ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εφιαλτικές οι διαστάσεις της παράνομης μετανάστευσης




ΟΧΙ στην εξόντωση αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Νέα Δημοκρατία και τις εθνικές κορώνες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επισημαίνοντας ότι ξέχασε την ιστορική ευθύνη που φέρει για το βιβλίο της Ρεπούση και την ίδρυση Μουσείου "Κεμάλ Ατατούρκ" παρουσία τότε υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας διατείνεται πώς λέει σε όλα "όχι", αλλά ξέχασε πως το βράδυ της 14ης Αυγούστου που ψηφίστηκε το Μνημόνιο της Αριστεράς είπε σε όλα "ΝΑΙ".

Επί 5 χρόνια ακούμε για την λίστα Λαγκάρντ και τις λοιπές λίστες φοροδιαφυγής, αλλά τώρα βρέθηκε ένας εισαγγελέας να εξετάσει τον Φαλτσιανί.

Ο θεσμός της Δικαιοσύνης πρέπει να θωρακιστεί και οι εκλογές προϊσταμένων να γίνονται από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και όχι από την πολιτική ηγεσία κατά το δοκούν.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά πως ο Σύριζα ψήφισε Μνημόνιο και όχι "κάποια συμφωνία", γεγονός που συνεπάγεται εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Θα γίνει ακόμα μια φορά ανακεφαλοποίηση των τραπεζών με το κόστος να μετακυλίεται στον ελληνικό λαό.

Πάλι θα παρθούν αιματηρά φορολογικά μέτρα με το πρόσχημα ότι θα αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα, άρα όπως και να έχει κάποιοι κοινωνικοί κλάδοι θα πληγούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε απαντήσεις στις προγραμματικές του δηλώσεις για τα καρτέλ στα τρόφιμα, την ρημαγμένη υγεία και τον σκανδαλώδη "νόμο περί ευθύνης υπουργών".

Με το τρίτο αριστερό Μνημόνιο εξοντώνεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, ενώ με το νέο ΤΑΙΠΕΔ ύψους 50 δισ. ευρώ ξεπουλιούνται τα περιουσιακά στοιχεία της Πατρίδας μας.

Το κύμα παράνομης μετανάστευσης κοντεύει να πνίξει την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης 399 χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν από την αρχή του χρόνου λαθραία στην χώρα μας. Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ δολοφονεί την Πατρίδα!

Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι το τρίτο Μνημόνιο θα αποτύχει, όπως έγινε και με τα προηγούμενα, καθώς ο ελληνικός λαός θα απαντήσει ένα μεγαλοπρεπές: "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"!


Ρωσική κόλαση φωτιάς από την Κασπία θάλασσα ισοπεδώνει τους τζιχαντιστές - ΒΙΝΤΕΟ. Μπρεζίνσκι:«Οι ΗΠΑ να χτυπήσουν άμεσα τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία!»

Ρωσικοί πύραυλοι τύπου Κρουζ 
πλήττουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους 
από απόσταση 1.500 χλμ

Ακόμα και με πυραύλους από πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Κασπία Θάλασσα συνεχίζει την επιχείρησή της η Ρωσία κατά θέσεων τζιχαντιστών στη Συρία. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, τέσσερα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Κασπία Θάλασσα εκτόξευσαν 26 πυραύλους εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους. 

«Εκτός από την πολεμική αεροπορία που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε τους εξτρεμιστές, σήμερα το πρωί συμμετείχαν και πλοία του Στόλου της Κασπίας. Τέσσερα αντιτορπιλικά εκτόξευσαν 25 πυραύλους σε έντεκα στόχους από τη Ναυτική Βάση Καλίμπρ», είπε ο Ρώσος υπουργός. Σύμφωνα με τον Σόιγκου, όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν και δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των αμάχων.

«Το γεγονός ότι εκτοξεύσαμε πυραύλους υψηλής ακρίβειας από την Κασπία σε απόσταση περίπου 1.500 χιλιομέτρων και πλήξαμε όλους τους στόχους λέει πολλά για την καλή εκπαίδευση και τις ικανότητες του στρατιωτικού προσωπικού», απάντησε ο Πούτιν, δίνοντας εντολή στον Σόιγκου να συνεχιστεί η συνεργασία της Μόσχας με τις ΗΠΑ, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και το Ιράκ για το θέμα της Συρίας.



Νωρίτερα, ρωσικά με πολεμικά πλοία ενισχύθηκαν τα ρωσικά αεροσκάφη με εξοπλισμό που βρίσκονται στις βάσεις της Λαττάκειας και της Ταρτούς. Την ίδια ώρα, όπως διευκρινίζει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, από την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασής της στη Συρία, στις 30 Σεπτεμβρίου, έχουν πληγεί 112 στόχοι στη χώρα αυτή.



Ελικόπτερα περιπολούν γύρω από τη ρωσική βάση στη Λατάκεια

Στο μεταξύ, την ασφάλεια της ρωσικής αεροπορικής βάσης στη Λατάκεια της Συρίας, έχουν αναλάβει τα επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-24, τα οποία είναι επιφορτισμένα με τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση τζιχαντιστών που πλησιάζουν στην περιοχή. Οι τζιχαντιστές, εφοδιασμένοι με σύγχρονους φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους εδάφους – αέρος, αποτελούν απειλή για τα ρωσικά βομβαρδιστικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτα κατά την απογείωση και την προσγείωση. Σημειώνεται ότι μαχητές του ISIS έχουν εντοπιστεί σε περιοχές μόλις 30 – 40 χιλιόμετρα από τη βάση.


Ο σιωνιστής Μπρεζίνσκι προστάζει τον Ομπάμα:
«Οι ΗΠΑ να χτυπήσουν άμεσα τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία!»

Ο σιωνιστής Μπρεζίνσκι προστάζει τον Ομπάμα: «Οι ΗΠΑ να χτυπήσουν άμεσα τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία!»
Ο αμερικανοσιωνιστής Μπρεζίνσκι, πολιτικός και γεωστρατηγικός επιστήμονας, ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος πολλών αμερικανών Προέδρων και συγγραφέας του περίφημου βιβλίου «The Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives» στο οποίο βασίζεται η σημερινή εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον, δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Financial Times ότι «οι ΗΠΑ πρέπει να δράσουν με στρατηγική θρασύτητα και να αντιμετωπίσουν την Ρωσία, δυνητικά στρατιωτικά εναντίον των δυνάμεων τους στην Συρία».

Ο Μπρεζίνσκι χαρακτήρισε τις αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας εναντίον των ισλαμιστών επί του εδάφους της Συρίας ως «μια επικίνδυνη επιθυμία των Ρώσων για να δώσουν έμφαση στην αμερικανική πολιτική ανικανότητα». Δήλωσε επίσης στην συνέντευξη του ότι η αξιοπιστία των ΗΠΑ αμφισβητείται διεθνώς, αφού η Ουάσιγκτον επιτρέπει στην Μόσχα να επιτίθεται εναντίον των συμμάχων της, εννοώντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες, τους οποίους έχει εξοπλίσει.

Πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα και εμφατικά ότι ο Μπρεζίνσκι χαρακτηρίζει στους Financial Times τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως «American assets», τουτέστιν «περιουσιακό στοιχείο των ΗΠΑ», κάτι το οποίο υποστήριζε μετ’ επιτάσεως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την έναρξη των επιθέσεων των ισλαμοσυμμοριτών στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Ο Μπρεζίνσκι με την συνέντευξη του, αλλά και με άλλα πρόσφατα μηνύματα του, καλεί τις ΗΠΑ να αντιπαρατεθούν άνευ όρων και δισταγμών στην Ρωσία, καθώς θεωρεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία είναι ευάλωτες, αποκομμένες γεωγραφικά από την πατρίδα τους και ούτως εύκολα να αφοπλιστούν ή να νικηθούν από τις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Ο Μπρεζίνσκι ως ένας από τους πλέον ισχυρούς και επιφανείς διαμορφωτές της εξωτερικής πολιτικής και γεωστρατηγικής του Λευκού Οίκου, προτείνει ξεκάθαρα άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ρωσία επί του εδάφους της Συρίας, μια αντιπαράθεση η οποία δύναται να καταλήξει σε παγκόσμια σύρραξη. 

Υποστηρίζει ως αμετανόητος Σιωνιστής μια ευρεία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία, πιστός στις γεωπολιτικές του πεποιθήσεις περί ηγεμονίας των ΗΠΑ στην Ευρασία.

Οι εξελίξεις στην Συρία σηματοδοτούν μια νέα εποχή στην γεωπολιτική. Οι ΗΠΑ είναι υποχρεωμένες είτε να αντισταθούν, κάτι για το οποίο παροτρύνει ο Μπρεζίνσκι, είτε να υποχωρήσουν, είτε να συνεργαστούν με την Ρωσία σε πολυπολικό-αντιηγεμονικό επίπεδο.

Γ. Λιναρδής