό ρόλο στα οργανωτικά της Νέας Δημοκρατίας, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.


Ο κ. Καλογερόπουλος άλλωστε ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της ανάγκης για μια πορεία του Αντώνη Σαμαρά προς τον λαό, από τη στιγμή που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα της Νέας Δημοκρατίας, στο δρόμο προς τις κάλπες.

Συνέντευξη Σαμαρά στον Πρετεντέρη
Ετοιμάζονται στην Συγγρού












Μετά την συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, θα παραχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη, την δεύτερη τηλεοπτική του συνέντευξη, αυτή τη φορά στο Mega και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Στο πλαίσιο αυτό πέραν των περιοδειών που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθούν και στοχευμένες εμφανίσεις στα Media. 



Σε ότι αφορά την συνέντευξη της Πέμπτης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμαράς, έχει αποφασίσει σιγά - σιγά να θέτει τα πρώτα διλήμματα.