ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω

28 0κτωβρίου 1940...


Πριν 71 χρόνια σύσσωμη η χώρα έσπευδε με το ΟΧΙ κατά του φασισμού να αντιμετωπίσει το στρατό του Μουσολίνι που επιτίθετο στα σύνορά μας... Ακόμα και οι κρατούμενοι αντικαθεστωτικοί και Έλληνες από το εξωτερικό, έσπευδαν εθελοντικά να πολεμήσουν τους εισβολείς στα βουνά της Αλβανίας, όπου ηπειρώτισσες ζαλωμένες με πυρομαχικά σκαρφάλωναν στις απόκρημνες πλαγιές όπου πολεμούσαν οι στρατιώτες...
Σήμερα στο ΝΑΙ προς τη διεθνή τοκογλυφία σύσσωμη η χώρα τα έχει χαμένα και οι πολιτικοί της διαπληκτίζονται ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο ως προς την αντιμετώπιση του δυσβάστακτου προβλήματος του έθνους... 

Άλλες οι συνθήκες πριν 70 χρόνια και άλλη η νοοτροπία πολιτικών και πολιτών σήμερα, όπου....απεργούν από εργάτες και υπάλληλοι ως γιατροί, νοσοκόμοι και ασθενοφόρα, ακόμα και αστυνομικοί και ίσως να δούμε και στρατιώτες...
Είμαι άνεργος και ξεσπάω εδώ, αλλά υποκλίνομαι στους Άγνωστους στρατιώτες και πολίτες που έδωσαν τη ζωή τους για τη πατρίδα... Δυστυχώς όμως κάποιοι απάτριδες σήμερα, που δεν έχουν λογοδοτήσει -και ενώ χαρατσώνεται ο κοσμάκης και υποθηκεύεται το μέλλον της χώρας- έχουν αποταμιεύσει τα κέρδη τους σε ξένες τράπεζες...

ΟΧΙ λοιπόν στο ΝΑΙ...
Παιδιά της Ελλάδας παιδιά















Σαμαράς: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει που το 2020 θα επιστρέψουμε στο 2009!


Σοβαρές επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες εξέφρασε...
ο Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας ότι το ζήτημα δεν είναι να γλιτώσει η χώρα από το χρέος, αλλά να βγει η οικονομία από την ύφεση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι υπάρχουν πολλά κενά σχετικά με τα λεγόμενα θετικά σημεία της απόφασης για «κούρεμα», ενώ ανήσυχος δήλωσε για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην ευρωζώνη.

Ο κ. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση τολμά να πανηγυρίζει επειδή σε 10 χρόνια θα ξαναγυρίσει το χρέος στα επίπεδα του 2009, ενώ θα έχει ιδιωτικοποιηθεί η δημόσια περιουσία. 

«Πρέπει να αλλάξει η πολιτική και όχι οι στόχοι» είπε ο κ. Σαμαρας ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να στηρίξει τη λάθος συνταγή.

«Όλα εξαρτώνται από το να τεθεί ως προτεραιότητα η ανάπτυξη. Αν οι στόχοι δεν αλλάξουν, δεν βρισκόμαστε μπροστά στη λύση, αλλά σε 9 χρόνια κατάρρευσης που δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία», είπε ο κ. Σαμαράς. 

«Η κυβέρνηση πανηγύρισε τέσσερις φορές ότι μας έσωσε και στην τελευταία μάλιστα κόμπαζε ότι έβαλε πάτο στο βαρέλι και τώρα πανηγυρίζει που κούρεψε το χρέος» συνέχισε.

«Λέμε όχι στο λάθος και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας» είπε ο κ. Σαμαράς και κάλεσε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί.

«Τώρα, ως προς το ίδιο το «κούρεμα»: η μείωση του χρέους θα είναι μικρότερη από τα 100 δισεκατομμύρια. Διότι θα υπάρχει προσαύξηση χρέους από την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ενώ δεν αναφέρεται τίποτε συγκεκριμένο για το τι θα συμβεί στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο γιατί αφορά τις συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων. Λέγεται ότι υπάρχει εγγύηση γι’ αυτές. Πώς; Και από πού;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαρας και συνέχισε: 

«Επίσης, δεν διευκρινίζεται πως θα γίνει η βελτίωση της αξιοπιστίας των νέων ομολόγων, με τα οποία θα ανταλλαγούν τα παλιά. Και δεν είναι σαφές ακόμα σε ποιο βαθμό θα συμμετάσχουν εθελοντικά οι ιδιώτες, ώστε να μην υπάρξει «χρηματοδοτικό κενό»…

Ούτε διευκρινίζεται τι θα γίνει με τη ρευστότητα, που - θα το λέω συνέχεια - είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της Οικονομίας. Έχει στεγνώσει η αγορά.»


Κατάντια! Πανηγυρίζουν την επίσημη χρεοκοπία της χώρας!

Τολμά και πανηγυρίζει O GAP 
που η υποδούλωση και ο έλεγχος θα είναι μόνιμος.



10 χρόνια ΑΚΟΜΑ θυσίες και πορεία στον «μονόδρομο» της εθνοκτόνου λιτότητας, συν τα 40 χρόνια φυλακής της 21ης Ιουλίου συν τα 2 χρόνια διαπόμπευσης και ξυρίσματος όπως των Εβραίων πριν τις «φροντίδες» των Γερμανών το ’40.

Μιλάμε για μια νέου τύπου χρεοκοπία της πατρίδας μας, που δεν θα είναι χρεοκοπία επίσημα, για να μην παρασυρθούν χώρες με μεγαλύτερα χρέη και ελλείμματα, δηλ. γίνει κραχ (το είπε και ο Sarkozy, ότι δηλ. αν χρεοκοπούσαμε-αναφερόταν δηλ. ρητά- θα γινόμασταν η LEHMAN BROTHERS.

Όλη αυτή η παράδοση άνευ όρων της ήδη βιασμένης Ελλάδας και Δημοκρατίας γίνεται 71 χρόνια μετά το ΟΧΙ και την μη παράδοση στο τελεσίγραφο του Μουσολίνι.

Είναι ένα ακόμα πείραμα οικονομικό και πολιτικό σε ένα έθνος που μισείται γιατί είναι πλούσιο, ζει σε έναν υπέροχο τόπο και με τεράστια προσφορά ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη και από εκεί στην Δύση και την Ανθρωπότητα γενικά.


Από το πρωϊ τα ΜΜΕ κρατούν τον κόσμο σε καταστολή.



Λογικά, έπειτα από αυτό που συνέβη, δηλαδή τη στάση πληρωμών και την εξαθλιωμένη ζωή που καλούμαστε να ζήσουμε από εδώ και στο εξής (με μόνο τα δικά μας έσοδα, χωρίς δυνατότητα δανεισμού), 

θα έπρεπε ο κόσμος να έχει ήδη βγει από το πρωϊ στους δρόμους και να αναζητεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας. Αντί γι΄ αυτό τι...βλέπουμε;

Βλέπουμε τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δηλαδή τον βραχίονα του συστήματος για τον πνευματικό έλεγχο των μαζών), να έχουν πιάσει δουλειά από τα άγρια χαράματα, καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες, με τόνους καθησυχαστικής προπαγάνδας,.... προκειμένου να κρατήσουν την κοινωνία σε καταστολή και να μην πληροφορηθεί ο κόσμος την ωμή αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε και τι ακριβώς τον περιμένει, με ορατό τον κίνδυνο να ξεχυθεί στους δρόμους. 

Το σύνθημα που, κατά κόρον, ρίχνουν από το πρωϊ, κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι: «δεν κινδυνεύουν μισθοί, συντάξεις και καταθέσεις». Είναι μια πρώτη αντίδραση για να συγκρατήσουν την οργή και να βάλουν τη λαϊκή μάζα σε έναν βολικό εφησυχασμό.

Αν είναι δυνατόν!!! Πως κοροϊδεύουν αυτόν το δύστυχο λαό!!! 

Ελλάδα πεθαίνεις και φταίνε οι ηγέτες που εσύ επέλεξες…

ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ

Γ. Παπανδρέου: Ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα

Παπούλιας - Παπανδρέου: " Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά"

Μας… έσωσε πάλι ο Παπανδρέου με τη “μασκαρεμένη” χρεοκοπία

Άντε κουρευτείτε ρε αστείοι!

Αν πιστεύαμε ότι είστε απλά ανίκανοι θα σας κράζαμε διαφορετικά. Τώρα που ξέρουμε ότι εκτελείτε εντολές θα σας μιλήσουμε αλλιώς:

Ρε πάτε καλά; Είστε μεγάλος θίασος,ε; Μιλάμε για κλόουν από τους λίγους....

H OΡΓH ΤΟΥ ΛΑΟΥ EINAI ΠANTOY

Βρε, δε πα να… κουρευτείτε 


Αυτά έλεγε τον περασμένο Μάιο ο πρωθυπουργός, που σήμερα πανηγυρίζει για την αναδιάρθρωση. Τα συμπεράσματα δικά σας…


“Η αναδιάρθρωση θα γινόταν εις βάρος της αξιοπιστίας της χώρας μας και της υγείας του εθνικού και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. 


Θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και θα προκαλούσε μια χιονοστοιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε μεγάλο αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Επιπλέον, μια αναδιάρθρωση θα σήμαινε την άμεση και ουσιαστική οικονομική ζημία των συνταξιοδοτικών Ταμείων στην Ελλάδα, τα οποία έχουν επενδύσει τις οικονομίες των συμπολιτών μας σε κρατικά ομόλογα. Πρόκειται για ένα τίμημα πολύ βαρύ.
Ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών τραπεζών, των Ελλήνων πολιτών, αλλά ούτε και της ευρωπαϊκής οικονομίας. 


Με λίγα λόγια, η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης”.


Βρε, δε πα να… κουρευτείτε

Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και θέλει να τον χειροκροτήσουμε κιόλας…

Βρε, δε πα να… κουρευτείτε όλοι μαζί!!!

!


Δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας.
Δύο μνημόνια.
Δεκάδες φόροι και βάρβαρα μέτρα.
Χιλιάδες απολύσεις και χιλιάδες λουκέτα.
Μόνιμη επιτροπεία, δηλαδή μόνιμη εγκατάσταση γκαουλάιτερ στον κρατικό μηχανισμό.
Κι άλλα πολλά μέσα σε δύο χρόνια από την κυβέρνηση των μνημονίων, για να γυρίσουμε στο 2009!!

Δηλαδή εξόντωσαν το λαό και σήμερα πανηγυρίζουν: πρώτον γιατί απέτυχαν οικτρά αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούν τον τόπο. Και δεύτερον γιατί μετά από δέκα και βάλε χρόνια θα γυρίσουμε στο 2009, όταν το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ.

Και γι΄ αυτό οι κυβερνώντες, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, θέλουν να τους… χειροκροτήσουμε!

Βρε, δε πα να… κουρευτείτε όλοι μαζί!!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ





Η συμφωνία για κούρεμα 50% είναι εκ των πραγμάτων ομολογία αποτυχίας όλης της προηγούμενης πολιτικής, τόσο από την κυβέρνηση όσο κι από την τρόικα.

Και όλα αυτά που θυσίασαν οι Ελληνες δύο χρόνια είναι απλά η δοκιμασία τους πριν από το πραγματικό μαρτύριο. Διότι αν ήθελαν να κάνουν καλό στη χώρα έπρεπε να κάνουν το κούρεμα πριν μπούμε στο Μνημόνιο, όταν το χρέος ήταν στο 120%.

Τότε θα είχαμε πραγματικά οφέλη.
Τους το έλεγαν κάποιοι οικονομολόγοι ότι το Μνημόνιο είναι καταστροφή αλλά αυτοί στην κοσμάρα τους.

Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν εκείνοι που κατάντησαν τη χώρα για τα πανηγύρια

Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν είναι «παρίας» – έχουμε το τσαγανό να εγγυηθούμε το μέλλον

Share
Να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία
Η κυβέρνηση χωρίς ίχνος ντροπής τολμά και πανηγυρίζει πως, σε εννιά χρόνια από σήμερα, το 2020, θα μας έχει φτάσει… και πάλι στο 2009! Κι ενώ θα έχει εκποιηθεί μεγάλο μέρος της  δημόσιας περιουσίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα εξακολουθήσει να λέει “όχι” στο λάθος,
Η Ελλάδα δεν είναι «παρίας» στην Ευρώπη. Έχουμε δυνατότητες – και κυρίως ατσαλένια θέληση, το τσαγανό, να ορίσουμε τις τύχες μας και να εγγυηθούμε το μέλλον.
Οι υπεύθυνοι του σημερινού ναυάγιου δεν μπορούν να παριστάνουν άλλο τους… ναυαγοσώστες. Ο κύκλος αυτής της κυβέρνησης έκλεισε!
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου:
«Μετά από ενάμιση χρόνο σκληρών θυσιών του Ελληνικού λαού, η χθεσινοβραδινή απόφαση αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η πολιτική της κυβέρνησης ήταν και λαθεμένη και αδιέξοδη. Κι όπως ήλθαν τα πράγματα, αυτή η απόφαση ήταν, τελικά, αναπόφευκτη…
            Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της αποτυχημένης πολιτικής ήλθε, δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, κατευθείαν από τις Βρυξέλλες.
            Τελικά, με το κούρεμα που αποφασίστηκε, το χρέος της χώρας μας το 2020 θα είναι όσο ήταν και το 2009, πριν μπούμε στο Μνημόνιο, δηλαδή 120% του ΑΕΠ!
            Αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο μας έφερε δύο χρόνια φορο-επιδρομών και λιτότητας, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τολμά και πανηγυρίζει πως, σε εννιά χρόνια από σήμερα, το 2020, θα μας έχει φτάσει… και πάλι στο 2009!
            Και μάλιστα υπό πολύ χειρότερες συνθήκες! Κι ενώ θα έχει εκποιηθεί μεγάλο μέρος της  δημόσιας περιουσίας.
            Τόσο καιρό τους προειδοποιώ ότι το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι μόνο πόσο θα «κουρευτεί» το χρέος. Αλλά το πως η Ελληνική οικονομία θα βγει από την ύφεση, ώστε να βγάλει πρωτογενή πλεονάσματα και να μπορέσει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Ώστε να ξεπληρώσει τα χρέη της. Και σήμερα με δικαιώνουν οι ίδιες οι επίσημες εκθέσεις…
Όλα, επομένως, εξαρτώνται πια από ένα πράγμα: Να τεθεί, πια ως προτεραιότητα η Ανάκαμψη! Και για να συμβεί αυτό, η πολιτική που εφαρμόζεται πρέπει να αλλάξει. Όχι να αλλάξουν οι στόχοι που έχουμε όλοι για τη μείωση του ελλείμματος. Αλλά να αλλάξουν αυτά που δεν αποδίδουν και εμποδίζουν την Ανάκαμψη. Όπως οι αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές και οι αβάστακτες οριζόντιες περικοπές.
            Αν δεν αλλάξουν όλα αυτά, δεν βρισκόμαστε πιο κοντά στη λύση. Αλλά μπροστά σε άλλα εννιά χρόνια φτώχειας και κατάρρευσης, που δεν αντέχει, ούτε η Οικονομία, ούτε η Κοινωνία.
            Κι όπως φαίνεται, καμιά αναφορά δεν γίνεται σε Ανάκαμψη. Άρα το λάθος παραμένει και διαιωνίζεται…
            Τώρα, ως προς το ίδιο το «κούρεμα»: η μείωση του χρέους θα είναι μικρότερη από τα 100 δισεκατομμύρια. Διότι θα υπάρχει προσαύξηση χρέους από την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ενώ δεν αναφέρεται τίποτε συγκεκριμένο για το τι θα συμβεί στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο γιατί αφορά τις συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων. Λέγεται ότι υπάρχει εγγύηση γι’ αυτές. Πώς; Και από πού;
Επίσης, δεν διευκρινίζεται πως θα γίνει η βελτίωση της αξιοπιστίας των νέων ομολόγων, με τα οποία θα ανταλλαγούν τα παλιά. Και δεν είναι σαφές ακόμα σε ποιο βαθμό θα συμμετάσχουν εθελοντικά οι ιδιώτες, ώστε να μην υπάρξει «χρηματοδοτικό κενό»…
            Ούτε διευκρινίζεται τι θα γίνει με τη ρευστότητα, που – θα το λέω συνέχεια -  είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της Οικονομίας. Έχει στεγνώσει η αγορά.
            Τέλος, είμαι βαθιά ανήσυχος για το τι επιπτώσεις θα έχει στην Ευρωζώνη αυτή η απόφαση, πέρα από τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους. Είναι φανερό ότι το Ταμείο Χρηματο-οικονομικής Σταθερότητας, το EFSF, δεν ενισχύεται επαρκώς για να αντιμετωπίσει τις κερδοσκοπικές πιέσεις στη δευτερογενή αγορά. Ούτε εξοπλίζεται αρκετά για να εξουδετερώσει τους κινδύνους «μεταδοτικότητας» της κρίσης. Μπορεί αυτό να μην αφορά άμεσα το ελληνικό χρέος, αλλά αφορά την Ευρωζώνη, της οποίας είμαστε και θα παραμείνουμε αναπόσπαστο μέρος. Άρα, μας αφορά κι έχουμε κάθε λόγο να προβληματιζόμαστε.
            Η κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί ότι τέσσερις φορές ως τώρα πανηγύρισε που μας… «έσωσε»: Όταν υπέγραφε το Μνημόνιο, το Μάιο του 2010. Όταν αποφασιζόταν η επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους μας, τον περασμένο Μάρτιο. Όταν ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο, τον περασμένο Ιούλιο. Και όταν έκλεινε η Συμφωνία της 21ης Ιουλίου. Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, κόμπαζε ότι «έβαλε πάτο στο βαρέλι». Κι ότι διασφάλιζε τότε, τη «βιωσιμότητα του χρέους».
Έπεσε, βέβαια, έξω και τις τέσσερις φορές!
            Και τώρα πανηγυρίζει που πέτυχε «κούρεμα» του χρέους, αυτό ακριβώς που ως πριν λίγο καιρό απέκλειε κατηγορηματικά με κάθε τρόπο.
            Η Ελλάδα χρειάζεται πάνω απ’ όλα Ανάκαμψη της Οικονομίας. Αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων, για να βγάλουμε πρωτογενή πλεονάσματα, να βγούμε από την κρίση, να μπούμε σε δρόμο ανάπτυξης να αποκαταστήσουμε την κοινωνική συνοχή.
Και – το πιο σημαντικό απ’ όλα: να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία. Που δεν δικαιούμαστε, δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να την παραδώσουμε. Σε κανένα! Και με οποιοδήποτε τρόπο…
Άλλωστε, μας το απαγορεύει το Σύνταγμα και δεν το επιτρέπουν, ούτε οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες.
Η Νέα Δημοκρατία θα εξακολουθήσει να λέει “όχι” στο λάθος, να στηρίζει ο,τιδήποτε σωστό και να απορρίπτει εξ αρχής και χωρίς συζήτηση κάθε σκέψη για απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
Όσοι, επομένως, πανηγυρίζουν πως θα φέρουν την Ελλάδα του 2020 πίσω στο 2009, να σοβαρευτούν!
Οι υπεύθυνοι του σημερινού ναυάγιου δεν μπορούν να παριστάνουν άλλο τους… ναυαγοσώστες. Ο κύκλος αυτής της κυβέρνησης έκλεισε!

Όμως, η Πατρίδα μας θα τα καταφέρει!
Αναλογιστείτε την ημέρα που ξημερώνει αύριο. Και να ’στε σίγουροι:
Όλοι μαζί θα σταθούμε στα πόδια μας. Κι όσοι στοιχηματίζουν ότι θα γονατίσουμε, θα χάσουν…
Η Ελλάδα δεν είναι «παρίας» στην Ευρώπη. Έχουμε δυνατότητες – και κυρίως ατσαλένια θέληση, το τσαγανό, να ορίσουμε τις τύχες μας και να εγγυηθούμε το μέλλον.
Χρόνια Πολλά σε όλους, για την αυριανή Εθνική επέτειο του ΟΧΙ!».