ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ανθελληνικές προκλήσεις στην Κύπρο: Τουρκοκύπριοι με συνοδεία ένοπλων στρατιωτών θέρισαν ελληνικά χωράφια στην νεκρή ζώνη - ΒΙΝΤΕΟ


Σε νέα τετελεσμένα στη νεκρή ζώνη προχώρησαν τούρκοι στρατιώτες το απόγευμα της Πέμπτης. Στρατιώτες του κατοχικού στρατού, με δύο οχήματα, «γκρίζαραν» περιοχή στη νεκρή ζώνη.

Στη συνέχεια «τουρκοκύπριοι» αγρότες μπήκαν με μηχανήματα και θέρισαν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων νόμιμων ιδιοκτητών του χωριού Δένεια.

Οι Ελληνοκύπριοι κάλεσαν τα Ηνωμένα Έθνη με τα οποία προκλήθηκε ένταση. Οι άνδρες του ΟΗΕ αφού πρώτα διαβουλεύθηκαν με τον τουρκικό στρατό και δεν τους έπεισαν να απομακρυνθούν, ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους να φύγουν για να μην προκληθούν επεισόδια!

Σε δηλώσεις του στο Philenews, o κοινοτάρχης της Δένειας, Χριστάκης Παναγιώτου, σημείωσε πως ανάλογο περιστατικό μικρότερης κλίμακας, σημειώθηκε πριν από 20 μέρες όταν τούρκοι με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού, μπήκαν στην περιοχή της Δενείας και θέρισαν ένα μόνο χωράφι. Το γεγονός αυτό δεν έγινε γνωστό στα ΜΜΕ και χθες επανήλθαν.

Σημείωσε ακόμη, ότι την Τετάρτη το απόγευμα σημειώθηκε ένταση όταν οι τούρκοι στρατιώτες μπήκαν στη νεκρή ζώνη και απέκοψαν το σημείο, ενώ οι τούρκοι θέριζαν τα χωράφια της νεκρής ζώνης. Μάλιστα σε σημείο υπήρξαν και οπλισμένοι στρατιώτες.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ραγιάδικης πολιτικής σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ


Το Σάββατο 1 Ιουνίου στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, Σταθμός Λαρίσης) θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κεντρικός ομιλητής: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. 

Θα μιλήσουν επίσης οι Συναγωνιστές Βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι σε όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους που έδωσαν το παρόν στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου.

Σάββατο 1 Ιουνίου 19:30 
Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, Σταθμός Λαρίσης)