ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011



ΤΡΊΤΗ, ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 25, 2011 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 



Mια έκθεση αναφοράς παρέλαβε το Κρεμλίνο σήμερα (23 Οκτ) από πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα. Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τατρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ρωσικοί σταθμοί παρακολούθησης μέσα και γύρω από τον Εύξεινο Πόντο παρατήρησαν μια ταχεία θέρμανση της ιονόσφαιρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 36 ωρών που κατέληξε στον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7.3 της κλίμακας ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία.

Σημαντική σημείωση: Η θέρμανση της ιονόσφαιρας είναι "σήμα κατατεθέν" του προγράμματος HAARP και των εγκαταστάσεων του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και ελέγχονται από την κύρια βάση τους στην Αλάσκα. Η τελευταία φορά που ανιχνεύθηκαν όμοιες μετρήσεις ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην Ιαπωνία προκαλώντας καταστροφικό σεισμό μεγέθους 9.3 της κλίμακας ρίχτερ με περισσότερους από 36.000 νεκρούς!

Αν και η συνέχεια της έκθεσης, απομακρύνει την γραμμή του ιστολογίου μας αξίζει να ρίξετε μια ματιά: Ο "μεγαλύτερος φόβος" των ΗΠΑ είναι ότι η εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ θα οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο της Μέσης Ανατολής μια και τούρκικες στρατιωτικές πηγές κατηγορούν την αυξανόμενη δύναμη των Κούρδων στο Ισραήλ, αλλά, τα οποία αναγνωρίζονται ως "άλλες δυνάμεις".

Σχεδόν άγνωστη στον αμερικανικό λαό είναι ότι λίγο μετά την υπό αμερικάνικη εισβολή στο Ιράκ εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Ειδικές Δυνάμεις των Ισραηλινών έχουν αναπτυχθεί στο Βόρειο Ιράκ προκειμένου να οικοδομηθεί μια βάση δύναμης για την αντιμετώπιση της Τουρκίας της Συρίας και του Ιράν. Τον περασμένο Αύγουστο το Ιράν είχε αναφέρει πως το Ισραήλ είχε αναπτύξει ήδη στο Β.Ιράκ μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ρώσοι αναλυτές των μυστικών υπηρεσιών έχουν προειδοποιήσει από καιρό πως το μεγάλο σχέδιο των Αμερικανών για την Μέση Ανατολή (και κάποιοι λένε για ολόκληρο τον κόσμο)
είναι να διασπάσουν ολόκληρη την περιοχή στα αρχικά σύνορα σε σχέση με αυτά που είχε σχεδιάσει η Βρετανική Αυτοκρατορία που είχαν διαμορφωθεί μετά το τέλος του Ά Παγκοσμίου Πολέμου και την καταστροφή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η Τουρκία έγινε ιδιαίτερα ανήσυχη όταν το 2006 κατά την διάρκεια ομιλίας σε στρατόπεδο του ΝΑΤΟ στην Ρώμη, ένας αξιωματικός των ΗΠΑ χρησιμοποίησε έναν χάρτη πουυποδείκνυε ξεκάθαρα 18 πόλεις στην Τουρκία να βρίσκονται μέσα σε μια περιοχή ονομαζόμενη ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

Ο Υπουργός Άμυνας Donald Rumsfeld "απολογήθηκε" για τον χάρτη (κλικ ΕΔΩ) ενώ οι τούρκοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τις πραγματικές επιθυμίες των Αμερικανών.






ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!
Το επόμενο κούρεμα πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ...



Η κατρακύλα του ΠαΣοΚ δεν έχει σταματημό και το βαρέλι κανένα πάτο.
Άτυχη χώρα η Ελλάδα ...
Εκεί που θα έρεε ο πακτωλός των χρημάτων από τον σύντροφο Καντάφι πρόκοψαν να επαναστατήσουν στην Λιβύη !!!
Άτυχη χώρα η Ελλάδα ... 
Δεν πρόλαβε ο φίλος του πρωθυπουργού να μας βοηθήσει , αναγκάζοντάς μας να πάμε για κούρεμα..

Κούρεμα 50% των 360 δισ. ίσον... 25 δισ.!!!



ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΕΣ εξελίξεις προκαλεί το "κούρεμα" κατά 50% της αξίας των κρατικών ομολόγων ύψους άνω των 100 δισ. ευρώ που κατέχουν οι ελληνικές τράπεζες, τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και οι ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Τυπικά, το δημόσιο χρέος θα μειωθεί κατά 50 δισ. Με τη μείωση όμως ούτε οι τράπεζες θα έχουν λεφτά για να πληρώσουν στους καταθέτες τους ούτε τα ταμεία θα μπορούν να δίνουν συντάξεις!
Για να μη γίνει αυτό, το κράτος θα τους δανείσει αμέσως σχεδόν όσα λεφτά τους πήρε.
Οι τράπεζες και τα ταμεία θα χρωστούν τα λεφτά στο Δημόσιο πλέον. Επειδή όμως η κυβέρνηση δεν έχει λεφτά να τους δανείσει, πρέπει να δανειστεί τα λεφτά αυτά από το εξωτερικό!
Ετσι το δημόσιο χρέος θα ξαναγίνει όσο ήταν και επιπλέον αυτά που χρώσταγε σε ελληνικά ιδρύματα, το κράτος θα τα χρωστάει τώρα σε ξένους!


Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα

Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα, το «φατούρο» που λέγαμε στο σχολείο. Κι ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του πριν τη «συντέλεια» του χρέους:





Στην επόμενη ψηφοφορία στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα παίξουν μπιζ. Ο Βαγγέλης θα κάνει τη “μάνα” κλείνοντας τα μάτια και κάποιος από τους 153 θα αρχίσει τις ψιλές φωνάζοντας Δεν ψηφίζω, Δεν ψηφίζω. Ο Βαγγέλης μετά θα ψάξει να βρει ποιός τον χτύπησε και αν τον βρει θα τον δώσει στο Γιώργο να τον διαγράψει.
Τα εξαπτέρυγα θα παίζουν παρά δίπλα μακριά γαϊδούρα, σε πρώτη γραμμή εφεδρείας…

Μόνη υπηρεσία προς τη χώρα, 


να αποσυρθείτε


 ησύχως


Ο ΓΑΠ δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα πρωθυπουργός. Κι αυτός που προσπαθεί πλέον να παίξει το παιχνίδι με τους τραπεζίτες και τους επιχειρηματίες είναι ο Βενιζέλος, για τον οποίο λέγεται ότι έχει κάνει και τις σχετικές συμφωνίες.
Τι αξία όμως θα έχουν σε λίγο οι συμφωνίες με τον (ενδεχόμενο) αρχηγό ενός κόμματος του …15%;