ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αριστερές παρθένες της μεταπολίτευσης

Λίστα Νεκρών Αστυνομικών



Όταν ακούω τη λέξη δολοφόνος από τα χείλη των ακροαριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γελάω πάρα πολύ γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση. 

Η αποδόμηση των αριστερών παρθένων του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα. 

Πλην όμως η πολιτική – αστυνομική – δικαστική ασυλία των αριστερών, τελείωσε οριστικά γιατί πλέον η ζυγαριά, παραβάρυνε προς τα αριστερά και η πολιτεία πρέπει οριστικά να τελειώνει με τα ανεξάντλητα φαινόμενα βίας που υποθάλπει ή τελεί η αριστερά. 

Πρέπει να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και τα στόματα να πάψουν να κλείνουν από φόβο.

Ας κάνουμε μία αρχή και μία προσεκτική καταγραφή των δολοφονημένων από την αριστερά

Μακρύς ο κατάλογος αλλά αναγκαίος να αναγνωστεί. 

Ας ξεκινήσουμε από την πιο ακραία αριστερή έκφανση της «επανάστασης» με τους δεκάδες νεκρούς. Καταγράφουμε τις αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις 

17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, Σέχτα Επαναστατών και τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, που ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συνανθρώπων μας. 

Ας καταγράψουμε αναλυτικά και ονομαστικά τα θύματα.


Από τη 17 Νοέμβρη έχουμε τους εξής δολοφονημένους. Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.


Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτις, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.


Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος. Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.


Από την «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» έχουμε τον τραυματισμό 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).

Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της. Στον «Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).


Από τις Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08. 2012. Από τη Σέχτα των Επαναστατών έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στις 19.07.2010 στο κατώφλι του σπιτιού του.


Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι ένστολοι αποδέκτες του μένους της αριστερής δολοφονικής μανίας. 

Ο κατάλογος των δολοφονηθέντων αστυνομικών, μετά το 1981 περιλαμβάνουν, τον αστυφύλακας Χρήστος Μάτη, φρουρό σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984). Οι αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985).

Ο αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985). Ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91).Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη».


Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94). Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94).

Ο ανθυπαστυνόμος Αναστάσιος Μηζύθρας δολοφονήθηκε από άγνωστους μασκοφόρους στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τιφλίδα Γεωργίας. Ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο. 

Ο αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος κατά τρομοκρατικής οργάνωσης και την Πέμπτη 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.


Όσο για τους τρεις νεαρούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α. στις 28.10.2009, ανεβαίνει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά. 

Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας δεν δουλεύει, βρίσκονται όλοι σε αναρρωτική άδεια και κλεισμένοι στον εαυτό τους. Ο Διαμαντής Μαντζούνης, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα καλοκαίρια ζει στο χωριό του στην Κυπαρισσία. Η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού επέστρεψε προσωρινά στο χωριό της, το Αθαμάνιο Αρτας, καθώς η κίνηση στο ένα της χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ ο ελαφρύτερα τραυματισμένος Γεώργιος Τζουμάνης αυτή την εποχή πηγαινοέρχεται στο Κάστρο Βοιωτίας έχοντας αναρρωτική άδεια τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.



Ας περάσουμε και στις στυγνές δολοφονίες από αναρχικούς –παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής που είχε στον 6ο όροφο γραφείο μηχανογράφησης, ο 60χρονος χρυσοχόος Γιάννης Μεμετζίδης, που εργαζόταν στον 1ο όροφο και ο 57χρονος δικηγόρος Εμμανουήλ Κοντόπουλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ. 

Απανθρακωμένο βρέθηκε και το πτώμα ενός ακόμη νεαρού, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. 

Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.


Έχουμε όμως και δολοφονικές πράξεις αριστερών συνδικαλιστών μέσα στα Χημείο της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου, ως μέλος της Πανσπουδαστικής (φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ) εκφραστή της Μαοϊκής τάσης μέσα στο πανεπιστήμιο ενάντια στον Άρη Δεσλή στις 07.10.1974 , τον οποίο έδεσε πάνω στα κάγκελα της περιβόλου, του έσπασε το σαγόνι και τον ξυλοκόπησε μέχρι αναισθησίας ενώ απειλούσε ότι θα τον περάσει από Λαϊκό δικαστήριο

Από τα χέρια του τον διέσωσε ο σημερινός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κος Κόκκαλης της και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το επόμενο θύμα ήταν ο Βασίλειος Παπαλεξάτος ο οποίος ήταν διερχόμενος έξωθεν του Πανεπιστημιακού χώρου. 

Οι αριστεροί συνδικαλιστές τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματισθεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί και αυτός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.




Πογκρόμ κατά της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας με δολοφονικές επιθέσεις έχουμε τη δεκαετία του 80, από τη νεολαία του ΚΚΕ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ… Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε Αγρίνιο, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά με 5 θύματα. 

Πυροβολισμούς στην Καλαμάτα με 34 θύματα και συνεχείς ξυλοδαρμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα πανεπιστήμια από τους αριστερούς κατά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Ξυλοδαρμοί στο Πα.Πει το 2011 από πληρωμένος μπράβους. 

Άγριος προπηλακισμός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου στο Ρέθυμνο. Επιθέσεις με λοστούς της ΠΑΣΠ Μαθηματικού στη Νομική. Η καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών Δανάη Διακουλάκη, δέχεται επίθεση στο γραφείο της από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι της επιτέθηκαν πετώντας μπογιές στο γραφείο της και προκαλώντας υλικές ζημιές. 

Μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΣΘΕ Αδαμόπουλο Ξάνθο εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών», ένας εκ των οποίων επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. 100 περίπου μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ μαζι με μπράβους και με εξωπανεπιστημιακά στοιχεία εμποδίζουν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και μέλη του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΟΕΕ να εισέλθουν στο χώρο του Πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα στο υπόγειο της Σχολής όπου βρίσκεται ο χώρος της ΔΑΠ. 

Εκεί τα μέλη της ΠΑΣΠ προπηλακίζουν και επιτίθενται εναντίον των φοιτητών της ΔΑΠ με πέτρες και ξύλα. Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκε από την πολυτεχνική σχολή επιτίθενται και χτυπάει ομάδα φοιτητών που βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ. Τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίζονται. 

60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτίθενται με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ κατά την καταμέτρηση στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΦΑΑ. 

Πολλά άλλα περιστατικά διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα από τη Κομοτηνή μέχρι τη Κρήτη. Είναι μεγάλη τύχη που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα ανάμεσα στους φοιτητές.


Σε όλες τις παραπάνω αναφορές αξίζει να συνυπολογίσουμε τους ξυλοδαρμούς και τα λιντσαρίσματα πολιτικών και δημοτικών αρχόντων από αριστερούς συνδικαλιστές. 

Την αυλαία ανοίγει ο Κωστής Χατζηδάκης στις 15.12.2010 στη πλατεία Συντάγματος, όπου λιντσάρεται στη κυριολεξία από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στις 29.06.2011 προπηλακίζεται ο βουλευτής Αλέξανδρος Αθανασιάδης ενώ στις 18.05.2011 προπηλακίζεται ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος στο Κολωνάκι από συνδικαλιστές και πάλι. Στις 17.11.2011 δέρνεται ο Στέφανος Τζουμάκας μέσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο από αριστερούς φοιτητοπατέρες. 

Στις 19.07.2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης προπηλακίζεται από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ έχει προηγηθεί ο προπηλακισμός του ιδίου και της συζύγου του ένα χρόνο νωρίτερα σε εστιατόριο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη έχει καεί 17 φορές από τους αριστερούς και αναρχικούς. 

Στις 07.07.2013 αριστεροί συνδικαλιστές προπηλακίζουν το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και στις 19.09.2013 αριστεροί και αναρχικοί διαδηλωτές τον Πάνο Καμμένο.

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των θυμάτων από την άσκηση βίας της αριστεράς κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. 

Μετά βεβαιότητας έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε πολλούς. Καλό είναι να κρατήσουμε αυτό το μακρύ κατάλογο για να κατανοούμε μέσα από τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών δυνάμεων, τι εννοούν όταν μιλάνε για δημοκρατία και τι πρόκειται να κάνουν αν αναλάβουν ποτέ την εξουσία.

ΠΗΓΗ: alterego

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Θεωρητικώς, οι δημοσιογράφοι είναι η «4η εξουσία». Στην Ελλάδα σήμερα, είναι η 1η εξουσία και δε διστάζουν να το ομολογούν με κάθε ευκαιρία!


Αυτές τις ημέρες, βρήκαν και την ευκαιρία και το διατυμπανίζουν οι πάντες και παντού, χωρίς να τηρούν τα προσχήματα. Δε λένε «πως θα αντιμετωπίσει το σύστημα την Χρυσή Αυγή», λένε «πως θα αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή», «τι θα κάνουμε με την Χρυσή Αυγή», «να τους θέσουμε εκτός νόμου», «να τους απομονώσουμε», «να τους αποκαλύψουμε», «να τους συντρίψουμε» κ.τ.λ. 

Άλλοι, προχωράνε και πολύ παραπέρα, διεκδικώντας και το ρόλο του… αστυνόμου. Όπως π.χ. ο εξαιρετικά… ανυπόμονος Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, ο οποίος έλεγε χθες από το κεντρικό δελτίο του mega: «να κάνει γρήγορα η δικαιοσύνη για να αρχίσουμε τις συλλήψεις»!

Τους ξέρουμε καλά! Είναι το απαραίτητο στήριγμα, το δεκανίκι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας και δεν το κρύβουν. Γι’ αυτό και δεν τους εμπιστευόμαστε! Ότι λένε, να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ



Ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα στην αρχαία Ρώμη δεν είχε τόσο βάθος και τόσα παρακλάδια, όσο το σάπιο σύστημα.

ΠΩΣ Η ΨΕΥΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

l-32

“Λένε ψέματα ότι θα βοηθήσουν τον κόσμο. Παίρνουν χρήματα για να δημιουργήσουν στρατό που εκπαιδεύεται σε χώρους εκπαίδευσης. Υπάρχει ένας τέτοιος στη Μάνδρα Αττικής και ένας στη Μαλακάσα. Μέσα σε κανονικά στρατόπεδα που μας βάζαν μέσα οι μεγάλοι. Μας έδερναν για να αντέχουμε τον πόνο, έτσι κάνουν. Μας λέγαν ότι ετοιμάζουν στρατό για την προστασία του κόσμου”.

“Η κάθε τοπική έχει τον δικό της μισθοφόρο. Είναι οι επίλεκτοι που επιλέγονται για να αναλάβουν τις πιο βαριές δουλειές”.

Καινούργιες αποκαλύψεις μέσω του Newsit.gr ετέρου ανωνύμου και άγνωστου Χρυσαυγίτη, ή τέως Χρυσαυγίτη.

Τι κακό και αυτό το τελευταίο διάστημα. Σε όλα τα κανάλια να εμφανίζονται σαν τα σαλιγκάρια κατόπιν νεροποντής ανώνυμα, τέως ή νυν μέλη της Χρυσής Αυγής και να προβαίνουν σε τρομερές και φοβερές ¨αποκαλύψεις”.

Ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα στην αρχαία Ρώμη δεν είχε τόσο βάθος και τόσα παρακλάδια.

Φάλαγγες, εξαμελείς ομάδες κρούσεις, μισθοφόροι δολοφόνοι, κρυφά στρατόπεδα, εκπαιδευτές εν ενεργεία αξιωματικοί των Ειδικών δυνάμεων του στρατού, διασυνδέσεις με την αστυνομία και όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο ομάδες λυκανθρώπων που εμφανίζονται στις πανσελήνους, καθώς και ιπτάμενοι δράκοι.

Με τέτοια σενάρια και με τέτοια καλπάζουσα φαντασία, μπορούμε άνετα να γυρίσουμε τον “Άρχοντα των Δακτυλιδιών” νούμερο 4 “οι προβαλλόμενες φαντασιώσεις από τα άθλια ΜΜΕ”.

Δεν έχουμε λοιπόν δίκιο, όταν συμπεραίνουμε, ότι ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα είχε τέτοια διαπλοκή;

Γιατί εδώ πλέον μιλάμε για την συνωμοσία της Κατίνας.
 
Γιατί τα κολοσσιαία και χοντροκομμένα ψεύδη που προβάλλουν, οι ασύστολες συκοφαντίες και η ακατάσχετη λασπολογία, οι νοσηρές και κραυγαλέες φαντασιώσεις, μόνο για το πνευματικό επίπεδο της κυρά Κατίνας είναι,  αν και αυτό ακόμη τίθεται σε αμφισβήτηση.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει εντελώς. Ορμώμενοι από τις κατευθυντήριες εντολές που λαμβάνουν από το επιτελείο της δικομματικής κυβέρνησης, εντελώς πλέον αποθρασυμένοι, επιδίδονται σε αήθη και αναίσχυντα παραληρήματα ψεύδους, προβάλλοντας αυτή την φορά, μια μοναδική αντεστραμμένη πραγματικότητα. Γιατί τώρα πλέον ο πόλεμος που κάνουν δεν διεξάγεται μόνο στην διαστρέβλωση και παραχάραξη επί του ιδεολογικού πεδίου, αλλά η καταφανείς προσπάθειες τους, επιδιώκουν να απογυμνώσουν εντελώς το Εθνικιστικό Κίνημα από αξίες και ιδανικά, ανάγοντας το σε καθαρά εγκληματική οργάνωση.

Καθημερινά και συνεχώς αυτό ακούμε να προβάλλεται και να διατυμπανίζεται. Καταγγελίες ανωνύμων τέως μελών που αποκαλύπτουν τα “μυστικά” της οργάνωσης, καταγγελίες συνδικαλιστών και μελών κομματικών οργανώσεων για παλαιότερες επιθέσεις και απειλές μελών της Χρυσής Αυγής, τα πάντα  εξωραϊσμένα με όλο αυτό το ντελίριο παραστρατιωτικής, παράνομης δραστηριότητας. Εκτός αυτού η εντολή για διενέργεια ανακρίσεων στο στράτευμα από τον κύριο Αβραμόπουλο, καθώς και ο ¨αποκεφαλισμός” ανώτερων αξιωματικών της Αστυνομίας από τον πολύ κύριο Δένδια, έρχονται σαν επισφράγισμα και σαν επικύρωση της σοβαρότητας και εγκυρότητας των μυθοπλασιών που προβάλλονται και συνεχώς αναπαράγονται από τα εγκάθετα ΜΜΕ.

Και εδώ θέτουμε ένα ερώτημα; Που ήταν τόσο καιρό όλοι αυτοί; Γιατί δεν έβγαιναν στα κανάλια και στις εφημερίδες να κάνουν τις καταγγελίες τους για τις δήθεν επιθέσεις μας εναντίον τους και για την εγκληματικότητα του Εθνικιστικού Κινήματος;
Τι περίμεναν; Να βρέξει για να βγουν έρποντας όπως τα σαλιγκάρια;

Επίσης αυτό το πρόσωπο (εάν υπάρχει) που πίσω από την ανωνυμία και το άθλιο δημοσιογραφικό παραπέτασμα ξεστομίζει τις συκοφαντίες του και έχει το θράσος να καταγγείλει ότι ο Παύλος Φύσσας είχε στοχοποιηθεί από το Κίνημα μας, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής;

Η Χρυσή Αυγή είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει είναι ένα πολιτικό Κίνημα, με Εθνικιστικές αξίες και ιδανικά, που διεξάγει έναν απόλυτα νόμιμο κοινοβουλευτικό αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού. 

Στον αγώνα μας αυτό η βία δεν έχει καμία θέση και την καταγγέλλουμε Αντιθέτως πλειστάκις έχουμε γίνει αποδέκτες βίας, με βομβιστικές τρομοκρατικές ενέργειες σε γραφεία μας, με δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών μας, καθώς και με μια συνεχή απειλητική και προκλητική συνθηματολογία.

Αν, λέμε αν ποτέ, που για εμάς είναι αδιανόητο, αποφασίζαμε να στοχοποιήσουμε κάποιους, ας είναι όλοι απόλυτα σίγουροι, ότι σε καμία περίπτωση οι στόχοι μας θα ήταν νεαροί μουσικοί που οι καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στρέφονταν εναντίον μας. Οι φιλοδοξίες μας, σε τέτοια απίθανη περίπτωση, θα ήταν πολύ υψηλότερου επιπέδου.

Επίσης όσον αφορά τους μισθοφόρους δολοφόνους που αναφέρει και που ειλικρινά μεταβάλει το όλο θέμα σε τραγελαφικό, με τίποτα δεν μπορούμε να φανταστούμε μισθοφόρο δολοφόνο, επίλεκτο όπως τους χαρακτηρίζει, να οδηγεί το αυτοκίνητο στο αντίθετο οδικό ρεύμα, δηλαδή σαν την μύγα μες το γάλα, να μαχαιρώνει και να πετούν το όργανο του εγκλήματος με τα αποτυπώματα τους δίπλα στο θύμα και τέλος να εισέρχεται μετά το έγκλημα στο σταθμευμένο αντίθετα της κυκλοφορίας όχημα του και να περιμένει την αστυνομία να τον συλλάβει.

Ειλικρινά πρέπει κάποιος να έχει πνευματική αναπηρία για να πιστέψει τέτοιο κραυγαλέο ψεύδος, ή στην χειρότερη περίπτωση να μην αναρωτηθεί ότι κάτι βρωμάει. 

Επίσης πρέπει κάποιος να είναι εντελώς αφελής σε βαθμό προχωρημένης ηλιθιότητας, ώστε να πιστέψει ότι τόσο καιρό η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε παραστρατιωτικές δραστηριότητες και εκπαίδευση σε κρυφά στρατόπεδα και η ΕΥΠ, η Αντιτρομοκρατική και πολύ περισσότερο οι μυστικές υπηρεσίες των ξένων δανειστών και τοκογλύφων που γι αυτούς αποτελούμε την τροχοπέδη στα σκιώδη και βδελυρά σχέδια τους για τον αφανισμό του Ελληνισμού, δεν θα το είχαν ανακαλύψει από το πρώτο κιόλας εικοσιτετράωρο και δεν θα μας είχαν εν ριπή οφθαλμού “τσουβαλιάσει” ομαδικά.

Ελληνίδες Έλληνες, το βρώμικο παιχνίδι που μετά από ένα τραγικό συμβάν άρχισε να παίζεται εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με απώτερο σκοπό την ποινικοποίηση του Εθνικιστικού ιδεώδους, καθώς και την πολιτική και κοινωνική μας περιθωριοποίηση.

Με λασπολογία, συκοφαντίες και ασύστολο ψεύδος τα έμμισθα και άθλια ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη μια εικόνα που να συνάδει απόλυτα με τις στημένες κατηγορίες που πρόκειται να μας προσάψουν.

Δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε, δεν υποστέλλουμε τις σημαίες.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι την τελική Νίκη!

Νικόλαος Παπαδιονυσίου.