ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Το βρώμικο σχέδιο των Τούρκων είναι αυτό… (VIDEO).Τι φοβούνται οι Τζιχαντιστές.






Ρώσος δημοσιογράφος κατευθύνθηκε στα σύνορα της Τουρκίας και τράβηξε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την αλήθεια για τα σχέδια των Τούρκων.

Σε απόσταση 25 χλμ. από τα σύνορα ο Ρώσος κατέγραψε τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων με πυροβόλα κατά κατοικήσιμων κουρδικών περιοχών! Δείχνει μάλιστα τις καταστροφές στα μέρη αυτά ότι οι βομβαρδισμοί των Τούρκων προέρχονται από ρουκετοβόλα-οβιδοβόλα τύπου Τ-155 τα οποία παρέλαβαν από τους Γερμανούς! Γεγονός που αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία μεταξύ τους.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν στην κάμερα και αναλύουν την κατάσταση λέγοντας ότι οι ίδιοι δεν έχουν καθόλου στρατό, είναι εντελώς άμαχοι αλλά παρ’ όλα αυτά δέχονται συνεχώς τα πυρά των Τούρκων.

Στη συνέχεια ο Ρώσος πάει κοντά στα σύνορα με την Τουρκία να εποπτεύσει την άλλη πλευρά των συνόρων. Απέναντι είναι το τουρκικό χωριό Azibach. Από εκεί οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό.

Δείχνει τις θέσεις των Τούρκων σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τα σύνορα. Φαίνονται τουρκικά άρματα μάχης και οβιδοβόλα. Κάθε δέκα λεπτά ρίχνουν και μια βολή στο συριακό έδαφος.

Κάπου εδώ πλησιάζει και η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης.

Στο χωριό Μπαμπ Ας-Σαλτζιάμ βρίσκονται Ισλαμιστές. Διακρίνονται τουρκικά φορτηγά να προμηθεύουν και να εφοδιάζουν με όπλα τους τζιχαντιστές με σκοπό εκείνοι να πολεμήσουν τους άμαχους Σύριους και Κούρδους. Φαίνεται εκεί ξεκάθαρα η σημαία του ISIS.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει το μεγάλο ψέμα που διέδιδαν οι Τούρκοι ότι δήθεν οι Ρώσοι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο. Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι και οι Τζιχαντιστές βομβάρδισαν το νοσοκομείο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες για να το αποδώσουν στα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Ξεσκεπάζονται λοιπόν όλα τα ψέμματα που διέδιδαν τουρκικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Η συνεργασία των Τούρκων με τους Ισλαμιστές καλά κρατεί…


Αυτό φοβούνται οι Τζιχαντιστές!


20 επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα Mi-8 Crocodile, Mi-28 Havoc, Mi-35 Hind εκτέλεσαν βολές ετοιμότητας και ρουκετών και είναι έτοιμα να δώσουν τη λύση εάν χρειαστεί!




Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου. Ποινική δίωξη για το… “ρατσιστικό” σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!



Ποινική δίωξη για το… “ρατσιστικό” σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!

Την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο κατά την οποία η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει με τρόπο δραματικό την παράνομη είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, κάποιοι φαίνεται έχουν βάλει σκοπό και στόχο να διαλύσουν το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων και να φιμώσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια σ’ αυτήν την ίδια την καταστροφή του Έθνους μας!

Συνηθίζεται να χρεώνουμε τα μοιραία λάθη εις βάρος του Έθνους και του Λαού στην ανεπάρκεια, την ανευθυνότητα ή και την βλακεία ακόμη των πολιτικών, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα. Είναι όμως μόνον αυτό; Έχω την άποψη ότι είναι εξαιρετικά επιεικές να αποδίδουμε αυτού του είδους τις ευθύνες σε αυτούς οι οποίοι αποφασίζουν μέτρα τουλάχιστον τραγικά και καταφανώς εθνικά επικίνδυνα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ… ΕΒΡΟ!!!

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι επί παραδείγματι το γεγονός, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως, το γεγονός ότι το “αντιρατσιστικό” κράτος μας, με πλήρη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κυβερνά και της Νέας Δημοκρατίας η οποία συμφωνεί στο λεγόμενο, όπως το αποκαλούν, “προσφυγικό ζήτημα”, αποφάσισε την εγκατάσταση αρκετών χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και προσφύγων στον… Έβρο!!! Και αυτό ενώ όλοι γνωρίζουμε την πίεση την οποία υφίσταται η Θράκη (εκτός νομού Έβρου) από την τουρκική προπαγάνδα. Τώρα εκτός από την Ξάνθη και την Ροδόπη θα πάνε μουσουλμάνους και στον Έβρο!

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα μιας κυριολεκτικής υστερίας που όποιος αντιδρά αμέσως χαρακτηρίζεται ρατσιστής, Χρυσαυγίτης, εγκληματίας, ήλθε να προστεθεί στις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μία νέα κατηγορία.

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Βεβαίως και δεν είναι τυχαίο ότι η δίωξη αυτή, η οποία αφορά τον αντιρατσιστικό νόμο, άρθρο του οποίου κρίθηκε ήδη αντισυνταγματικό σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, γίνεται αυτήν την περίοδο και μάλιστα οι κλήσεις προς απολογία και οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας τριών ακόμη βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήλθε λίγες μόνον ημέρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα Ίμια, συγκέντρωση την οποία απαγόρευσαν να γίνει στο μνημείο των Ιμίων.

Η δίωξη αφορά τα όσα έγραψε η εφημερίδα μας και τα όσα είπαν οι ομιλητές στη συγκέντρωση της 21ης Μαρτίου 2015, η οποία είχε τίτλο “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” και στην διάρκεια της οποίας δεν εσημειώθη κανένα επεισόδιο, δεν υπήρχε καμμία προτροπή για την οποιαδήποτε πράξη βίας και πολύ απλά εζητείτο η εφαρμογή του νόμου και η απέλαση των λαθρομεταναστών.

Η δίωξη, η οποία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής ερεύνης, έγινε με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και παραπέμπονται γι’ αυτήν οι πέντε ομιλητές και συγκεκριμένα οι βουλευτές Λαγός, Μπαρμπαρούσης και Παναγιώταρος, για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας τους, οι πρώην βουλευτές Γραικός και Ματθαιόπουλος και ο εκδότης και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας μας Βλαχόπουλος και Κωνσταντίνου.

Έχει σημασία να τονιστεί ότι ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει την διάκριση με κριτήριο την φυλή, το θρήσκευμα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όμως, οι λαθρομετανάστες ανήκουν σε όλες τις φυλές και στην λευκή και στην μαύρη και στην κίτρινη και σε όλα σχεδόν τα θρησκεύματα από χριστιανούς, μουσουλμάνους μέχρι Σιχ και βουδιστές και εις ό,τι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό άγνωστον. Ποια διάκριση βλέπουν λοιπόν αυτοί οι οποίοι απεφάσισαν την δίωξη όταν η συγκέντρωση απλά ζητούσε την απέλαση των λαθρομεταναστών, δηλαδή των προσώπων τα οποία εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας;

Και επιτέλους το να ζητάς την εφαρμογή του νόμου έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ποινικό αδίκημα;

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι μέσα στην δικογραφία σαν στοιχείο του κατηγορητηρίου εμπεριέχεται και το ότι έγινε χρήση του συνθήματος “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!!! Εκεί κατάντησαν την Πατρίδα μας και πιστεύουν ότι με τέτοιους τρόπους πραγματικά παράλογους, χωρίς καμμία νομική και ηθική βάση είναι δυνατόν να σταματήσουν την εθνική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού ο οποίος δέχεται μια εισβολή κυριολεκτικά και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία δυστυχεί από πάσης απόψεως, δυστυχεί όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά, πολιτιστικά και εθνικά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

Το κυνήγι μαγισσών, λοιπόν, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται. Υπήρχε, βεβαίως, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας εδώ και τέσσερα χρόνια όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 7% στις εκλογές και αποτέλεσε πλέον μια ζωντανή πολιτική πραγματικότητα για την δημόσια ζωή της χώρας.

Ένας φαύλος κύκλος εναντίον μας έχει αρχίσει. Ξεκίνησαν από την λάσπη, συνέχισαν με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Από την συστηματική κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας κατά διαστήματα περνούν στην συνωμοσία της σιωπής, στον πλήρη αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ, και ύστερα πάλι αρχίζουν την λασπολογία και αντιστρόφως. Δεν γνωρίζουν τι να κάνουν, αφού όντας υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος δεν μπορούν να εξουδετερώσουν την δύναμη της Ιδέας.

Ποιος είναι δυνατόν να λησμονήσει τις ατέλειωτες Χρυσαυγιάδες για ένα ολόκληρο χρόνο και πλέον κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τα δελτία ειδήσεων των “νταβατζήδων” να έχουν ένα και μοναδικό θέμα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Χρυσαυγιάδες στις οποίες ακούστηκαν ατέλειωτα ψέματα με μοναδικό σκοπό να λυγίσουν το Κίνημα μας. Όμως, πέρασαν από τότε σχεδόν τρία χρόνια και ακόμη είμαστε όρθιοι και συνεχώς δυναμώνει το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Δυναμώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία βλέπουν παντού ακόμη και στην δίκαιη οργή των Ελλήνων αγροτών, οι οποίοι οδηγούνται στην εξόντωση από τους δήμιους της διεθνούς τοκογλυφίας.

Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι παντού, γιατί Χρυσαυγίτες γι’ αυτούς θα υπάρχουν όσο υπάρχουν Έλληνες με συνείδηση Εθνική που θα αντιστέκονται!

Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι την βλέπουν να… συρρικνώνεται, να εξαφανίζεται, να τελειώνει, την ίδια ώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκινήσει μια πορεία προς τον Λαό, ένα άνοιγμα προς την Ελληνική κοινωνία. 

Δίνει απάντηση στους συκοφάντες και συνεχίζει τον αγώνα της, τον αγώνα για την Πίστη του Λαού μας, για το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων, το οποίο γεννήθηκε από το Αίμα των Αγωνιστών του 1821 και το οποίο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Οι Ρωσικοί S-400 φόβος και τρόμος για την τουρκική πολεμική αεροπορία


Οι Ρωσικοί S-400 φόβος και τρόμος για την τουρκική πολεμική αεροπορία
Τα ρωσικά αντιβαλλιστικά-αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που έχουν εγκατασταθεί στο συριακό αεροδρόμιο της Λατάκια, απ’ όπου επιχειρούν εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών τα ρωσικά μαχητικά, έχουν ουσιαστικά καθηλώσει την Türk Hava Kuvvetleri (τουρκική πολεμική αεροπορία). 

Το ρωσικό αυτό σύστημα αεράμυνας επιτρέπει τον έγκαιρο εντοπισμό και εγκλωβισμό οποιουδήποτε ιπτάμενου συστήματος από απόσταση μεγαλύτερη των 400 χλμ, δηλαδή τα τουρκικά μαχητικά που θα ήθελαν να επιχειρήσουν εναντίον θέσεων των Κούρδων μαχητών στην βόρεια Συρία ήδη έχουν εγκλωβιστεί από τον διάδρομο απογείωσης των, αφού σχεδόν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια της ανατολικής Τουρκίας είναι εντός της εμβέλειας των S-400.

Το οπλικό σύστημα S-400 έχει βεληνεκές 400 χλμ και είναι ικανό να αντιμετωπίσει στόχους όπως μαχητικά αεροσκάφη stealth, βομβαρδιστικά, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς πυραύλους. Το οπλικό σύστημα S-400 είναι το μεγαλύτερης εμβέλειας πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρος που υπάρχει αυτή την στιγμή στο κόσμο, βρίσκεται δε σε ενεργό υπηρεσία στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις από το 2007. 

Το AESA ραντάρ 91Ν6Ε του συστήματος S-400 μπορεί να εντοπίσει στόχους stealth σε απόσταση 100 και πλέον χλμ, ενώ μπορεί να ανιχνεύσει βαλλιστικούς πυραύλους σε μεγάλο υψόμετρο και σε απόσταση 600 χλμ. Σε περίπτωση πολέμου, όπως στην περίπτωση μια πιθανής αναμέτρησης Ρωσίας-Τουρκίας στην Μέση Ανατολή, το σύστημα S-400 μπορεί να θέσει εκτός μάχης μαχητικά αεροσκάφη των αντιπάλων ήδη πάνω από τις ίδιες τους τις βάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκινούμενο σύστημα S-400 θεωρείται από τους ειδήμονες ως το μοναδικό αντιπυραυλικό-αντιαεροπορικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους πυραύλων, τόσο τους παλαιότερης τεχνολογίας SAM (Surface- to -Air Missile) όσο και τους τελευταίας τεχνολογίας. 

Το σύστημα S-400 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία εναντίον των στρατηγικών βομβαρδιστικών Β-1, FB-111 και Β-52 Η, όπως και εναντίον αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου όπως το EF-111A και ΕΑ-6, εναντίον αναγνωριστικών αεροσκαφών όπως το TR-1 και AWACS και εναντίον μαχητικών όπως το F-15, F-16 (που διαθέτει η Τουρκία), F-22 και το F-35 stealth και των στρατηγικών βομβαρδιστικών stealth όπως το B-2 και το F-117A. 

Εξ ίσου πολύ σημαντικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον πυραύλων cruise όπως π.χ. των Tomahawk και βαλλιστικών πυραύλων.

Οι ήδη εγκατεστημένοι και εν πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία S-400 στην Συρία σε συνδυασμό με τους S-300 και S-400 που θα παραλάβει το Ιράν εντός του Μαρτίου αλλάζει σημαντικά την ισορροπία των δυνάμεων στην Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. 

Η Ουάσιγκτον και η Άγκυρα που καθοδηγούνται από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο έχουν αρχίσει να χάνουν το παιχνίδι στην περιοχή, υποτασσόμενες στον αδυσώπητο νόμο των εκούσιων και ακούσιων συνεπειών της ψυχοπαθούς πολιτικής των, ενώ οι λακέδες του σιωνιστικού-βαχαμπιστικού άξονα στην Συρία υποχωρούν διωκόμενοι ανηλεώς από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.

Η προσέγγιση Ρωσίας, Ιράν και Συρίας στην Μέση Ανατολή έχει τεράστια επίδραση στην γεωπολιτική, κάτι που θα γίνει πρακτικά ορατό πολύ σύντομα σε όλους τους λαούς της Ανατολικής Μεσογείο