ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

«Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες;»Το «συνταγματικό τόξο» έχει στοχοποιήσει τον Ελληνικό Λαό.Συνειδητοποιημένη έκφραση του Ελληνισμού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων


Πολύ σωστό και επίκαιρο το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» της Τρίτης, το οποίο υπό τον τίτλο «Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες;» λέει τα εξής: 

«Η καρδιά των ανελεύθερων καθεστώτων, των τριτοκοσμικών δικτατοριών, των μπανανιών απανταχού της Γης είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. 

Οι νόμοι χρησιμοποιούνται σαν συμβόλαια εξόντωσης όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εξουσίας. Όποιος φίλος ή σύμμαχος των κρατούντων τους παραβαίνει δεν ενοχλείται. 

Μπορεί να συνεχίσει την έκνομη δραστηριότητά του για όσο καιρό θα διάκειται φιλικά εκείνος προς το σύστημα και τούμπαλιν. Όμως, αν κάποιος «εχθρός» του καθεστώτος παραβιάσει ή φανεί ότι παραβιάζει έστω κατ΄ελάχιστον τη νομοθεσία, τότε......
επιστρατεύεται όλος ο μηχανισμός της καταστολής και της «τήρησης» του νόμου, για να «συνετίσει», δηλαδή να εκδικηθεί, τον αντιφρονούντα. 

Αυτή η πρακτική συνιστά τη μεγαλύτερη δυνατή προσβολή στην έννοια της δικαιοσύνης και προοιωνίζεται μόνο δεινά για το κοινωνικό σύνολο. Αυτή η αθλιότητα συμβαίνει στην Ελλάδα και εκδηλώνεται συχνότατα. 

Ως «εχθροί» του καθεστώτος λογίζονται οι Έλληνες, ενώ «σύμμαχοι» της εξουσίας θεωρούνται οι αλλοδαποί – πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανύπαρκτη αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας και της σωρείας των παραβάσεων του νόμου που διαπράττονται καθημερινά στην Ειδομένη, στον λιμένα του Πειραιώς και στα νησιά που έχουν βουλιάξει από το μεταναστευτικό τσουνάμι.

Οι αλλοδαποί εισβάλλουν σε ιδιωτικούς χώρους, βιαιοπραγούν, ακινητοποιούν συρμούς καταλαμβάνοντας τις σιδηροτροχιές, απειλούν να καταστρέψουν εγκαταστάσεις (!) του Δημοσίου, διαμηνύουν ότι θα εξεγερθούν και εν γένει αρκετοί απ΄αυτούς συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής. 

Πώς απαντά το κράτος σε αυτό; 

Με την απουσία, τη σιωπή και τις γλοιώδεις απομιμήσεις σωφροσύνης στις οποίες επιδίδονται οι λογάδες πολιτικοί της απραξίας και των φιλοϊσλαμικών ιδεοληψιών. 

Όταν οι Έλληνες αξιώνουν την εφαρμογή του νόμου ή διαμαρτύρονται για την καταστροφή του τόπου τους λόγω της ίδρυσης hot spot στην περιοχή τους, ξυλοκοπούνται ανελέητα από τα ΜΑΤόπως έγινε την Κυριακή το βράδυ στη Χίο. Αυτή η πρακτική της πολιτικής εξουσίας δεν περνά απαρατήρητη και περνά στους Έλληνες το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα και ότι βρίσκονται υπό διωγμό!».

Προσυπογράφουμε το εξαιρετικό κείμενο της εφημερίδας, με μια δική μας προσθήκη. 

Πως η διαπίστωση (και όχι το ερώτημα) ότι οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι δεν είναι μόνο απόφαση της νυν κυβέρνησης, αλλά και των υπολοίπων μνημονιακών (και όχι μόνο) κυβερνήσεων που προηγήθηκαν. 

Μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να το έχει παρακάνει, αλλά είναι ακριβώς αυτό που λένε ότι «δεν κράτησε κανένα πρόσχημα», σε αντίθεση με τις προηγούμενες εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις, οι οποίες προσπαθούσαν να κρατήσουν την προδοτική γύμνια τους με κάποιο προσχηματικό και ευκαιριακό φύλλο συκής.

Το «συνταγματικό τόξο» έχει στοχοποιήσει τον Ελληνικό Λαό συνολικά και συλλογικά, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο έχει βάλει στο στόχαστρο με διαβολές, συκοφαντίες, σκευωρίες και προσπάθειες ηθικής και φυσικής εξόντωσης την πιο Συνειδητοποιημένη έκφραση του Ελληνισμού, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όταν ένα ολόκληρο καθεστώς νομιμοποιεί την παρανομία εναντίον της πολιτικής έκφρασης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, με αισχρές μεθόδους που θυμίζουν Σοβιετική Ένωση την δεκαετία του 1930, δεν του είναι καθόλου δύσκολο να εξαπολύει απειλές, τρόμο και βία απέναντι και σε ανήμπορους και ανυπεράσπιστους συμπατριώτες μας. 

Το ανθελληνικό κράτος των γραικύλων μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και πράττει τα δέοντα για την επίταξη αυτού του αντεθνικού και αντιλαϊκού σκοπού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Επανάσταση! Ο τούρκικος στρατός βομβαρδίζει τουρκική πόλη… (Βίντεο)


«Αφρίζει» η Τουρκία, κι αυτό αποδεικνύεται από τις σκηνές τρόμου που διαδραματίζονται από βομβαρδισμό των Τουρκικών αρμάτων μάχης, όχι Συριακής πόλης, αλλά Τουρκικής κωμόπολης στα Νοτιοανατολικά σύνορα της, με συνέπεια το θάνατο 10άδων άμαχων πολιτών (οι οποίοι έχουν τουρκική υπηκοότητα)…

Ο τουρκικός Στρατός έλαβε την απόφαση να ισοπεδώσει την Σιρνάκ, μια πόλη 64.000 κατοίκων, λόγω του κουρδόφωνου πληθυσμόυ του διαπράττοντας ακόμα ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, με βάσει αυτών που έχουν οριστεί απ’όλες τις διεθνείς συνθήκε!

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τουρκικά τανκς να βομβαρδίζουν την κατοικημένη περιοχή Σιρνάκ που μαζί με τις πόλεις Ντιγιάρμπακιρ,Νίσιβη και Σουρ αποτελούν τις κύριες εστίες αντίστασης κατά του τουρκικού καθεστώτος και προπύργιο του ΡΚΚ.

Το Σιρνάκ είναι τουρκική πόλη και όμως κανείς στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ δεν αναφέρεται στις σφαγές που λαμβάνουν χώρα εδώ αι επτά μήνες από τα τέλη Ιουλίου.


Κανείς δεν καταγγέλλει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται από το ισλαμιστικό καθεστώς του Ρ.Τ.Ερντογάν ενανάντια στους ίδιους τους πολίτες του τουρκικού κράτους.

Το Σιρνάκ και η ομώνυμη επαρχία βρίσκονται στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ.

Το Σιρνάκ πριν τον Α’ ΠΠ κατοικούνταν από Ασσύριους Χριστιανούς αλά μετά την γενοκτονία των Ασσυρίων από τους Τούρκους που έγινε παράλληλα με εκείνες των Ελλήνων και των Αρμενίων η πόλη κατοικήθηκε από Κούρδους.

Οι τουρκικές θηριωδίες έχουν προκαλέσει κύμα προσφύγων όπως και στις άλλες κουρδικού πληθυσμού πόλεις της περιοχής. 

ΝΑΤΟ και ΕΕ κατά τ’άλλα θεωρούν την Τουρκία αξιόπιστο εταίρο αλλά τον Μ.Άσαντ που προσπαθεί να προστατέψει τον λαό του από τους ισλαμιστές εισβολείς.


Απόλυτο χάος στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες απαιτούν ταυτότητα από οδηγούς και τρομοκρατούν τους Έλληνες! BINTEO

Μεγάλη ένταση στην Εθνική Οδό στο Πολύκαστρο: Λαθρομετανάστες απαίτησαν ταυτότητα από οδηγό!


Οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει σκηνές στο οδόστρωμα και μπλοκάρουν τη διέλευση των φορτηγών, τα οποία κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργούνται επεισόδια έντασης μεταξύ οδηγών φορτηγών και «προσφύγων» , ενώ η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη να αναλάβει δράση.

Παρακολουθήστε το βίντεο από τον Alpha, όπου οι λαθρομετανάστες απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων και ζητούν ταυτότητα (!) από τους οδηγούς αλλά και τις ομάδες των αλλοδαπών «αλληλέγγυων» που εμφανίζονται ξαφνικά για να μοιράσουν φαγητό στους διαμαρτυρόμενους.


Ακολουθούν οι καταγγελίες των 
Ελλήνων κατοίκων 
που έχουν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους.