ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΠΙΛΑΣ «ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ τον ΚΟΣΜΑΚΗ για ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»Τσακαλώτος: Αν συνεργαστούμε με τη ΝΔ, θα μας καταλάβει ο κόσμος και θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή! BINTEO



Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει σχετικά με την επικείμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα, η οποία είναι απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τα μνημόνια - λαιμητόμους, που έχουν επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό.

Η μεν άποψη του Σύριζα συνοψίζεται στην δήλωση του Τσίπρα στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών και εκφράζει την φοβία να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση ενάντια στην συμμαχία των μνημονιακών. 

Η δε Νέα Δημοκρατία επιθυμεί την συγκυβέρνηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο κομμάτων, σχετικά με το πως θα επιτευχθεί αυτό χωρίς να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση.

Σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Παπαδάκης είχε καλεσμένους τον Δένδια και τον Τσακαλώτο, δύο σκληρούς εκπροσώπους της μνημονιακής κλίκας. Εκεί τέθηκε το ερώτημα της μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. 

Τότε, ο Τσακαλώτος αφότου παραδέχτηκε ότι τα «λένε μια χαρά» με τον Δένδια, είπε ότι «αν γίνουμε όλοι ίδιοι, θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή».

Βεβαίως όλα ειπώθηκαν στα άπταιστα «ελληνικά» του Τσακαλώτου, όμως όλοι κατάλαβαν τι εννοεί. 

Είναι ίδιοι και κατεβαίνουν με κοινό πρόγραμμα την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, τον κατακλυσμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων. 

Όμως αυτό δεν θέλουν να το καταλάβει ο Ελληνικός Λαός γιατί τότε θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή.

Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. 

Η Χρυσή Αυγή από την μία πλευρά, διεξάγοντας έναν άνισο και άδικο προεκλογικό αγώνα, όντας αποκλεισμένη και φιμωμένη. 

Από την άλλη το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το οποίο ξοδεύει αφειδώς κρατικό χρήμα για την διαφήμισή του από τα ΜΜΕ της διαπλοκής. 



Τσακαλώτος: Νικήτρια η Χρυσή Αυγή από την ενδεχόμενη συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ