ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Oι μαγκιές κόπηκαν και η "επανάσταση" κράτησε μια μέρα ! Άτακτη υποχώρηση των Συριζαίων εμπρός στους διεθνείς τοκογλύφους!



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την θητεία της με προεκλογικούς ρυθμούς. Ακόμα και την στιγμή της ανακοινώσεως του υπουργικού σχήματος συνέχιζαν όλοι να μιλάνε για όλα, ασκούμενοι σε λεονταρισμούς και συμβολισμούς άνευ ουδεμίας σημασίας, αφού τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν, όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι με το περιβόητο «Verba volant, scripta manent».

Μέσα στα όσα ειπώθηκαν από τους διάφορους νέους υπουργούς ήταν δύο σημαντικά. Πρώτον ότι θα σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και δεύτερον ότι η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει σε νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας από πλευράς Ευρωπαϊκής ΕνώσεωςΕπί αυτών των δηλώσεων που προφανώς αποτελούσαν αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, όπως αυτές διατυπώθηκαν άλλωστε και εγγράφως, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης "μικρής ΔΕΗ".»

Οι διεθνείς τοκογλύφοι, όμως, έχουν αποδείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν την οποιαδήποτε στροφή από την πολιτική υποτέλειας που έχουν διαχρονικά ακολουθήσει οι κυβερνήσεις από μεταπολιτεύσεως. Έτσι διακριτικά και χωρίς ουσιαστικές δηλώσεις εκ μέρους τους, το Χρηματιστήριο κατρακύλησε και ξαφνικά οι ΣΑΝΕΛ έκαναν κωλοτούμπα προς τον «πολιτικό ρεαλισμό».

Αμέσως βγήκε ο Βαρουφάκης και δήλωσε ότι «Μιλώντας με τον κ. Ντεϊσελμπλούμ εξέφρασα το σταθερό προσανατολισμό της κυβέρνησης μας προς μια νέα συμφωνία με τους εταίρους», υπονοώντας ότι θα υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο, απλά δεν θα το λένε έτσι. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Δραγασάκης, ύστερα από συνάντηση με τον Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο δήλωσε ότι «μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών» και ότι «δεν θα υπάρξει ρήξη με τους εταίρους». Κοινώς, οι μαγκιές κόπηκαν και η "επανάσταση" κράτησε μια μέρα!

Όσον αφορά το θέμα της Ρωσίας, έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Σούλτς, ο οποίος δήλωσε «Θέλω να το πω ανοιχτά, είδα με φρίκη ότι η Ελλάδα εγκατέλειψε σήμερα την κοινή θέση της ΕΕ για την Ρωσία. Πραγματικά εξεπλάγην»Ας μην προτρέχει, όμως, ο Σουλτς, αφού η συγκεκριμένη κυβέρνηση καθημερινώς αποδεικνύει ότι την ενδιαφέρουν περισσότερο οι συμβολισμοί και η προπαγάνδα, παρά οι κινήσεις ουσίας. Χώρια που άμα την πιέσει λίγο θα γίνουν πιο αντιρώσοι και από τον ίδιο.

Μόνο μία ισχυρή Εθνική Ηγεσία, απαρτιζόμενη από ανθρώπους που διαθέτουν την Βούληση και την Θέληση να πράξουν ότι απαιτείται για την Ελευθερία της Πατρίδος, μπορεί να επιφέρει πραγματική αλλαγή στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδος. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αναγεννήσει την καθημαγμένη Ελλάδα και να την ανασύρει στο φως της Ελευθερίας από τον βούρκο της υποτέλειας και του ραγιαδισμού.  


Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.Μετά την υποστολή της σημαίας ήρθε το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς"


Δεκαεννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κρίση των Ιμίων, την εθνική προδοσία και ταπείνωση που υπέστη ο ελληνικός λαός από την Τουρκία εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης Σημίτη. Του… πρωθυπουργού της χώρας που συμφώνησε στο σχέδιο των Αμερικανών να υποστείλει τη σημαία από εθνικό έδαφος και μετά, από το βήμα της Βουλής, να ευχαριστήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τέτοια ξεφτίλα.
Ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 και αφού υπάρχει η πληροφορία περί κατάληψης της δυτικής βραχονησίδας των Ιμίων από Τούρκους κομάντος η κυβέρνηση του  Σημίτη και του Πάγκαλου αποφάσισαν να κάνουν αποδεκτή τη «φόρμουλα απεμπλοκής» που τους είχαν υποδείξει οι ΗΠΑ.
Η κατάληψη στα δυτικά Ίμια δεν επιβεβαιώθηκε από ελληνικής πλευράς. Ανακοινώθηκε από τους Τούρκους και από τους Αμερικανούς. Ο Σημίτης βρίσκονταν στη Βουλή αντί στο κέντρο επιχειρήσεων του Πενταγώνου, οπότε και ήταν αδύνατο να έχει την πραγματική εικόνα της κατάστασης και οι πληροφορίες να φθάνουν συγκεχυμένες.
Ο αρμόδιος υπουργός των Εξωτερικών Πάγκαλος έκανε βόλτες στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η μόνη του συμβολή ήταν να προτείνει να εμφανιστεί πώς την ελληνική σημαία, το πανί όπως αποκάλεσε το εθνικό σύμβολο, δεν την υποστείλαμε, αλλά την πήρε ο… αέρας.
Η Ελλάδα λοιπόν λίγο μετά της 4:00 τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου αποδέχεται το σχέδιο no ships-no flags-no troops. Να αποχωρήσουν δηλαδή όλες οι δυνάμεις από τα Ίμια και μαζί τους να πάρουν και τις σημαίες με εγγυητή το State Department (Κριστοφερ και Χόλμπρουκ).
Δεχθήκαμε δηλαδή να κατεβάσουμε την ελληνική σημαία από ελληνικό έδαφος. Δεχθήκαμε τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο που η Τουρκία ήθελε για να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας.
Είχε το θράσος η κυβέρνηση Σημίτη να ισχυριστεί ότι αποσύρει τη σημαία για να «την προστατέψει από τη βεβήλωση». Τη διέψευσε την ίδια στιγμή ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ λέγοντας πως η υποστολή της σημαίας αποτελεί μέρος της συμφωνίας απεμπλοκής.
Οποία εθνική ταπείνωση και προδοσία. Το πρωί της 31ης Ιανουαρίου όλοι οι Έλληνες βρέθηκαν με σκυμμένα κεφάλια. Το κλίμα είχε βαρύνει ακόμη περισσότερο από την τραγωδία στα Ίμια. Την πτώση του ελικοπτέρου της φρεγάτας «Ναβαρίνο» (PN21) με νεκρούς τους τα μέλη του πληρώματος. Τον κυβερνήτη υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, το συγκυβερνήτη υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και του χειριστή ραντάρ αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.
Και όμως ο κ. Σημίτης είχε το θράσος από το βήμα της ελληνικής Βουλής να ευχαριστήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη συμβολή της στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια.
Τα τρία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που απονηώθηκαν από τη φρεγάτα με απίστευτα κακές καιρικές συνθήκες προκειμένου να εκτελέσουν το εθνικό τους καθήκον πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων.
Οι Έλληνες όμως σε ένα μεγάλο ποσοστό στήριξαν την κυβέρνηση Σημίτη και την επανεξέλεξαν. Είναι αυτή που ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό για τα δεινά που περνά η χώρα και ο λαός σήμερα.
Πέραν δηλαδή των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο, η τότε κυβέρνηση μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ, μεταφέροντας το χρέος στις επόμενες γενιές και υπέγραψε απίστευτα σκάνδαλα στους χώρους της άμυνας, της υγείας, των δημοσίων έργων και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μία βδομάδα μετά τον σημερινό εκλογικό θρίαμβο, οι Έλληνες Εθνικιστές επιστρέφουν στον αέναο Αγώνα υπέρ της Εθνικής Μνήμης.

Επί 18 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.

Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!

Επί 18 έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.

Ψηλά οι Σημαίες μας! Και το κέντρο των Αθηνών, φωτίζεται από τις Δάδες μας, οι ψυχές των Ηρώων και Μαρτύρων μας!

Ένα Έθνος σύσσωμο, εγείρεται. Εμπρός μας παρελαύνει η Ελληνική Νεολαία και πίσω μας ακολουθούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί!

Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων 

Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, 
ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, 
ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!




Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015  
Λεωφόρος Βασ. Σοφίας 
Ώρα 19:00 έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών, Μνημείο Ιμίων