ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες παλεύουν για ολόκληρη την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Πάνο Μπάο στο Αρτ. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε πως οι αγρότες είναι από την φύση τους πατριώτες και ότι στα μπλόκα χτυπά η καρδιά της Ελλάδος.

Το μνημονιακό νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και η θανατική καταδίκη των αγροτών και δικαίως αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Επισήμανε την υποκρισία της ΝΔ αναφορικά με τον αγώνα των αγροτών, η οποία ήταν η πρώτη που επέβαλε την φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και την προκαταβολή φόρου. Επιπλέον, θύμισε την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή ότι:"δεν είμαι με τα τρακτέρ", η οποία είναι ενδεικτική των θέσεων της ΝΔ.

Τέλος, επανέλαβε την θέση του Λαϊκού Συνδέσμου κατά των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της κάρτας του πολίτη.


Εθνικός ολετήρας ο Τσίπρας: Μνημόνιο και λαθρομετανάστες για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!




Την ώρα που το κράτος οδεύει προς την πλήρη διάλυσή του και ο πλήρ
ης αφελληνισμός της Πατρίδας μας βρίσκεται εντός των συνόρων, το Μαξίμου ανησυχεί όχι για το αν θα χαράξει μια πολιτική που θα βγάλει την Ελλάδα από την δυσχερή θέση, αλλά αν θα ανεβάσει ποσοστά η Χρυσή Αυγή.




Το γραφείο του πρωθυπουργού πάνω στο παραλήρημά του εναντίον του εθνικισμού και του πατριωτισμού δεν δίσ
τασε να εξαπολύσει τα βέλη του εναντίον χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες αποφάσισαν να μην ρισκάρουν με την ασφάλεια των πολιτών τους, κλείνοντας τα σύνορα.


Έτσι το Μαξίμου θέλοντας να δώσει μια αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και ξενοφοβική ρητορική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τονίζει πως:

"Η αποφασιστική υλοποίηση των ευρωπαϊκών αποφάσεων και της συμφωνίας με την Τουρκία είναι ο μοναδικός δρόμος για μια ανθρωπιστική και αλληλέγγυα διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος. Η χώρα μας πρωτοστατεί στον αγώνα να υλοποιηθεί μια πολιτική αντίστοιχη με το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης και να αποτραπεί ο κατακερματισμός του ευρωπαϊκού χώρου και η ακροδεξιά οπισθοδρόμηση".

Κοινώς η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στα χνάρια των προκατόχων της ξεπουλώντας και καταστρέφοντας ό,τι ελληνικό για να μην ανεβάσει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή.


ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!





Τελικά οι άνθρωποι είναι προκλητικά αμετανόητοι. Εκτός του ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Εδώ η καταστροφή και ο όλεθρος έχουν ήδη περάσει τις πύλες μας και τείνουν να αφανίσουν τη Χώρα, και ενώ οι λαθρομετανάστες στοιβάζονται κατά χιλιάδες στην Αθήνα, ενώ στις παραμεθόριες περιοχές όπου έχει σχεδιαστεί η κατασκευή hot-spots υποδοχής ξεσπούν καθημερινά σοβαρά επεισόδια με τους κατοίκους, ενώ η Ευρώπη ετοιμάζεται να σφραγίσει τα σύνορα γύρω απ’ την Ελλάδα στέλνοντας συνοριοφύλακες και στρατό, ο κύριος Τσίπρας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ζει στην «καρακοσμάρα» του, ετοιμάζεται να ξεκινήσει πόλεμο με τις ακραίες απόψεις, προτάσεις και ιδέες, όπως τις χαρακτηρίζει, καθώς και με μια απαράδεκτη ακροδεξιά ξενοφοβική πολιτική. 



Διότι για τους σαλτιμπάγκους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τους ανίκανους και ανεύθυνους, κάθε τι που αντιτίθεται των φαιδρών και άκρως επικίνδυνων ιδεοληψιών τους και στη συγκεκριμένη περίπτωση της πολυπολιτισμικότητας και πολυφυλετικότητας, αποτελεί ακραίες απόψεις και προτάσεις. Κάθε προσπάθεια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να ασφαλίσουν τα σύνορά τους και να προστατεύσουν τον πολιτισμό και τον λαό τους, για τον Αλέξη αποτελεί απαράδεκτη ακροδεξιά ξενοφοβική πολιτική.

Τουλάχιστον αυτοί ασκούν ξενοφοβική πολιτική για να σώσουν τη χώρα και τον λαό του, δεν ασκούν εθνομηδενιστική κατά της ίδιας της Φυλής τους, όπως ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και μέσα από μια απέραντη εκδήλωση φαιδρότητας και αφέλειας ο κύριος Τσίπρας δηλώνει ότι σκοπεύει να αναχαιτίσει την ευρωπαϊκή πολιτική όσον αφορά το θέμα των λαθρομεταναστών. 

Αλήθεια πώς θα το επιτύχει αυτό. Θα κάνει εισβολή ως νέος στρατηλάτης, ηγούμενος των χιλιάδων λαθρομεταναστών ή θα κάνει μαθήματα στους ευρωπαίους, περί διεθνισμού και πολυφυλετικότητας και ευελπιστεί να τους μεταπείσει;;

Ειλικρινά ο άνθρωπος είναι κωμικός, εκτός από επικίνδυνος.

Δεν πτοείται με τίποτα δεν διστάζει εμπρός σε τίποτα προκειμένου να επιφέρει την γενικευμένη καταστροφή.

Άραγε όλοι αυτοί που τον ψήφισαν, έχουν συνειδητοποιήσει τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που η Ευρώπη σφραγίσει τα πέριξ της Ελλάδας σύνορα και η Τουρκία συνεχίσει να μας στέλνει σε καθημερινή βάση τους τριτοκοσμικούς μποναμάδες της;;;;;;

Αυτή την στιγμή η Χώρα είναι απλά κατακερματισμένη, από του δε και στο εξής θα ισοπεδωθεί.

Το μόνο λοιπόν που μπορεί να μας σώσει δεν είναι οι εκλογές, που είναι πλέον ζήτημα χρόνου, αλλά η σοβαρή και υπεύθυνη αυτή τη φορά, ψήφος του Ελληνικού Λαού. Είδαμε και νιώσαμε τόσο την αστική δημοκρατία, όσο και την «εξελιγμένη» αριστερά. Διαπιστώσαμε ότι και οι δυο αποτελούν διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος. 

Η μόνη σωτηρία για τον Τόπο και τον λαό, η μόνη ευοίωνη προοπτική για το μέλλον, είναι μια Εθνικιστική κυβέρνηση που θα σταματήσει την γενικευμένη διάλυση, την κρατική ασυδοσία, την πολιτική φαυλότητα και θα βάλει τη Χώρα σε μια ουσιαστική τροχιά ανάπτυξης.