ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Bankingnews: Ασύδοτοι επίορκοι δικαστικοί καταλύουν το πολίτευμα - Προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία



Άρθρο - ανάλυση του Bankingnews.gr για την δικαστική ασυδοσία και το παρακράτος της δικαιοσύνης
Η μειοψηφία της δικαιοσύνης καθίσταται με τις πρακτικές κατά της Χρυσής Αυγής ασύδοτη και επικίνδυνη για την δημοκρατία. Η προφυλάκιση του βουλευτή Ματθαιόπουλου της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει δικαστική ασυδοσία επίορκων δικαστών που δεν έχουν νομιμοποίηση.
Η περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου αποδεικνύει περίτρανα την δικαστική ασυδοσία και ορθά υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ότι οι δικαστές είναι εγκληματίες.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής δεν αναφέρεται πουθενά. Δεν κατηγορείται για κανένα ποινικό αδίκημα ενώ το μόνο «αδίκημα» που του καταλογίζουν είναι ότι είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται όχι απλά για παρακράτος της δικαιοσύνης αλλά για ακραία κατάλυση του πολιτεύματος.
Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο πως 2 δικαστές και 1 εισαγγελέας χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία τεκμηριωμένη κατηγορία προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον παραλογισμό της Συλλογικής Ευθύνης και την ίδια ώρα επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε δισεκατομμύρια σκανδάλων αποφυλακίζονται.
Η αίσθηση της απονομής δικαιοσύνης από αυτή την δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει χαθεί. Αν και ακόμη υπάρχουν δικαστές που διαφυλάττουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ωστόσο ελάχιστοι μολύνουν την δημοκρατία και προκαλούν την κοινωνία.
Δύο δικαστές και ένας εισαγγελέας εμφανίζονται ως τιμητές της δικαιοσύνης και είναι ξεκάθαρο ότι επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής από εμμονή και πολιτικό μίσος. Δεν γνωρίζουμε αν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία αλλά σίγουρα αυτό δεν λέγεται απονομή δικαιοσύνης.
Η χώρα έχει καταλυθεί, η δικαιοσύνη αποδομείται, η δημοκρατία καταλύεται. Δύο δικαστές και ένας εισαγγελέας προκαλούν την κοινωνία, διαθέτουν μια φαινομενική εξουσία που έρχεται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα και τους 536 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για μια ακραία ασυδοσία που ως στόχο δεν έχει να φιμώσει την Χρυσή Αυγή αλλά να διαμορφώσει τις ισορροπίες της επόμενης ημέρας στην βουλή ενόψει της εκλογής προέδρου δημοκρατίας. Η χώρα βάλλεται από μέρος της ασύδοτης δικαιοσύνης.





Γιακουμάτος: Μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Σύριζα - Είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο συνασπισμό ΒΙΝΤΕΟ.








Επίθεση… αγάπης στον Σύριζα εξαπέλυσε και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και όπως φαίνεται πρόκειται για κυβερνητική γραμμή αυτή η στάση.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA συμφώνησε απόλυτα με τις δηλώσεις του Αβραμόπουλου θεωρώντας ότι είναι πολύ σημαντικές λέγοντας παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία το έχει πει επανειλημμένα ότι είναι υπέρ της σύνθεσης. 


«Εάν υπάρχει σύγκλιση σε βασικά θέματα, μπορούμε να συνεργαστούμε ακόμα και με τον Σύριζα» είπε χαρακτηριστικά.





Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών τα ίδια δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κυριαζίδης.






ΠΙΠΙΛΗ: ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


 
Μια μέρα μετά τον… καγκελάριο Αβραμό, και η Φωτεινή Πιπιλή επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουν όλοι, αλλά λίγοι το μαρτυράνε: ότι μετά τις επερχόμενες –το φθινόπωρο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- εκλογές, θα γίνει η «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και όσων αποκομμάτων διασωθούν…), λόγω αδυναμίας σχηματισμού άλλης βιώσιμης συγκυβέρνησης του… συνταγματικού τόξου.

Έτσι, μιλώντας στον Βήμα fm, η γραφική (αλλά παρ’ όλα αυτά… μαρτυριάρα) βουλευτής απήντησε με τον εξής αφοπλιστικό τρόπο στη σχετική ερώτηση που της έγινε: «Εδώ συνεργαστήκαμε όταν χρειαζόταν με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, θα έχουμε πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Αυτά τα ολίγα, για να μη σας λένε προεκλογικά οι ντελάληδες της πιάτσας Συγγρού «Ή εμείς ή η αριστερά». Γκέγκε;

Αντίοχος



Δεν θα μας λυγίσουν οι εθνοπροδότες - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου
Ενάντια στο ψευτορωμαίικο των «βολεμένων» η ΕΛΛΑΔΑ των Εθνικιστών
Σε κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών, σε ένα πρωτοφανές πολιτικό κυνήγι κεφαλών έχει ολοφάνερα επιδοθεί η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, η κυβέρνηση της μειοψηφίας, που εξουσιάζει την χώρα με την βοήθεια των νταβατζήδων. Τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής ουδέποτε στην νεώτερη πολιτική ιστορία ήταν τόσο ενωμένα, προκειμένου να υπερασπιστούν τους εκλεκτούς της ξενοκρατίας, τους λακέδες του Μνημονίου.
Έχουν φτάσει στο σημείο να κρατούν στην φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους, τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ πολιτικούς τους αντιπάλους, τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, μόνο και μόνο γιατί είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με κριτήρια ενοχής πολιτικές ομιλίες, ανάμεσα στις οποίες και ομιλίες στην Βουλή και κείμενα.
Λογοκριτές και ιεροεξεταστές χωρίς αιδώ σε όσους βουλευτές δεν έχουν βάλει φυλακή θέτουν όρους, οι οποίοι έχουν χαρακτήρα ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΟ όπως περιορισμός κατ’ οίκον, απαγόρευση ομιλιών σε πολιτικές συγκεντρώσεις.
Όλες αυτές οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ γίνονται εναντίον ενός κόμματος, το οποίο φιμωμένο από τα ΜΜΕ της αμαρτωλής εξουσίας και με φυλακισμένη την ηγεσία του, κατόρθωσε να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Μιας χώρας, όμως στην οποία δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υπάρχουν Ιαβέρηδες σε διατεταγμένη υπηρεσία, γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών από σκοτεινές υπηρεσίες ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.
Όλα αυτά γίνονται στο ψευτορωμαίικο του 2014 από κάποιους λακέδες των ξένων, από κάποιους «δημόσιους υπάλληλους», που θυμίζουν το ποίημα του Καρυωτάκη περί αυτών και από άφθονους χαφιέδες του καθεστώτος. Οι μεγαλύτεροι, όμως, ένοχοι είναι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. Και ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ δεν είναι μόνο οι πλούσιοι, αλλά όλοι όσοι είναι προσκυνημένοι. Άλλοι «βολεύονται» με χαβιάρι και άλλοι με ξερό παξιμάδι...
Όλοι τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ είναι, όσοι μέσα στην κακομοιριά τους δεν αντιστέκονται στην τυραννία.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένα μήνυμα μέσα από ένα πυρωμένο με 40 βαθμούς Κελσίου κελί του Κορυδαλλού: Μη λυγίζετε από τους Εθνοπροδότες, συνεχίστε τον Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία, για να πέσει η Χούντα Σαμαρά!
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος