ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γιάννης Τριάντης: «Εκτοξεύεται η Χρυσή Αυγή από τις έκνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις»


Ο αριστερός δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης είναι σφόδρα εναντιωμένος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να γράφει τα πράγματα όπως είναι, σ' αρκετές περιπτώσεις. Με σειρά δημοσιευμάτων του δείχνει την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην «Ελευθεροτυπία» της Δευτέρας ο Τριάντης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η σταθερότητα επανήλθε δριμύτερη στην κυβερνητική ρητορική μετά την υπόθεση Μπαλτάκου. Έγινε λόγος για «βρώμικη επιχείρηση της Χρυσής Αυγής» και ακούστηκαν παντοειδείς ερμηνείες και υπαινιγμοί για κατευθυνόμενη αποσταθεροποιητική δυναμική. Πράγματι, υπάρχει πρόβλημα. Για τους κυβερνώντες. Αν αποδειχτεί -τώρα ή στο μέλλον- ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ώστε να κατασκευαστεί η εικόνα της «εγκληματικής οργάνωσης» για τη Χρυσή Αυγή, τότε στο καταδικαστικό κάδρο δεν θα βρίσκεται το απεχθές μόρφωμα αλλά η ίδια η κυβέρνηση. Πόσω μάλλον αν στην επ' ακροατηρίω διαδικασία καταπέσουν τα στοιχεία του κατηγορητηρίου.
Επομένως, όσοι σήμερα βλέπουν «σχέδιο αποσταθεροποίησης» δεν λαμβάνουν υπ' όψιν το στοιχειώδες. Τους αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς Μπαλτάκου, που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Είναι εντυπωσιακό, πάντως, το ότι κάποιοι υποβαθμίζουν εντελώς το ειδικό βάρος κυβερνητικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, αν φυσικά αποδειχθούν. Θεωρούν δεδομένη την τελική κρίση του δικαστηρίου με βάση τον όντως βαρύτατο ανακριτικό φάκελο. Ξεχνούν, όμως, ότι η νομική βάσανος δεν λαμβάνει υπ' όψιν ποικίλες μηντιακές ευκολίες και επιδιώξεις ούτε νοιάζεται -οφείλει να μην ενδιαφέρεται- για το πολιτικό πρόσημο των εγκαλουμένων.
«Το νεοναζιστικό μόρφωμα», γράφει στην «Καθημερινή» του Σαββάτου ο Ν.Γ. Ξυδάκης, «ριζοτομήθηκε με ποινικά μέτρα, αλλά όχι ακόμη με πολιτικά μέσα. Εδώ εντοπίζεται η αδυναμία: η μη πολιτική απάντηση σε ένα κατεξοχήν πολιτικό φαινόμενο»... Ε, όποιος δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί στη συνείδηση της κοινωνίας αυτό που ήδη εκλύεται -υποψίες, ενδείξεις, φήμες και σενάρια- για ενδεχόμενες έκνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις, θα ψάχνεται μελλοντικά να βρει πού οφείλεται η σταθεροποίηση της Χ.Α. στο πολιτικό προσκήνιο, αν όχι η εκτόξευσή της.»
Ο Τριάντης είναι ξεκάθαρος στα λεγόμενά του. Έστω και εμμέσως παραδέχεται ότι η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε ξεκάθαρα με κυβερνητική εντολή, αλλά τα όσα συμβαίνουν οδηγούν στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που θέλει η κυβέρνηση. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έχει εκτοξευτεί στα ύψη εκλογικά, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ως την μόνη γνήσια αντισυστημική πολιτική δύναμη, ενώ οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών σαρώνουν και τα βρώμικα σχέδια Σαμαρά και των συνεταίρων του για ποινικοποίηση του Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Μετά από το δυνατό χαστούκι που άρπαξαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στην Γαλλία, ήρθε και το δεύτερο από την Ουγγαρία.

Έτσι, η δεξιά («τα όρια της οποίας με την ακροδεξιά είναι δυσδιάκριτα», σύμφωνα με παπαγαλάκι του Μπόμπολα – καμία σχέση με την εγχώρια ψοφοδεξιά του Σαμαρά…) του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό 48,2%, κερδίζοντας 135 από τις 199 έδρες της βουλής.

Ο Ορμπάν, κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας, είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους επικυρίαρχους της Ε.Ε., μην υπακούοντας στις διαταγές τους. Η βασικότερη αιτία πολέμου, ήταν η επιβολή σκληρών φόρων στις μεγάλες εταιρείες και στους ξένους «επενδυτές» (δηλαδή τους κερδοσκόπους στους οποίους ξεπούλησε την Ουγγαρία η προηγούμενη κυβέρνηση των πρώην κομμουνιστών…), ενώ ταυτόχρονα μείωσε κατά πολύ τη φορολογία των λαϊκών τάξεων. Επίσης, αρνήθηκε δάνειο του ΔΝΤ, με τους συνήθεις τοκογλυφικούς όρους και κρατικοποίησε την Κεντρική Τράπεζα της χώρας.

Ωστόσο, το πιο ανησυχητικό για τους παγκόσμιους εξουσιαστές, ήταν η μεγάλη άνοδος του εθνικιστικού κόμματος Γιόμπικ, το οποίο κέρδισε την ψήφο ενός στους πέντε Ούγγρους, ανεβάζοντας τα ποσοστά του κατά σχεδόν 6 ποσοστιαίες μονάδες, ήτοι από 15,9% σε 21,3% και εκλέγοντας 25 βουλευτές στη νέα βουλή.

Παράλληλα, καταποντίζονται οι πρώην κομμουνιστές (νυν «σοσιαλιστές»), για δεύτερη συνεχή φορά, συγκεντρώνοντας 22%.


Να σημειωθεί, ότι οι εκεί εταίρες δημοσκοπήσεων έδιναν στους πρώην κομμουνιστές  μεγαλύτερα ποσοστά απ’ αυτά που τελικά συγκέντρωσαν (κατά 5%) και στους εθνικιστές λιγότερα (κατά 3,5%).  
Πλησιάζει ο Μάιος, έρχεται η σειρά της Χρυσής Αυγής να τρομοκρατήσει ακόμα περισσότερο τους παγκόσμιους εξουσιαστές!


Πάλι “καθάρισε” η Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα: τα μάζεψαν κι έφυγαν τα συνεργεία του Καμίνη - ΒΙΝΤΕΟ



Εντελώς αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν να σκάβουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Επρόκειτο για μία 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια - με πρωτοβουλία Καμίνη - και με σκοπό την δημιουργία "χώρου εκτόνωσης" για λαθρομετανάστες.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν άμεσα, καθώς δεν υπήρχε καμία σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" με επικεφαλής τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Απαιτήσαμε από την αστυνομική δύναμη να πάψουν άμεσα οι εργασίες και το αίτημά μας έγινε δεκτό. 

Μάλιστα, το δημοτικό συνεργείο φρόντισε ώστε να κλείσουν ακόμη και οι τρύπες που είχαν παρανόμως δημιουργηθεί στο σημείο.


Πόσο ξεφτίλες και γελιοι τελικά θα γίνουν;;;;

ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 
ΤΟΥ GALOP.GR 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 
ΔΕΝ
 ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΝ...!!!



ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!



Πρωταρχικό μέλημα στις ινδονησιακές αρχές δεν αποτελούν οι προεδρικές εκλογές της Τετάρτης… αλλά η ψυχική υγεία εκείνων που θα τις χάσουν! 

Στις περασμένες βουλευτικές εκλογές το 2009, 7.000 υποψήφιοι δεν είχαν καταφέρει να εκλεγούν και παρουσίασαν ψυχικά νοσήματα και χρειάστηκε να νοσηλευθούν, λόγω της εξαιρετικής ψυχολογικής πίεσης που είχαν κατά την περίοδο της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του νοσοκομείου Mojokerto, στην ανατολική Ιάβα, Sugeng Mulyadi, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας το ιατρικό προσωπικό ετοιμάζει ήδη ειδικές πτέρυγες που θα δεχθούν τους χαμένους των εκλογών της ερχόμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου στην εφημερίδα «Jakarta Post», πολλοί από τους συνολικά 6.607 υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για μία από τις 560 θέσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων της νησιωτικής αυτής χώρας, είναι άπειροι, αφού για πρώτη φορά θέτουν υποψηφιότητα και το ψυχικό κόστος της αποτυχίας ενδέχεται να είναι μεγάλο.

Στο νοσοκομείο Mojokertoέχουν δημιουργηθεί ήδη 15 vip δωμάτια, με ψυγείο, κλιματισμό, δύο κρεβάτια, καναπέδες για τους επισκέπτες, κάμερες ασφαλείας που θα παρακολουθούν τους ασθενείς όλο το 24ωρο και βέβαια θα υπάρχει ψυχίατρος και βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό, στη διάθεση των αποτυχημένων πολιτικών, μέρα και νύχτα.

Σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται τέτοια vip δωμάτια, για να υποδεχθούν τους «ασθενείς της κάλπης», ενώ, σύμφωνα πάντα με το διευθυντή του νοσοκομείου Mojokerto, οι βαριές περιπτώσεις θα οδηγηθούν στα ψυχιατρεία της χώρας!

protothema.gr



ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 3%! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» (AΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ).



Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Μπαλτάκου, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ απαίτησε την απόσυρση του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον «ακροδεξιό».


Σήμερα, απεδείχθη πλέον και στους πιο ύσπιστους, ότι αυτό το πτώμα που έχει-δεν έχει 3% κυβερνά τη χώρα της Νέας Πασοκοκρατίας (με «εντολή Σαμαρά»). Ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του (και πάλι με «εντολή Σαμαρά»)!!!


Ιδού το κείμενο που υποχρεώθηκε να γράψει ο Κρανιδιώτης:


“Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.


Η ατζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν.

Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.


Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.


Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.


Γι’ αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα; Την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειάς. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες”.


Κάτω η Νέα Πασοκοκρατία! Κάτω οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ! Μαύρο στον όμηρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ – ΜΕΣΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!