ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Με διαταγή Κλίντον πρόδωσε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων ο αμερικανοκομμουνιστής Τσίπρας!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS


Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ιστοτόπου Wikileaks, που βγάζει τακτικά τα άπλυτα των αμερικανών στη φόρα, η αμερικανική κυβέρνηση είναι υπόλογη για τα όσα δεινά περνάει ο Ελληνικός Λαός με το μνημόνιο της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νέα απόρρητα έγγραφα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Ποντέστα επικοινώνησε μέσω email στις 10 Ιουλίου (πέντε ημέρες μετά το δημοψήφισμα και πριν τη δραματική Σύνοδο Κορυφής) με το γραφείο του πρώην Αμερικανού προέδρου, Μπιλ Κλίντον, ρωτώντας τον αν μπορεί να μεσολαβήσει στο ζήτημα επίτευξης της ελληνικής συμφωνίας.

Η σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία αναφέρει:

Προσωπάρχης Λευκού Οίκου: «Είμαι στο τρένο και είναι δύσκολο να μιλήσω στο τηλέφωνο. Ο Λευκός Οίκος ρωτά να μάθει εάν ο Μπιλ Κλίντον έχει αρκετή άνεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ώστε να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει να πάει σε συμφωνία. Μπορείτε να τον ρωτήσετε εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα; Εάν ναι, μπορώ να του μιλήσω αφού αποβιβαστώ από το τρένο και να του εξηγήσω το σκεπτικό και τον στόχο. Ευχαριστώ»

Γραμματέας Μπιλ Κλίντον: «Λέει ναι, αλλά χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες από αυτές που έχει τώρα. Η πρώτη του ερώτηση είναι "θα πιέσουμε και την Μέρκελ επίσης;" Τι ώρα θα είσαι διαθέσιμος να μιλήσεις;».


*Σημείωση: WJC είναι τα αρχικά του Μπιλ Κλίντον, William Jefferson Clinton

Από τα στοιχεία, δεν διευκρινίζεται εάν τελικά ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά εκ του αποτελέσματος της προδοσίας είναι απολύτως βέβαιο ότι ήρθε η εντολή από Αμέρικα, με το ίδιο ακριβώς ύφος που το λέγαν στην Ελλάδα και οι νεοδημοκράτες που τώρα το παίζουν... αντιστασιακοί.

«Συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι», δεν λέγατε, Κυριάκο; Ε, αυτό είπε και ο Μπιλ Κλίντον στον Τσίπρα και τώρα έχουμε κατεπείγουσες ψηφοφορίες στη Βουλή για μειώσεις μισθών, συντάξεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, φτωχοποίηση του Λαού και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.