ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη διάλυση του εθνικού κράτους


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" για την ανευθυνότητα και την επικίνδυνη εθνική πολιτική που ασκεί.

Αρχικά, για το υπέρογκο χρέος της χώρας των 320 δισ. ευρώ επισήμανε ότι είναι επαχθές, αφού αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε επ΄ ωφελεία του ελληνικού λαού, αλλά πήγε σε μίζες.

Η αντιπολίτευση διατείνεται ότι αντιτίθεται στα μνημονιακά μέτρα, αλλά στις 14 Αυγούστου ψήφισε σύσσωμη τις 970 σελίδες των μνημονιακών προαπαιτουμένων.

Η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης λειτουργεί με την ανακοίνωση ενός σκληρού μέτρου, το οποίο εκ των προτέρων έχει αποφασίσει ότι θα το αποσύρει. Και όταν τελικά το αποσύρει, μένει η εικόνα της δήθεν φιλολαϊκής συμπεριφοράς.

Με το παρόν σχέδιο νόμου προστατεύεται μόνο το 25% των δανειοληπτών και οι υπόλοιποι δίνονται βορά στα διεθνή κερδοσκοπικά funds. 

Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο το σύνθημα ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια!

Σημαντικότερο από όλα είναι το ζήτημα των παρανόμων μεταναστών και των προσφύγων με τους 700.000 χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας. Η Τουρκία ευθύνεται άμεσα για τους πνιγμούς μικρών παιδιών και την ανεξέλεγκτη εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών.

Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη όπως αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Η μνημονιακή κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" δεν είναι ΜΚΟ και δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος.

Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στα αντεθνικά αυτά σχέδια.


Ξηλώνεται η συγκυβέρνηση του Μνημονίου υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής

Ξηλώνεται η συγκυβέρνηση του Μνημονίου υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής


Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης - Διαφοροποιήθηκε ο Νικολόπουλος
Σήμερα έρχονται προς ψηφοφορία τα νέα μέτρα ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, το νέο πακέτο των μνημονιακών προαπαιτούμενων. Η συνταγή γνωστή· φορομπηχτικά – αντιλαϊκά μέτρα, που πλήττουν βάναυσα το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, με μία έμφαση στην καταστροφή της Εθνικής Παραγωγής, ώστε να μη μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει ποτέ από το μνημονιακό βούρκο.
Ήδη τα κυβερνητικά στελέχη γιουχάρονται και υβρίζονται μαζικά από τους πρώην συντρόφους τους και τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα για την συγκυβέρνηση Σανέλ. Υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, λοιπόν, είναι απολύτως λογικό διάφοροι βουλευτές να κάνουν δεύτερες σκέψεις για να μην καταντήσουν όπως οι νεοδημοκράτες.
Έτσι ήδη δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου. Ο μεν ένας είναι ο Σακελλαρίδης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ήδη παραιτήθηκε του βουλευτικού αξιώματος, επειδή δήθεν διαφωνούσε με τα μέτρα. Ο άλλος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νικολόπουλος, του οποίου η παραίτηση ζητήθηκε από τον ζητωμνημονιακό ελικοπτεράκια, Καμμένο.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με την υπόθεση Νικολόπουλου, αν και θεωρείται απίθανο να παραδώσει τη βουλευτική έδρα. Είτε θα ψηφίσει εν τέλει τα μέτρα, είτε θα ανεξαρτητοποιηθεί. Ο Σακελλαρίδης, όμως, έκανε δεκτό το αίτημα του πρωθυπουργού και παραιτήθηκε του βουλευτικού αξιώματος.
Η δεύτερη αυτή περίπτωση, του Σακελλαρίδη, χρήζει παραπάνω σχολιασμού. Ο Σακελλαρίδης προφανώς δεν διαφωνεί με τα μνημονιακά μέτρα. Ήταν, άλλωστε, κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν η κυβέρνηση υπέγραψε το μνημόνιο. Όχι μόνο το ψήφισε, αλλά και το υπερασπίστηκε σθεναρά, ενώπιον των δημοσιογράφων. Τι έγινε, λοιπόν, και τώρα δήθεν διαφωνεί;
Απλούστατα κάτι άλλο μεγαλύτερο υπήρχε στον ορίζοντα και ανάγκασε τον Σακελλαρίδη να παραιτηθεί. Έτσι συμφώνησαν με τον Τσίπρα να υπάρξει η όλη αυτή «επικοινωνία» του ζητήματος, ώστε να μη φανεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Το τι είναι αυτό πολύ πιθανόν να μη γίνει γνωστό ποτέ