ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

"Τι ωραία!"..



Το σημερινό καθεστώς στην Πατρίδα μας διαστρέφει υλικά και βιομηχανικά την θέληση μας, υποχρεώνοντας την να χρησιμοποιεί διαύλους που την αλλοιώνουν και την εκφυλίζουν. 

Αλλά συγχρόνως, η σημερινή πολιτική σκέψη των διάφορων πολυπολιτισμικών παπατζήδων, έχει σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του έθνους και των λαϊκών μας ενστίκτων, κάνει την πολιτική μας θέληση, πριν ακόμη εκφρασθεί, κάτι που δεν είναι δικό μας, δεν μας ανήκει. 

Μας κλέβουν την ψήφο μας, με ωραία λόγια και μεγάλα, και μας αποστερούν, προς όφελος των ξένων αφεντικών, ό,τι βαθύτερο και ισχυρότερο υπάρχει μέσα μας, την θέληση μας να ζήσουμε, την επιθυμία μας για δικαιοσύνη, με μία λέξη την ψυχή μας. Οι δύο αυτές επιχειρήσεις ταυτίζονται Οι απατεώνες των ψήφων κάνουν ό,τι και οι πορτοφολάδες είναι οι μηχανικοί της πολιτικής, είναι επικίνδυνοι, αλλά θα μπορούσαμε να σκεφθούμε ό,τι είναι επικίνδυνοι μόνο για λίγο. 

Το τόσο τέλειο εργοστάσιο αρπαγής της θέληση μας μπορεί να υποστεί κάποια μέρα μία μεγάλη διαρροή.

Οι παπαρολογίες του “συνταγματικού τόξου” είναι αυτές που επιτελούν ένα έργο απείρως σοβαρότερο. Απομυζούν από την πατρίδα μας, το έθνος μας το αίμα και την δύναμη του. Είναι όπως οι βρυκόλακες! Και εμείς αδρανούμε. 

Η πατρίδα μας είναι αναιμική, γιατί το πολύτιμο αίμα που επάλλεττο άλλοτε γι αυτήν τώρα τροφοδοτεί άυλα τέρατα, άπληστους θεούς από λάσπη, που λιβανίζονται σε ξένες πόλεις, από άγνωστους γραφειοκράτες.

Αυτή η αλλοτρίωση των ψυχών μας, προσέξτε, είναι ο τελικός στόχος, όχι των πολιτικατζήδων μας, που είναι ύπουλοι μύωπες και δεν βλέπουν πέραν από την επόμενη τετραετία, αλλά των Σοφών της “Fuck EU” που ασχολούνται, "προς το συμφέρον μας" δήθεν, με το πεπρωμένο μας. 

Οι ψυχές μας, το αίμα μας, τα πιστεύω μας, η θρησκεία μας, η ιστορία μας, η προσκόλληση στην γη μας, στην Πατρίδα μας είναι ακριβώς αυτό που δεν τους αρέσει, είναι αυτό που δεν μας έχει κάνει ακόμη μία πειθήνια και εύπλαστη μάζα στα χέρια τους. 

Θα ήταν τόσο καθησυχαστικό, τόσο βολικό, αν ανήκαμε όλοι στην ίδια ευνουχισμένη και ήσυχη φυλή που από τον Βόρειο μέχρι το Νότιο Πόλο και από Ανατολή σε Δύση φορά τα ίδια εσώρουχα, τα ίδια μπλουζάκια, πίνει τα ίδια ποτά, έχοντας τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες σκέψεις, την ίδια διατροφή, τους ίδιους κανόνες εργασίας, καταπίνοντας τις ίδιες ταινίες, διαβάζοντας τα ίδια βιβλία, επιδεκτικοί των ίδιων αγανακτήσεων και των ίδιων καλών αισθημάτων, ικανοποιημένοι μια για πάντα από τους ίδιους μισθούς και χαιρετώντας συναδελφικά, το διευθυντή παραγωγής μέσα στην μεγάλη του BMW, τον μεγάλο αγαπητό γενικό πρόεδρο, τον φίλτατο πρωθυπουργό, τον ερίτιμο καθηγήτη που αξίζει μερικά εκατομμύρια Ευρώ.

Εμείς οι Έλληνες ενοχλούμε όλο τον κόσμο με τις χωριάτικες ιδέες μας! 

Είμαστε η τροχοπέδη "στο άρμα του πολιτισμού" όπως λένε. Είναι καιρός να μας μορφώσουν, να μας αναμορφώσουν, να μας παραμορφώσουν. 

Είναι καιρός να μας εκριζώσουν, όπως ένα σάπιο δόντι, ό,τι απομένει από την ψυχή μας και μαζί με αυτήν ό,τι μας απομένει από αναμνήσεις, ιστορία, αισθητική και τρυφερότητα και επίσης από τα όνειρα μας που φαίνονται σαν εξωφρενικοί εφιάλτες στους Fuhrer της Νέας Τάξης!

Για χρόνια, μας εκριζώνουν, 
μας ξεπλένουν, 
μας διαμορφώνουν 
μέσα στα μεγάλα καζάνια 
της "μεταπολίτευσης" 
όπως πλένουν το κάρβουνο, 
τα τεύτλα, 
τα μεταλλεύματα. 

Και όμως παρά το ξέπλυμα έχει μείνει ακόμη λίγο χώμα, χώμα ιερό, χώμα ελληνικό στις σ

Όταν γυρίσει ακόμη λίγο η ρόδα του χρόνου, τότε όλα όσα αγαπήσαμε, όλα όσα υπήρξαμε, θα φαίνονται τόσο παράξενα στα εγγόνια μας όσο και οι Ινδιάνοι που κάπνιζαν την πίπα της ειρήνης. Θα έχουν σκοτώσει σε αυτά αυτό που θα έχουν σκοτώσει σε μας, είναι αυτό που λατρέψαμε, αυτό που αγαπούσαμε, αυτό για το οποίο θυσιαζόμαστε, αυτό που ακόμη αγαπούν τα παιδιά τα αγόρια και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής, αυτό που ήμασταν, αυτό που είναι τα παιδιά μας και πρέπει να είναι και τα εγγόνια μας. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε στους αφέντες μας, μη ξεχνάτε εμείς τους διαλέξαμε.

Αυτή είναι η πληγή που ενσαρκώνουν και στο όνομα της οποίας έχουν κάτσει στο σβέρκο μας. Είναι οι αρχιερείς, οι πρυτάνεις και οι ιθύνοντες της αλλοτρίωσης μας. Είναι ισχυροί γιατί δεν είμαστε πλέον τίποτα, και για να συνεχίσουν να είναι ισχυροί πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να μην είναι τίποτα. Αντιπροσωπεύουν, τον διχασμό, την διαίρεση και την ανυπαρξία Το ξέρουν, αλλά ζούνε από αυτό. 

Για να συνεχίσει να υπάρχει η μηχανή τους, πρέπει η θέληση της Ελλάδας να διαμελισθεί και να καταδικαστεί στην αδυναμία. Γιατί αν η δύναμης της Ελλάδας δεν μετριασθεί, εξατμισθεί από κάποια αινιγματική σπατάλη, θα τινάξει στον αέρα το ωραίο σύστημα που θέλουν να στίσουν.

Λεπτολόγοι έμποροι σκλάβων, ξέρουν ότι οι φυλές που δαμάζονται είναι αυτές που αποδυναμώνονται 

Με διάφορα λοιπόν δηλητήρια, άγνωστα, που η ιατρική δεν γνωρίζει, με δηλητήρια καθαρώς ηθικά, αργά, σταγόνα- σταγόνα μας ρίχνουν το κώνειο. Μας ρίχνουν τα μικρόβια της επιδημίας όπως άλλοτε οι άποικοι της Αμερικής μοίραζαν μολυσμένες με ανεμοβλογιά κουβέρτες στους Ινδιάνους από τους οποίους ήθελαν να απαλλαγούν

Και κάποια μέρα, χωρίς αμφιβολία, όπως οι απόγονοι των Ινδιάνων, αυτό που θα έχει απομείνει από τους Έλληνες θα βρεθεί σε περιχαρακωμένους χώρους (reservations) σε στρατόπεδα, όπου θα χορεύουμε κουρντισμένα ανδρείκελα προς τέρψη τον τουριστών που θα χειροκτρότανε βροντερά και πίνοντας την μπίρα τους θα φωνάζουν 



"Τι ωραία!!"

μάχημος


Οι μαθητές πολιτείας που ψηφίζει Δημοκρατικούς επιλέγουν Τραμπ!

ΗΠΑ: Σοκ! 


Υπάρχει μια αδιάκοπη προσπάθεια από τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Αμερικής, ώστε όταν μεγαλώσουν να ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των δημόσιων σχολείων οι δάσκαλοι ταΐζουν τα παιδιά πολιτιστικό μαρξισμό σε καθημερινή βάση. Στην πραγματικότητα, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων θεωρούνται μέρος της βάσης του Δημοκρατικού Κόμματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Trump κέρδισε σε μια παρωδία εκλογών μεταξύ 27.000 παιδιών που πάνε σε δημόσια σχολεία σε μία “blue state”,μια πολιτεία δηλαδή που παραδοσιακά ανήκει στους Δημοκρατικούς, στην πολιτεία Maine.

Οι «εκλογές» ήταν ανοικτές σε μαθητές ηλικίας Κ-12 (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε 155 διαφορετικά δημόσια σχολεία. Οι «εκλογές» διενεργήθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών.

Καθώς οι μαθητές ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων στους φόρους, υπέρ της ελάχιστης αύξησης των μισθών και υπέρ του μεγαλύτερου ελέγχου στα όπλα (αν και υπέρ της μη αποποινικοποίησης της κάνναβης για άτομα άνω των 21), θα έλεγε κανείς ότι θα επέλεγαν μαζικά την Χίλαρι, σε μία μάλιστα «μπλε πολιτεία», όπου οι γονείς τους ψηφίζουν Δημοκρατικούς

Όμως ήρθε η έκπληξη!

Νίκησε ο Trump με ποσοστό 41.6% έναντι 40.3% της Χίλαρι.

Πηγή:ΕΔΩ


Απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών Τραμπ: Τα e-mails δείχνουν ότι η Κλίντον έπαιρνε από πριν ερωτήσεις του «ντιμπέιτ»!


Απόλυτο δίκιο αποδείχθηκε ότι είχε ο Τραμπ όταν κατηγορούσε την Κλίντον ότι είχε στην κατοχή της ερωτήσεις από το «ντιμπέιτ» νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμάσει τις απαντήσεις της.

Στα πρόσφατα e-mails από την εκστρατεία της Κλίντον που διέρρευσε το Wikileaks φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ντόνα Μπραζίλ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN, είχε στην διάθεσή της πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις ερωτήσεις που έγιναν στο «ντιμπέιτ». Σε ένα από τα e-mail φαίνεται ότι η Μπραζίλ έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε «ντιμπέιτ» του CNN που έγινε στις 6 Μαρτίου. 

Μια άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κλίντον δείχνει ότι η πρώην – πλέον – συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το «ντιμπέιτ» μια ερώτηση στην υποψήφια των Δημοκρατικών. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Μπραζίλ υπέβαλλε την παραίτησή της, την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου. Βεβαίως, οι εκ των έσω πληροφορίες κρατούσαν από παλιά. 

Στις αρχές Οκτωβρίου ένα άλλο e-mail, που αποκάλυψαν τα Wikileaks με αποστολέα την Ντόνα Μπραζίλ, έδινε πληροφορίες σε ερώτηση σχετικά με την θανατική ποινή που η Κλίντον κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση. Όταν, μάλιστα, οι αποκαλύψεις αυτές προέρχονται από την Washington Post, η οποία υποστηρίζει την υποψήφιο των Δημοκρατικών, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε πόσο βαρύ είναι το κλίμα για την Κλίντον μετά τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τις βρώμικες μεθόδους που χρησιμοποιεί προκειμένου να εκλεγεί.

Αυτή η αδίστακτη τύπισσα, με την απόλυτη υποτέλεια στον διεθνή σιωνισμό, την πολεμοχαρή διάθεσή της και τον χρόνιο ανθελληνισμό της βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση μόλις μια εβδομάδα πριν την διενέργεια των εκλογών στις ΗΠΑ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πορεία Μνήμης για Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 4 ΒΙΝΤΕΟ


Πορεία χιλιάδων Εθνικιστών με αναμμένες δάδες στην μνήμη των Αθάνατων αδερφών μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Εθνικός Ύμνος και Ύμνος Χρυσής Αυγής στο σημείο της δολοφονίας των συναγωνιστών μας

Εθνικός Ύμνος 
στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου


Αμοντάριστα πλάνα από την πορεία


Το Αίμα των Ηρώων και ο Όρκος των Χρυσαυγιτών για νέους ακόμα πιο εντατικούς Αγώνες

Το Αίμα των Ηρώων και ο Όρκος των Χρυσαυγιτών για νέους ακόμα πιο εντατικούς Αγώνες
ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ… Θέμα αρκετά δύσκολο για μένα όχι τόσο από άποψης γεγονότων αλλά συναισθημάτων. Τι μπορώ να πω για μία τέτοια τραγωδία. Πως μπορώ σε μια κόλλα χαρτί να αποτυπώσω όλα αυτά που αισθάνομαι όχι μόνο εγώ αλλά και οι περισσότεροι από εμάς.
Αισθάνομαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, υπερήφανη για τους ένδοξους προγόνους μας, και για να είμαι ειλικρινής δεν αισθάνομαι μόνο περηφάνια, αλλά και λίγο ζήλεια. Τους ζηλεύω που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα. Τους ζηλεύω γιατί κατάφεραν να περάσουν στην αθανασία αγωνιζόμενοι για ανώτερα ιδανικά. Τους ζηλεύω γιατί κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό μέσα τους το πνεύμα των αρχαίων προγόνων μας.
Και εμείς τι κάνουμε σήμερα που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες; Έχουμε κάποια ομοιότητα με όλους αυτούς; Ψάχνω βαθιά να βρω απαντήσεις. Έχουμε γίνει υλιστές, νοιαζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας και αν είναι να αντισταθούμε σε κάτι, βολεμένοι στον καναπέ μας, παίρνουμε το πληκτρολόγιο και θεωρούμε με τις μεγάλες κουβέντες, κρυμμένοι τις περισσότερες φορές πίσω από την ανωνυμία, ότι κάνουμε αγώνα. Για αγώνες στους δρόμους, για φανερή αντίσταση σε καθετί που είναι κατά της Πατρίδας μας ούτε λόγος, άστο αυτό θα το κάνουν άλλοι για μας. Εμείς λουφάζουμε την ώρα της αντίδρασης και αντιδρούμε όταν πλέον δεν υπάρχει τίποτε για να αγωνιστούμε.
Μην θεωρείτε τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών μέγα προδότη αναρωτηθείτε την αιτία. Προδότες υπήρχαν πάντα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, βρίσκονται απέναντί μας, δίπλα μας, ανάμεσά μας, ίσως ακόμη να τον έχουμε συναντήσει και στο είδωλο ενός καθρέπτη. Ναι όσο σκληρό και αν ακούγεται υπάρχει πιθανότητα να ισχύει και ξέρετε γιατί; Γιατί η ανταμοιβή του Εφιάλτη ήταν τα υλικά αγαθά αλλά του Λεωνίδα και των υπολοίπων ήταν η δόξα και η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. Ποιος μπορεί λοιπόν από εμάς να κατηγορήσει τον Εφιάλτη όταν και εμείς οι ίδιοι όντως υλιστές είμαστε μικροί Εφιάλτες. Καμαρώνουμε για τον Λεωνίδα αλλά διαβαίνουμε το μονοπάτι του Εφιάλτη
Εμείς βάλαμε σε μια άκρη την ιστορία μας και κυνηγάμε την ξενόφερτη υλιστική ικανοποίηση. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να υιοθετούμε τις αρχαίες αξίες και να αρχίσουμε και πάλι να διαβαίνουμε το μονοπάτι του Λεωνίδα και όχι του Εφιάλτη; Ας γίνει το κύριο καθήκον μας η υπεράσπιση των Ιδεών μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ο θάνατος από γηρατειά ή αρρώστια ας μην είναι προτιμότερος από αυτόν που θα οδηγηθούμε υπερασπιζόμενοι την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Ας ακολουθήσουμε το μονοπάτι των προγόνων μας και ας υποτάξουμε την ανθρωπότητα όχι με τα όπλα αλλά με τις Ιδέες μας. Αλλά ακόμη και αν χρειαστεί να μην δειλιάσουμε γιατί έτσι θα δοξαστούμε και θα περάσουμε και εμείς στην Αθανασία. Γι αυτό ζηλεύω τους ήρωες μας, πέρασαν στο πάνθεον της Αθανασίας έφυγαν από την αφάνεια και δόξασαν τους προγόνους τους αλλά και τους απογόνους τους. Γι αυτό ζηλεύω τον Γιώργο και τον Μάνο, κατάφεραν και έσβησαν από πάνω τους την σφραγίδα του Εφιάλτη και τώρα πλέον βρίσκονται δίπλα στον Λεωνίδα. Αποτίναξαν την μετριότητα και απόκτησαν το άριστον. Ξέφυγαν από την μοίρα των θνητών οι οποίοι με το θάνατό τους χάθηκαν στη λήθη, αξιώθηκαν να μεταπηδήσουν στους ήρωες και έγιναν Αθάνατοι. Ναι, η ζωή τους σύντομη αλλά μέχρι τέλους προασπίστηκαν τα ιδανικά τους και τις αξίες της Πατρίδας μας. Γι αυτό τους ζηλεύω αλλά συγχρόνως αισθάνομαι και υπερήφανη, υπερήφανη γιατί ανήκω και εγώ σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια του Γιώργου και του Μάνου, στην οικογένεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μας συνδέουν τα κοινά ιδανικά, οι ίδιες αξίες, όμοια πιστεύω αλλά πάνω από όλα η αγάπη για την Πατρίδα μας. Δίνουμε όρκο στους προγόνους μας ότι δεν θα φοβηθούμε, δεν θα λυγίσουμε , θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της Πατρίδας μας και αν χρειαστεί θα ακολουθήσουμε τους δύο Συναγωνιστές μας έχοντάς τους πάντα φωτεινό παράδειγμα και σημαιοφόρους στον δίκαιο αγώνα μας. Αν θέλουμε να σταθούμε δίπλα στον Λεωνίδα θα συνεχίσουμε να φυλάμε Θερμοπύλες έως ότου παραδώσουμε την σκυτάλη στους επόμενους αφού φροντίσουμε πρώτα να τους διδάξουμε το ιδεώδες των αρχαίων προγόνων μας. Για τους αρχαίους Έλληνες η υπεράσπιση της Πατρίδος ήταν το κύριο καθήκον, ας γίνει το κύριο καθήκον και για τους σημερινούς Έλληνες. Με την γνώση του παρελθόντος θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το μέλλον. Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από τον λήθαργο της κανονικής ζωής, να πάψουμε να υπνοβατούμε και να αντισταθούμε σε κάθε εχθρό. Σε μας δόθηκε η εντολή της αφύπνισης ας σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν πρέπει να προδώσουμε τα δύο Υπερήφανα Ελληνόπουλα που μέχρι τέλους αντιστάθηκαν στις σειρήνες του υλισμού και κατάφεραν να φυλάξουν Θερμοπύλες. Η πράξη τους αυτή μας καθιστά πιο πλούσιους ηθικά γιατί το μόνο πραγματικό αγαθό που έχει ο άνθρωπος είναι η μνήμη του. Δεν θα σβηστούν ποτέ από την μνήμη μας και θα συνεχίσουν να βρίσκονται ανάμεσά μας σε κάθε αγώνα πάντα μπροστάρηδες κρατώντας ψηλά τα λάβαρα. Αλλά στην μνήμη μας δεν θα βρίσκονται μόνο ο Γιώργος και ο Μάνος αλλά και οι υπεύθυνοι της άνανδρης αυτής δολοφονίας. Εμείς οι Εθνικιστές δεν ξεχνούμε, αλλά ούτε πρόκειται να τους συγχωρήσουμε γιατί πολύ απλά δεν μας αφήνουν οι νεκροί μας.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Τ.Ο. Κομοτηνής
Γ. Τσουρνακάκη