ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ : Tουρκία τέλος!




Εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο συζητάνε την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία με τόσα ανοιχτά μέτωπα και αναμεσά τους και η Washington Post η οποία κάνει λόγο για «στρατηγικό εφιάλτη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Άγκυρα λοιπόν έχει να αντιμετωπίση το μέτωπο που έχει ανοίξει στη Συρία, τους βομβαρδισμούς που δέχεται στην επικράτειά της αλλά και την αναζωπύρωση της μάχης εναντίον των Κούρδων με μεγαλύτερο εχθρό της πάντα τη Ρωσία.

Ο Πούτιν έχει περικυκλώσει την Τουρκία από παντού, στα νότια με τη Συρία, στα βόρεια με την Κριμαία και στα ανατολικά με την Αρμενία ενώ όπως τονίζει η αμερικανική εφημερίδα εαν οι Ρώσοι έρθουν στο Έβρο τότε οι γειτονική μας χώρα δεν θα έχει χώρο ούτε να αναπνεύσει.


Η Τουρκία λοιπόν βρίσκεται μπροστά σε μια πολυεπίπεδη καταστροφή μην μπορώντας να αντιμετωπίσει πλέον όλα τα προβλήματα τα οποία έρχονται προς αυτήν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

http://www.voicenews.gr


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αν είναι ρατσισμός να αγαπάς της Πατρίδα σου, τότε είμαστε "ρατσιστές"! ΒΙΝΤΕΟ.




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, θίγοντας το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο αποτελεί εθνική πληγή.

Αρχικά, ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Η χώρα έχει μια κομμουνιστική κυβέρνηση και ίσως είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που διοικείται από κομμουνιστές, οι οποίοι ασκούν όμως μια καπιταλιστική πολιτική. 

Ξεχνούν όμως ότι το ίνδαλμά τους ο Στάλιν εξόντωσε 38 χιλιάδες Έλληνες μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το "κυνήγι μαγισσών" κατά της Χρυσής Αυγής, το οποίο ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την "μαρξιστοποίηση" του κράτους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των συνεχιζόμενων διώξεων ο νέος κανονισμός της Βουλής, ο οποίος απαγορεύει την "ρητορική μίσους", δηλαδή τον εθνικιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής. 

Πρόσφατα σχηματίστηκε δικογραφία για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καθώς χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό σύνθημα το "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Αν είναι ρατσισμός να αγαπάς της Πατρίδα σου, τότε είμαστε "ρατσιστές"!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν είναι "προσφυγικό", αλλά κυρίως πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, καθώς οι παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στην χώρα δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, αφού έρχονται από την Τουρκία.

Για το ζήτημα της "λίστας Μπόργιανς" αναρωτήθηκε γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των πολιτικών φοροφυγάδων. Ο λόγος είναι επειδή σήμερα την χώρα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ελέγχει μια συμμορία.

Αναφορικά με τον Αγώνα των αγροτών επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό τους και στην υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.

Για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αναρωτήθηκε γιατί οι οι παράνομοι εισβολείς δεν κατευθύνονται προς την Βουλγαρία. Ο λόγος είναι επειδή η Βουλγαρία φυλάσσει τα σύνορα της! 

Μόνη λύση ο ελληνικός στρατός και το Ναυτικό να φυλάξουν τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να υπερασπίζεται το Εθνικό κράτος της Ελλάδος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Χρήστος Παππάς: Τώρα στροφή προς τη Ρωσία!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς δευτερολόγησε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων».
Αρχικά, μίλησε για το επερχόμενο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο. Επισήμανε, επίσης, την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η Χώρα μας σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει την Ελλάδα από το χάος και την καταστροφή. Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κηρύσσει δημοψήφισμα στην χώρα του για το αν η Ουγγαρία θα εφαρμόσει ή όχι τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει.
Ο κ. Παππάς τόνισε πως πρέπει να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στην Πατρίδα μας, ώστε να πάψουμε να γινόμαστε μια αποθήκη απελπισμένων. Τα σύνορα πρέπει να κλ
είσουν και να φυλάσσονται από τον Ελληνικό στρατό και όχι από την Frontex ή το ΝΑΤΟ. Μίλησε, ακόμα, για την άμεση ανάγκη να αλλάξει η Ελλάδα συμμαχίες, να εγκαταλείψει την καταρρέουσα Ευρώπη και να στραφεί προς την Ρωσία.
Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας ότι: «Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ραγιάδες. Εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, ελεύθεροι Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία. Και πολεμάμε για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες».


Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
Εμείς δεν χρειαζόμαστε ειδική πρόσκληση και συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως. Είμαστε μάχιμοι, είμαστε παρόντες, όπως και ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι παρών στα κεντρικά γραφεία της οδού Μεσογείων, προετοιμαζόμενος μαζί με το επιτελείο του για το μεγάλο, το όγδοο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σε ένα μήνα περίπου, σε τριάντα δύο ημέρες τον επόμενο Μάρτιο.
Άρα, λοιπόν, το αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ερμηνειών για την απουσία του Γενικού Γραμματέα. Επίσης, θέλω σε αυτήν εδώ την Αίθουσα να παράγεται πολιτική και επιτέλους, πρέπει να παράγεται πολιτική και να μην ακούμε εκφράσεις χωρίς κάποια πολιτική σημασία, όπως «να σηκωθείτε να φύγετε αμέσως». Αυτός είναι ένας κενός λόγος, είναι ένας λόγος ο οποίος δεν έχει καμία αξία και τον ακούσαμε πριν από λίγο από τον κ. Δένδια. Η συζήτηση, όμως, η σημερινή δεν είναι για τον κ. Δένδια. Είναι για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Αίθουσα αυτή και αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός. Ανέφερε, όπως και όλοι οι Υπουργοί το πρωί, για την κρισιμότητα των στιγμών.
Αν το λέγαμε εμείς πριν από λίγο, θα λέγατε ότι «εκφέρουμε φασιστικό λόγο», ότι «τι είναι αυτά που λέτε», «να διαγραφεί από τα Πρακτικά» ή οτιδήποτε άλλο. Πλέον κι εσείς οι ίδιοι ομολογείτε την κρισιμότητα της κατάστασης. Σας τα είπαμε και το πρωί και ο λαός γνωρίζει έξω τι γίνεται, κύριε Πρωθυπουργέ. Δυστυχώς, φοβάμαι ότι εσείς έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι, ξέρετε, το μόνιμο πρόβλημα των ταγών, οι οποίοι κλείνονται σε ένα γυάλινο κλουβί, έναν γυάλινο κόσμο όπου ζουν μια εικονική πραγματικότητα, των αυλοκολάκων και των μανδαρίνων της εξουσίας. Και δυστυχώς, ο κύριος Πρωθυπουργός δεν έχει ξεφύγει από αυτή τη δεινή θέση των εκάστοτε ταγών και εκπροσώπων της εξουσίας.
Τη στιγμή αυτή, κύριοι της Κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κηρύσσει δημοψήφισμα με το εξής ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να καθορίσει την μετεγκατάσταση μη Ούγγρων, χωρίς την έγκριση της Βουλής;» Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, κάνει δημοψήφισμα για το αν η χώρα θα εφαρμόσει ή όχι τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.
Δηλαδή, κύριε Πρόεδρε, κατ’ ουσίαν, αυτή τη στιγμή ζούμε ιστορικές στιγμές και βλέπουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταρρέει. Δεν καταρρέει η γερμανοκρατία. Η γερμανοκρατία, δυστυχώς, καλά κρατεί και θα κρατεί όσο υπάρχουν πρόθυμοι.
Απευθύνομαι στον κύριο Πρωθυπουργό καλοπροαίρετα -όσο γίνεται να μιλήσεις καλοπροαίρετα σε έναν άνθρωπο που οι αποφάσεις του οδηγούν τη χώρα στο χάος και στην καταστροφή, καλοπροαίρετα και για λόγους ηλικίας, διότι τον περνώ δώδεκα χρόνια ηλικιακά- και λέω:
Τολμήστε, κύριε Πρωθυπουργέ. Φανείτε, έστω και αυτή τη στιγμή που η χώρα είναι απομονωμένη και απαξιωμένη -την έχετε καταντήσει εσείς, δεξιοί και αριστεροί «ζητιάνα» της Ευρώπης- τολμήστε και προλάβετε το τσουνάμι που έρχεται. Φανείτε άξιος των περιστάσεων. Μην κάνετε τη χώρα μας αποθήκη απελπισμένων.
Τολμήστε κι εσείς ένα δημοψήφισμα όπως η Ουγγαρία κι όχι ένα δημοψήφισμα όπως τον περασμένο Ιούλιο, για να πάρετε ένα δυναμικό «όχι» του ελληνικού λαού για το προσφυγικό και με όπλο αυτό το «όχι» να κλείσετε τα σύνορά μας, τα οποία πρέπει να φυλάει ο τιμημένος Ελληνικός Στρατός και καμία Frontex και κανένα ΝΑΤΟ. Να είναι ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κι όχι ευθύνη του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Επίσης, κύριε Πρωθυπουργέ, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, διαφοροποιείστε την στρεβλή σας άποψη, η οποία έχει να κάνει με την εμμονή σας στις ιδεοληψίες της νεότητάς σας ως μέλους της ΚΝΕ, περί «ανοιχτών συνόρων». Μιλάτε για ανοιχτά σύνορα, κύριε Πρωθυπουργέ, και καλείτε έτσι κατ’ ουσίαν όλους αυτούς τους εισβολείς στην πατρίδα μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, αλλάξτε επιτέλους στρατηγική συμμαχία. Εγκαταλείψτε την καταρρέουσα Ευρώπη, γιατί αυτή η Ευρώπη, πραγματικά, είναι η δυστυχία μας. Κάντε την μοναδική εθνωφελή εξωτερική πολιτική. Δηλαδή, κάντε στροφή προς τη Ρωσία. Πείτε «όχι» στο ανθελληνικό ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάντε το, όμως, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Κάντε το με την κρυφή διπλωματία. Όλα τα κόμματα λένε και ωρύονται εναντίον της κρυφής διπλωματίας. Ευτυχώς ή δυστυχώς, θα έλεγα και τα δύο μαζί, η κρυφή διπλωματία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.                   
Κάντε το, λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μην καίτε το χαρτί που λέγεται Ρωσία. Είναι ελπίδα για την Ελλάδα. Τολμήστε, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ.
Φοβούμαι, όμως -και τελειώνω, κύριε Πρόεδρε- ότι τα λόγια μου θα παραμείνουν κενός λόγος και εσείς θα συνεχίσετε να λέτε τα γνωστά περί φασιστικού κινδύνου και τις ύβρεις που ακούγονται εδώ κάθε τόσο από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που είναι συνυπεύθυνα για το κατάντημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα μας. Και θα μιλάτε δακρύβρεχτα για τις γουρουνοκεφαλές στο Σχιστό, λες και αυτό είναι το θέμα το οποίο αφορά αυτή τη στιγμή το λαό, εάν είναι ο σταυρός.
Μιλήσατε πριν από λίγο για πατρίδα και θρησκεία. Ποιος; Ο Αριστερός –άκουσον, άκουσον- Τσίπρας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, το “stupid” του Σόιμπλε δεν ήταν για εσάς. Να το καταλάβετε αυτό. Το “stupid” ήταν μαχαιριά στα πλευρά της Ελλάδος και έπρεπε να απαντήσετε ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Με τη στάση σας, δυστυχώς, δεν είστε Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Είστε Πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.
Και θα έπρεπε –και τελειώνω, κύριε Πρόεδρε- να μην ονομάζεστε Πρωθυπουργός. Να είστε πλέον ο τρίτος Καγκελάριος της Ευρώπης. Διότι, μετατρέπετε την Ελλάδα σε ένα τεράστιο hot spot με τα κάγκελα και τα σύρματα και είστε ο τρίτος Καγκελάριος μετά από την Καγκελάριο της Γερμανίας, της Αυστρίας. Είστε και εσείς πλέον ο Καγκελάριος της Ελλάδος.
Κύριε Δένδια, είπατε αυτά τα «σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα κ.λπ», τα οποία είναι για γέλια. Είναι αντιπολίτευση για γέλια. Θέλω να σας πω ότι εκφέρατε έναν λόγο υποκριτικό και δικολαβίστικο. Είπατε σε ένα σημείο ότι έχετε ψυχή. Θα το αντιστρέψω και θα το κάνω εγώ ερώτημα, γιατί μάλλον δεν έχετε ψυχή. Θα πω: Έχετε ψυχή; Έχετε καρδιά; Αλλιώς σηκωθείτε. Εάν παραμείνετε έτσι, θα μείνετε ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας και ραγιάδες τα παιδιά των παιδιών σας.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ραγιάδες. Εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, ελεύθεροι Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία. Και πολεμάμε για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!



Συριζαίοι "δημοκράτες": Φασίστες όσοι Έλληνες αντιδρούν στην εισβολή λαθρομεταναστών



Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο ως προς την λογική των συριζαίων βουλευτών και τις διαθέσεις της Ελληνικής κοινωνίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία», στο οποίο αναγράφονται τα εξής: 

«Θλίψη και κατήφεια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στους βουλευτές του Αιγαίου, οι οποίοι καθυστερημένα παραδέχονται ότι η πολιτική ανοιχτών συνόρων της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έβλαψε τη χώρα. 

“Αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία τις μεγαλύτερες προκλήσεις από την εποχή της Μεταπολίτευσης. Οι πολίτες αντιδρούν έντονα στην προοπτική της συνύπαρξης με τους πρόσφυγες και ο τόνος τους...υπερβαίνει κατά πολύ τη Χρυσή Αυγή. 

Έχει πρωτογενή φασιστικά χαρακτηριστικά” σχολίαζε χθες ένας από τους πλέον σοβαρούς, το όνομα του οποίου κωλύομαι να σας αποκαλύψω, καθώς – ως γνωστόν - σέβομαι το off the record».

Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο Ελληνικός Λαός αντιδρά σε τόσο έντονο βαθμό στην προοπτική της «συνύπαρξης με τους πρόσφυγες», ώστε ο τόνος των αντιδράσεών τους να «υπερβαίνει κατά πολύ την Χρυσή Αυγή», λέγοντας μάλιστα ότι η στάση τους αυτή «Έχει πρωτογενή φασιστικά χαρακτηριστικά».

Αν και δεν χρειάζεται επί της ουσίας να πούμε κάτι, καθώς το δημοσίευμα «τα λέει όλα», το μόνο που θα μπορούσαμε επιπλέον να προσθέσουμε είναι ότι εκτός από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πιάσει τον σφυγμό των Ελλήνων, ως ένα Γνήσιο Λαϊκό Πολιτικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός εμφανίζεται με ακόμη πιο έντονη αρνητική διάθεση απέναντι στην λαθρομετανάστευση και την υποχρεωτική συνύπαρξη με τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα.

Αλήθεια, τι σκέπτονται τώρα στις διάφορες εκφάνσεις και εκφράσεις του συστήματος; 

Μήπως εκτός από την έντιμη και νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να ποινικοποιήσουν συλλήβδην και τον ολοένα και περισσότερο αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων που αντιδρά στην μετατροπή της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών και την μεταμόρφωση του ομοιογενούς Λαού της Ελλάδος σε ετερογενή πληθυσμό;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Εθνικιστική αναγέννηση σε ολόκληρη την Ευρώπη. ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η… ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

TO GO WITH AFP STORY BY SIMON STURDEE Heinz-Christian Strache (C) candidate of the Freiheitliche Partei Oesterreichs FPO Party (Freedom Party of Austria) waves flags during a meeting of the FPO political party in Klagenfurt on September 14, 2013 ahead of the Austrian legislative elections taking place on September 29, 2013. AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN


Τρόμος και πανικός έχει πέσει στην Αυστρία –και όχι μόνον- για την πρωτοφανή στα (μεταπολεμικά…) χρονικά άνοδο του εθνικιστικού FPÖ (Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας), που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα με 32%, ενώ το δεύτερο και το τρίτο έχουν κατρακυλήσει στο 24% και 23%, αντιστοίχως (εξ’ ου και η απότομη σκλήρυνση της πολιτικής της αυστριακής κυβέρνησης στο «προσφυγικό» ζήτημα…).

Και το χειρότερο απ’ όλα –για το σύστημα- είναι ότι έχουν δοκιμαστεί όλες οι μέθοδοι εναντίον του και καμία δεν έχει αποτέλεσμα.

Γράφει σχετικά σε άρθρο της -που μεταφράστηκε και αναδημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα των συριζομούρηδων- κάποια «προοδευτικιά» της Βιέννης: 

«Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες ανάσχεσης της επιτυχίας του FPÖ. 
Πιο συγκεκριμένα:

Δια της αποσιώπησης, της αγνόησης δηλαδή, του κόμματος και των ζητημάτων που θέλει να αναδείξει, της αποφυγής της σύγκρουσης μαζί του και της ένταξης των αιτημάτων του (σε ηπιότερη ή όχι μορφή) στα προεκλογικά προγράμματα των κυρίαρχων κομμάτων,

Δια της δαιμονοποίησης του κόμματος, της καταγγελίας του ως φασιστικό και της κατασκευής ενός «τείχους πολιτικής ορθότητας» με το σύνθημα «μηδενική ανοχή στους φασίστες».

Δια της απεύθυνσης στον κόσμο και του καλέσματος να στρατευθεί στο «λαϊκό αντιφασιστικό μέτωπο», καθώς και της διάδοσης της ιδέας ότι η «ρεπουμπλικανική ενότητα» συνιστά το «μικρότερο κακό» για την Αυστρία.

Όμως, οι στρατηγικές αυτές δεν αποδείχθηκαν ικανές να ανασχέσουν την άνοδο του FPÖ…».

Κι αν όλες οι παραπάνω μέθοδοι ανάσχεσης σας θυμίζουν τις κατά καιρούς μεθόδους ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής από το ξεπουλημένο μεταπολιτευτικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών που έχει στην υπηρεσία του, καλώς σας τις θυμίζουν! 

Γιατί είναι ίδιες πανευρωπαϊκά, κατά των εθνικιστικών κινημάτων; 

Γιατί ίδιο είναι παντού το αφεντικό που τις κινεί!

Αντίοχος

Εθνικιστική αναγέννηση 
σε ολόκληρη την Ευρώπη



Οι πολίτες βαρέθηκαν να ορίζουν τις τύχες τους ξένα κέντρα εξουσίας που δεν τα έχουν ψηφίσει, και δεν υπολογίζουν την ευμάρεια της χώρας τους και την δική τους, και για αυτό στράφηκαν, στα κόμματα του πατρτιωτικού χώρου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Η ύφεση, η οικονομική κρίση η τεράστια ανεργία και η ηγεμονία της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό έχουν δημιουργήσει συνθήκες ρήξης ανάμεσα στις χώρες της ηπείρου κάτι που οδήγησε στην αύξηση του ευρωσκεπτικισμού στις περισσότερες χώρες.

Απλούστατα άρχισε να χτυπάει το ένστικτο της επιβίωσης στους πρωην αποχαυνωμένους πολίτες καταναλωτες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα παρατηρείται μια δυναμική επιστροφή των εθνικιστικών κομμάτων από τις Βρετανία, Γαλλία και Ολλανδία έως την Ελλάδα με παράδειγμα το Λαϊκό Σύνδεσμο

Οι φωνές κατά της Ενωμένης Ευρώπης πληθαίνουν και η αδυναμία των ηγετών να βρουν λύσεις και βάση διαπραγμάτευσης εκτοξεύουν τα ποσοστά των πατριωτικών κομμάτων πανευρωπαϊκά.


Πρόσφατη δημοσκόπηση ανεβάζει το ποσοστό των Ευρωσκεπτικιστών στο 43% έναντι 40% των Ευρωπαϊστών και 17% αναποφάσιστων.

Αυτό θα μπορούσε να δώσει ακόμα και πλειοψηφία στον πατριωτικό χώρο πανευρωπαικα.

Οι πολίτες χωρών όπως οι Φινλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Βρετανία, ακόμη και Βρετανία έχουν χειρότερη γνώμη για την ΕΕ σε σχέση με το 2007.

Εμπειροι αναλυτές εκτιμούν ότι τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα θα συγκεντρώσουν ποσοστά της τάξης του 30% και άνω, κάτι που αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις και εκτός Ευρωκοινοβουλίου. Είναι δεδομένο ότι οι κυβερνήσεις των χωρών θα αναγκαστούν να μετακινηθούν προς τα δεξιά όταν θα έχουν τόσο σθεναρή αντίσταση στην καρδιά της Ευρώπης.

Δεξιά όμως σημαίνει 
εθνικές πολιτικές

Πέρα από την Μαρίν Λεπέν, τον Γκέερντ Βίλτερς και τον Νάιτζελ Φάρατζ που έχουν εκτοξεύσει τα ποσοστά τους σε Γαλλία, Ολλανδία και Βρετανία αντίστοιχα, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης τα πατριωτικά κόμματα αναμένεται να σημειώσουν ποσοστά ιδιαίτερα υψηλά και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό μπλοκ μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναλυτικά:

Βρετανία: Νάιτζελ Φάρατζ (Κόμμα Ανεξαρτησίας) 

Γαλλία: Μαρίν Λεπέν (Εθνικό Μέτωπο) – Είναι η πιο δημοφιλής πολιτικός στη χώρα της με ποσοστό 42%.

Σλοβακία: Αντρέι Ντάνκο (Σλοβάκικο Εθνικό Κόμμα) 

Βέλγιο: Γκέρολφ Ανεμαςν (Φλαμανδικό Συμφέρον)

Φινλανδία: Τίμο Σόινι (Αληθινοί Φινλανδοί) – 
Σουηδία: Τζίμι Οκεσον (Σουηδοί Δημοκράτες) – 
Δανία: Κρίστιαν Νταλ (Δανικό Λαϊκό Κόμμα) – Αναμένεται να πάρει έως και 12%

Ουγγαρία: Γκάμπορ Βόνα (JOBBIK)

Γερμανία: Μπέρντ Λούκε (Εναλλακτική για τη Γερμανία) 

Ολλανδία: Γκέρτν Βίλντερς (Κόμμα για την Ελευθερία) 

Αυστρία: Χάιντς Κρίστιαν Στράχε (Κόμμα της Ελευθερίας)

Ιταλία: Ρομπέρτο Μαρόνι (Λέγκα του Βορρά) – 

Εάν προσθέσουμε και το υψηλό ποσοστό που θα λάβει προσεχώς ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Ελλάδα, μιλάμε για πλήρη επαναφορά του εθνικιστικού χώρου